Знак от съдбата или изпитание е това? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18614)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Знак от съдбата или изпитание е това?
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1618 пъти
Съвсем неотдавна ми се случи наистина нещо много странно. Трябваше да ходя до пощата да изпратя едни любовни стихотворения за един конкурс. По пътя неусетно се сетих за старата ми любов, която не съм виждала от близо 4 години. Когато отидох до пощата и трябваше да пусна листите в плика видях, че едното стихотворение не е принтирано цялото и част от текста е разбъркана и разхвърляна по целият лист. Явно от копирният център бяха направили нещо. Беше здрач, почти вечер. Бързо излезнах да търся друг копирен център, минах по една тясна уличка и за малко щях да се сблъскам с един мъж, който носеше някакъв кашон. Погледите ни се срешнаха и тогава видях че това е той. Човека за който си бях помислила 15 минути преди случката. И двамата бързахме и се разминахме като два парни локомотива. Нямах време да реагирам. Помислих си че не ме е познал, но аз бях на 100%сигурна че е той. Влезнах в близкият копирен център и си свърших работата. Когато излезнах от него улицата беше празна. При положение че действието се случи в огромен град и аз не излизам често да се разхождам по улиците... това ми се видя наистина огромно съвпадение. Но когато се прибрах и отворих фейсбука си бях шокирана от още нещо. По принцип не съм гледала профилът му от години, но тази случка ме накара да видя какво е публикувал последно публично на стената си. Видях че публикацията му е била няколко дена преди въпросната случка. Една любовна песен в която целият текст пасва идеално на нашата история и героят иска да срешне момичето в някоя тъмна улица и се оглежда за нея с надежда, че ще я види в полумрака на града. И най шантавото в цялата история беше заглавието на сбърканото стихотворение "По стъптките на любовта" Съдбата май си прави шеги с мен или иска да ми каже нещо.. или пък иска да ме изкуши нз. Като цяло не съм имала амбиции да го търся или да се връщам към минали неща, но тези съвпадения направо бяха смайващи за мен. Имали ли сте подобни истории и някакви по-странни случки, които можете да споделите тук. И какво бихте направили ако съвпаденията продължат.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: c6c4e16bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не се вкарвай във филми. Съдба и там подобни. Поискай му приятелство във Фейсбук и му пиши. Лесно и просто. Без драми и без предопределеностти. Пък ще видим какво ще излезе.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 088dd8dc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Има такива съвпадения и те се наричат синхроничност. Давам пример за синхроничност-чуваш някакво име по радиото, например, което не си чувала отдавна -на песен, филм, актьор. След това, през деня или следващите дни, го чуваш още няколко пъти. Или четеш за някакво забутано племе в джунглата и по същия начин, срещаш на още няколко места инфо за него-филм или по новините дават точно за него.
В твоя случай съпаденията са много романтични, но не бих го приела за знак от съдбата, в смисъл, че трябва да се съберем. Но ако той ме потърси или на мен ми се иска да го потърся, бих проявила любопитство, без да си го навивам на пръста.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: af37fa678b
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Няма нищо случайно в този свят, знаеш, нали? Е, сега какво и как между вас - бъди трезвомислеща и не влизай във филми.

Мисли, жена, мисли! Каква си ти, къв е той, искаш ли го със всичките му недостатъци, той би ли те харесал или има някой друг в живота си, характерите ви какви са, може ли да се разбирате, как виждате живота и една камара други въпроси. Мисли!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: af37fa678b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Слушай това предаване помага за взаимоотношенията!

https://www.youtube.com/watch?v=KRjM88snZ18

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1c543da9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може и да е, може и да не е - намери го, общувайте, ако иска, това е което можеш да направиш.

 
  ...


...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 50067240be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако това е истинска история, ще я нарека "Телепатия". Но какво ще се случи по-нататък не знам.
Ж31

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7ad5b2b833
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има една стара българска поговорка, че "Старата любов, ръжда не хваща". Другото е просто съвпадения на обстоятелствата - "дежа вю" да го наречем. :) Нищо не пречи да пишеш на човека във фейсбук. А какво ще стане - божа работа. :) Ти си прецени. Между другото аз съм имал подобно съвпадане на факти и обстоятелства, но свързани с връщане на работа във фирмата, в която бях работил преди няколко години. Хубаво е да се ослушва и оглежда човек, за да не пропусне някоя възможност, за нещо по добро. Успех :)

>М. 31<

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker