Майната и на любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майната и на любовта
преди: 6 години, 15 дни, прочетена 1810 пъти
Писна ми вече да се чувствам така, но няма на кого да си го излея, затова реших да пиша тук, пък каквото стане -поне ще съм си го свалила от плещите. Бях влюбена. И още съм си. Не искам да си го призная, но е така. Нека да започна от начало обаче. Всичко започна преди повече от година когато се срещнахме. Той ме заговори, аз не си падам по тези работи. Бях много скептична първите 1-2 месеца, все пак той ми се струваше Аполон, а аз -да кажем, че не съм кой знае какво. Та затова в началото хич не ми се вярваше как някой като него ще има какъвто и да било интерес към някоя като мене. Дърпах му се. Обаче той си беше настоятелен. Започнахме да излизаме всяка седмица и да си пишем всеки ден. Да ви кажа-хлътнах здраво. Един ден изкочи с един букет цветя и ми каза, че не може да живее без мен. Тръгнахме и аз бях на 7 -мото небе. Беше ми първия. Абе всичко беше прекрасно. Толкова щастлива не се бях чувствала никога през живота си. Постоянно ми подаряваше бонбони, глезеше ме, показваше ми, че го е грижа и ме обича. И аз го обичах. Много.
Вече бяха минали около 8 месеца след като тръгнахме и наближаваше неговия рожден ден. Реших, че ще го изненадам и измислих всичко-говорих с приятелите му, дори и с родителите му. Щеше да си празнува рождения ден в една дискотека. Плана ми беше да се престоря на болна и да му кажа, че няма да мога да дойда и по някое време просто да се появя в дискотеката и да го изненадам. Бях му купила един часовник, който отдавна си беше харесал, но никога на се наканваше да си купи. Спестих от 4 заплати, за да мога да си го позволя. Та всичко вървеше по план, той се върза, че съм болна. Натоках се и отидох в дискотеката. И какво да видя. Той седнал на сепарето, а някаква пикла седнала в скута му и се натискат. Онемях. Трябваше да си тръгна, но останах. За жалост. Отидох при едни мои познати, колкото да не съм баш пред него, че да ме види, и го наблюдавах от тяхната маса, надявайки се това което да съм видяла да е недоразумение. Е да ама не. Докато се усетя, той вече беше хванал момичето под ръка и излизаше гордо от дискотеката към тоалетната. Не знам какво ме прихвана, но реших, че трябва да отида след тях. Егати групачката. Още не вярвах, че той е способен на това. Няма да ви разказвам какво видях там. Болно ми е. Боли ме само като си го припомням.
Прекратих всички контакти с него, той ме търси известно време, обаче аз просто не можах. Нямах сили да се изправя лице в лице с него. Явно сам се е досетил, че съм разбрала какво се е случило, знам ли, обаче след това не ме потърси повече. Сега като се видим по улиците просто се подминаваме, все едно никога не сме се познавали. И двамата свеждаме погледи като някакви второкласници.
Не знам какво да правя. Всяка вечер плача. И часовника още е в мен. Стискам го и рева. И се чудя защо стана така. Не мога да спра да мисля за него. Чудех се дали и той мисли за мен. Ама явно не. Вчера една моя приятелка ми каза, че си е намерил нова. Не знам просто вече. Сълзи не ми останаха. Постоянно съм изморена и унила. А на него не му пука ва мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 14 дни
hash: 6c1472d0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Попаднала си на обикновен гадняр. От писането ти личи, че си страхотна жена. Умна, земна всеотдайна. Има такива мъже, търсят някоя да се грижи за тях, а те да си веят байряка. И жени такива има. Знаеш какви са. А ти не тъжи за кифлата, друга да му бере гайлето. В БГ мъжете са... неаполоновци масово. Някой малко от малко да има фаца и се превръща в... уличница

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 277a9953b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Приеми че е лъжец. Сигурно с всички така прави тоя. Мн ми е мъчно за тебе... Нека някоя като тебе да те посъветва. Този часовник го продай защото само поддържа гадния спомен.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: fbca68d693
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да и аз така си казвам всеки ден от около 3 години хаха, но истината е, че ако бяхме и теглили майната на любовта, нямаше да има рев и сълзи - факт.
Гаджето ти е идиот, нелоялен олигофрен, има много такива хора по света, съжалявам, че и ти си ги опознала. Знам, тъпо е, кофти е, когато не вярваш на никого, довериш се, споделяш, отдаваш се напълно и те прецакат. Боли, наистина. Но се забравя, година-две и идва следващия, повярвай ми. Много малко мъже са незаменими и ще ги помниш дълго време, с времето става по-лесно. Приеми го като ценен опит, всички се разделят, живот, какво да се прави. Разбрала си какъв е на 1-вата година, можеше да е след 5, отървала си се от боклука. Сега ти е гадно, боли те, плачеш, нормално е. Но ще дойде ден, в който ще се усмихваш, изживей емоцията, не я потискай и сама ще отмине.
И вярвай. Не се доверявай сляпо на следващия, но имай вяра, бъди отворена към света и хората. Има и добри хора, лоялни и всеотдайни.
Успех във всичко. И това ще мине.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 14 дни
hash: c9a3c2a9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Истината явно е, че наистина не сме моногамни животни ние хората - ето това, е което знам, ама не мога да призная пред себе си. Все още. Това не означава, че не те обича твоят Аполон. Не съм съгласна да ми изневеряват и на момента бих си тръгнала - това ще направя аз. Но явно мъжът е мислил друго в този момент, решил е, че му се чука нещо различно. Има ги и такива, ама споко :) Не всички са такива.
Опитай се да го преживееш този, защото няма да е същото ако се случи да се съберете отново. Продай часовника и си вземи парите. Остави просто, не се занимавай и не обръщай гръб на любовта.
Моят първи само чакаше да се скараме и да му кажа "край", за да се хване с една дебела, гадна и грозна селянка. Все още си е с нея, като преди това съм ги дебнела да не остават сами на неговата вила... Болезнено е, ама да не ти пука. Нито трябва да ти сваля самочувствието тази случка, нито да те дърпа надолу, още по-малко да те отказва от любовта. Да, ще те направи още по-мнителна, ама това не е проблем. Нужно си е.
ж21

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 3fd1ca695d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами поддал се е на изкушението. Ти пък от своя страна си твърде пасивна, трябва да те убеждават дълго време, да ти търпят скептицизма и т. н. Аз не виждам много добри възможности така в личен план, защото оставаш с опцията да имаш нещо с такъв който просто е достатъчно настоятелен и търпелив, в смисъл да ти търпи глупостите а дали това ще е човека за теб е много съмнително.

 
  ...


...
преди: 6 години, 13 дни
hash: a7ccbd6d6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ужасно! При предишния ми приятел стана горе долу същото, смисъл бяхме 8 месеца, за рождения му ден организирах всичко с приятелите му и семейството, подарък също и ме заряза два дни преди рождения му ден. Но мила в твоят случай ми звучи още по-гадно. Обикновен боклук! Знам, че сега ти е най-трудно, но.. нямам съвет. Просто чувството е такава болка, че никой не може да ти помогне. само ще ти кажа, че ти си прекрасен човек и той, колкото и клиширано да звучи, не те заслужава. В крайна сметка ти си дала всичко от себе си, а изненадата би била невероятна, но този показа, че не заслужава такива неща и такова момиче. Колкото и да е трудно, горе главата! Така е било писано за да го разбереш какъв е.. представи си ако наистина беше болна, той ще си се натиска с тази мацка там, а след това връзката ви да си продължи по мед и масло.. трудно, все някога щеше да разбереш и повярвай ми, тогава щеше да се чувстваш още по-зле. Колкото по-рано си приключила контакти с този човек, ако мога така да го нарека, толкова по-добре! С всеки ден се изумявам какви боклуци има! Но някъде пък те чака правилния, опитай се да станеш от леглото, да избършеш сълзите и просто живей! Не си съсипвай дните и седмиците заради човек, който не го е грижа за теб! Около теб хората те обичат и съм сигурна, че ще срещнеш правилния. Кога? не знам, но така е трябвало да стане. Не прави същата грешка като мен да се депресираш и заключваш във вкъщи месеци наред, само ти губиш щастливи моменти, излизай с приятели, насам натам, дори и да нямаш настроение прави всеки ден минимални опити да го забравиш този кретен! Ще се справиш сигурна съм!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: bcebf753f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Типичния мачо,няма какво да кажа друго за него.
По принцип не е важно дали ще ти подари един букет рози или само 1 роза важното е от сърце.
Колкото по-бързо се оттърсиш от него толкова по-добре за тебе.
(разбита)любов се лекува само с друга любов.
Р.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 57eacc4214
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   ... Изчакайте, докато се обади. Ако не се обади, не го търсете и се справете, доколкото можете, с чувствата си. Боя се, че ще носите такава рана доживотно, но много от нас носят такива рани...

Ако се обади, обаче, поговорете сериозно и си изяснете отношенията.

При всички положения, едва ли такава връзка има добри бъднини след такова начало...

Агапе.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: e12146b93c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Егати колко принципни и раздаващи праведни присъди жени са се събрали тук! Сигурно сте съвършени и никога не допускате грешки нали? Или май не е така? Не е ли просто лицемерие? Ако тя беше изневерила нямаше ли да обвинете него за това? Че нещо не е свършил, че нещо не е направил достатъчно, че нещо е направил което я е провокирало и т. н. псевдо-оправдания. Обаче сега понеже той а не тя е сгрешила тук "морално съвършените" жени веднага го изкараха най-черния. Хайде да не ви казвам какво мисля за цялото това лицемерие!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: 63f5bf4971
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Болна била, то щото не личи на човек, когато е болен. И на мен да ми го бяха изиграли този сценарий, и аз щях да си гледам кефа.

Жена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker