Навика да изневерявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Навика да изневерявам
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3622 пъти
Здравейте,
на 20г. съм и си мисля, че съм влюбена. Имам сериозен проблем просто с когото и да бъда и колкото влюбена да съм винаги изневерявам. Просто ми е навик, поне така си мисля. Незнам как да се спра и накрая винаги става така, че връзките ми се провалят, заради моите грешки. Имам приятел в момента, на когото пак му изневерявам. Просто незнам много съм объркана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 5f3200406f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има много хора по света като теб. аз съм една от тях. Лудо обичам и пак търся чуждо. Намерих един мъж който е доста по-голям от мен, говорихме си доста дълго време приятелски докато един ден не почнахме да си лягаме (случи се 2-3 и за около 6 месеца). Той също е обвързан. Имат връзка поне от 5 години, попитах го защо изневеряваш? А той ми каза защото ми харесва и не мога да се спра. Тогава му казах че и при мен е така, мога да дам всичко за една връзка, не знам къде какво ми липсва че да изневерявам. Друг пък ми казва че в началото се чувстваш гузен, но после свикваш и това става начин на живот. Чудех се каква е причината, защо мисля повече каато мъж, защо гледам на нещата като мъж? Защо не би ме заболяло ако разбера че приятелят ми е изневерил. Защо имам толкова желание за секс? Един ден реших да ида на профилактичен ореглед на гинеколог, откриха ми поликистоза и много повишен тестустерон. Изписаха ми хапчета (противозачатъчни, ама много силни)пия ги вече 3 месец, и всякъш всичко в мен умря. Тестустерона ми спадна, вече нямам желание за чуждо, то сега от хаповете и за моито си нямам желание. Същия първи човек за които писах, ми предложи среща, аз приех и на другия ден размислих. Отказах се не отидох, сега започнах да мисля като нормална жена, всякъш изгубих своята мъжка страна. Болеше ме много че вече няма да съм като преди. И че ако един ден някой направи същото което аз правех може да ме заболи. Това нещо не винаги се спира, а се свиква, или с годините всичко отминава, но май в повечето случай си оставаш винаги изневеряващият.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cf7810eed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   На 20 г. и постоянно изневеряваш.. чудя се с колко ли мъже си била досега... явно със солиден брой, а си само на 20, представям си какво име ти се носи, и с право

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 47e7bd2b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки има правото на избор, но аз лично съм си патил от момиче, като теб. Момче съм на 21, а тя е на твоята възраст. Имах щастието да бъда с нея само година и 6 месеца. Не поглеждах други момичета освен нея и в крайна сметка не разбрах къде сбърках, а наистина давах всичко от себе си и се стараех за всичко. Вярвах безрезервно на всяка нейна дума... И в крайна сметка разбрах по най-долния възможен начин за всичко, което е правила с други мъже докато е била с мен... Сега след още година и 6 месеца се престраших да излизам с друго момиче и се чувствам ограбен... Имам чувството, че не съм достатъчно добър вече и се страхувам, че няма да мога да бъда толкова всеотдаен като преди. Започвам да се влюбвам, а при мисълта за предишната ми връзка се сковавам от страх, което от друга страна не е честно спрямо новото момиче. Тя не заслужава страхливец до себе си. Пък и си мисля, че от страх ще започна да я ревнувам прекалено и ще съсипя всичко, а ни най-малко го желая... Искам да ти кажа, че всеки преживява по свой си начин случващото му се и не е честно да се лъже, защото последиците не са добри... С риск някои да ме помислят за мухльо или старомоден, аз не бягам от себе си. Не желая много жени, а само една... Пожелавам ти някой ден да срещнеш момче, което да успее да те задържи само за себе си. Тогава ще имаш всичко, от което се нуждаеш :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: fd3891cdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Докато бях омъжена и по специално след раждането на децата изневерявах на съпруга си системно. Ей така просто за едното чукане. След като се разведохме, започнах да си търся човек, с когото да си споделим живота. Оказа се много трудно. Сама жена, две деца и т. н. Достигнах до извода, че хора като мен изневеряват, когато се чувстват сигурни за дома и децата си. Сега, ако се обвържа с мъж, който да ме обикне никога не бих му изневерила и съм сигурна в това.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 8b9489567c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е да , никоя не мечтае да умре самотна и със славата на дърта к-рва. Ама докато се наиграе на младини не мисли, че на мъжете им харесват такива дашни само за развлечение и не искат половината град да са им баджанаци. Хубава попара сте си надробили, сърбайте сега!

 
  ...


...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 003e99d4e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   №6, ще намериш мъж на куково лято. Изпуснала си питомното, гони сега Михаля. Точно така се пада на курви като тебе.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: ba4ab4aa14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не си попаднала на някой, дето ше ви почупи капачките и на двамата или ше ви види сметката. Тогава навика ти ше изчезне.

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: f9aa578904
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си просто едно курве и за теб един мъж не е достатъчен. Мисля че имаш комплекс за малоценност и сега се ебеш като луда, за да докажеш на себе си че си много желана. Идват при теб, защото си лесна!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 17e2349b68
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ... Из мемоарите на една курва... И да го не го публикувате - все тая.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker