Истинска любов ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Истинска любов ли е ?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1079 пъти
Бил е на малък когато е изгубил майка си заради рак. Имал е дълги връзки и харесвания.... но никога не е обичал, аз съм му първата любов. Най-добрият му приятел го е питал много пъти за майка му, а той сменя темата... Много е силен, винаги се смее и никога не е показвал болката от загубата и. Аз не съм засягала тази тема никога, докато един ден сам не започна да ми разказва и се разплака... аз нямаше какво да кажа и плачех с него прегръщайки го. Каза, че само пред мен и една негова приятелка която е била до него след смъртта и говори на тази тема. Когато направихме 6 месеца каза на семейството си за мен и ме запозна с тях... аз съм първата, която е водил у тях при семейството му. Баща му ме прие много добре(с тати като по млади са били най-добри приятели) и знае от какво семейство съм. Баба му толкова ми се радваше, сестра му ме обожаваше... много пъти съм спала у тях... чувствах се удома!! Не бяхме всеки ден заедно от октомври, защото е в друг град, а аз започнах в университета. Излизах с момчета и момичета както и той, но никога не е имало ревност... огромно неразрушимо доверие беше, въпреки че познати и другата му баба искаха да се разделим. Никога не сме слушали мнението на другите, бяхме щастливи. Когато ставаше въпрос да се разделим заради разстоянието плачехме и двямята, че не може без мен и раздяла не е решение, защото умирахме един за друг. Липсвахме си страшно, съсипваше ни. Плакал е за мен пред компанията на едно събиране като пуснаха любимата ни песен от щастие, че се гордее с мен. Нямаше ревност, имаше доверие, разбиране, подкрепа, нямахме комплекси, защото компаниите ни се разделиха и той беше в едната, аз в другата и не сме си мрънкали защо не сме в една, уважавахме личното си пространство, карахме се, правихме глупости, прощавахме си, давахме си шансове... общо взето нашата връзка беше равна на свобода!! 9 месеца бяхме заедно и ивяше скандали за глупости, но е нормално за всяка връзка... От 1 месец вече сме разделени по негово желание като казва, че е заради скандали и каза да му напусна живота. След 1 седмици като се видяхме каза, че ме мрази... Хора моля ви изкажете мнение, как ще се изпари любовта му или го казва без дя го мисли?
ПОМОЩ!!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker