"Телефонна любов" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

"Телефонна любов"
преди: 15 години, 10 месеца, прочетена 5847 пъти
Здравейте.
Аз съм мъж на 27 години и също си имам своята неприятна история като всички вас.
Имам връзка с момиче от 3 години... връзка е, но каква връзка само... Сега ще ви разкажа.

Момичето ми е от друг град, на 450км. от моя. Аз работя а тя е студентка, така че ви е ясно колко сме заедно. Дори 3те лета от 3 годишната ни връзка не сме заедно. Първото лято бях командировка в чужбина, а тя в България, а вторите 2 лета тя ходи на бригада в САЩ. Общо взето се виждаме съботите и неделите а през летата не се виждаме. :(
Но въпреки всичко до сега сме се подкрепяли и държали един за друг, мечтали сме заедно за бъдещето ни, обичали сме се много. Секса ни е винаги е бил една "лудница" от чувства и усещания, абе страхотен. Карали сме се естествено, но всички караници са произлизали от това че много си липсваме и сме разделени.

Преди 2 месеца се скараме защото тя все ми разправяше че излиза с момчета, и колко много я харесвали и я свалали, и аз спеках... появи се адската ревност и просто я помолих да не излиза само с тези мъже, не я обвинявах, просто исках да я предпазя да не попада в рискови ситуации. И така се започна и се скарахме.

Не си писахме половин месец, аз се ядосах че ми се сърди за такова нещо, просто исках да не я загубя.
А тя само повтаряше "развалаш ми лятото, с товоята ревност, искам да се забавлявам".

Аз бих направил всичко за нея, ако я дразни че се виждам само с жени - спирам. Всъщност през последните 3 години истинско щястие за мен е било да я правя щастлива.
И преди седмица в един прекрасен момент разбрах че прави секс с колегата си в САЩ.

Поговорихме за това, не сме се карали разумни хора сме, и тя ми излиза с обясненията "ти не ми писа и не ми се обади 15 дена и си помислих че вече не ме искаш и ме зарязваш и за това спала с колегата си. Много сажелявала, не знаела дали иска да бъде с мен защото вече не била луда по мен като в началото, а някак си изпитвала спокойна но силна любов. Била изгубила надежда за нас.

Била ужсано смаотна там цяло лято, и такива неща.
Твъди че колегата и е просто приятел нищо повече, не била влюбена в него, искала мен, обичала ме. Но ме съмнява че продължава да спи с него въпреки че иска да и простя и да е с мен. Сподели ми че той бил много влюбен в нея... но мисля че за да се влюбиш в момиче трябва малко повече от това да спиш с нея 2 пъти, имало е чувства, колкото и да ми твърди че и е само приятел и колега.

Аз искам да и простя !!! Обичам я! Въпреки че цялата ни "връзка" или "телефонна любов" е странна и невъзможна.
Но ако продължава да спи с него и ми пише "искам при теб обичам те прости ми", незнам как да постъпя много е объркващо.

Незнам дали това не е повод да се разделим сега и да не се измъчваме повече... незнам...знам че това което съм Ви написал е объркващо за вас, но надявам се поне малко да ме разберете.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 10 месеца
hash: e36861991b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би и е останала повече привързаността и обичта, отколкото влюбеността, но това е нормално. Ако е там за дълго време, не е и толкова чудно, че си е намерила мъж за секс. Ако и простиш и тя наистина спре да го прави, ама наистина никога - ок. Иначе каква ще е тази връзка?? Може би трябва да се замислиш, ако поиска такова нещо от теб, дали изобщо те обича и дали си заслужава да влагаш толкова много във връзката ви. Защото това "ти не ми писа и не ми се обади 15 дена и си помислих че вече не ме искаш и ме зарязваш и за това" ми звучи като ТЪПО ОПРАВДАНИЕ! Ако наистина те обича, и месец да не и се обадиш, няма да кривне от правия път, а ще си помисли, че имаш някаква причина. Така че ако не ти обещае повече да не ти изневерява, по-добре си намери друга!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: ba1e6dd3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кофти история братле ... за да се подлагаш на всичко това значи наистина много я обичаш .... лично аз ако ми изневери приятелката ми бия и шута и тва е. Моя съвет е хубаво да си прецениш шансовете за бъдеще с тая мацка и да действаш... щото така само се тормозиш. Написал си "колега и бил мн влюбен в нея ", ако не му дава поводи за такива чувства как ше се влюби .... много е вероятно да си прав (те да правят още секс) най добре или я забрави или отиди в нейния град и хубаво си поговори с нея ще си проличи колко те обича, колко те иска и т.н. така по телефона и чата няма да ти се изясни нищо. Мн успех и умната !!!

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 3fc8c0f1df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сьщата истария в обратен вариант. Около година карах така с един мьж, накрая намерих сезонна работа в неговия град и се преместих, ноооо се оказа, че той спи и с една колежка.

Ами какво да ти кажа просто вече не е сьщото, колкото и да ми обяснява, че много ме обича аз изстинах. Мисля,че няма смисьл и в твоя случай. Ти сигурен ли си че ако след извесно време се сьберете всичко ще е розово след това което се е случило? Винаги остава рана. Счупеното не се лепи.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4767486643
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Идеята е че сега тя е в САЩ, и там ги прави тези неща, и постоянно ми казва че ме обича и иска да е с мен като се прибере. 5 месеца е вече там и сега ще се прибира. Много ли са за жена 5 месеца без секс? И още 2 предишни лета по 5 месеца без секс.
За случилото се ми обеснява че много и се сабрало, караниците с мен, самотата и там, нуйдата и от любов, това че се виждаме супер рядко... и всички проблеми които се пораждат от дългото време през което не си с любимия. Опитвам се да я разбера и до някаде успявам, но като я сравня с себе си хич не мога да оправдая действията и. А те не са просто е преспала с колегата си и край... то си е методично от 2 седмици насам. И за това страдам и се чувствам тъпо че искам да простя нещо което изглежда непростимо.
Просто я обичам.

 
  ...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 8535913390
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле ... ясна е тази работа .. ти искаш да простиш нещо от което ти се къса сърцето защото я обичаш но дори да кажеш "Ок прощавам ти" нищо няма да е както преди ... първо ще се чувстваш унижен ...второ вие не се виждате често и винаги ще имаш манията че тя се чука с някой друг ...пак ти казвам изчакай я да се прибере няма значение кой от кой град е пали колата и проведи с нея един хубав разговор ... то ше се проличи дали това е било грешка ( макар че когато една жена обича силно може да издържи без секс повече от всеки един мъж ) ... с тоя разговор ще си дадеш реална сметка какво става . Ако питаш мен тегли и една майна и тва е въобще не се занимавай повече... ти си се пазил за нея а тя дето 2 седмици не сте си говорили и е легнала веднага с друг и тва нейното е любов ??? мислила че вече сте скъсали и от мъка се е изчукала със колегата ??? хахах батенце нищо незнаеш за жените те са най коварните същества на тази земя ... оправдания винаги може да има... работата е там че тя просто се опитва да прехвърли вината за грешките си на теб ... и погледнато от страни е адски смешно . Пак ти казвам късмет ти желая и дано да избереш правилния избор !!!

 
  ...


...
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 07e1058488
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Идеята е, че любовта е в ума на човек и нищо не е в състояние да я измести, ако е истинска.
Пенелопа е чакала Одисей цели 20 години.
Верно, че сега се живее на бързи обороти, но истинската любов поставя границата, която не се прескача при силни чувства.

Щом веднъж те е заменила заради оправданието "Липса на секс",значи ще повтори и потрети.
Куелю гое казал в "Алхимикът", че едно нещо може да се случи веднъж и да не се повтори никога, но случи ли се втори път, непременно ще се потрети.
В случая ти трябва време,за да се включи разумът ти и да те отрезви.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 10 месеца
hash: 4767486643
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 8... ех тази книга... и аз си повтарях същото до преди 3-4 дена, че едно нещо може да се случи веднъж и да не се повтори никога, но случи ли се втори път, непременно ще се потрети. Опитвам се да се успокоя, до някъде успявам но факта си е факт. Той разума ми е трезвен, но сърцето не е на същото мнение...знаеш как е.
решил съм да не мисля...хахах просто ще оставя нещата да се случват от тук до карая какъвто и да е.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 0fb987e2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък мисля, че 15 дни да не се обадиш е сериозен интервал. Моето гадже не се обади една седмица и вече бях решила, че поради една или друга причина не ме иска.

Ти защо допускаш такива празноти? Ами те винаги с нещо се запълват. Разстоянието между вас също не е в плюс за връзката, и сексът сигурно не е кой знае колко често. Ако държиш на нея, съберете се, не по телефона, а на яве поговорете. Предложи й някакъв вариант - да се преместиш при нея, тя да дойде при теб, даже брак, ако щеш. Виж как ще реагира. По себе си мога да кажа, че такава една история с големи разстояния и недоизказани неща и чувства, че и секс от дъжд на вятър много би ме изморила.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker