Изневяра или просто чат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121568)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18622)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра или просто чат?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1763 пъти
Здравейте! Момиче на 17 съм, виждам се от година и почти 5 месеца с едно момче на същата възраст. Държи се с мен сякаш съм единствена, но май се оказва, че не съм. Забелвзах, че непрекъснато си пише с някакво момиче. Първоначално не обръщах внимание, но той започна да не изпуска телефона си от ръка, а и стана доста потаен. Попитах го за нея, а той каза "просто приятели" и аз приключих темата. Той обаче си смени паролата, а телефона си не дава на никой да го докосне. Изтегли си една интересна игра и веднъж когато влизаше да де къпе го помолих да ми даде да поиграя докато го чакам. Той естествено отказа, но аз му се помолих и той се съгласи. Преди да ми го даде обаче, затвори всички приложения и си спря интернета. Когато влезе да се къпе, аз му се поразрових в съобщенията с въпросното момиче. Знам, че не беше правилно, но много исках да знам и силно се разочаровах. Обръщат се един към друг с думи като "бебче", "мило" и подобни. Казват си, че се обичат и говорят основно за секс, споделят си кой какво иска другия да му прави и подобни. Много зле се почувствах след като прочетох една малка част от чата им. Когато излезе от банята му казах, че спешно трябва да се прибера и си тръгнах. Чух се с него няколко пъти колкото да си кажем как сме, какво правим, след което му казвам, че трябва да затварям. Много искам да знам какви са точно отношенията му с нея, дали би направил това което пише или е просто чат? Изграрям да разбера, но ако го попитам директно ще разбере, че съм чела съобщенията му. Нямам предстсва какво да правя! Може ли някой да ми даде адекватен съвет, моля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: 78a27b4fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Няма нужда да си мълчиш за подобно нещо. Директно го питаш какво става, защото на мен ми се струва, че не само ти изневерява, но и има връзка с това момиче зад гърба ти.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: b6bca52fb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Зарежи го. Това ли заслужаваш? Да това е изневяра и приятеля ти е доста глупав че изпуска момиче като теб просто не си заслужава да бъдеш с човек който стой и те лъже в очите а ти ще си още по глупава ако търпиш подобно отношение .....

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c2bf0040f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Иска да е на два стана, отдръпни се преди да е станало серизно...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6bead8377d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си губи времето с това момче, още си много млада, животът е пред теб, не се хаби. Работата е ясна като бял ден, той сега ще се опита да те замотае, да замаже положението, да извърти нещата, ти си прецени до колко се цениш и до колко ще допуснеш да те унижават по този начин. Внимавай да не свикнеш, защото ако останеш в тая връзка, в следващата ще си затвориш очите за друго и накрая ще се окажеш на 35, ще намериш презервативи в джоба на мъжа си и ще пишеш: дали ми изневерява?
Само се замисли - ако гаджето ти случайно прочете твой чат с някого, с когото си говорите на "мило" и говорите за секс, дали няма да ти бие шута като на мръсно коте? Дори няма да иска да чуе обяснение ама защо, ама какво и прочие. Но ти си чела, видяла с очите си и още се чудиш, че и се притесняваш как ще реагира!!!!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c0fa8bbad9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Питам се когато се употреби "просто приятели" има ли такъв случай да е така? А в случая на авторката очевидно не е от изключениета, а и си крие телефона, само това е достатъчно, без разговори за секс. Интересно какво го задържа при теб, предполагам нямате няколко деца? Нали не го наричаш: твоят мъж? Може хлапак, малко момченце, направо женски приоми.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2eca29692f
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

6.   Омръзнала си му явно, и аз бих постъпил по същия начин, някои момичета ми допадат - други не

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 671225c7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен в случая разговор е излишен - повече няма да имаш шанс да разбереш как те лъже. Доверието ще е загубено и от двете страни.
Мисля, че е време да сложиш край. Без обяснения!

ж30

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: d01d724b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Сериозно трябва да си поговорите с младежа и да изясните отношенията си! Ясно е какво иска от другото момиче, ти вече си прочела за това, но така да те лъже и да крие, хич не е правилно! Ако иска да продължава да е с теб, да спре всякакви комуникации с другото момиче, това означава никакъв чат с нея. Абе то си личи, когато човек крие нещо и е потаен. Ти си ги забелязала вече тези неща! Но според мен не те заслужава, щом не те оценява, пък ти си реши дали дали има смисъл да страдаш по такъв човек или не и да продължиш напред! Успех

>М. 31г<

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8330e667a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че ти самата много добре знаеш отговора на въпроса си, ако този чат беше безобиден флирт, приятелят ти нямаше да си сменя паролите и да си пази ревностно телефона.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: a012c966c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами те са като брат и сестра, повече от ясно е : )))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker