Мъжът ми ми изневерява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът ми ми изневерява
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 2651 пъти
Здравейте аз съм жена на 21 г женена съм от 4 години. Аз съм от голям град и се запознах с момче от малък град в нашата област. Всичко стана мн бързо виждахме се известно време и слее това стана така че заживяхме заедно. Живеехме един месец при моите родители докато навърша пълнолетие след това се изместихме в неговия град. Свикнах бързо там ново семейство нови хора но щом бях с него бях щастлива. Много се обичахме всичко беше идеално скоро забременях и ни се роди прекрасен син който сега е на две години и половина. Живеехме в една прекрасна приказка в който ние тримата бяхме главните герои. Преди два месеца отново дойдохме да живеем в големият град при моите родителите защото той започна работа в големия град. но с големият град започнаха и големите проблеми Той започна да се прибира късно да излиза често да крие телефона си скришно да говори призна си за момичето че тя се е влюбила в него но той я отблъснал и и е обяснил че е щастливо женен и има прекрасен син но аз започнах да чета нейните смс в които ясно се разбира че имат връзка и намерих едни снимки в телефона му в които се целуват и той не отрече дори и продължи да излиза и да се прибира късно дори и не се крие вече като си пише с нея но отношението му и топлината му към мен ревността нищо не се промени пред огромна дилема съм дали да не се разделя с него и да си оставя детето без баща но аз все още го обичам и не си представям живота без него но не мога и да го преодолея...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7389e5a6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе хора, не искам да съм груба-ама що се жените ТОЛКОВА млади и недорасли??
Аз лично се омъжих на 23, в други години, сега смятам даже че е било рано.
Синът ми е на 23. Дъщеря ми на 15. Казала съм им и съм ги учила да опознават човека срещу тях години, преди да решат да се женят, правят деца и прочие. Преди 25-26 сте незрели-и двата пола. Точка.
На 16 гооолямата любов, на 17 сватба, на 18 бебе...
Деца сте бре. Деца ще гледат..
Непораснали, неузрели, непомъдрели.
Незавършили, недоучили, без професия, занаят поне..

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c7913539f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виждаш ли... Цялата ирония е, че не видях нито една запетайка в историята ти, а другата е, че още малко ще се зажените на 10 и на 11 ще имате дете. За мен да си женен на 21 години (колкото съм и аз сега), е доста дъпа постъпка. Не си опознала човека с който искаш да живееш, и сега ревеш във сайтовете, че някакъв пр*дльо ти изневерява с по-яка пичка от теб. Изневерява ти, щото явно те е хванал и теб и вместо да ти набие кокалите, е решил и той да топи малката чушчица. Хахаха смешки.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: cd4cddab88
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Нали се прибира, какво те интересува парцала, който му прави евала през деня. В никакъв случай не се развеждай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3d3291b082
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предполагам сте роми или поне това е поведение на такива. Това което е надробено е надробено. Женитбата в такава възраст не е добра идея а и всъщност в днешно време и особено на запад се вижда че брака е просто 'традиция' и избор дали да се спазва а не необходимост. Слагането на подпис или казване на 'да' в църква не гарантира щастие и съюз. Образованието е най-важно.

Ситуацията в каято сте е в твоите си ръце. Ако сте роми и всичко зависи от семейството и махалата може и да се озовеш в харем.

Успех и дано детето ти се образова повече от вас.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3fff3631c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Липсват запетайките.... Ако можеш да се издържаш и не искаш да сте заедно, напусни го...

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 4082d79a89
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз имам следния въпрос - защо по дяволите си се омъжила на 17?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8494990e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За да залитне мъж по друга жена, нещо му липсва в къщи, най вече в секса. Жените като родят се отдават само на децата и забравят, че мъжа си има свои потребности, които трябва да бъдат задоволявани. Естествено, че като не ги удовлетворява в къщи, ще ги намира навън. Сега само разведените ще гракнат-остави го, зарежи го, той е женкар и т. н.!? Как отначало всичко е било наред, а след раждането на детето, нещата се объркали? Или жената лицемерно се е преструвала отначало, докато върже мъжа с дете и после го е забравила, или унесена в детето е забравила задълженията си и на съпруга. Всичко се търпи до време, накрая на човек му писва и...! Мъжът изневерява защото му липсва женска топлина, и като не я усеща в къщи я търси на друго място. Ако е задоволен в къщи, няма да търси чуждо!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b5c817e8ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не очаквай мъжът ти да се промени.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: db042fd739
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Ти си на 21 и си ЖЕНЕНА ОТ 4Г???

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c166b53f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Той щом е започнал да изневерява, няма да спре. А ти само ще се измъчваш. И рано или късно ще се разделите. Не се мъчи. Какво значи да оставиш детето без баща? Та той ще го вижда и ще се грижи за него. Недей да живееш в лъжа и да страдаш. Ако майката страда и детето страда.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3fb4ebccc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От текста ми се очерта доста ясен портрет на авторката. Затова, моето момиче, ще ти го кажа направо: и да се разделиш с момъка, ще попаднеш на същия. Така че по-добре си трай и си затваряй очите, защото все някой те храни и теб, и детето ти. Ти сама два лева няма да можеш да изкараш. Ако искаш да промениш живота си, в което истински се съмнявам, просто вземи завърши училище, започни работа и помисли за това как и детето ти да учи. За мен няма никакво съмнение, че с мъжа ти сте роми, макар да не го споменаваш, а не си и длъжна. В културата на вашия етнос това поведение е прието - жената у дома, мъжът си развява байряка. Да, така нареченият ти съпруг ще продължи да ти изневерява, вероятно ще започне и да те бие, а семейството му ще застане зад него. С нищо не можем да ти помогнем. Изходът ти го посочих - образование, самостоятелност и скъсване на връзките със средата.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c2817e1848
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Оо това ме ядоса!!! Покажи му къде му е мястото на този нещастник! Ако трябва се преструвай, че му изневеряваш, прави се, че занемаряваш всичко! Защо все още продължава да се смята че жените са слабия пол?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: dc72cfc4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 7 Не е вярно, че мъжът изневерява, когато му липсва нещо. Винаги може да седнете и да поговорите, без да има нужда да се изневерява. Мъжете изневеряват от глупост, това е.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a7dff41b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторката ; Споделих с вас скъпи читатели, за да ми кажете мнението си, а някой от вас не спряха да опрекват и само да поясня че не сме роми :) И двамата сме българи и сме горди с това.. Вярно е омъжих ме малка, едва на 18, тогава какво ще кажете за децата които раждат на по 13... В този сайт хората споделят неща от живота си, за да получат съвет от някой по опитен макар и непознат.. Щом съм стигнала до тук съм била в труден момент и съм помислила вас мили "хейтъри" за близки... Благодаря ви все пак :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker