Влюбена съм в него от години, но той си има гадже... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в него от години, но той си има гадже...
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1619 пъти
Още 8-ми клас като дойдох в тази гимназия и го видях в класната стая, усетих нещо, видях топла усмивка и красиви ангелско сини очи. Изобщо не ми пукаше за другите 25 съученици и учители, с които трябваше да се запознаем, защото очите ми бяха вперени в това русо момче. Звуча ви детински, но повярвайте - аз от тогава знаех, че няма да ми мине за 1-2 дена.
Друго момче не погледнах през годините, а внимание не ми липсваше от всякакви (с риск да прозвуча нескромно). В продължение на годините в училище ние си говорехме по малко и си помагахме постоянно, той седеше пред мен. Но и двамата бяхме много срамежливи, той като ме заговореше, аз заеквах и дланите ми се потяха, жестикулирах изнервено. Пред другите момчета не съм такава, защото за тях не ми пука особено (за мнението им). И така и нищо не стана, макар че до 10-ти клас чувствах, че и той изпитва привличане, но аз си бях смотла (за поведението говоря) и нищо не направих, явно и той беше преценил, че не го харесвам, а през това време друго момиче се появи на хоризонта. Наша наборка, от същата гимназия, но съседен клас. Тя е свястна мацка, не нещо особено, но е добър човек, затова няма да злорадствам. Доста по-отворена от мен, тя е започнала да пише на момчето и така до началото на лято 2016 двамата бяха двойка.
Аз така и не го преодолях. Тогава ме болеше, сега остана само разочарованието. Но пак си го обичам. Скоро ще навършим 19, абитуриенти сме, но не спирам да го мисля. А той още е с нея! И се радвам от една страна, но от друга искам да се боря за него, да му кажа всичко, не искам друг. От уважение към момичето и връзката им, не го правя. На мен нямаше да ми е яко, ако имах гадже и друго момиче му се обясни в любов. Пък никога не бих правила манипулативни номерца да го свалям зад гърба й. Но просто изгарям отвътре.
А с него продължаваме да имаме приятелски отношения и си говорим на много теми в училище - разбрах, че ще учим в един университет и една специалност при това! А тя не е често срещана. Много си допадаме и чак се изумявам. И двамата сме риби (аз съм родена на 24 февруари, а той на 1 март) също така и винаги има едно привличане и магнитно поле бих казала, когато си говорим, другите около нас не ги отразяваме. Мечтая си вече как ще влезем в университет, от само себе си с неговата приятелка нещата ще свършат и всеки ще тръгне по пътя си, а съдбата отново ще събере нас двамата. Но дали това е възможно? Знам, че е гадно и звучи психопатско, но не мога да се боря с чувствата си, мога само с действията си. На моменти имам чувството, че и той ме харесва, но не знам честно казано. Другите момичета не ги гледа така както мен, но гаджето си - да. Сложна ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: ca3360a03b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Току-виж - верно се вземете след някоя и друга година. :)
Оптимистично звучат писанията ти.

Ако бях на твое място нямаше да го мсиля пемного, за да не откача - щях да се разсейвам и да си живея живота.

Пък ако се случи нещо - случи... :)

БожА работа, какт' се казва.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bc9a3f5de4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Звучиш много интелигентно и анализираш правилно поведението си. Радвам се, че има такива млади хора като теб в днешно време. :) Това, че ще учите в един и същи университет и една специалност, е прекрасно! :) Засега нищо не прави. Както са написали в горния коментар преди мен - Божа работа! :) Аз ти пожелавам от сърце да бъдеш с човека, който ще те обича, цени и ще те направи истински щастлива, независимо дали това е въпросното момче от темата, или някой друг.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 00202d88fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Сложно сложно колко да е сложно! :) Вземи съдбата си в ръце и поговори открито с него. От това. соето описваш и той те харесва и има чувства. Не позволявай. малодушието да определя живота ти! Говори с него и му разкажи всичко. Ако реши да остане с другата, ще знаеш че поне си направила каквото трябва. Успех.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 95f1218119
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мислиш ли много, и то за в бъдеще, значи няма да стане както ти го искаш. :)
Прост съвет, остави всичко на съдбата, не си прави сметки, защото връзката им може да е силна и да не скъсат, дори и да са разделени физически.
Никога не може да си сигурна, за това не хвърчи в облаците, че току виж си паднала на студения и твърд цимент.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1da4115dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Говори с него. Живее се веднъж, не си изпускай шанса, защото после ще съжаляваш. Не е приятно, че си има приятелка, но какво ще правиш после, като приятелката стане жена и си имат деца, а ти си още влюбена? Ако споделя чувствата ти, сега е моментът, ако не, поне няма да храниш напразни надежди.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d046d27287
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   А ти наистина ли искаш да влезеш тази специалност или кандидатстваш в същия ВУЗ и в същата специалност само и само да се домогнеш до него? Защото ако е заради второто и после се окаже, че това, което учиш не ти се отдава или не те влече след време ще има доста да съжаляваш за избора си. И откъде си сигурна, че когато станете студенти той ще се раздели с приятелката си? Гаджето на моя колежка от групата учеше в друг университет и пак намираха време да са заедно. Приеми, че в този живот не винаги става така както на нас ни се иска! И вместо да витаеш в облаците сядай да учиш здраво че те чакат матури и кандидат студентски изпити!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker