Какво изпитва към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво изпитва към мен?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1248 пъти
Аз съм жена на 27, ходих на едни курсове доста дълго време и хлътнах много по един мъж. И аз и той имаме гаджета от дълго време за това и не съм правила опит да говорим или каквото и да е. По скоро го избягвах, но много ми допадна като характер. От както приключи курса не сме се виждали, а и няма да се видим, но все пак ми се иска да знам какво е мислил за мен. Иска ми се да вярвам, в това че е имал чувства. Не че нещо ще се промени, но някак си ме кара да се чувствам по-добре.
Всъщност докато бяхме заедно се избягвахме доста, не седяхме почти на едно и също място. Странно, защото в самия курс има различни групови задачи и се налагаше да говорим по телефона. Самите разговори вървяха без притеснения, говорихме само за задачите си, но накрая имаше нещо от сорта на "не се притеснявай да ме търсиш, ако има нещо", "справяш се много добре".
Когато се видим обаче понякога ме подминава, все едно не ме познава. Понякога пък ми звъни Ей така за някоя глупост, за която съм сигурна че той знае отговора. Странно ми беше, че само с мен се държеше толкова налудничаво. Тоест в един момент не ми говори, после види че се ядосам и го подминавам и ми звъни за нещо глупаво все едно да провери какво става. Когато сме двамата един срещу друг, разговорите ни изобщо не се получават. Той ме повика да свършим някаква работа, за която може да извика всеки. Отидох и през цялото време мълчахме. Дори не се поглеждаме и най-много да кажем някоя дума по обща тема, което пак е неловко. Обаче как по телефона толкова се разбираме и се засмиваме.
На какво се дължи тази промяна в настроенията. Дали не е защото усеща, че го харесвам и не му е приятно, но му се налага да запази добри отношения с мен? На мен ли ми се иска да мисли за мен, както аз за него, че се надявам да има нещо?
В самото начало прекарвахме доста време заедно и говорихме много леко, докато едно момче (негов приятел) не направи коментар, че прекарваме много време заедно. И от тогава до края почти все ме избягва, дори когато няма никой около нас пак се държи все едно бърза за някъде. Един ден го питах какво става, дали няма някакъв проблем и той каточили се притесни. Каза не, не и почна сякаш да заекв леко и след това цял ден се въртя около мен и си говорихме. Почнах да се чудя да не би да ме избягва, защото аз го правя и да съм го обидила с нещо. Но това продължи до края горе долу, така че не зная вече. Избягваме, защото не ме понася или има нещо и не иска всичките му познати да разбират за това.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 77b492628b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вие на колко сте години, защото приличате на 11-12 годишни?
Според теб, ние как да знаем той какво мисли?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 825055d576
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен те е харесал, но за чувства е пресилено да се говори, особено когато има замесени и други хора. Ако беше сам вероятно щеше да откликне на сигналите ти, но очевидно е отговорен човек и е предпочел да си остане при питомното вместо да гони дивото.
Можеш само да се радваш на запознаството си с такъв мъж и да си му благодарна в някаква степен, защото на мъжете ни се носи славата, че сме вятърничави и мислим само с другата си глава.
Помисли обаче и за сегашната си връзка, няма значение, че е дългогодишна, очевидно бурята е вече отшумяла, първоначалните емоции са поотминали и си започнала да се оглеждаш за нещо освежаващо, а дали това е пътят е друг въпрос.
Не съм гадател или някакъв пророк, но нещо не се получава със сегашното ти гадже, може и твърде скоро да му намериш заместник, но имай достойнство и не се дръж като маймуна, ако се чувстваш неудовлетворена се раздели с приятеля си, а после търси по-добър - предполагам знаеш приказката за маймуната и клона и за това не я цитирам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker