Поиграхме си за малко или се влюбихме? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Поиграхме си за малко или се влюбихме?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1535 пъти
Здравейте!
Минавам директно към въпроса, тъй като съм споделила на 2-3 приятелки, но те все пак са пристрастни понеже са ми близки, затова искам да чуя мнение от страничен човек, а ако е мъж - още по - добре
Преди няколко месеца се запознах на една обща командировка с един мъж(аз съм на 25, той на 29 ако има значение). Имахме възможност да комуникираме за около час, беше много приятно имахме общи теми и т. н Разменихме контакти и той започна да ми пише и да ме кани на гости (живеем в различни градове, но сравнително близо). Аз обаче отказах, защото той говореше едва ли не да си дадем шанс и да живеем заедно, а аз не познавам никого там, не харесвам съответния град като цяло и просто не ми се живее там, на него пък съответно тук, където аз пък съм се поустроила, и просто прекратих комуникацията в един момент.
Да но съдбата си знае работата и след около месец се оказа, че ще имам ангажименти точно в неговия град 2-3 пъти за месеца. Преди това се бяхме чували няколко пъти по моя инициатива и когато разбра ме покани у тях.
Отидох и макар да не бях с нагласа за такава първа среща просто си легнахме и беше уникално. Прекарахме си наистина много добре, след което аз си тръгнах. От този уикенд започнахме да си звъним, да си пишем. Темите варираха от ежедневните неща, през секса, до дълбоки лични теми и т. н Прекарвахме около час на телефона.
Той обаче вмомента е в някаква чисто сексуална връзка, която по принцип смятал да прекрати. На моменти ми казва, че иска сериозна приятелка вече, на моменти пък ми говори, че приоритет сега му била кариерата и не му е до жени. А от известно време насам по няколко дни подред не ме търси, после пък става много активен...
Последния път когато отидох ме посрещна с вечеря и свещи, отново правихме уникален секс, а след това ми се гушкаше като дете. Като си тръгнах обаче не се обади да пита примерно как съм пътувала, стигнала ли съм и т. н.
Обърква ме, а аз започвам да се влюбвам. Сега ми предстои още само едно ходене след десет дни и... след това не знам какво следва. Попитах го директно какво би станало ако не бяхме от различни градове и той ми каза, че би правил секс с мен всяка вечер, което на мен не ми хареса като отговор. От друга страна обаче постоянно пита излизам ли с други мъже, за бившите ми дали ме търсят и т. н Обяснява ми за неговите някакви неща и... аз се чудя - забавляваме се за кратко или се влюбваме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: c7b7ee39da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Той се забавлява, май-май... Ако имаше по-сериозни намерения - щеше да ти даде да разбереш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 30ca589c45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той се забавлява с теб, от ясно по-ясно. Чудя ти се как изобщо си позволяваш да се влюбиш в човек, който си има някоя само за секс, да спиш с него, като знаеш, че той вчера си е лягал с другата. Гади ми се направо от такива мъже. Ако искаш, ползвай го и ти за секс. Но според мен за друго не става. Не се подлъгвай, че после излишно ще страдаш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bbea44d9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мъж на 29 години, който уж има чисто сексуална връзка (интересно е какво мисли по въпроса жената в тази връзка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker