Мъжете над 50 и младите жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете над 50 и младите жени
преди: 6 години, 16 дни, прочетена 4486 пъти
Гледах тука подобна история, та ми стана интересно : Мъжът ми е страшен джентълмен, брилянтен, галантен, за толкова години тон не ми е повишил, разбираме се чудесно. Сексуалният ни живот също е редовен, освен когато той е много уморен, защото много работи. Богат е и стабилен, всичко е градено с години честен труд. Гледам обаче как някакви девойчици, по-малки даже от дъщеря ни, която е на 26, му правят често мили очички, въртят се около него, подмазват му се- очевидно харесват властта и парите. Не, не се притеснявам от тях, той не ги поглежда, обича семейството си и е верен на него! Но не разбирам на какво се надяват, според мен един мъж ако е добре гледан, обичан, стабилен в брака си на 50, е постигнал най-хубавото и сега може да се наслаждава на семейния живот, когато децата са пораснали. Аз не мисля, че ако се грижим адекватно за мъжете си, те биха хукнали при младите ни конкурентки, говорим ако са наистина напълно обгрижвани и обичани.. Как мислите, не държим ли ние силната карта?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 15 дни
hash: db78810c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не я държите...
Мъжете зреят, а жените вехнат.
Мъж на 50 може да изглежда добре и да е секси.
Няма секси жена на 50.
М49

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: c2a6fe820f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Всичко е индивидуално. Ако мъжа ти си пада по такива момичета ще си ляга с такива. И ще развива теории, че теб те обича, но нали е мъж и затова има нужда от секс с тях.
Такива момиче обикновено имат сериозни daddy issues. Не казвам, че не харесват парите. Всеки харесва парите. Но това, което ги привлича в мъжа ти е качества, които техните бащи нямат, отношението, което не са получавали от техните бащи, а биха могли да получат от мъжа ти евентуално. И в повечето случаи това е подсъзнателно.
Аз съм жена на 30 и изобщо не се привличам от възрастни. Харесвам само мои връстници. Докато имам приятелка, която си пада по чичета. С daddy issues e и дори ми е споделяла, че винаги ѝ е било гадно, че баща ѝ е слаб характер.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 795adbd03d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Колкото и да са обгрижвани или обичани мъжете или жените, ако нямат морала да не изневеряват, най-вероятно ще изневерят. Това не означава разбира се, че не трябва да показваме към партньора си любов и внимание, но ако човекът, с когото си, не е морален, колкото и да го обгрижваш и обичаш, нищо няма да промени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: 020e82c2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много зависи от мъжа.
Често явление е мъж, избрал най-красивата жена според него и е бил лудо влюбен като младеж, след дадени години започва една криза, осъзнава че остарява и има нужда да подхрани застаряващото си его и да си докаже че още го бива на любовния фронт и за целта се озовава с 20-25 дама, чиято философия на живота е-"падам си по зрели мъжеТия на моята възраст не знаят какво да правят"(и не и плащат сметката)
Колкото до гаранцията дали е само твой-ти си го познаваш най-добре, но имай едно на ум-все пак е мъж и ако му се отдаде възможност с млада сочна секретарка или стажантка-рядко мъж би я пропуснал

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: fc3337edcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Далеч не всички мъже не бихме изневерили, само защото сме обгрижвани. Понякога на един мъж му се иска само секс с младо момиче и това няма нищо общо с грижата. Всъщност едва ли има мъж, който да не иска секс с друга жена, въпроса е колко са му силни задръжките.

Аз примерно също имам щастлив брак и не се оплаквам от нищо в него, но единствената причина да не изневерявам с млада жена е, че това вероятно ще се отрази по някакъв начин на брака ми, а не че не ми се иска. Ако съм сигурен, че жена ми няма да разбере и няма да се отрази на брака ми, със сигурност бих го направаил, ако имам тази възможност, стига жената да ми харесва, разбира се.

 
  ...


...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 203573cf96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   В кризата на средната възраст мъжете отчаяно се опитват да задържат младостта и за да потвърдят самооценката си че младичките девойчета все още ги заглеждат и така кривват от правия път. Разбира се има изключения и искрено ти пожелавам съпруга ти да е именно от тези изключения. Но дори и да не е, това е нещо нормално и по никакъв начин не е свързано с теб като човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: 728eea81fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "... Но не разбирам на какво се надяват... "

Надяват се на някое и друго подаръче, почивчица на някое хубаво място... а в замяна просто ще се отворят крачетата. Не се притеснявай, повечето не искат да се обвързват и да "крадът" мъже над 50, дори болшинството от кифлите ги срам да се показват с възрастните си спонсори, просто извличане на материална облага, това искат.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 32be4e5749
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Трудно ми е да си представя мъж на 50 който да има шанса да преспи с млада жена и да не го направи.

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 3adb307120
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Този "фон" сигурно съществува около него от много години... :) Баща ми винаги е бил нещо подобно на това, което описвате за съпруга си, изключително представителен мъж, но е роден за майка ми, и точка. А бракът им далеч не беше от гладките... Аз и брат ми май сме като него - за нас други жени не съществуват. Не е въпрос на воля - просто сме си такива. Има лесноподатливи мъже, но ние просто не се изкушаваме. Сигурно се дължи на особен дар Свише.

Дано това Ви успокои донякъде.

(Мъж, и то точно на такава възраст. :))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: 8a126e9bf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбира се, че не. Ти мислиш като жена, не от мъжка гледна точка. С удоволствие би чукнал младо агънце, освен ако не е моралист. Младото си е младо, тялото е като на бебе, кожата, усещанията. Не познавам мъж, който не би си хапнал младичка сърничка.

 
  ...

...
преди: 6 години, 15 дни
hash: 1959d63660
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Здравей. Аз съм а 21, идеален външен вид, и това не го твърдя аз. Получавала съм предложения от мъже, от чергата на твоя. Дори известни със привидно идеална съпруга и деца. Ами силна карта дотолкова доколкото вие сте официалните половинки. Младите жени, винаги сме предпочитаните. Боли, знам, и мен би ме заболяло и съм се замисляла. Аз лично не съм стигала до действия с такива мъже, но е често срещано. Нямам логично психическо обяснение, защото и аз ще остарея, предполагам и мен ме чака същото. Просто живеем в такъв свят, аз се съмнявам, че мъжа ти не ти е изнивирявал. Милите са обиграни и добре се крият, но колкото и добре да се грижи жената за мъжа, годините значат рутина, просто писва. Замисли се, ти самата щом пишеш тук, усещаш нещо. Не казвам, че ще те остави заради 20 годишна, нооо бъди готова да си затваряш очите, ако искаш да запазиш брака си. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 15 дни
hash: eb4c060588
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм момиче на 21. Наистина не разбирам как е възможно момичета, които са приблизително мои връстнички да налитат на женени господа на възрастта на бащите им, че и по-големи! Ето в посочения възрастов диапазон съм, но наистина не ми е ясно какво търсят и със какъв акъл ще си въобразиш, че ще се буташ в двайсет и няколко годишен брак с идеята да изместиш майката на децата на един мъж, която му е партньорка четвърт век! Както и да е! Поздравления госпожо! За стойностните млади хора историята ви е истинско вдъхновение. Приятно е да прочете човек и позитивна история за разнообразие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 15 дни
hash: 406cd4f104
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Това нещо идва от дефект в женския манталитет да се желае нещо повече от това което има. Този дефект е описан още на първите страници на Библията. В конкретния случай момичетата виждат парите и социалната позиция на мъжа ти а него като средство да ги получат и изпадат в състояние на омая и алчни видения как получават всичко това наготово (мократа мечта на една жена - да получи положение и материални блага наготово, без усилия, само с половия си орган и правене на мили очички :-)) Относно силната карта, не мога да кажа тъй като не познавам съпруга ти и начина му на мислене, характера, слабите и силните му страни.

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 6096ae7bea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Каква карта държиш кой мъж ще изпусне мацка на 25?

 
  ...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 1356f2fc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Нищо ни държиш ти или някоя друта. На 30 и малко съм. Заглеждам се по 50 и плюс мъже. А комбинацията на стабиляга с власт и пари ме прави направо хищна. Ти и лелките като теб пак си обгрижвайте мъжлетата и се надявайте това да им стига, но помисли как гали егото на мъжа ти това с 20 години по-млада от него жена да му доказва, че още си го бива.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 14 дни
hash: 22c681daec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Сещам се за един диалог между Коцето и Славея от столичаните, в който тя казва е те 20 годишните не могат да дадат това което могат 50 годишните, а той каза е то и 50 годишните не могат да дадат това което дават 20 годишните. Според мен не държиш никаква силна карта, защото единствената силна карта са парите на мъжа ти в тази ситауация, по скоро разчитай на съвестта му

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: bbf684de74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Ау, не съм по темата много, много, но да кажа.Госпожо,толкова е силна картата ВИ , колкото тази на мъжът ВИ.Да не би госпожата пишеща темата, да не може да си хване млад любовник на тридесет примерно и да се кефи на маладо агнешко.Затова разбирачите тук да не философстват много , много, че жената е стара едва ли не.Аз лично съм на тридесет години жена и забелязвам все повече набори с петдест годишни жени.Така, че винаги и за двата пола има увлечения , въпрос на твърдост и приннципи е да не се възползваш.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: ec01e5f347
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм момиче на 22. Според мен това дали един мъж ще изневери в най-голяма степен зависи от неговите ценности, отношенията с половинката също са много важен фактор. Що се отнася до момичетата/жените, които се "бутат" на по-възрастни мъже със семейства - за мен е гнусно. И да не забравят, че и те ще станат на по 50 някой ден и ако под опаковката няма съдържание, много лошо за тях.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: a8beda23bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Да си на 30 като номер 17 да, но на 22 с чичак на 50 жалко е, дете с чичка.
Госпожо, има мъже, които не биха преспали с такова момиче, защото имат дъщеря на тези години, но повечето са една стока.
Вие питате” На какво се надяват? - много добре знаете на какво.

 
  ...
преди: 6 години, 13 дни
hash: af0e5471d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

22.   Хей, номер 1, ти си голям идиот, човече.. ще прощаваш, ама е така. Такива жени на 50 има.. че може да ти висне ченето от възхищение.. и да не вярваш, че това им е реалната възраст. Огромен процент от мъжете, които срещам по улиците, на 30 , вече са шкембелии, с оплешивяваща коса.. а на 50 какво ще му е секси на такъв, изобщо не проумявам.. просто мъжете имате нечовешко самочувствие, често без основание. Наскоро навърших 26 и може да ви е странно, но колкото и да е богат и властен един мъж на 50, никога не би ме привлякъл, защото имам морал, и не мога да си представя да ме докосва мъж на годините на баща ми.. А вие как си лягате до толкова по-млади жени, а после прегръщате дъщерите си?? Засрамете се.

 
  ...

...
преди: 6 години, 13 дни
hash: 8dc26704d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Няма мъж под и над 50 който ако му падне, няма да се възползва от млада и хубава жена, която при това му се натиска. И ако някой устои и/или няма смелост е мъж под чехъл или е педал!
Така че не го мисли твоя: и на главата си да се побиеш, може пак да ти изневери. Какво толкова, един секс!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 13 дни
hash: 6c2407ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Обгрижването няма нищо общо със сексуалното желание. Той все пак не е бебе, че да иска обгрижване, той е мъж със сексуални нужди при това разнообразни, които само една жена не може да му осигури. Секса с 50 годишна е един, 20 годишна друг. Единията и другият и има предимства.

Въпросът опира до морални ценности. Не е нито до липса на желание (напрактика липса на сексуално желание не може да има освен при определени изключения), нито до обгрижване. Той ако има възможност да го направи и ако морала му позволява, колкото и да го обгрижваш, все тая.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 6c2407ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   19, абе и тя може да си хване млад любовник, но това пак не означава, че мъжа и ще и верен.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 6c2407ac29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   22, не съм номер 1, но е въпрос на вкус. Аз примерно не си падам по 50 годишни и до сега не се е случвало за 32 г. да ми хареса някоя 50-годишна.

Мисълта ми е да говориш за себе си и че ти ги харесваш, а не по принцип.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 12 дни
hash: b77ea11878
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Уважаема, госпожо! Моето мнение доста се различава от преобладаващите по темата. Аз самата съм на 47 години. Съпругът ми е с 10 години по-млад. На всичкото отгоре е красив мъж. За разлика от Вас, аз съм напълно спокойна. Първо, защото сексуалният ни живот е разнообразен и напълно удовлетворяващ и двама ни. Второ, защото съм превърнала дома ни в място, където той може да си почине, да се отпусне, да усети приятна и спокойна атмосфера, да е обграден от естетика и внимание. Трето, защото помежду ни няма теми табу. Напълно откровено разговаряме и за най-интимните неща. Като всеки потентен мъж, естествено, че и той се заглежда по хубавите жени, има фантазии, свързани с тях, шегуваме се на тази тема и т. н. Но това, което ми прави впечатление, е, че тези жени не са непременно млади. Точно обратното - в повечето случаи му правят впечатление дами, осъзнали своята женственост и излъчващи интелект и самочувствие. Самият той има 15-годишна дъщеря от първия си брак и твърди, че в младите момичета вижда просто децата на някой друг татко, т. е. те не провокират нищо еротично у него. Чувала съм го да съветва дъщеря си да наблюдава как се обличам аз, как се гримирам, каква лексика използвам, какви са маниерите ми и изобщо цялостното ми поведение, защото "така, моето момиче - казва - трябва да изглежда една истинска дама". Сега! Някой ще каже вероятно, че мъжът ми просто има фетиш към по-възрастни жени. Не, не е така. Онова, което го възбужда в партньорката, се намира някъде по средата - между външността и личността й. С грозна и умна жена едва ли би легнал, но пък с красива празноглава кукла - абсурд! Нападали са го такива девойки и даже ми е ставало неудобно като го слушам с какви думи ги поставя на мястото им. И последното, което е хубаво да осъзнаете, авторке, за да бъдете напълно спокойна, е, че мъжете в същността си са ужасно мързеливи същества. Те ненавиждат промените. Нали знаете каква трагедия настъпва, когато му смените старите пантофи с нови? Същото е и с брачната половинка. Ако жената го устройва като съпруга, любовница, майка на децата му, домакиня, приятел, събеседник и другарче в общите хобита и забавления, той от чист мързел няма да я смени с друга. Мъжете по мои наблюдения започват сериозно да се оглеждат настрани, когато у дома си имат дразнители - не се чувстват уважени, обичани, разбирани, оценени. Моят съпруг се разведе с по-млада от мен жена и точните му думи бяха: "Не я напуснах нито защото е тъпа, нито защото е мързелива, нито защото се запусна, нито защото къщата ни приличаше на кочина - въпреки че всичко това беше налице. Разведох се с нея, защото не ме уважаваше".

 
  ...

...
преди: 6 години, 12 дни
hash: 37c0f01f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Моите уважения към авторката и номер 27, има нещо вярно в думите и на двете ви. 27 е права, че мъжете са ужасно мързеливи и с голямо его (т. е. искат да бъдат уважавани). От друга страна, аз съм малко над 30 и виждам, че мъжете проявяват много по-голям интерес към мен сега, отколкото когато съм била на 20. Не бих казала, че сега изглеждам по-добре, нито по-зле, просто съм придобила повече житейски опит, самочувствие, развила съм се в моята професия. Веднага им става ясно, че не бих проявила интерес към евтини представления. Интересното е, че мъже на около 45-50 години, семейни, доста са се навъртали около мен с надеждата, че финансовият им статус ще ме впечатли. Имам прекрасна половинка, а и не ме привличат мъже, с които имам толкова голяма възрастова разлика, но въпреки това те се опитват... И то, дори без да съм показала интерес, веднага започват с това, че никога не биха оставили жена си, но аз съм толкова умна и красива, и толкова съм ги впечатлила... :))) Последният такъв господин, който се опитваше да ме вкара в леглото си, си имаше съпруга, с която имаме само 1 години разлика във възрастта, т. е. едва ли е било просто защото му се иска по-младо агънце. Но, пак по мои наблюдения, за да реши да търси нещо един женен мъж, много вероятно е нещо в брака да му липсва - дали споменатото от 27 уважение, дали нещо по-специфично в сексуален аспект, или просто вкусна гозба у дома... :) Далеч съм от мисълта, че няма мъже, които просто си търсят поредната кукла, с която да поласкаят егото си. Напротив, такива има много, но дори те до 50-годишна възраст би трябвало да са улегнали. :) И все пак, каквото и да става, една жена не би трябвало да се страхува от раздяла и всичките й действия не следва да бъдат диктувани от това да се предпази от такава.

 
  ...
преди: 6 години, 12 дни
hash: be3de8952b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Аз съм на 20 години, а баща ми е на 47 години. Когато видя мъж на 50 години, който е успешен, винаги мога да се възхитя на делата му, но не и да изпитам сексуално влечение към него. Не ме разбирайте погрешно, ако този мъж изглежда добре, аз имам очи и знам, че изглежда добре, но просто не бих си легнала с него, не мога да го приема за сексуален обект, особено предвид факта, че е женен и има деца на годините ми. Не ми се струва и нормално зрял мъж да тръгне с момиче (за него трябва да е момиче, а не жена), на годините на дъщеря му или по-малка. Ако всичко с брака Ви е наред и мъжът Ви е толкова прекрасен и стабилен, колкото го описвате, то нямате причина за притеснение.

Виждала съм подобни истории около мои приятелки. Някои мъже са по-податливи от други. Мисля, че е въпрос на морал, възпитание и светоусещане. Някои 20-годишни са по-опасни за браковете от други, но ако човек не иска да изневери, то няма да го стори. Все пак, изневерява човекът с връзка/брак, любовникът/любовницата е само съучастник. Вие познавате съпруга си, така че всичко е наред. Не се притеснявайте излишно, смятам, че Вие на вашите години имате много повече за предлагане от мен или друга 20-годишна. Аз имам едно тяло, което не е раждало, имам някакви домакински умения, но наистина не вярвам, че с опита си мога да задоволя всички потребности на зрял и успешен мъж на възрастта на баща ми. Казвам го, защото съм сигурна, че ще трябва да извървя много път, докато се сдобия с качествата на майка ми, например.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 дни
hash: ad2acaceed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Най - вероятно мъжът ти няма да смени старите удобни пантофи с нови, авторке, ако ме разбираш. Но това не пречи да потича бос по плажа.
И не се страхувай от жените под 30 г. - тях най - много да ги опъне един два пъти. Страхувай се от тези над 30 и около 40 - те са опасните. Знаят как да си играят с един мъж, да го подпалят, привлекат и задържат. Ако мъжът си заслужава усилията, естествено.

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: cf54ae7abf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Честно казано никога не съм разбирала какво по дяволите младите момичета виждат в мъже над 30-35 максимум. За въпросните чичковци е ясно какво искат. То друго няма и какво да намерят при такава голяма разлика във възрастта, защото колкото и един човек да е мъдър или да си въобразява, че е такъв на 20, и колкото и друг на 50 да иска да вярва, че е с младежки дух като на тинейджър, пак си мисля, че допирната им точка няма да е много голяма. Ама аз като момиче на 23 до момента никога и през ум не ми е минавало да имам нещо общо, извън някакви приятелски отношения, с някой над 30.
А и, авторке, не ти ли се струва, че твърде много се фиксираш върху мислите и желанията на съпруга ти. В една двойка, семейство в случая, и двамата би трябвало да се грижат един за друг поравно. Ти колкото и да го къткаш, той ако е типичният разгонен чичко, дето го е подгонила някаква криза на средната възраст, и тича като невидял след момичета, които евентуално са на възрастта на децата ви, ако имате такива - то си е загубена кауза. Той е загубена кауза. Така че според мен не го мисли толкова.
Номер едно е мн забавен. Факт е, че жените губят нещо много ценно след определена възраст, всички знаем какво. Ноо да не забравяме, че и на мъжете не им се разминава без последствия... Една жена, на каквато и възраст да е, винаги може, ако иска. Един мъж, от друга страна, може и винаги да иска, но след определена възраст не е сигурно доколко може...

 
  ...
преди: 6 години, 10 дни
hash: 8dc26704d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Не разбирам причината за поста на авторката. Ако някой реши да изневери, никакви превантивни мерки няма да помогнат. Яж, моли се и обичай!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker