Не ми прави комплименти - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми прави комплименти
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3091 пъти
Здравейте, имам връзка с мъж от известно време. Малко е грубичък и мрачен. Жените се нуждаят от комплименти като въздуха, който дишат, но уви аз не получавам. Когато се опитам да си изпрося нещо мило, получавам според него шеговит отговор. Опитвала съм се да му обясня, че ме наранява, но нито шегите спират, нито комплиментите. Иначе се държи добре с мен и явно държи на мен. Трябва ли да приема да живея с лиоса на мили думи от негова страна или да се цупя и настоявам? Другият проблем е, че той по никакъв начин не ме глези като жена. Няма случайни подаръци, няма цветя. Нещо мъничко, но само по себе си изключително ценно. Това, че не ми прави комплименти, значи ли, че няма нищо към мен илие трябва да приема, че ше живея с темерут без мили жестове и комплименти?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: c45d70cf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дали държи на теб и те обича се определя от неговите действия, а не от комплиментите и случайните подаръци. Защото има мъже, които както те гледат в очите и ти казват колко си красива и как те обичат, така и в следващия момент ти забиват нож в гърба и те захвърлят, точно защото им е все та'я за теб.

Кажи му директно, но спокойно, че искаш да ти прави комплименти и подаръци, защото като жена имаш нужда от такова внимание. Няма да го направиш романтик, сама казваш, че е по- мрачен и груб, но поне може малко да го пречупиш.



Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 693e0d0334
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е качество, което един мъж или притежава, или не. Колкото и да се оплакваш, колкото и да му обясняваш, ако той сам не се сети да ти купи букет цветя, ако не премисли и реши да отдели времето и средствата, просто няма да ги купи. А изпросените комплименти не са комплименти. От написаното оставам с впечатление, че приятелят ти изобщо не приема приказките ти насериозно. Той просто не предполага, че ти съвсем наистина искаш по-мило и романтично отношение, мисли си, че се шегуваш с него. Ако трябва да мислим логично, то наистина е странно някой да ти заяви, че иска комплименти и жестове. Опитай се ти самата да си по-романтична и да направиш обстановката подходящо поле и за неговата изява, но не се впрягай много. Такъв е, какъвто е, трудно ще го промениш, най-добре не си смрачавай настроението заради подобни неща.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f0782bffb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Приеми го. Хората не се променят

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5fa4845540
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искаш да пада на колене ли за тебе? Мъжа си знае работата и според мене тези неща нарочно ги прави. Момента в който почне да се държи както искаш ще спреш да го обичаш и ще почнеш да търсиш нов.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ec19472078
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Много мъже не са по романтиките-нямат го това светоусещане, нито възпитание. Идеята пък за "глезене" ми е смешна.
Но-ти имаш едни нужди и разбирания, той-други. Да правиш непрекъснато скандали, упреци и мусене, до никъде няма да стигнеш. Трябва да сте в хармония, за да се чувствате щастливи. което, при вас явно не става.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 12414f6cbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Днес не е 18-ти век,момиче!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4fb0475ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

7.   Номер 4, много е възможно да си много прав. Ако имаше някакъв разум в женските действие да го разсъждаваме. Не рядко и на изключително мили мъже мечта, жените им изневеряват и то с големи боклуци.
Все едно, някоя обичаща грубия секс е с много мил и нежен мъж, който се опитва да задоволи предимно потребностите на жената. И в такъв случай жената ще си мисли: - какъв смотльо. И попадне на някой смърдящи гнусен мъж, като "щедро" раздава шамари. Тогава ще каже - какъв страхотен мъж, какъв страхотен секс, дори и да умра вече съм видяла какво е щастие!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 56363465a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Хайде, сега, всички да прочетем отново темата : Бившата ми и новият й! Там, някои от коментарите, описват много добре, важността на комплиментите и отношението към половинката. Та, дами и господа, комплиментите са много важна част от връзката на двама души, както и специалното отношение, защото именно те, показват на човека до вас, че го цените! И аз си страдам, точно от това, но явно за някои е по - добре да си пестят тези неща, защото токувиж, сте се възходящи много. По - лесно е да бъде е тъкани или да си седим, там където сме сега и да се чудим, какво става. Така, мислят комплексарите.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b18ba8977f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Каквото и да си говорим точно тези причини са причината жената да изневерява на мъжа си. Така, че мъже замислете се, ако вие не ни давате нужното внимание, някой друг ще го направи вместо вас.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2ca8b687d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   6 - С оглед на това, което знам за 18 век, мога да кажа, че и тогава е била абсолютно същата простащина, кавато е в днешни време. Идиотщина навсякъде, с малки острови на интелект и учтивост.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1a56e71284
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А ти правиш ли му комплименти? Глезиш ли го? Подаряваш ли му случайни подаръци?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8a9115e73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   С бившия беше така - мила дума да каже беше огромна рядкост, най-вече като се карахме (късаше с мен постоянно ) и като се събираме вече имаше мили думи, но за кратко. И аз все така мрънках, аз се контя за него той едно „хубава си” не казваше. За това спрях да го правя пред него и се гримирах само за мое лично удоволствие, след това пък имаше мрънкане, че се гримирам когато го няма :д дори първоначално подаръци не ми беше подарявал. Чак на втората година ми подаряваше. И въпреки това, мили думи и комплименти нямаше. Докато не разбра, че може да ме загуби.. идваше си да ме вижда по 4 пъти в седмицата ( като беше на 200 км от мен), мили думи, мило отношение, подаръци и още не знам си какво имаше, но той се промени, накрая се разделих с него. Скоро след това намерих момче (по-точно той ме е намерил отдавна, много ме искаше, но аз все го отблъсквах..) първа среща - отваря вратата на колата, в нея розичка. Прегръща ме, казва ми,е съм му липсвала, поиска да ме целуне. На следващите срещи все по някое цветенце ми подаряваше, което е откъснал, адски ме радва това нещо.. подари ми животинла, за която се грижа, не пропуска ден в който да не ми каже, че съм хубава, сладурана, красива, мили думи. А искам да отбележа, че той никога не е бил такъв, да говори такива неща и да се държи по толкова мил начин с момиче. И въпреки това, когато тръгнах с него аз знаех, че не е по тези романтични и мили неща, но той ме учудва всеки път . пожелавам ти такъв човек до себе си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: eae346c76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Цитат: "9. Каквото и да си говорим точно тези причини са причината жената да изневерява на мъжа си. Така, че мъже замислете се, ако вие не ни давате нужното внимание, някой друг ще го направи вместо вас. "

Причина да бъде неудовлетворена жена - да. Ама причина да изневерява? ! Има право да лъже и предава. Значи, глупакът (основният мъж) да носи пари, жената да си търси забавление с други мъже? ! А пък другият ще си предлага само онази работа, защо не предложи да плаща някакви сметки? А ако работи тази жена на две работи, дали ще има време да мисли, че не й се правят комплименти и подаръци? !

Авторке, извинявай, че малко се нахвърлих и към теб, ама гневът мие към г-жа номер 9, която иска да си оправдае изневерите.
Понеже скоро слушах от моята жена подобни извинения - не съм й обръщал внимание, за оправдание на изневяра. И мислих как със сигурност да бъде стреснат един мъж, казваш му:
- Имаме проблем и мисля да започна да ти изневерявам!
- Ще направим ли нещо или ще бъдем съквартиранти?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 23d5de32dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Зарязвай го тоя.
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ab711ed0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ами като е грубичък и мрачен защо си хванала с него. Той е бил такъв още в началото и ти си го приела, а сега само мърмориш. И защо искаш комплименти! Ти не знаеш ли колко струваш та искаш постоянно да ти се казва колко си... Аз мисля, че ти си една голяма комплексарка която не знае какво иска. Раздели се с него тогава и си стой сама.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 65a7518439
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Благодаря за отговорите.
5. Вероятно това е най-правилното, че хармонията липсва и имаме различни разбирания и виждания. Може би някъде си имам по подходяща половинка.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ab711ed0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Авторке, а ти имаш ли хубави качества за да ти прави комплименти. Комлимента е похвала за нещо хобаво в теб или за някое хубаво твое деяние. Ако ти в нищо не се проявяваш положително, защо трябва да ти прави комплименти. А да ти прави комплименти за нещо несъществуващо от твоя страна, значи ти искаш да те лъжат. Защо казваш, че жените се нуждаели от комплименти както въздуха който дишат, затова ли ти се задушаваш емоционално защото не получаваш похвали. Абе голяма си комплексарка щом искаш за непритежавани от теб качества да те хвалят винаги. Бягай от този мъж и си намери един който ще ти прави комплименти със шамари.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e4f355088e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   14: Мерси за извинението, но го приемам като мнение. Не бих навлязва в темата за изневярата, защото там много има да се дълбае. Аз лично не му изневерявам и както и да звучи е, защото искам всичко от него. Той да ме кара да се чувствам желана и т.н.... Вече казах, че имаме проблем и се надявам да се приеме, а не да си съществува само в моята глава. Отностно работата не смятам, че заради многото отговорности партньорът трябва да страда. Нужно е малко, но от сърце!
18. Не разбирам защо нещата винаги опират до шамари.?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: baca6fcfbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   При такова мрънкане бих се учудил ако въобще някой би ти направил комплимент.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 912b838f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Надявам се да си под 20 години, защото иначе си страшна лигла, вече излязла от пубертета...

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e4a95b746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   "Надявам се да си под 20 години, защото иначе си страшна лигла, вече излязла от пубертета... "

Доста крайно, но пък показва как по подразбиране мислят повечето мъже. Добре е, че съм чел книги и въпреки че не е логично наистина всички жени имат нужда от комплименти, както въздуха!
А и на всичкото отгоре комплиментът не изисква никаква финансова инвестиция, като например рязан цвят 3-5 лв. на няколко месеца.
Може съпругът да плаща сметките и да се грижи за децата и нормално от неговата гледна точка да е направил всичко за семейството. А друг мазник който знае от какво имат нужда жените с няколко комплимента (направо безплатно) да стигне и до секс. Въпреки че на всички изглежда противен мазник.

Какво лошо, че авторката пита? Да, нормално е да очакваш комплименти, като при всички нормални жени. Ако беше казала, че иска бой и унижение, за да има възбуждаш секс далеч повече разбиране щеше да има.
На авторката предлага да му обясни ребром колко са важни за нея комплиментите. Вече дали има пълно щастие, искаш да е груб и мрачен, а и романтичен? !? !? ! Все едно някой сладур да може по-добре от теб да съчетава цветове, дрехи, обувки и да го искаш за гадже. Става, ама само за приятелка. Та виж и дали нямаш несъвместими изисквания от партньора. И все пак едва ли е невъзможно да направи комплимент, не колко ти се иска, но поне някакви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker