Влюбих се в друг малко преди сватбата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в друг малко преди сватбата
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 3163 пъти
Имам връзка от 6 години с най-прекрасния човек, мъж мечта, човек който искам да е баща на децата ми. Предстои ни сватба след 4 месеца. Всичко беше прекрасно и още е, обичам го и искам да се омъжа за него. Проблема е, че живота ми постави изпитание. Имам колега в работата, който винаги ми е бил симпатичен, дори копие на бъдещия ми съпруг, толкова много си приличат... Всичко се промени след едно събиране с колегите, танцувахме, говорихме си, хвърляхме си постоянно погледи, преди това ми е казвал, че иска точно момиче като мен и жалко че ще се омъжвам. След въпросното парти се чувстваме и двамата много неловко, седим и се гледаме и не знаем какво да си кажем, при положение, че нищо не е е случило освен танци, случайно погалване и целувка по бузата. Аз съм на 24, той на 23 г. Влюбена съм, знам че и той. Държим се хлапашки- уж случайно единия отива при другия, вметва ми разни изречения, оглежда се постоянно за мен- върти се като пумпал, малко смешно и детински отстрани. Извини ми се за държанието си тъй като знае, че ще се омъжа и си е позволил повече. Тъй като съм съвестна днес реших да си подам предизвистието и да напусна работата, за да приключи всичко и да мисля за сватбата и за моя мъж. Според вас трябва ли да поговорим и да си кажем някои неща като бих му казала колко много ми е преобърнал живота и че напускам заради него и че ще ми липсва, но това е за добро и всичко да приключи или е излишно. Знам, че няма смисъл, но много бих искала да му го кажа, но май ще стане по зле. Вие как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e99c5121c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не обичаш мъжа си и ако се омъжиш за нещо, ще му причиниш много бъдещи разочарования и страдания.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7a37d429a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му сбогом и че по-добре никога повече да не се виждате. Всякакви други обяснения са излишни и ще влошат положението. Другия вариант е да се разделиш с бъдещия си съпруг. Щом си хлътнала по втори, вероятно нещо ти липсва. След време вероятно ще ти светне че и при другия положението е същото естествено и тогава вече ще започнеш да се чудиш какво всъщност искаш от живота. Имай предвид че в момента лъжеш годеника си един вид, което не е справедливо спрямо него.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 3bcf78d7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупаче, та нима не разбираш, че той просто иска да те изчука... нормално е да се държи така с теб, докато постигне целта си.
Той знае, че ще се омъжваш и просто иска да те има преди това... осъзнай се....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a62e669494
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   В днешно време и при тази продължителност на живота сериозните хора се задомяват към 30. Даже някои позъкаснели кариерист(к)и и на 35 го правят. На 24 е време за як купон, щуро е.. не, влюбваници, експерименти, "ужасяващи" тийм-билдинги и т. н.
Какво друго да ти кажем, освен "Моите съболезнования! " за това, че ще се омъжваш на тази крехка възраст?

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 12115649bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да пораснеш означава да можеш да се контролираш и да не се поддаваш на краткотрайни увлечения. Сега е моментът да разбереш колко си пораснала - дали ще се поддадеш или ще си останеш с мъжа. Според мен ти липсва емоция, тъй като при по - дългите връзки всичко започва да става рутина. Не се поддавай. Ти сама казваш, че прилича на съпруга ти... добре тогава, значи си имаш един такъв у дома, който дори е тестван и изпробван и върши чудесна работа и е перфектен по твоите думи. Стой си с него тогава. Не се знае този колега какво крие под усмивката и какъв характер носи и как ще ти стъжни живота. Приеми, че в живота ти тази тръпка и свалки ще намалеят, ще се омъжиш, ще посвикнете заедно, ще се роди дете и ще гледате само в него, тогава хептен няма да има време дори мъжа си да погледнеш, но детето е всичко, а когато отрасне малко ще си доволна, че си го направила по този начин, а не си се юркала по някакви мъже за по една нощ. За по една нали? Защото ти си имаш мъж, за какво ти е друг, след като си доволна от този. Просто си жена и ти харесва да те ухажват, колегата те гледа влюбено и ти е готино, а мъжа ти сто процента вече не те гледа така, което е нормално, но това не означава, че не те харесва и не те обича. Цени си момчето и се омъжи, след като си казала ДА и правите сватба значи го обичаш, не се поддавай. После ще плачеш много. Ще си ранена от това, че си провалила сватба, а и хората ще те гледат с други очи.
Ж. 29г., омъжена с детенце

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a5a0c47282
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо, поздравления за правилното решение. Това, че ако обичаме един, нямаме очи за други, е малко идеализиран мит от приказките. Винаги може да се появи привличане към друг човек, даже се случва и тук вече идва разумът - да се отръпнем и да не позволим на това да се развие.
Не се обвинявай за емоциите си - нещо нормално са. Но не виждам смисъл да се обясняваш с колегата - така продължаваш отношенията ви излишно. Ти не напускаш заради него, а заради себе си. Просто спри контакти с този човек и така. Винаги ще има такива изпитания.
Много щастие и всичко най-хубаво!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 74e0826171
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А да не би да не ти се жени? Да не би да не искаш сегашния ти приятел? Седни и се замисли сериозно над тези въпроси.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d677a97e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ще ти кажа че не мислиш и нямаш смелост да му кажеш просто да не те занимава а ще напуснеш работата ти с оправдание пред себе си заетостта от подготовката на сватбата.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b70afc31db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колега, та ти не го познаваш в реалния живот и в реални ситуации. Едно е да го гледаш в работата, друго е в живота. Тегли чертата и си гледай бъдещия съпруг, никакви разговори, по - зле ще стане.. Правилно постъпваш с напускането. Личи си, че си отговорна. Тука ще прочетеш дафследваш сърцето си и всякакви глупости-не им се връзвай.
Ж45

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c2f342cfe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Кажи на бъдещия си съпруг! Щом още от сега започваш с лъжите и хойкането, направо ми става жал за горкия човек като се замисля какво ще бъде след сватбата.

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: ab1ec6481e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ако питаш, дали да се видиш с него и евентуално да преспите - явно ти се иска. Ако така и така ще го направиш, по-добре преди сватбата, отколкото след. Все е изневяра де. Само че си дръж езика зад зъбите завинаги и не споделяй с никого и гледай мъжът ти да не разбере никога. Ако мислиш, че няма да устискаш и ще си признаеш, то въобще не се жени и остави годеника си и си прави каквото ти се прави.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 90d1d583e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Първо си намери работа, после напусни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7d12569297
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ако не сте имали по-дълбоки и интимни отношения с колегата си, по-добре не се хващай на сладки думи, мечти и намерения. Явно си хлътнала по него, но без установени отношения, било и то нерегламентирани не прекъсвай другата си работа, ако там всичко е наред, или предимно наред. Доста си млада, малко рано мисля се омъжваш, но това си е твоя работа. Не съм сигурен дали има смисъл от разговор да обясниш на пича нещата, но всичко което остава така или иначе са действията и резултатите от тях - добрите намерения не се броят. Аз наскоро пропуснах подобен "разяснителен разговор" с моя колежка като бях някъде в позицията на колегата ти, но с дълбоки интимни отношения (не просто сексуални*) и кратка но чувствена 3 месечна нерегламентирана връзка, която ми изяде глава и сърце. След като е "чао", може би няма нищо за казване...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1f25c673d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Да се влюбиш в друг малко преди сватбата, това ми говори, че си празноглава. И не си преписвай каквато и да е съвест, такава при теб няма. Ти ако беше съвестна нямаше да се оставиш да те погали и да те целуне по бузата. Дали не сте отишли по-далеч от "една" целувка само. Нали този колега е като копие на бъдещия ти съпруг, тогава защо се влюбваш в него! Толкова време се познавате, а едва сега си се влюбила. Много вятърничава ми изглеждаш. Ако познавам съпруга ти ще му кажа да те шутира. Много лека ми изглеждаш в главата, а сигурно си такава и между краката. От теб добра съпруга няма да стане.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c3861009db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ееее, не така с рогата номер 17!
Нормално е момичето да е объркано, казват че много хора изпадат в предсвадбена треска, все пак предстои им навлизането в друг етап от живота, а за някои това е доста плашещо, да не кажа за всички. Съвсем нормално е също така след 6 години връзка да има и някакво разколебаване, а кой човек не иска да е харесван и обичан? Липсата на опит с мъжете също си казва думата, допускам авторката да е нямала предишна връзка, а дори и да е имала това е било в онези години когато не е знаела за какво и е оная работа между палците на краката.
Струва ми се, че е редно да я окуражим, да и кажем, че в днешно време много малко намират свестен човек, който да е с тях повече от една година и като си вземе петте пари да не се чупи (което най-вероятно ще се случи с "прекрасния" колега.
Аз по-скоро бих попитал въпросния 23 годишен лигльо какво дири между двама души, ами ако случайно налети на такъв като мен дали няма да му са смачкани топките, дали ще му се размине само с "обществено порицание" или...?
Нямаме право да заклеймяваме момата, в общия случай мъжете сме непочтени, кефим се ако грабнем нещо чуждо и вием когато някой грабне нашето - ама няма наше, рано или късно се появява друг "колега", слагат ни рогата, а ние продължаваме да се кефим как сме направили рогоносец някой друг.
Препоръчвам на авторката да попрочете малко повече теми тук, има достатъчно време до сватбата, после да няма "забремени ме и ме остави", "заедно сме от два месеца ама вече не ми обръща внимание", "май си има друга" и т. н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker