Писмо, което надали ще прочетеш.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Писмо, което надали ще прочетеш..
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3834 пъти
Знаеш ли.. Даже незнам как да започна.. Не мога да намеря подходящите думи, с които да ти опиша как се чувствам и какво чувствам, спрямо теб. Мечтаех си поне веднъж да ме погледнеш с очите, с които те гледах аз. Поне веднъж да поискаш от мен нещо повече от секс.. но уви. Явно не съм заслужила да съм щастлива.

Незнам какво да правя и как да те спечеля, изгубих всякаква надежда. Не мога да ти опиша колко пъти съм плакала за теб, колко пъти съм те сънувала и колко пъти съм мечтаела ти да бъдеш баща на моите деца. Не искам друг. Мъчих се, опитвах, е, не става, теб искам, както искаш ме разбирай.. Боли ме, защото знам, че няма да си мой. Кажи ми кое те спира- годините ли, 12 год. разлика толкова ли е много? И 20 да бяха, пак те искам.. Незнам кога точно ми излизаш от главата, сутрин ли-когато ти си първото нещо, което се сетя, вечер ли-когато се въртя 2 часа докато успея да заспя или през остатъка от деня-когато почти постоянно тъгувам за теб. Сега те няма, знам. Не си до мен. Мисля, че нямаш друга, но не преставам да ревнувам даже незнам от коя и дали има такава.. Защо ме измъчваш? Кажи ми ще стане ли нещо между нас някога, можеш ли да погледнеш на мен като на Жена?? Ох, само едно ще ти кажа- адски те обичам, така, както не можеш и да си представиш, така, както незнам коя би те обичала. Само да ми кажеш Тръгвай, аз на секундата ще тръгна. Ей такава любов искам! Изпепеляваща и силна! Но искам да е споделена, да ме обичаш и ти. И тогава ще бъда най-щастливата на земята. Ти си ми достатъчен за всичко, теб съм търсила толкова време, а сега, когато те намерих, защо не мога да те имам?? !! Защо..?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 976e9dd671
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   12 години са повече от разлика :-) това е разминаване в мисленето, целите и начина, по който човек гледа на света и хората около себе си.

Заслужава ли си?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e015df5320
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   от авторката: Мерси за подкрепата. И аз мисля, че са много 12 год. Аз още нямам 22, а той ще прави 34.. И не съм завършила още университета.. И въпреки това е единствения мъж, когото искам и обичам.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 743aa4f5b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1, аз познавам мъж и жена, които имат 12 години разлика и много се обичат, така че това не пречи.
*Яса

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 064aa5c383
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила, имаш сериозен проблем и това не е, че обектът не чувствата ти бил 12 години по-възрастен, или че не те виждал като жена - проблемът ти е, че той не те харесва и не споделя чувствата ти.
Според мен си малко големичка за подобна любовна драма ала влюбена съм в Брат Пит.
Моят приятел е с почти 25 години по-възрастен и съм с него, откакто съм на 19 и не съм се чувствала никога нежена с него и никога не ни е пречила възрастовата разлика, макар че нямам илюзии и знам, че бъдещето ни е ограничено до следващите 20 години, но защо не?
Никой не знае нищо. Баба ми е станала вдовица на 35, а е имала млад мъж, моят пък не е вече млад, но е много добре здравословно и се обичаме.
12 години не са голяма разлика, за любовтта не би следвало да има разлики и т. н. те са само в главите на фалшивите моралисти, но повече от яд и завист, отколкото от действително доброжелателство.
В твоя случай обаче човекът не те харесва. Къде е дилемата ти???
Любовтта ти е невъзможна не заради разликата в годините, а защото такава няма - любов между двама има само, когато има любов и от двете страни, всичко друго е смешно, ако сме над 16 г.

ф.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4e2b869438
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Един съвет - разполови си един лист и в едната графа напиши нещо от рода "Обичам го, защото... " (и не бъркай "с уважавам го като човек, защото има такива качества"), а в другата "Какво не ми харесва в нашите отношения" и сама ще видиш очевадното. А там някъде има мъж, който ще те обича истински, ще оцени това, което ти правиш за него и той самият ще направи много неща за теб, ще се прегръщате, целувате, ще разчиташ на него... Не те ли е яд, че можеш да пропуснеш всичко това, само защото си си загубила времето с неподходящия за теб? !

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b119e5d661
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вече осем години съм с мъж със 17 години по-възрастен от мен. И никога до сега не съм се чувствала по-обичана и по-желана жена с този човек. Нито чувствата, нито страстта са изстинали - напротив. Така, че разликата няма нищо общо с отношенията. Аз искам все пак да попитам авторката сигурна ли е, че този мъж, когото явно симно обича няма чувства към нея? Има затворени, студени мъже, които не ги изразяват. Често ли си виждат, какво все пак правят освен секс? Не си ли говорят, не споделят ли и пр.? Но, ако наистина той не влага чувства не изстива ли авторката? Не е съвсем нормално един мъж да те пренебрегва, да те и-----а и да си тръгва и ти да не преставаш толкова силно да го обичаш? Направа звучи мазохистично. Така, че опитай да вложиш малко разум и все пак да прецениш струва ли си и не е ли унизително да те използват по този начин?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f48b0db0d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Ами виждаме се през 8 дена някъде.. идва в квартирата, пием, правим мн. хубав секс. Искам да допълня, че ми прави мн. услуги, като го помоля за нещо го прави, няма значение дали ще ме кара с колата донякъде или нещо друго ми се е развалило и поправя, в смисъл помага ми много. Смятам да се виждам с него докато не си намеря човек за мен и тогава да го зарежа. Казвате 12 год разлика не са много.. е как не са, аз искам да създам семейство кам 25-26 год, а той тогава ще е на 37.. късно съм се родила. Иначе си говорим, не се караме.. ох ще се побъркам!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1bf0a933ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   авторке, не се вкарвай във филми. Не ти е възрастовата граница проблем. Моят мъж е с 25 г. по-голям от мен, е и?
Определено съм взела под предвид, че ще се наложи на старини да го гледам и най-вероятно ще го надживея, но човек не знае. Баба ми е останала на 35 вдовица с две деца и е имала млад мъж... колко вдовици познавам, колко разведени.
Спред мен трябва да се абстрахираш от възрастовата граница, а да се насладиш на човек, да любовта си. Какви семейства си тръгнала да правиш? Първо гледай да си изживееш любовта, да имаш нормална връзка.

Има вярно проблеми да си с по-възрастен мъж - той е по-опитен, преживял е повече и си мисли, че знае всичко и разбира от всичко, но предимствата са много повече. Освен това - пред любовта не бива да има граници!!!
Най-старият певец в света е холандецът Хеснер. Той е на 104 г. и има жена - номер 3 май, с която е от поне 40 г. заедно и която е с поне 40 г. по-млада от него. Като го питат за тайната на дългия му живот, казва че просто иска да бъде с нея, не му стигат 40 години брак с нея!
Това е любов!!! А хората имат 40 г. разлика! Ти за едни 12 годинки си тръгнала драми да правиш. Не мога да те разбера!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5d65660034
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От авторката към Ном. 8: Моля, 25 год разлика имате и не било проблем? стига бе мила, защо не си намериш някой колкото теб или до 8 год разлика? закво ти е този старчок? още става ли му, утре като му "висне марсола" кво ще правиш, ще си търсиш по-млад любовник ли? О не мерси. Знам че 12 год не са чак толкова и няма да се усеща докато аз не направя към 30 и той тогава ще е към 42.. и кво правим? На мен ми се ходи напред назад, излиза ми се, а той.. Затова се спирам.. а на теб ти се чудя кво е това братко 25 год разлика..?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 55357f2594
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, имаш голяма наклонност да драматизираш - продължавай да живееш за мнението на съседите. Не може да си поръчаш съпруг - да е рус, да е слаб и висок, да има МОЛ и по възможност да е 80-ти набор.
Няма такива сладки в реалния живот. Аз бях на 19, той на 39 май... почти 10 г. сме заедно и това бяха и са най-щастливите години в живота ми.
Не съм с него заради „мърсола„ и май ти още не знаеш какво е да обичаш и се мислиш за Алиса в Страната на чудесата.
Въпреки това ти желая всичко добро с младият ти мистър Перфект, стой и гледай отстрани как човекът, който уж обичаш и е имал нещастието да бъде роден 12 г. преди тебе, си гради живот с правилната жена, която не се интересува от ЕГН-то, а от притежателя му.
Успех в любовта

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d4c00b322e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Виж сега, не ме разбираш правилно. Не си търся някакъв Мистър Перфект, както се изразяваш, но да имаме горе долу еднакви години или малко разлика.. нямам притенции как ще изглежда и тн. Не ме разбирай погрешно! На теб също желая успех в любовта и дано да бъдете повечко време щастливи, но се самнявам, че то ще е ограничено. Аз с този мъж едвали ще имам сериозна връзка и съм се примирила с това, всяка жаба да си знае гьола, нали така?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ba2ce1cf6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според мен авторката се опитва да обясни неяснотата в чувствата на мъжа с някаква 12 годишна разлика. Не е в това проблема. Все пак този мъж не изразява ли гласно какво чувства и защо продължавате да се виждате? И какво разминаване в мисленето - все пак са 12, а не 20-30 години. Не е възможно да не усещаш отношението на мъжа. Ами жените имаме интуиция - начинът, по който те гледа, обажда ли ти се извън дните, в които се виждате, начинът, по който прави с теб любов и други подобни неща. Усеща се отношението, особено при връзка, която продължава по-дълго време.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: e21dbbfe8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мила, не само годините ми пречат да съм с него. Той сам ми е разказвал преди като е имал сериозна приятелка и е ходил по проститутки. А по миналата година аз бях свидетел като пак уж си имаше приятелка, а се чукаше с една колежка и сваляше и мен, преди още да имам нещо общо с него. Те след това и скъсаха. Сега незнам дали се е променил, но ме самнява, едно куче като се научи да яде лайна. Може и на мен така да изневерява някой ден. А и друго.. Винаги слага приятелите си на 1 място, първо с тях да се види, да пиине и тогава ми звъни на мене.. И преди съм го забелязала, че винаги гледа първо приятелите си а жените на 2 план. Тва също мн. ме дразни. Честно казано незнам в кое повече съм влюбена, в него самия или в секса, който правим. Смисъл че ме побърква, мн. добре се справя.. Мн ми е хубаво с него, а с другите не е точно така. Такаче и аз незнам ако не беше този секс щях ли толкова да го желая този мъж?? сподели мненнието си мила

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 058d4116fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторке, твоиа случаи много прилича на моя. Твоя човек семеен ли е? Какво ли го спира да бъде с теб? Аз съм на 35 и имам вразка с момиче на 22 год. Обичам я а виждам че и тя ме обича. За да се отдам на нея трябва да приключа с женами и да зарежа семеиството си. Ок, но така направих приди 5 години с първата ми жена. Заживяхме с втората като в приказките, и докога. Докато битовизма не унищожи романтиката любовта ни. Живеем заедно заради децата и си мислим че сме семеиство. Сега тя ме обвинява че съм и откраднал младоста, взел съм и наи хубавите години от живота. Дали твоя човек не иска да те предпази от всичко това. Разбери от мен един мъж и една жена почнат ли да ходят по нужда в една тоалетна, романтиката се губи. Ако наистина го обичаш кажиму го, покажи му го и ако заживеете някога заедно не го обвиняваи за това че ти е сасипал младоста. Можеби това прави тои изка да си поживееш. И като му доиде времето да се вземете. Но разбери като се вземете не го нараняваи, и го обичаи ижелаи както го желаеш сега.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: b8a4398876
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не разбирам защо всички набиват само разликата в годините, не четете ли бе хора, авторката казва и двайсет да бяха, тя просто го обича, но знае че той не е подходящ за нея и това я кара да го обича още повече....
А сега към авторката, ти още дълго няма да се разделиш с него, докато той те търси от време на време или по-често ти ще си доброто кученце, украшението на масата, момичето за удоволствия, той наистина ще ти съсипе живота, ако един ден не приключиш с него!
Преди години и аз имах такава връзка бях на 19 той на 32 радвам се, че си запазих психическото здраве, още обичам този мъж по някакъв начин, макар да съм щастлива от живота си днес.
Той се ожени за момиче на моята възраст и има дете, много се изненадах защото едва ли не бях сигурна, че той не е човек за семейство, но да ти кажа честно не завиждам на жена му не искам да съм на нейно място, боклука си е боклук и не се променя(каза, че ако не била забременяла хич нямало да я вземе... )Е та не мисля че този твоичкия е по-стока за това мила плюй си на петите и колкото и време да ти отнеме да се отърсиш от чувствата и общите ви спомени, времето лекува!
Успех!!!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 114f827d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   разликата в годините не е проблем ако е правилния човек. моя мъж е с 11 години по голям от мен и не е проблем. тука по скоро става въпрос за секс от негова страна и влюбване от неина. с времето смятам ще го забравиш

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: f0fedc5d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Голямата разлика в годините винаги е проблем. Все едно остаряваш когато си с по-възрастен, защо си мислете, че мъжете търсят по-млади?

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 5418e3bca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Номер 18, престанете да спамите хората с разни кухи формулировки, звучащи едва ли не аксиоматично, като НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ. Ти кога си била с по - голям, че да знаеш какво е? Винаги имало проблеми... Когато имаш такава връзка, тогава коментирай. Стига си повтаряла като папагал разни чути от тук и оттам "закони".

 
  ... горе^
преди: 13 години, 16 дни
hash: f0fedc5d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   19, явно не всичко ти е ок с връзката, че се разлюти така. Ок, за теб може да са кухи изказвания, но това е истината, пък каквото искаш разправяй. Всеки случай начинът, по който реагираш е доста красноречив.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: 5418e3bca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Връзката ми си е съвсем ОК, точно затова се ядосвам на такива като теб, които нищо не знаят, а бързат да приказват. Заради подобни "аксиоми" като твоите, някоя по - лабилна душица, която се оставя да ? влияе общественото мнение, може да изостави голямата си любов и да си съсипе личния живот. Затова реагирам остро, защото ми дойде до гуша да слушам некомпетентни изказвания от хора, които нищо не разбират, но видите ли говорели "ИСТИНАТА". Чия "истина"? Твоята ли? В любовта всеки има своя истина. Един намира щастието с по - голяма жена, друг с по - голям мъж, трети с лице от същия пол. Аз, например, не разбирам хомолюбовта. Но, не си позволявам да я осъждам и не се изказвам по гейски и лесбийски теми, просто защото нямам личен опит там. Като нямам опит с даден тип отношения, как мога да имам меродавно мнение? Това, което съм чувала от баба си, надали е най - точното... Но, какво значение има - важното е да се гордеем с енафщината си, да я натрапваме на всички останали и да се изживяваме като проповедници на "истината"! "Блажени нищите духом, защото тяхно е царството небесно!"....

 
  ...

...
преди: 13 години, 16 дни
hash: f0fedc5d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   За теб любовта може да няма граници и да изкарваш хората, които все пак виждат проблем, тесногръди. Аз не отричам, че човек може да се влюби, но от чисто практическа гледна точка такава връзка носи доста проблеми. Няма смисъл да изброявам всичките, човек лесно може да се сети. Аз това и казвам, а пък ти точно за това май нищо не каза. Не е необходимо да имам опит във някои неща за да зная, че някое няма да ми хареса. Казвам си моето мнение, дори и да не ти харесва. Радвай си се. Добре че при мен разликата не е голяма.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 16 дни
hash: 5418e3bca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Виж сега, за тези практически съображения наистина е изписано и изговорено много. Аз, точно защото имам опит с такава връзка, мога да кажа, най - сериозно и отговорно, че когато е налице наистина голяма любов и съзвучие в характерите, тези битовистки "проблеми" просто отпадат, колкото и да му е чудно на страничния наблюдател. В много подобни връзки, наистина нещата не се получават. Но там проблемът не е в разликата сама по себе си. Просто любовта и хармонията не достигат, а разликата е повод, катализатор, но не и първопричина за проблемите. Ако хората са сродни души и държат един на друг, тогава, колкото и клиширано да звучи, те наистина могат да преодолеят ако не всичко, то страшно много. Вярно е, че не е нужно да си опитвал нещо, за да знаеш дали би ти допаднало или не. Аз просто исках да апелирам за това да не съдите прибързано нещо, което на практика не познавате. Любовта не е математика, не се развива по формула. Това, че в 100 от случаите са настъпили непоправими проблеми, не означава, че и в 101-вия ще е така. Всичко зависи от хората. А характерът на човека е нещо доста сложно, което не е функция само и единствено на възрастта.

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: e01be8253d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   23 е прав - какъв проблем може да бъде разликата във възрастта, щом двама се обичат?
Особено като става дума за таква малка разлика и то в полза на мъжа, което е прието в обществото...
с две думи - сори, ама просто не го обичаш... на следващия ще намериш друг косур - може да е нисък, висок, да е дебел, слаб, прекалено беден или богат... , но аз едно от личен опит знам - когато има ИСТИНСКА любов, няма граници

 
  ...
преди: 13 години, 16 дни
hash: cab18519ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   то си е повече до човек. има задръстеняци на по 20 и много отворени и разбрани мъже на средна възраст. още повече имат опит и са по добри слушатели

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker