Самотна майка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотна майка
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3033 пъти
Привет на всички! Още не мога да повярвам какво се случи с мен и детето ми. Имах 4 месечна връзка, която в началото беше великолепна, заживяхме заедно бързо, но в един момент нещата почнаха да не вървят. Аз се затворих в себе си, а той не спираше да ходи по механи и дискотеки. Аз започнах често да вдигам скандали и според него станах истерична, той не се прибираше. Нещата не вървяха и точно тогава разбрах, че съм бременна! Бях още в началото, когато разбрах и когато той ме заряза въпреки, че знаеше. Заяви ми, че не иска жена до себе си и че не иска и да е с мен, а за детето предложи или да ми даде пари за аборт или да ми помага, когато то се роди и толкова. Нищо повече. През целите 9 месеца не се е интересувал как съм, трябват ли ми пари.. нищо, когато се роди малката не дойде и не я призна и все още не я е виждал. И тук идва другия момент. Разбрах от наши общи познати забележете, че той ще се жени! Дъщеря ни още няма годинка, а той планира сватба за момиче, което познава от няколко месеца след като сме се разделили. Тя е от друг град и тотална противоположност на мен! Не знам тя дали е на ясно със ситуацията, но неговото семейство е и въпреки това никой не ни търси. Майка му защитава тях и единственото, което каза е че държи да направим ДНК тест и нищо повече. Какво мога да направя от тук на татък? Мога ли да го съдя или мога ли да си го върна все пак имаме дете. Знам, че с госпожицата мислят да си купуват жилище. Има ли вариант, в който мога да живея там след като ние сме на квартира? Как да го накарам да се интересува от нас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: e280a8ffde
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти наистина ли искаш да си го върнеш?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ffaa926b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съди го за издръжка, поне това да ти дава и повече не се занимавай с него, не се интересува от вас и с това не показва нищо хубаво... Ще си намериш друг...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e60c9c7168
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   За какво ти е такъв плазмодий, ако не е тайна? Осъди го да ти плаща издръжка и толкова!
Иначе е вярна приказката, че любовта е сляпа. Толкова ли не можа да го прецениш, че чеп за зеле не става от него?
Ж19

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e514f6758f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вече съвсем не разбирсм мъжете и хората като цяло, как може да каниш някоя жена да живее при теб, правиш секс без презерватив с нея, тя забременява и след това я разкарваш като мръсно коте барабар с детенцето и след това сякаш нищо не се е случило те не съществуват и си живееш живота. Мъже миля кажете ми как е възможно да иматр такова отношение??
Към авторката, не няма да можеш да живееш с тях като си купят жилище, нито насила ще успееш да спечелиш интереса му към вас. Най доборото което. можеш да направил е да се отдръпнеш от яъпросния, ако можеш да се справяш поне известно. време сама. финансово без него, колкото повече искаш нещо от някой той толкова става несклонен да ти го даде. Затова остави го нека той ви потърси като в готов рано или по-късно, но тичайки след него няма да. го върнеш. Може да вземе и да му писне. и тази да я разкара след някилки месеца, . Друг. е. въпроса трябва ли ти такъв страхливец и безотговорнил. за мъж до теб и дъщеря ти? Смяташ ли, че не. мижеш да намериш и не. заслужавате нещо по-добро? Остави го с госпожицата няма да сгрешиш уверявам те.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 855a2c8ab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   4, аз съм мъж, ама и аз не го разбирам.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4c938e3b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не се назлобвай така на другата жена - тя с нищо не ти е виновна и най - вероятно дори не знае за това, че имаш дете от него. Ако знаеше, веднага щеше да избяга с 300, за какво ѝ е някой, който няма да е на 100 процента отдаден на нея? Ама сега дори и да ѝ кажеш и тя го остави, то той пак няма да иска да е с теб, защото не иска да е с теб - не те обича, дори и не те харесва.

Защо изобщо ти се върти като вариант в главата да си го връщаш, след като той от одавна ясно ти е показвал, че не иска да е с теб?

Най - добре не се занимавай с него, защото така по - скоро ще го отвратиш още повече от себе си и след време може дори и да не поиска да се запознае с детето. Искай му само пари и само за неща, свързани с детето ви.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a49c06a40c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не можеш да го накараш да се интересува от вас. Няма как да идеш да живееш в новото жилище. Насила хубост не става. Той е безотговорен човек, но според мен единственото което ти остава е да направиш тест за бащинство и да го осъдиш за издръжка. А за майка му-кого чакаш да защитава, теб ли? Та тя му е майка, а и няма как да знаеш как и е предал нещата...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bde926540d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Искаш да живееш в неговото и на жена му бъдещо жилище??
Ясно ми е защо бързичко се е отървал от теб. И аз бих.
По тази логика е нормално и майка му да ти иска ДНК тест.
Направи го и ще можеш да го съдиш за издръжка и до там. Не, в неговото и на жена му жилище няма да можеш да се натресеш. Съжалявам, объркали са ти се плановете!
Човек каквото сам си направи, никой друг не може...
Жалко за детето!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a5b25b5ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Виж сега, док би, че той е бащата на детето, че и това можеш да го направиш до време. Знам, че ако и пуснеш срокът, край и детето ти ще остане с твоите имена, неприпознато. Консултира се по всички въпроси, които имаш с адвокат и то скоро. Иначе и аз не го разбирам, но такова му е възпитанието. Всичко идва от родителите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 48e7cec875
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ама ти не си добре. Този човек не е дошъл поне да види как изглежда собственото му дете, пък ти мислиш, че ще може някога да се интересува от теб. Единственото, което можеш да направиш е да го съдиш за издръжка. Как измисли тази глупост да живееш у тях. Насила хубост не става. Приеми, че на този човек не му пука за вас.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe736575e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката : Не мога да го опиша. Да, безотговорен е, но не проумявам как човек, който твърди, че не иска жена до себе си.. ще се жени и ще си започне отначало. Нашите общи познати ми казват " е ама ти знаеше, че ще е така". Блокирах го отдавна, но скоро му гледах профила от друго място. Докато аз съм била с детето в корема той я е водил по ресторанти и какво ли не ( тя е същата като него). Боли ме. Иска ми се да й пиша да се отдръпне, но не знам как ще реагира и дали има смисъл. Естествено, че го искам обратно.. искам да бъдем семейство!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c82f04d863
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Милата. Бъди много силна и продължавай смело напред.
Осъди го за издръжка -щом има пати за жилище няма шанс да се оправдае
и направи Днк теста за да докажеш на майка му какво безотговорно ла*но е създала и да й затвориш устата.
За нищо на света не се затваряй в себе си и не се самосъжалявай. Има много жени като теб, които са се справили. Дай на детенцето цялата обич на която си способна.
Мисли че бащата е боклук и се е изринал сам с помощта на поредната глупава дама а която едва ли ще се задържи по-дълго.
Надявам се да имаш помощ от роднини и съвсем скоро да срещнеш съвестен добронамерен мъж, който да ви обича безкрайно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0c351910f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   А ти не можа ли да изчакаш малко да видиш как ще се развие връзката ви? За 4 месеца живеете заедно, правите си дете и ви се скапват отношенията. Това си е супер малко време за една връзка, явно просто не сте били един за друг, обаче сега ти го отнасяш всичко. Можеш лесно да го осъдиш за издръжка, която е 100 лв/месец или някакъв процент от доходите му, но друго просто забрави. Нито можеш да си го върнеш, нито да го накараш да се интересува по някакъв начин от вас, пък това да се намъкнеш в бъдещето им жилище, което още дори не са купили с новата му жена е просто научна фантастика. Не мислите какво правите с разни безотговорни типове, а после като стане късно се чудите какво стана. Това е положението, ще бъдеш самотна майка, детето ти няма да познава баща си, а ти ще трябва да се оправяш сама от тук на татък, от него има да получаваш една издръжка от смешните 100 лв ако изобщо ти я плаща...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c190b4b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Колко нещастна е авторката, винаги лоши мъже и се случват. Да се чудиш как все такива ги избира, които не са истински мъже!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bd2ba65035
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Виж сега, първо отговорността, че си допуснала да забременееш от малко познат мъж си е лично твоя. Изборът да родиш - също твой. Той не иска да е с теб и е прав, по негови си причини. Ако искаш да му отмъщаваш, питам защо? Той не е длъжен. Никой не е длъжен, не разбираш ли. Насила не става. Грешката си е лично твоя, поправи си я. На твое място бих зачеркнала този човек от живота си. Струва ли си за 100 лева издръжка да се влачиш по съдилища и прочие. Виждам в теб една завист, че той имал нова жена, пък ти си била изоставена. Ами това са фактите. Приеми, че с това малко дете мъж скоро няма да има на хоризонта. И това не е края на света, за Бога!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0b7b6d9a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Този човек ти е провалил живота и не си е поел отговорността поне за детето. На теб внимание не ти и трябва да ти обръща, но за да детето ми е жал. Консултирай се с адвокат да се припознае детето и баща му да плаща поне издръжка. Като тръгне на градина, да плаща и половината поне, като ходи по екскурзии да плаща половината разходи. Обаче добър адвокат. Но има и друго, че тази издръжка е около 100 лв., някои бащи не плащат с години и накрая с дела и мъки се търсят, после се овърта и даже с присъда пак няма резултати. Други майки пък водят дела за отнемане на права и може да попиташ какво печелиш и какво губиш щом детето не е припознато.
А относно майчинството, миличка, трудно е, особено ако си сама, но една жена може да бъде много силна, в името на доброто за своето дете. Бъди силна, уравновесена и го остави този непрокопсаник. Можеш единствено да кажеш на бащата, че е направил най -голямата грешка в живота си. И рано или късно и той ще съжалява.
А тази баба направо ме уби, внуче си има, че даже и не иска да го прегърне, да го види, да се грижи за него. А бащата и той същият. Кой човек няма да иска да си види детето?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: af234cec25
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   1. значи нещата между вас не са вървяли още преди да забременееш: той хойкал по заведения, ти си се капсулирала вкъщи и си вдигала скандали. Кой прав и кой не няма значение, но нещата явно не вървят, а и сте заедно едва от 3-4 месеца. Това е крайно недостатъчно за да прецениш човека, макар че в случая ясно е било че не е за теб.
2. когато забременяваш, той ясно ти казва, че не иска това дете и се изнася. Пред теб има 2 възможности: махаш детето или го раждаш и гледаш сама.
ти си избрала втората и се сърдиш, че той не се интересува. никак не оправдавам безотговорните мъже, но и твоето поведение не е от най-разумните (меко казано).
Приеми, че той не иска да е с теб и си има жена, за която ще се жени. Можеш да го съдиш за бащинство и издръжка. А да живееш в жилището му забрави :-)
Имай предвид обаче че ако спечелиш, той ще бъде родител на детето до пълнолетие и ще ти трябва неговото разрешение за разни неща, например да излезеш в чужбина и ако реши, може да ти създаде доста главоболия. Така че прецени кое ти е по-важно - парите или независимостта от него. Аз лично бих избрала второто.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ffaa926b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не е задължително да е сама дълго като има дете. Моя приятелка детето и още нямаше година, а намери мъж и се ожениха. Не го мисли, но го съди, да дава издръжка...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2e6c97a66e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Къде го намери този? В някой сайт за запознанства ли? Да беше взела мен (шегувам се)! Искам да ти кажа, че аз си обичам радиото и телевизията и баровския живот не ме вълнува! Предпочитам да гледам проф. Вучков 4 часа, после някой филм, публицистика, отколкото да не се свъртам у дома и да не ме интересува, че хладилникът е празен, и че семейството ми няма какво да сложи на масата си! А оня има пари, но едва ли ти дава, но го осъди за издръжка, иначе не те виждам-искай му 1000 лева, ако трябва, да не се прави на интересен! За чуждите ще има пари, а за теб-не! Сега ще види къде зимуват раците, ти само го осъди! А кой знае откъде има пари-я сводник, я наркобос, я не знам си какво още е-добре поне, че не те тормози! Те такива като него не се оправят во веки!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: aabc199850
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторке, щом вашите общи познати ти казват " е ама ти знаеше, че ще е така, значи всички са знаели що за човек е. Ти как не го разбра, не знам. И не виждам на какво се надяваш, като той ти е казал, че не иска дете и ти предлага аборт!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0be1323e04
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Явно си искала да направиш детето, за да го вържеш. Първо - избрала си си безотговорен мъж. Второ - пуснала си му без презерватив. Трето - отказала си да направиш аборт, след като вече сте се били разделили и той ти е предложил пари за това. Защо мъжът да е "лошия" в случая? Най-много да вземеш издръжка..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5d8a7d261f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Поздравления, че ще отгледаш сама дете, но си избрала труден път. Много тъпо е било въобще да запазиш детето, като той не го иска и те напуска и то след 4-месечна връзка. Съжалявам, сама си си виновна, просто нямам думи, акъл нямаш ли? Той пък да не потърси детето си, боже колко мъка има.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bd2ba65035
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Номер 19 извинявай, ама твоята приятелка е изключение, та даже е същата като авторката - кога направи детето, кога се разведе, че кога срещна новата голяма любов, че и се омъжи. Несериозна работа. За да опознаеш един човек трябва техническо време. Време. Санитарен минимум: година активно общуване.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 52aed93769
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Авторке, сама казваш: "Да, безотговорен е, но не проумявам как човек, който твърди, че не иска жена до себе си.. ще се жени и ще си започне отначало. Нашите общи познати ми казват " е ама ти знаеше, че ще е така".

Какво има за проумяване - той не желае не да е с жена изобщо, не желае да е с теб. Просто не е искал да ти го каже в прав текст.

Aз пък не проумявам, как в момент, в който нещата не вървят правиш необезопасен секс. За мен си си виновна, защото си се опитала да го задържиш с детето.

На какво разчиташе - че ще избере да е цял живот нещастен с жена, която не обича, заради нежеланото от него дете ли? Защо да го прави - да сте нещастни и тримата? Ами, нормално е майка му да го защитава и да иска семейство с жена, с която си допадат и се обичат, a не цял живот да плаща за една грешка.

Предложил ти е пари за аборт - това говори достатъчно красноречиво за намеренията му и доколко иска да е част от живота на това дете.
Че той също е безотговорен - факт, но това не е било нещо ново за теб. Нямаш извинение, задето не си взела мерки за безопасност. Няма смисъл и да се озлобяваш срещу другата жена - ти като си реши. ла против волята му да раждаш детето, какво очакваше - че ще се замонаши и ще коленичи в краката ти ли? Ами, млад човек е иска да е щастлив и да обича - като всеки. Не е длъжен да се ожени за теб, само защото си забременяла. Поеми отговорност и спри да обвиняваш хората - сама си си го направила - постарай се поне занапред да не се налага детето ти да плаща цената за твоята глупост!

Относно въпроса ти - доста наивно е да се надяваш да се нанесеш в семейното им жилище. Имаш право единствено на издръжка. Можеш да направиш ДНК тест и да го осъдиш, но не се надявай на нещо повече от законовия минимум.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe736575e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Не съм искала да го вържа. Онази не е бременна, а го "върза" аз с бебето не мога. Каква е логиката? Би трябвало на детето да му се полага част от апартамента нали? Искам да ги изгоня от там или да го делят с мен, каквото и да имат. Нормално е след всичко, което ни причиниха.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5d1c485faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Съжалявам, че ще бъда толкова "груба", но ти сама си си виновна. Просто си правила тънки сметки, ама без кръчмаря! Личи си от 100 километра от написаното, че ти искаш да вържеш този мъж, явно е материално добре, и си мислиш, че с едно дете ти е в кърпа вързан. Личи си и от това, как искаш да отидеш да живееш в неговият апартамент, и как те е яд, че човека е намерил читава жена до себе си и иска да сключи брак с нея. Хем го плюеш, хем искаш да бъдете "семейство". Просто тоя пич навреме е прогледнал що за човек си и те е разкарал. Дори е постъпил много мъжки, като ти е предложил пари за аборт. Но не, твоята фикс идея е била да го вържеш и си се надявала, че когато се роди това дете, той ще размисли и ще се върне. Е да, ама не! Личи си по написаното колко си обсебваща и колко те е яд, че ти не си на мястото на новата му жена. Сега си сърбай попарата, той НЯМА да се върне при теб.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 09cc68dc5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Просто не те харесва! Разбери, не те харесва! Направете теста и като докажеш, че детето е негово да си го признае и сключете споразумение за някаква финасова помощ. Няма нужда от грозни сцени, съдилища и т. н. Той е категоричният в случая, а ти не знаеш какво искаш. Сега, след като получи моя съвет би могла да се ориентираш какво е полезно за теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c190b4b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Н. 14 Много си прав, винаги нейните мъже са лоши и така ще бъде докато тя продължава да пише подобни истории. То един и двама ли бяха, а те вече са безброй. Ще видим какви оплаквания още ще направи към мъжете. Тези лоши мъже не могат да преценят колко добра, красива и умна е и най вече добродушна.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bd2ba65035
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Абе авторке, ти добре ли си?! Тя го била вързала, а ти не си била могла с бебето. Няма мъж, който да се върже с дете, запомни го. Какви апартаменти, какви пет лева?! Той не иска да знае за вас, защото смята, че си го измамила, като си родила детето. Трябва да приемеш тоя факт. И ДНК няма да иска да направи, убедена съм. Ти не искаш да видиш истината и да я приемеш, пилиш си твоето. Това за апартамента е просто върха на наглостта. Откъде накъде имаш права и искаш? Ти си никоя за него и колкото по-рано го разбереш, толкова по-добре за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 51507f92f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Авторке, разбирам как се чувстваш. Обичаш го и се надяваш да сте заедно като в приказките, мислиш, че щом ти го обичаш и той ще те обича и ще иска същото като теб - семейство, всяка вечер заедно, мир и любов. Както всяко начало всичко е супер, но не се е получило между вас. Трябва да приемеш този факт. Той не е искал детето, проумей и това. Нормално е да се чувстваш пренебрегната, отхвърлена, преживяла си много през бременността,раждането и отглеждането на детето, но не очаквай нищо от него. Осъди го за издръжка и недей губи време, действай ако си решила. Може след години да почне да се интересува от детето, може брака му да не потръгне, да се разведе, да се съберете след 10 г примерно или поне заради детето да имате нормални отношения. Но СЕГА нищо повече не прави, защото така само го настройваш срещу себе си и детето.
ПРИЕМИ фактите и отгледай детето си и любов

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: af234cec25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   авторке, ти чуваш ли се изобщо? да ги изгониш от апартамента или да делиш с тях???
ако водиш дело и той бъде признат за баща, детето ще бъде негов наследник, но след смъртта му, което предполагам, няма да е скоро. и то детето, а не ти! ти не си му никаква.
и по-горе писах, ако спечелиш делото за бащинство, той ще плаща издръжка, но и ще бъде родител на детето пред закона и ще зависиш от него за доста неща. до пълнолетието ще може да ти прави спънки и проблеми, така че добре помисли дали наистина искаш това.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9dbc1d9506
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Мила, за какво ти за какво ти е такъв б...к? Нима мислиш, че ако стане чудо и по някаква причина си го върнеш за една нощ ще стане примерен баща и грижовен приятел? Че той ясно ти е дал да разбереш, че за него вие не съществувате! Единственото, което можеш да направиш е да го съдиш за изтръшка и да го накараш да признае дъщеря си, т.е. да и даде фамилията си, но от там нататък просто забрави, че този човек съществува и се примири, че ще отгледаш детето си сама.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ffaa926b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Защо да е виновна тя,кани я да живеят,прави и дете,а после ни лук ял...Ако е стока поне от детето ще се интересува...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 31ba01bc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Имаш права ако докажеш, че той е бащата да го съдиш за издръжка. От там нататък няма как да се надяваш на неговото жилище, докато той е жив. Детето ти ако е признато ще има право един ден, след неговата кончина, да подели неговото имущество с евентуалните негови други деца и жива съпруга, но не мисли че той е глупак и ще трупа на свое име имущество ако е признал детето ти. Имай предвид, че за да докажеш бащинство има срокове и ДНК теста струва доста, така че си направи сметка има ли смисъл. В момента в който го накараш да признае детето ти, той ще плаща издръжка, но ще прехвърля жилища и пари на името на жена си и детето ти няма да има какво да наследи. Но реално погледнато избора да родиш е твой нали. Вероятността да си го върнеш клони към нула, а да го накараш насила да е с вас е още по малка.
На твое място всяка жена би приела че тя си е виновна за положението в което е попаднала и ще гледа напред да постои живота на себе си и на детето без него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c190b4b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Ще спреш ли да обвиняваш мъжете за всичко? Застани пред огледалото и се погледни какво фалшиво изражение на лицето имаш. Ти си фалшива и си забременяла нарочно за да го хванеш за съпруг. О, ти знаеш как да се предпазиш от забременяване но не си искала. Като те усещам каква си, макар и виртуално, не бих ти обърнал никакво внимание ако ще да си единствената млада жена в моя град. Ти не струваш нищо.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c59bfd4f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Авторке, нищо не ти се полага от чуждия апартамент. Друго щеше да е ако бяхте женени официално, имахте общ апартамент, и се разведете. Тогава съдът щеше да присъди жилището на теб, но само до навършване на пълнолетие на детето. И след това трябва да делите. Дори и да беше негов отпреди брака, пак можеше да настояваш да останеш с детето там докато навърши 18. Но ти си родила без брак, и съответно оставаш с пръст в устата. Този апартамент дори не е само негов, а е общ на него и съпругата му! Хубостникът дори не иска да признае детето, ти се гласиш да живееш там! А за полагането, на което толкова много държиш, ще ти кажа-нищо не се полага на детето ти от имотите на баща му, защото той е жив, и няма открито наследство. Имотите му са си негови, той може да разполага с тях както пожелае- да ги продава, заменя, подарява, проиграва на комар, прехвърля на други лица, включително другите му деца, завещава на църквата и т. н. Евентуално само ако признае детето ти, след смъртта му детето ти може да наследи нещо, ако съпругата му дотогава предвидливо не го накара да ги прехвърли на техните деца чрез продажба, или дарение срещу гледане. И най-вероятно така ще стане, защото не ми се вярва да е толкова благородна да изплаща десетки години апартамент, а после да го подари на друг. Така че, отвсякъде си прецакана, ами гледай да уредиш въпроса с припознаването час по-скоро, за да не изпуснеш сроковете за това. На друго не се надявай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker