Има ли вечна любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли вечна любов?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1675 пъти
Здравейте! Момиче на 17г. имам си приятел от повече от 2 години.. той е на 18г. С него сме в един клас-от 8 клас, а сега сме 11, заедно сме от 9 клас говоря за по-сериозно. Много го обичам правя всичко за него както и той за мен, винаги ако имаме някакъв проблем го обсъждаме и си помагаме във всяко едно отношение! Мога да кажа, че ми е и най-добър приятел винаги е бил до мен! Наистина имала съм много трудни моменти и той никога не ме е оставял! Въпроса ми е следния, страх ме е нашата любов да не е временна само в училище, след като завършим да не стане така, че да ме остави или нещо такова. Винаги сме си говорили ли как чака да стана на 18 да пътуваме в страната и извън нея как ще работим и ще учим ще живеем заедно. Ние не си падаме разглезена двойка той да ме глези, скъпи подаръци и т. н ние сме точно обратното и двамата не харесваме тези неща! Радваме се на малките неща дали ще си вземем пуканки и ще си свалим филм или ще отидем да гледаме филм в киното. Това е нашата така наречена романтична “среща”. Така пак се връщам на въпроса: Вярвате ли, че съществува вечна любов? Детската любов според вас остава ли зрялата любов или просто с времето остава един хубав спомен? Благодаря за всички коментари :) ще се радвам да ги прочета!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 45f812a2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твоята възраст е почти невъзможно да срещнеш любовта на живота си. Не че няма и такива, но са 1 на 1000000. Просто защото вие още растете, формирате се като характери и най-вероятно в един момент ще почнете да се разминавате и връзката ви ще се разпадне. Отделно янмате опит, отделно вероятно поне единия от вас след време ще си даде сметка, че иска да пробва и с друг партньор. Така че е много малко вероятно да останете цял живот заедно, но това не трябва да те притеснява, всеки е минал по този път. В момента и двамата имате нужда един от друг, но след време почти сигурно няма да е така и сами ще искате да се разделите. Вероятно единият ще е наранен, но живота си продължава и всяка болка с времето минава, макар че в началото наранения ще се отчая, ще си мисли, че никога няма да срещне любовта повече, че няма да може да се влюби, дори мисли за самоубийство може да му минават, но след години ще се смее на себе си. Всички сме минали през това, вкл. и през тези притеснения, които имаш в момента.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 04390d3d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да , има вечна любов , но в приказките. Влюбването трае няколко години и кара човек да се чувства щастлив , после идват проблемите , тревогите - убийците на любовта и остава някакво чувство , но не е същото. Не вярвам във вечната любов.
Ж 27

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a1f5418561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Браво Н.1 От този по-добър отговор авторката едва ли ще получи. В този отговор има и зрялост и мъдрост, нещо извлечено-добито от реалния живот. Нищо повече не мога да добавя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: eb9b70348a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Авторка: Благодаря за мнението, малко ми е тъпо за нещата които казваш, защото вярвам, че може да сме от тези малкото...защото самия той не е като момчетата в днешно време..аз също не съм като останалите момичета и двамата работим самостоятелни сме и мислим разумно и поемаме отговорност за всяко наше действие. Но отново съм благодарна за коментара ти (номер 1) Прочетох го и ти пожелавам здраве и късмет!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c7e1bed72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Вечна любов има и пример за това за мен са родителите ми, Бог да ги пази. Някои я срещат много малки, други малко по-късно, така че това е строго индивидуално. Битовизмите унищожават любовта там, където по принцип не я е имало. Имало е само удобство и изгода, които като изчезнат, остава една празна дупка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d9b445addb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Да, има! Към децата и от животните към човека. Това е безусловна любов!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: eb9b70348a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторка: Благодаря на всички за коментарите и мненията! Благодаря, че отделихте времето си да ми отговорите и да прочете!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 58c15f9a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Има любов, ама вечни неща няма. Това не значи, че вашата не е истинска. Просто е малко вероятно да ви се получи, защото все още не сте формирали характерите си напълно.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 82a93d8ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Обичта между хората трябва да е до края на времената.
Що за обич трае един живот, примерно или по-малко?

Обичта се променя с напредъка, трябва да се забелязва и тогава, иначе се губи ТОЧНО там през деликатните преминавания в различните фази.

Постоянството му е майката, ако и двамата го покажете когато трябва, което е точно в трудните моменти, няма причина за страх.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 359b278280
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вечната ми любов е към родителите ми.Никой друг мъж освен баща си не обичам в моя живот и няма да обичам.Такава съм,характер.Държа на семейството си и на вечната ми любов към тях.Но да обичам мъж-никога,достатъчно съм умна.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a955226626
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Има, да! Не всяка любов е вечна, но както има временна, така има и такава, която трае цяла вечност или поне до смъртта... Защото все пак не знаем какво следва след смъртта, макар че истинската любов дори от нея не може да бъде победена. И искам да се обърна специално към номер 2 - ако мислиш, че любовта е приказка - цветя и рози, МНОГО ГРЕШИШ! Това не е истинската любов, нищо не знаеш за нея. Любовта се крие в огнените спорове, които са предизвикани от взаимните чувства. И после в съвместното решаване на проблемите, не в отказа. Любов е да се погрижиш за болния си партньор не от жал, а защото той е на първо място в живота ти. Любов са не пустият секс, романтиката или физическото привличане само по себе си. Любовта дори може без тези неща. Говоря за силно чувство, извън материалните предели. Любов е да си верен в трудностите и да не съжаляваш заради това, че си верен. И само да вметна, че ако си мислите, че всяка страст с поредния партньор е любов, отново нищо не знаете за любовта! С всеки следващ ще е същото и ще минава след определен период, когато НЕ е любов. Когато е, ще искате този човек да остарее с вас. И ще се молите да умрете преди него, за да не го гледате как си отива от този свят. Това е моята гледна точка. В момента, в който се запознах с жена ми, знаех, че това е човекът. Просто го усетих. Аз знам, че я обичам и макар че не мога да предвидя какво ще стане в бъдеще, не мога на 100% да гарантирам нейните чувства за тогава, имам същото усещане, че ще бъдем заедно завинаги. За своята любов поне умирам. Ако вие не може да обичате, то това не означава, че няма любов.

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e8c15e72f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вечна любов няма, но има двойки, които си остават заедно от малки и се развиват заедно с връзката си. После някои се разделят, а други не. Зависи от много неща. Други хора се събират чак след като са имали много връзки и от тях пак някои остават заедно, а други не. Няма правила. Не се страхувай, живей си младините и се наслаждавай на връзката. В живота нищо сигурно няма и не можеш да контролираш нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker