Не знам какво е щастие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво е щастие
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1013 пъти
Момиче на 15 съм. Откакто станах на 10 години нещата се промениха драстично. Аз бях едно усмихнато, енергично и игриво дете. Радвах се и на най-малкото нещо. Не се тревожех, не мислех толкова и не се впрягах за най-малкото нещо. Сега съм пълна противоположност. Постоянно мисля за проблемите си. Губя се в собствените си мисли до такава степен, че да се демотивирам и да изгубя желание за живот. И да ме питате какви са причините, аз мога да ви изброя много, но въобще не се равняват с това, което имам, виждам, но не оценявам. Имам си семейство, което много ме обича и безуспешно се лишава, за да ме дари с щастие. Имам си най-добра приятелка, на която мога да разчитам, но вредя с негативните си мисли. Не съм лишена от нищо материално, до такава степен, че да се превърна в алчен човек, който моментално щом получи нещото, което силно е желал да го отхвърли с думите "не го искам вече".
Все нещо ме мъчи, същевременно тормозя останалите с песимисткото си мислене. Хората казват, че съм красива, но аз отново не мога да го оценя. Дали, защото Бог си е направил лоша шега да ме дари с болест, от която само 100 човека, ако ли не по-малко, се раждат годишно по целия свят. Имам васкулит (автоимунно заболяване), който е засегнал кожата по цялото ми тяло. Страдам от цели 4 години, че не мога да обличам каквото и да е, че не мога да бъде уверена в себе си, че не мога да отида на плаж или басейн без да мисля за хорското мнение. Често този обрив на пръв поглед не е забележим от останалите, но мисълта за него винаги е в главата ми. Наскоро разбрах от какво съм болна и не знам все още лечимо ли е, смъртоносно ли е... Побърках се от четене в интернет, което ми донесе само допълнително натоварване. Станах хипохондричка! Каквото и да ми излезе, каквото и да ме заболи го свързвам с някоя страшна и нелечима болест. Родителите ми постоянно ми говорят, постоянно ме успокояват, но думите не помагат. Успокоявам се за момента и след известно време всичко се повтаря.
Отделно, имам и друг проблем. Развих огромно нежелание да ходя на училище. Днешното поколение мисли само за цигари, алкохол, наркотици и чалга. Категорично съм против всичко това и смятам, че няма нужда да се плюем, да се клюкарим и да се отнасяме с неуважение към учителите си. Те са тези, които ни дават знания, които ще са ни нужни в бъдеще.
Имам мечти, имам желания, но вече ме е страх и от самата себе си, защото аз не се обичам и не се познавам. Не знам какво харесвам. Постоянно правя грешка след грешка. Денонощно обмислям случки, разговори. Ще ми се да можех да си почина от самата себе си и да се наслаждавам на хубавите моменти, но уви, превърнала съм се в нещо, което никога не съм смятала, че ще бъда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: fe77a6adb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От пубертета е!Хормоните ти "бушуват". Тепърва ти предстоят и хубави и не толкова приятни ситуации, от които ще трупаш спомени и опит. Излизай повече с приятелката ти, смейте се повече, правете неща които и двете харесвате, по-малко размишлявай, споделяйте си, прави това, което ти е приятно (може и сама) и те кара да се отпуснеш. Разхождай се повече, научи се да правиш нещо НОВО- каквото и да е (спорт, нови книги и филми, дори готварството в домашна обстановка би помогнало. Гледай си ученето, като му дойде времето и приятел ще си намериш и така.
Изгради сама щастието си, поддържай вида си за повече самочувствие, бъди по-оптимистична и усмихната, не се впрягай толкова, ти реално нямаш големи проблеми, те са в главата ти- защото много размишляваш.

Пожелавам ти много щастие!
Ж,20

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6e4c4d14d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автор: До номер 1- Благодаря ти за коментара! Весели празници! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker