Моят труден период през който не знам как да премина. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моят труден период през който не знам как да премина.
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2256 пъти
Здравейте, аз съм жена на 26г. и имам много дълга и сериозна връзка, която усещам как ме утегчава и не знам как да се боря за нея и дали си заслужава...
С мъжът до мен сме заедно от гимназията, не съм имала гаджета преди него и той е единственият в живота ми.
След всичките тези години изведнъж у мен се появи едно чувство, което досега не съм и предполагала, че ще усетя и то е скуката. Най-сетне признах пред себе си, че ми е скучно и имам нужда от разнообразие. Имам нужда да общувам с други мъже без разговора да приключи с ''Съжалявам, но не мога да пия кафе с теб, защото си има приятел'' като след това се прибирам вкъщи при него и единствените неща, които той иска да прави са да гледа телевизия или един бърз секс.... И нищо друго, не иска да излизаме, не иска да правим нищо ново, нищо различно. Единственото по-разлино през една цяла година е да отидем на море с компанията ни и това е... но пак е всяка година едно и също. Не знам дали някой е преминал през такъв момент, не знам дали съм в абсолютна грешка. може и да не съм права да искам живота ми да е по-динамичен.
Предполагам изглеждам като поредната жена, която не оценява връзката си и иска само да сменя мъже един след друг... искам да ви уверя, че не търся това. Осъзнах, че ми се иска просто да съм необвързана, да се надявам, че мъжът на пейката примерно може да е любовта на живота ми, да не се притеснявам да се заговоря с някого, да чувствам някаква тръпка, пеперуди в стомаха и такива позитивни неща.
Не мога и не си представям живота ми все такъв еднообразен, но и от друга страна толкова много съм свикнала с мъжа до мен, че не знам ако го оставя дали пък няма да съжалявам след това и знам вие няма как да решите вместо мен. От хората в сайта очаквам да има някой, който да е преминавал през такъв момент и да сподели неговите поуки, и от всички останали които имат повече опит от мен да ме посъветват и някак да намеря правилната посока, защото нямам никаква представа накъде да поема.
Най-лесното е да оставя нещата така както са, но лесното ли е правилният избор? Не знам. Извинявам се за целият хаос, който някои от вас са успяли да прочетат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1587e5a378
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Скуката е убиец на всичко останало. Появи ли се тя това е началото на края. Много хора се примиряват с нея и живеят така цял живот, ден за ден, без тръпка без радост и без емоция. Поговорете открито и ако остане така то всеки по неговия си път. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: fdbd0e6288
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе хора, не осъзнахте ли, че не може да имате всичко. Мъжа на пейката може да се окаже лентяй и мързеливец, а онзи с който пиеш кафе, просто да те мине набързо и да отиде да пие кафе със следващата. Тогава пак ли ще пускаш теми и ще обясняваш в колко труден период си?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3f343f149b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Тръпка? ако мъжа до теб те обича и цени, ако се държи с теб добре уважава те, и те обича значи го дръж сега и завинаги, и забрави за тези пеперуди.. Защо? защото тези който сега ти свалят звезди дето ти докарват пеперудите в стомаха утре може да ти слогат рога, следващия може да пие може и да те бие :)
На всички ни се е случвало, но мисли дали си струва много жени са си изпатили, много са срещнали и мъжа на живота си, но всичко е риск, защото опознаваш един човек чак след като заживеете заедно преди това всичко е един цирк за да те спечелят а после вече не се знае.. ако приятеля ти не се държи добре с теб си тръгни, но ако е просто заради еднообразието помисли си, защото нищо не се знае следващия може да е по зле може и да е по добре, но ние няма как да знаем и да ти кажем :)
Ж20

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6f787a3f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не обичаш приятеля си, ясно е! Раздели се с него и започни ново начало. Ако, останеш при него само от привързаност рано или късно ще започнеш да изневеряваш и това ще ти донесе нови проблеми и душевни терзания. Колкото и да е болезнено сега е момента за раздяла..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b107f275da
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Имай в предвид че тръпката рано или късно ще си отиде и със следващия. Ако търсиш постоянна тръпка и да се заговаряш с мъже по парковете ще трябва да ги сменяш често.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c77d8e333f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Освободи момчето от себе си. Дай му възможнаст да срещне човек, който ще го обича истински. Ти не го заслужаваш. Ходи с тия по пейките и гони пеперудите. Разнообразие ти трябва. Може и с парашут да скочиш.:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cc8a598bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щом ти е скучно излизай с приятелки те би трябвало да те рязведрят. Относно това с приятеля ти явно нямаш чувство към него. Кажи му го в прав текст той би трябвало да те разбере.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7b85698ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Толкова дълга връзка, а мислили ли сте за семейство? Сивотата се появява в една връзка рано или късно, въпрос на преценка е дали да останеш в нея или не. Не те подстрекавам, но това нещо което изпускаш един ден ще съжаляваш. Найстина на тези години да си била само с 1 човек от една страна е похвално, но от друга страна изпускаш много прекрасни моменти с други хора, динамиката на живота в момента, лесно отегчава хората в твоето положение. Бил съм на твоето място разделих се с половинката разнообразихме се и след време се събрахме, ежедневието след време пак си стана същото, тъй като се познаваме и за малкото време разделение (6 месеца) никой от нас не може да поднесе нещо ново и в крайна сметка всичко приключи. Имай в предвид, че може и да срещнеш нещо по-добро от сегашното, но това не означава. че сивотата и там няма да дойде. А може и да е по-зле. Но в крайна сметка, нещо като не ти харесва късаш и следващия имаш един живот който минава адски бъзо. Не си ли го направиш сама интересен няма кой друг. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 644ca64088
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

9.   номер1 и номер4 са абсолютно прави, който каквото и да обяснява.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b42a972ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Преди да се разделиш с приятеля си, както бързо ще те посъветват някои, отговори си на следните въпроси:
1. Мил ли е с теб? Уважава ли те?
2. Грижовен човек ли е приятелят ти?
3. Ревнува ли те без причина?
4. Дава ли ти свобода относно избор на хоби, приятели?
5. Имате ли добър сексуален живот?

Ако отговорът на всички тези въпроси е Да, то проблемът не е във връзката ви, а в теб. Не си струва да губиш нещо ценно, градено с години, за да гониш дивото.
Скуката присъства във всяка дългогодишна връзка, но някои вместо да намерят начин да я преборят, решават да прекратят едни здрави отношения, считайки, че това е най-правилното и след време оценяват какво са загубили.
Запиши се на нещо- танци, език, хоби. Срещай се с приятели. Правете си с гаджето романтични вечери - ресторанти, кино, почивки. Не чакай той да планира всичко - бъди активната страна ти.
Ако наистина имате хармонични отношения, май ви е време за дете. Гарантирам ти скуката ще се изпари, но само ако имате стабилни и хубави отношения с партньора.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 92268abe9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Искам да ти кажа, че ти си късметлийка да срещнеш любовта, а сега както обикновенно започвате да се оплаквате.
Искаш тръпка, ок напусни го, но не му изневерявай зад гърба, това е долно и комплексарско.
Сама ще се увериш, че след смяната на много мъже няма да срещнеш любовта, която си имала преди.
Ок, ти може да се влюбиш, но отсрещната страна да те използва и да си играе с теб, без да подозираш времето минава, ставаш над 30 и осъзнаваш, че си пропиляла по неподходящ мъж годините си, тогава ще се отегчиш и така наречената тръпка, любов и блян няма да ги искаш, а ще искаш или да създадеш семейство, или да си останеш самотна, като имаш сексуални партньори за задоволение на нагона си.

Нямате угодия, ако те ухажва, забавлява и цени в продължение на 10 години и повече, пак ще си кажете, ох отегчих се, искам нещо ново, омръзна ми тази любов.
Проблемът е в теб, ти искаш да си наваксаш с мъжете, искаш друг да те ч... а, искаш с друг да се забавляваш, а не че приятелят ти вече не ти обръща нужното внимание.
Проблемът на "девствените", които са имали само 1 мъж в "леглото си", е че все някога било на 26, 36 или 46 искат други мъже, искат да натрупат опит, но в стремежа си да гонят дивото стават най-обикновенни к.. и, но с оправдание че търсят любовта и тръпката.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: f4052ff9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо съдите момичето? По описанието й, нейният приятел няма никакви интереси. Така ли трябва да пропилее живота си? Каква е вината й, че й е скучно с мъж, чиито интерес е само да гледа телевизия? Не е речено, че ако човек е в дълга връзка, е длъжен да е с човека до себе си вечно. Не мисля, че трябва да има дете с човек, който не умее да прави усилие да задържи младата си, а сигурно и красива приятелка. Да си седи сам! Стига сте съдили споделящите. На твоята възраст съм и съм момиче, не бих задълбочила отношенията си с човек, който не цени това, което има.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e8379f7d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   На 26 с дълга връзка... Та ти не си знаела, започвайки я дали ти се ебе или пикае:) Да не говорим за съществената част, относно взаимоотношенията:)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: e8379f7d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 6, защо с парашут? :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6371f86df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Евала, че си толкова съвестна, че да изпитваш вина за нещо, за което нямаш никаква вина. Скуката и еднообразието са естествена последица от дългите връзки, особено при младите. Не си само ти в такова положение. Мисля, че тази връзка е изчерпана или ако все още не е, то наближава към този момент. Да, ясно е, че дълго време ще отлагаш края заради привикването и вече изградения навик да си с този човек. Има двойки, които с години продължават да се водят във връзка, въпреки че са наясно, че вече няма тръпка помежду им. Но рано или късно все идва момент, в който нещата приключват, защото вече просто няма накъде. И не мисля, че ще имаш повод да съжаляваш, ако прекратиш тази връзка. Струва ли си младо момиче да живее по начин, който не я прави щастлива и пълноценна при положение, че пред теб няма нито една пречка да се радваш на живота в пълния смисъл на думата и когато му дойде времето да потърсиш щастието другаде?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 0ecb5d68f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Просто вече не го обичаш. Останал е навикът. Сама прецени, дали искаш да прекараш живота си в подобна връзка.
От едната страна имаш удобството на познатото, някакъв комфорт и сигурност, но и осъзнаването че винаги ще трябва да правиш компромис със себе си и желанията си и няма как да си напълно щастлива. Oт другата страна пък не те чака нищо сигурно, нямаш дори конкретен друг човек в полезрението си - рискуваш и може да загубиш и това, което имаш вместо да намериш точната си половинка и щастието... Но пък ако не опиташ винаги ще те яде, че не си опитала и ще се чудиш, какво би било ако...
Другото е, че си се обвързала прекалено млада, без опит, без да си се наживяла - това, рано или късно избива и ако ще избива, по-добре да е рано.
Не е лесен изборът и ти ще си тази, която ще живее с последствията от него, а не хората, които те съветват. Tи се познаваш най-добре, вслушай се в себе си - вътрешно винаги знаем, кое е правилното за нас, макар понякога да е болезнено да си го признаем.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6f38c9290c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   И аз мога да ти кажа,че си голяма късметлийка щом имаш такъв мъж до себе си толкова дълго време.Аз цял живот го търся и не го намирам за съжаление.Трябва да знаеш,че тръпката и пеперудите в стомаха много бързо изчезват и тогава остава уважението един към друг.Скуката рано или късно се появява.Просто направете нещо лудо и ново заедно,запознайте се с нови хора,разнообразете връзката и секса.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 81a3d07892
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Добре, има голяма възможност да не е мъжът за теб и наистина да се наложи да се разделите. Но ти говорила ли си с него за тези неща? Че искаш разнообразие, внимание, не бърз секс, а романтика и приключение? Не всички хора разбират от намеци и не са медиуми. А комуникацията е много важна. Вие двамата не комуникирате. Разбирам да беше говорила с него, той да не вдява и тогава да искаш раздяла, да си уморена. Просто седни с него на една маса и му сподели за чувствата си, за нещата, които искаш и които той иска. Ако се разминават, тогава се разделете окончателно. Без комуникация НЕ може! Иначе винаги ще има някакво неразбирателство. Иначе не прави компромиси с желанията си, не слушай хората, които се примиряват само за да имат някой до себе си. Аз на 38 чак срещнах сродната душа, но поне знам, че е всичко, което искам. Но ние винаги споделяме един на друг мислите и чувствата си. Прави го и ти.

Julian

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3e406a0cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 10, отговорът на въпрос 3 би трябвало да е Не!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: bf28e024ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хората са различни и имат различни нужди. Нито той е крив, нито ти. Нито ти си права - нито той. Просто защото няма правилно и неправилно. Има различни хора. И за да бъдат те удовлетворени в и от връзките си, е нужно възгледите и ценностите им да се припокриват в известна степен. Това е.
Ж29

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3d8208566e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От 10 до номер 20
Да, прав си. Трябва отговорът на въпрос 3 да е НЕ!
Не съм внимавала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 9b2d2e6b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравей, преди около 6 месеца бях в същото положение. На 22 години съм, имах 7 години връзка с прекрасен човек! Но и аз се почувствах по същият начин, исках пеперуди в стомаха и нещо различно.. Опитах се да се разделим, но той не искаше, а и аз явно не бях толкова сигурна... Днес вече сме разделени, но не по мое желание и сега бих дала всичко, за да съм в онзи момент и да променя нещо вместо да се опитам да избягам... Съветвам те, да не се разделяте.. за да не съжаляваш като мен сега..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker