Жена да действа първа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена да действа първа?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2649 пъти
Здравейте. Въпросът ми е по-скоро към мъжете. Какво мислите за жена, която действа първа т. е. тя започне да ви пише, да ви сваля? Имам и втори въпрос. Ако вие сте си писали с някоя жена и тя изведнъж спре да ви отговоря и след това отново ви пише. Ще и обърнете ли отново същото внимание?
Надявам се поне този път да ми бъде публикуван въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8c9b7da73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, честно да ти кажа, вече започнах да изчаквам да ме търси жена по-настоятелно, защото се нагледах на игрички, опити за вдигане на самочувствието или просто желание да бъде свършена определена услуга. В момента съм в точно такава ситуация. Едно момиче се завъртя покрай мен. Изчаках малко да видя дали е сериозна и тя продължи. Чухме се 1-2 пъти съвсем неангажиращо след работа, след което я помолих за лични контакти и до там. Потъна като в мъгла. Дори и да се свърже пак с мен, не мисля да се занимавам повече. Ще й отговоря, но до там.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 91ec730655
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Въпреки че съм жена, ще отговоря на въпроса.
Класическо маце съм. Не тичам след мъже. Не приемам да правя първата крачка аз, нито съм го правила досега.
Ако пиша на някой мъж аз първа, го приемам, че все едно му се предлагам на табличка.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 665cf77c6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Честно казано ще се изненадам

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8da4d15c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ако харесваш момчето не виждам защо не. Все пак показваш, че имаш някакъв интерес към този човек, полът е без значение в случая. Разбира се всичко трябва да е с мярка. Една жена (момиче) трябва да бъде по сдържано и поведението и да е на ниво. Не е редно да се държи като момче или пък като лека жена в опита си да "свали", както ти се изрази, момчето.
Просто всичко трябва да е в границите на нормалното. Много потенциални връзки се провалят поради някакви предлосъдъци. Говоля донякъде от опит. Просто преследвай щастието си. :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2dd98317ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Че то първата крачка винаги я правят жените - говоря за невербална комуникация! Но обикновено мъжете са тези, които се поемат риск да бъдат отхвърлени и заговарят жената първи.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8aef156b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Много самотни пенсионерки и лелки съжаляват че не са предприели първата крачка. Не бъди ТЪПА като номер 2.
Няма по хубаво нещо от това на един мъж да му се сваля жена. Няма да те помисли за лека. Просто се усмихвай и бъди заинтересувана а не като тая куха лейка да се предлагаш. Не бъди простачка а нежна дама... не. е сложно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: da92ed5c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пиша първа. Като си набележа някой мъж, искам него и следователно не играя игри. Няма да чакам някой друг. Но не се държа лигаво и вулгарно, аз като цяло съм по-притеснителна, интровертна и мълчалива. Стига с тези умрели предрсзсъдъци обаче. Едно време много неща са били различни... Натам всичко зависи от мъжа вече. Но не досаждам. И мразя досадниците.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e9209c8037
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   M 43г. съм, появявали са се такива 'отворени' жени, които първи те заговарят и работата е ясна, че искат контакт - трудно ще хване декиш при хора от моето поколение, освен ако не налетят на някой коцкар и да се получи чук и бег. Все пак жената трябва да се появява ако иска да бъде забелязана, не може просто бързо да се шовва в храстите, трябва да се държи естествено и да 'предизвика' мъжа да я заговори. Е и ако той има интерес всичко е наред. Откритото заговаране по-скоро отблъсква. За да е приятно жената трябва да наблегне на женските качества и да стимулира мъжките отсреща, същото важи и за мъжа. Останалото са разни модерни извращения в стил BDSM. Там не се наемам да дам оценка, но ми се струва, че жени, които практикуват такива неща са по-скоро комплексирани в обществото и няма как да заговорят първи, по-скоро поемата ролята в чисто сексуален план насаме. Така че. Абе честно да ви кажа за заговарянето - мъжете не обичат много тъпи жени, така че заговаряйте ако поне може да навържете две три изречения, ако не може да се усмихвате мило... и русо.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 931d21b521
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Категорично харесвам. Аз съм мъж и не првя никога първата крачка. Ако жената я направи значи е амбициозна, а аз харесвам такива жени - амбициозни, преследващи целите си. Преди бях наопаки и установих, че жените, които чакат да ги свалят, чакат на мъжа изобщо не струват! Не струват като хора. Мъжки придатъци, слаби характери, цял живот искат да са в сянката на мъжа и да чакат на мъжа всичко да прави. Тогава открих, че това е най-елементарния начин да отсееш амбициозните и силни, качествени жени от боклука и придатъците - НЕ правиш първата крачка! Може 1 жена от 100 да я направи, но тази жена си заслужава, другото 99 е боклук. Разбрах го в Англия докато бях, там е точно така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 931d21b521
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Без значение мъж или жена, когато хареса някой трябва да действа! Не може ти да гадаеш дала ли си сигнал, не си ли дала, разбрал ли го, не го ли разбрал. Стига с тия малоумни догми! Кой ви говори тези ИДИОТИИ за ловец и плячка? От малки момиченца се учите са те плячка, а в последствие и ЖЕРТВА. Никой мъж не обича слабохарактерни жени, освен доминантни селяндури, които смятат, че жена им трябва да им сипва ракията, да мете, чисти и готви и толкоз. Вие такива жени ли искате да бъдете? Плячка... после жертва? Аман от задръстени и напълнени със смехотворни догми мозъци! Ако действала първа за каква щял да я помисли? Ами ако той действа пръв ти за каква ще го помислиш? Коцкар? Курвар? Дето тук пробва, там пробва и дето върже? Ай стига глупости! Харесваш някой - действаш! Не действаш - самосъжаления после ама ако, ама защо, не ме харесвал.... той даже може да не знае, че съществуваш! На ден ми се усмихват 40 мъже, 50 жени, 10 продавачки, 11 колеги.... всички ме харесват и искат нещо по-така, така ли? Аман, аман от задръстеняци с догми. АКО НЕ ИСКАШ ДА СИ ЖЕРТВА - НЕДЕЙ БЪДИ И ПЛЯЧКА!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3eebe5cf1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Изключително са ми неприятни жените които предприемат първата стъпка, защото именно те се оказват изявени психопати.
Малка част си знаят границите, патил съм си от такива "нахакан" жени, няма отърване буквално от тях, за това е по-спокойно мъжете да свалят жените, защото малко или много разбираме от отказ и преминаваме към следващ обект, има и изключения от нас мъжете но все пак...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f460249241
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Аз пък подкрепям жената да прави първата крачка, но не да се вманиачава разбира се. След като я направиш вече мъжа трябва да поеме нещата разбира се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 15bab42664
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   "Ако пиша на някой мъж аз първа, го приемам, че все едно му се предлагам на табличка. " - и аз тъй мисля, с вибратора е по - хигиенично

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker