Защо го прави? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121334)
 Любов и изневяра (29742)
 Секс и интимност (14380)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо го прави?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1712 пъти
Здравейте. Въпросът ми е насочен повече към мъжете, но и дамите могат да се включват. Накратко от доста време си общувам с един много непостоянен мъж, малко по-голям от мен (на 22 е). Отношенията ни се градят на постоянни смесени сигнали, които ме оставят страшно объркана. Като се виждаме се държи толкова прекрасно, че ако не го познавах щях да реша, че е влюбен. И тук идва непостоянството-изведнъж изчезва и не ме търси по един месец. Аз отдавана се отказах да му пиша, като изчезне така-осъзнавам, че няма сериозни намерения към мен. Но ме дразни едно нещо, което не мога да си обясня. Както не ме е търсил месец изведнъж ми пише. След „здрасти, как си” винаги ми казва, че съм му липсвала и искал да види как съм. Е, до тук приключва великият ни разговор, най-много да разменим още едно две изречения и ме оставя на сийн. Естествено до следващия месец по това време, когато се повтаря същата история. Вече дори не искам да комуникирам с този човек и ми е по-добре като не ме търси, ама заради някакви пусти чувства като ми пише всеки път отговарям, за което ме е яд на себе си. Въпроса ми е защо го прави цялото това нещо? Проверява да не съм го забравила случайно или? Ще се радвам да видя какво мислите по въпроса и ако може да ми дадете съвет, ако отново се случи какво да правя, за да види, че не се интересувам от него дори да не е така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0e90cc88c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто не отговаряй. Точка. Все още имаш слаби ангели, но чисто и просто не отговаряй. Да пукне от почуда.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b3c51e6b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто те държи в златна резерва-ако нещо му се прище и няма друга алтернатива
Съвет:Само от теб зависи колко ще го изтраеш, ако не искаш повече да си губиш времето, просто го блокирай. Живота е кратък, за да ти го усложнява поредния не наясно със себе си момък
Ж40

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bf2bee5ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мисля, че няма серозни намерения към теб. Вероятно си има основна връзка и с теб само си чеше егото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b80f5cbbde
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Една дума-несериозник... Блокаж и продължавай напред не си губи времето... Без това той не си хаби неговото с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 66727f260c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вариантите да се държи по този начин са много, но каквато и да е причината едно е ясно - него вълнуваш достатъчно нито емоционално, нито физически.
Това, което можеш да направиш е да престанеш да си губиш времето с такъв човек, а за да не се изкушаваш да му отговаряш на тъпите "ЗДР, как си, или помниш ли ме, или как я караш", или каквото е там, просто го изтриваш от всички места, в които сте комуникирали до момента.
Нищо не казваш за другата страна на нещата, а аз не съм гадател - вероятно сте правили вече секс, вероятно нищо не ти е обещавал, но сега те проверява дали вече си си намерила ново гадже, че да престанеш да го безпокоиш. Допускам също така да има друга (още преди да се запознае с теб), пробвал се е, не му е харесало, върнал се е и продължава да се пробва на други места.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c487d25782
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защото е бройкаджия... не сериозен мъж с който отдавна е трябвало да прекъснеш всякаква комуникация. Сама виждаш, че е непостоянен, такива мъже се мислят за неустоими и са свикнали едва ли не всяка жена да им откликва на поривите. Ама само, че.. когато те решат... около тях, винаги има поне две - три които ги въртят и на която когото дойде реда. Ако е заинтригуван от някоя повечко, ще е по редовен с търсенето и другото естествено. Но въпреки това, след седмица, две, три.. му става досадно и е ред на другата. За това може и по цял месец да не те отразява. Много са ми смешни и жалки такива мъже. Ама при мен не виреят. От далеч ги надушвам.. По добре изобщо не му отговаряй като ти пише. нека се чуди защо го правиш... най много да му засегнеш егото.. и да стане по настоятелен, въпреки че ще е ден до пладне. Пълен игнор и това е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1e056d903a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извода е един, той има интерес и ти го показва недвусмислено! Въпроса е ти какво правиш с тази информация? Отговора е нищо! Не правиш нищо! След като го харесваш и ти е ясно, че той има интерес към теб след като ти пише месец след месец явно е, че очаква от теб да покажеш също интерес! Ти вместо това се правиш на монахиня, трудна и недостъпна и не даваш никакви признаци на живот! Действай момиче, нещата няма да се свършат сами, ако искаш хубави отношения поеми лична отговорност и приеми, че ти трябва да направиш нещата да се случат вместо да чакаш нещата да ти се случат и да чакаш щастието да ти падне наготово от небето. Ако просто чакаш те чакат само разочарования.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1489d7876e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Чеше си егото, и аз така мисля. И най - вероятно наистина му се явяваш резервен вариант. Въпросът е, авторке, ти какво искаш -да преустановиш всякакви комуникации или да си поиграеш с него. Ако е първото, просто го блокирай - ежемесечните съобщения ще секнат и ще се успокоиш. Ако искаш да го разиграваш - не го блокирай, но спри да му отговаряш. Ако имаш възможност, качи някоя снимка по-така - от някой купон, с приятелки и някой готин пич наоколо, със секси тоалет......... и само стой и гледай какво ще се случи. Дръж емоциите си под контрол обаче и нямай очаквания за сериозни отношения - такъв тип мъже не стават за връзка, а само за игра - номерът е ти да си играеш с тях, а не те с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fe0e2d4e97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравейте. Този индивид, който описахте е абсолютен болен мозък. Най-доброто решение е да го блокирате. Ако не можете да го блокирате, дайте на някой друг да го блокира вместо Вас. На такива болни мозъци, не бива да им се дава грам шанс или надежда за нещо повече.
Здраве и успех Ви пожелавам!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2e6f34eec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може да има и друга причина за поведението му. До колко го познаваш? Защото често пъти наркозависимите имат подобно поведение в интимния си живот. Знам от опит.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6daf2013e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не сме правили секс, а и не е наркозависим, просто се занимава с доста момичета, не ми го е казвал, но знам. Беше глупаво от моя страна да си мисля, че нещо ще стане. Благодаря за съветите!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker