Любов ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов ли е?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1517 пъти
Здравейте!
Моята история е следната. С вече бившия ми приятел сме заедно от повече от 2 години. Претърпяхме 4 раздели без смислена причина. Всеки път се разделяхме, казвахме, че никога повече няма да има нещо между нас, но още на следващия ден се връщаше и признаваше, че никога не ме оценил и не е показал какво изпитва към мен, защото през връзката ни държанието му беше безразлично и студено към мен. Последната ни раздяла беше преди месеци. Отново си казахме, че никога повече няма да опитваме нещо и ще останем приятели. След няколко дни отново същото, но този път думите му бяха доста силни - че иска да си ме върне, да живее с мен и дори дете да имаме след време. Не повярвах и не исках да го вярвам, защото този човек има силно влияние над мен и не искам да повярвам наивно и след това отново да чуя как е било моментно и реално иска да е сам. Защото той искаше повече от всичко да е сам.
Е, 2 седмици се стараеше, казваше ми наистина неща и правеше неща, които до сега никога не ги бях виждала от него, но след това отново се отдръпна и каза, че просто няма смисъл.
Искаше да разредим срещите, изобщо контакта, да приема, че сме просто приятели и нищо повече. Но за една отпуска ме взе със себе си преди няколко дни и буквално се държеше така, сякаш е влюбен и аз съм жената до него. Дори отново повдигна тема за съвместно съжителство, за деца и всичко, което е нормално, когато си от доста време с даден човек. Аз не крия, че го обичам и го искам. Но след тази отпуска отново си започна същото държание, сякаш сме наистина просто познати и няма шанс да се получи нещо. Ограничава контакт с мен за известно време, а след това идва с подарък, без ясна причина за него.
Наистина не знам какво да правя вече. Чувствам се като болна и просто не мога да разбера къде е проблема, че не можем след толкова време да постъпим като големи хора, които се искат и се развиват. Защо ту ме иска, ту забравя всичко и ме отблъсква отново? Как да се справя с това и на кое да вярвам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0d730dcbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено има друга жена, по-властна и по-силна от тебе, жена която го владее, сърцето му е другаде и като нещо куца там, той си те държи като резервен вариант. Ако греша и никога не е имало такава друга жена, значи потърси нещо в себе си, което го разколебава. Какво си му говорила, спомни си, нещо отблъскващо да си направила, някоя сцена на ревност или предателство, сети се сама.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: af92753988
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Винаги вярвай на действията повече, отколкото вярваш на думите. Разбрах, че приятелят ми ме обича и държи на мен след един скандал за върховна глупост. Казахме си доста лоши неща, вече се стъмняваше, реших, че ще се прибирам, навън валеше дъжд, на онзи етап колата му беше развалена, но и да не беше аз нямаше да се кача при него, защото бях доста ядосана. Изпрати ме до нас, пеша, в дъжда. Представи си 20-25 минути вървене в дъжда в пълна тишина, само държеше чадъра над главите ни. Пак се изпонамокрихме, качихме се у нас, дадох му сухи чорапи, направих му чай. През цялото време си мълчахме. Мисля си, че това е любов в един чист вид.

Нормално е двойките да се карат, всички си имат проблеми. Понякога, за да оцениш някого, трябва да се отдръпнеш на една страна за известно време. Но при вас това се е превърнало в нещо патологично. Не, че нещо, не си споменала годините ви, но в пубертета всички сме имали по една такава любов с много раздели и събирания, с много парадокси и смесени чувства. Когато прочетох историята ви се сетих първо за тези години и за всички подобни преживявания, случили се с мен или с приятели. Бих те съветвала да си отвориш очите. Не е задължително връзката ви да е изчерпана и да е пред края си, но със сигурност нещо трябва да се промени. Не може да сте толкова глупави, че да правите едно и също по хиляда пъти и всеки следващ път да очаквате различен край. Поговорете малко, попитай го какво иска да се промени, какво не му харесва в отношението ти към него, както го отблъсква толкова много пъти и защо се връща накрая. Трябва да си има причина да се връща, очевидно се е привързал към теб и му харесва да си наоколо, но с тези игри на "иди си-ела си" и двамата ще се побъркате напълно. Може би трябва да опиташ да го оценяваш повече дори тогава, когато е ядосан, нервен, наранен. Чувствата трябва да си остават същите дори в лошите моменти. Поговорете и вземи едно последно решение. Преди години бях в подобна ситуация, просто се уморих и с последното събиране казах, че ако се разделим, това си е края. Влачих се по корем после, прехапвах устни, беше ми трудно, но не се върнах. За мен нямаше повече смисъл, аз предварително бях казала, че не искам да ме разиграват повече.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7ae54a4d43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със сигурност има и друга.... или други... и когато с тях е добре ти си назаден план, защото просто няма време и за теб... а когато е при теб, явно някъде другаде са го отразали... това е типичното държание на мъж, който ходи на много места. Е все пак, може и да греша, всеки е различен.. но от това което прочетох, останах с това впечатление.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5742442345
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Винаги гледай действията на мъжа, а не думите му. Според мен си има друга жена и я обича. Тя може да е женена и затова той да е видимо сам . Не ср занимавай с него. Другият вариант е просто да не се разбирате. Да казваш неща,кпито го нараняват без да искаш. Но по-врроятно е да има друга. Не се занимавай с него.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5596a458d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката.
Аз съм на 22, той на 24.
Ценя го, чувствата ми са същите и го показвам.
Нещата, които преди бяха проблем в моето държание, ги промених
Опитах неведнъж да поговорим като големи хора кой какво иска, но отговорът му зависи изцяло от настроението.
Да, и аз се уморих. Наистина се чувствам сякаш сме ученици.
Не намирам никаква логика в отношението му. По никакъв начин не се променям, че да предизвикам колебания в него.
Да, случвало се е откакто се разделихме с дни да нямаме контакт и след това се появяваше и ми носеше вечеря вкъщи от загриженост, без да поиска нещо след това.
Едно от нещата, които ми каза в последно време беше, че каквото и да става, колкото и да иска и той нещо - просто няма да допусне да е на моето. И аз съм голям инат, но го подтискам, защото искам просто да съм щастлива без игрички.
Един за друг сме. Наистина след толкова време не е просто навик, не е внушаване. Просто... Когато сме заедно, някак наистина се усеща.
Но ме плаши и притеснява това, че наистина на пук на мен никога няма в действителност да ми каже веднъж завинаги, ако иска да се съберем и да се развиваме, а съвсем логично е, че щом е сам, скоро ще се появи някоя.
Не знам вече какво да правя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker