Млада и красива, а така самотна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Млада и красива, а така самотна...
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 4533 пъти
Здравейте! След последното си разочарование от моя приятел реших и аз да пиша!

Имам приятел от 3 години, с който може да се каже, че почти живеем заедно! В началото всичко беше идеално - получавах внимание, правехме секс почти всяка вечер, излизахме заено, забавлявахме се като всички млади хора! Забравих да спомена че сам на 24 а той на 23! До тук всичко е ок... но ето го и моето голямо НО... Не сам се заблуждавала че през цялата ни вразка нещата ще варвят така, но не съм и допускала че ще се стигне до тук..
А сега по същество... Млада съм, доста симпатична, много общителна, а стоя сама и плача по цял ден и по цяла вечер. Моят човек не се сеща, че в тая къща има "предмет" с моето име! Връща се от работа, къпи се, сяда на компа, а от там право в леглото, обръща ми гръб и захърква! Това се повтаря от 1 година насам. За тази 1 година сме правили секс точно 5 пъти, ако за някой е нормално, да ме извини...

Цяла седмица работи-добре, изморен е-добре, спи му се-добре, ама ако му се обадят приятелите забравя, че е изморен и осъмва, въпреки че е на работа на другия ден! Почивните дни ми заявява, че иска да се види с приятели, ок не го спирам, а за мен кога остана време??? Много ми тежи това положение и говоря с него, той уж ме слуша, а на др ден пак е същото! Знам, че ме обича, а защо се държи така? Повече немога да отстъпвам! Кога най-сетне ще се почувствам пак жена? Няма друга -знам защото лично сам проверявала не веднъж! На какво се дължи това му отношение идея си нямам! Посъветвайте ме! Сълзи не ми останаха да стоя сама вкъщи и да плача! Даже и нямам жеание да излизам с приятелки-те повечето са семейни, или със сериозни връзки и когато излизаме аз винаги съм сама, това още повече ме наранява и като се прибере немога да спра да плача! Ето само набързо да ви споделя последния ми пример: Снощи излязохме с приятели(което рядко ни се случва напоследък), хапнахме пийнахме, прибрахе се, аз си поисках секс, тои ми каза много ми се спи, поскарахме се малко, плаках, а тои се обарна и заспа! Сутринта стана в 8 и ми каза отивам да пия кафе с един приятел. Не с мен, а с приятел! Сега са 4 почивни дни, навън е 23 градуса, пече, а аз сам сама у дома с подути очи от плач. Моля ви дайте ми съвет как да върна интереса му към мен? Как да върна радостта от любовта ни?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 6912d577f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Мила, не се тормози, говори с него... може да подейства... Ако не постигнеш желание ефект, опитай с ново бельо, нова прическа, каквото и да е ново нещо... разнообрази го с екзотично ястие...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: eef3d81fc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съжаялвам, госпожице.. Този мъж или не те обича и те приема като предмет в дома, или не е възпитал способност изобщо да изпитва отговорни чувства. Един мъж на 23 има понякога белезите на недоразвит индивид. Накарай го да ревнува и ако и това не помогне /почти съм убеден в това/, тръгвай си. Нека те боли сега, на 24, отколкото на 25, 26 и т. н.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 26c21e5f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Сигурна съм, че си има друга, 99,99%. Не търсиш качествено. Ще разбереш, ама последна. Пиши като това стане ;)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 8b6b7415dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Скъпа, дано ме разбереш! Докато седиш в къщи и го чакаш да се сети, ти наистина ще бъдеш просто част от интериора и той няма да се сети, че и ти имаш нужди, повярвай ми! Приел те е за даденост и докато не му покажеш, че ти си самостоятелна и независима личност със собствен живот, собствени занимания и самочувствие, той изобщо няма да се трогне за това как се чувстваш! Имам предвид следното - вместо да го чакаш да благоволи да ти обърне внимание, намери си собствени занимания - например, когато той излезе, облечи се, вземи си шапката и излез и ти! - излез с приятели, приятелки, запиши се на някакъв курс, салса или каквото и да било... Някакво хоби... Няма значение! И по възможност се прибери след него!!!
Важното е да се забавляваш самостоятелно, без да чакаш въпросния господинчо да ти обръща внимание. Живей си живота, бе, покажи, че може и с друга компания да ти бъде хубаво, ходи на разходки, на кино, гледай си кефа без него! Той как го прави? Направи го и ти! Защо ще седиш затворена и ще ревеш заради някакъв тъпанар/извинявам се за израза/.
Гарантирам ти, скъпа, че когато му покажеш, че си човек със собствен живот, а не някаква вещ, негова сянка или притурка, ще започне да те цени и уважава повече.
Ритни го отзад, бе! Иначе оправия няма!
Имай собствен живот и го отстоявай! Не му позволявай да ти стъпва на врата и да ти вменява, че ти трябва да чистиш, да готвиш и да гледаш къщата и да го чакаш да му дойде кефа да ти обърне внимание, а в същото това време той да си вее ушите както му е кеф! Ритваш го отзад и каквото той прави - това и ти! Това е най-ефективно, да знаеш!
Той излиза и се забавлява - ти също! Той не се прибира цяла нощ или се прибира по нощите и се тръшва да спи - ти също! Но фатката е наистина да се забавляваш и да си гледаш кефа, а не да си мислиш как сега ще му отмъстиш!
Просто си живей живота и се забавлявай без него!
Ще видиш, че ще му влезе много вътрешно, когато види, че неговото "вързано кученце" /както той си мисли/ се е развързало и се развява както й е кеф, без да й пука за него! Ще подскочи три педи!
Направи това, което ти казвам и ще видиш как ще започне да върви подир задника ти... :)
Колкото по-голям непукист си, толкова повече ще търчи след теб...
Направи това, което ти казвам и не се огъвай, ако започне да ти мърмори и да те упреква, че постъпваш така!
Просто му се усмихвай и му кажи, че се забавляваш и това е. Какво толкова има? - той също го прави - кажи му го!
И си продължавай по същия начин, докато не започне да ти върви подир задника. Има вероятност да се опита да заглади нещата и да ти обърне внимание/да излезете заедно или нещо такова/, но в момента в който види, че отново си е завоювал позициите, пак ще започне старата песен - ти също веднага му отвръщаш по същия начин! Няма да ревеш и да се тръшкаш в никакъв случай! Ще си гледаш кефа и живота с приятели и приятелки и ще се забавляваш без него, докато не се научи задника му със задник!!!
Колкото си по-независима - толкова повече ще те уважава, колкото си по-зависима от него и неговото благоволение, толкова повече ще те пренебрегва и игнорира!
Запомни го това и действай по програмата, която ти казах!
Ако си твърда и спокойна в действията си, ще постигнеш добър резултат!!!
Не мисля, че това, което те съветват в горния пост - да разговаряш с него и да му обясниш колко зле се чувстваш, ще даде резултат! Няма да стане така!
Направи това, което ти казвам и ти самата ще се почувстваш по-добре, а и той ще се научи да те уважава и ще се старае повече заради теб!!!

Успех!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b917653a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   ето го проблема - ти си го написала сама
"Знам, че ме обича, а защо се държи така? Повече немога да отстъпвам!"

Не те обича! Може и да няма друга, просто "другата" да са приятелите. Изневярата не е задължително да е с друга жена (особено ако е възпитан така и за него е принцип) Но той явно ти показва - и то от много време, че има проблем. Защо не ти каже, а се измъчвате? Защото хората не сме свикнали да си казваме. Как ще ти каже - за него това означава, че ще нарани.
Според мен не те обича! Вече е само навика от това, че те има до себе си като официална приятелка.
Другата жена също е наред да се появи. Скоро ще е.
Ти имаш избор - да живееш с човек, който не те обича и да се опитваш да драпаш към него знаейки, че това е така или да сложиш край на агонията. За мен връзка, която не те прави щастлива няма как да търпи, каквото и да билио развитие.

А иначе - трикове, колкото искаш!
Разбери с кой приятел ще излиза и звънни пътрва. Нека те види в кафето като отиде. Нагласена, гримирана, усмихната, спокойна - приискало ти се просто да пиеш кафенце с тоя човек.
И не реви до него - какво са тия глупости! Смях! Като следващия път ти откаже секс, звънни на твоята най-добра приятелка исе направи, че говориш с мъж "Слънце, помниш ли ме? Запознахме се на работата. Моят нещо не ме задоволява, та реших да си уредя среща с теб ако нямаш нищо против малко неангажиращ секс!" Повярвай ми - ще се опули срещу теб все едно за първи път те вижда - после му покажи телефона, че това ти е приятелката, засмей ссе и кажи, че се гъбаркаш с него. Събличаш се, моткаш се гола пред него и отиваш в банята. Порно филмите също са ти добра идея - като го чуеш, че се прибира пускаш на компютъра порно (гледай е по-хард), превърташ към средата и отиваш в тоалетната. Нека "те спипа", че гледаш порно.
Ей такива неща можеш да си измисляш постоянно...
Но замисли се дали има смисъл да влюбваш в себе си някой, който вече не те обича. Защото те ще подействат и след три години пак ще седиш и ще ревеш вкъщи, но тогава ще сте женени, ще има дете и ще ти е още по-трудно.
Връзката ви вече сее изчерпала. Горе главата и марш по дискотеките - голямата любов те чака някъде да се откриете!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5e10afccb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Аз съм повече от сигурна, че се е заплеснал по друга. Не знам какво и къде си търсила, но съм сигурна, че те мами. Да стои без секс толкова време-такова животно нема. Разбери истината и реши какво ще правиш. Поне си късметлийка защото това ти се случва сега когато не си обвързана, няма дете, имаш свободата да решаваш как е най добре само за теб. Не реви ами проучвай, запомни едно-МОЖЕ МЪЖЕТЕ ДА СА ОТКРИЛИ ОГЪНЯ НО ЖЕНИТЕ СА ОТКРИЛИ КАК ДА СИ ИГРАЯТ С НЕГО. зайо

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 0d67267fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Забрави да промениш нещо. Омръзнала си му, но си му удобна заради едно или друго нещо. Ти сама можеш да прецениш, кое е това нещо. Просто се опитай да погледниш на отношенията ви от странична гледна точка.
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 17f39951f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   ами мила, ти сама си написала и аз мисля. Не е друга, споко, но не си и ти!
Къде мислиш, че хората на 23 са всички семейни? Промени си средата, намери си несемейни приятелки и не се концентрирай така в тази връзка, може да си го задушила направо с претенциите си, плачове и тъга.
Започни да живееш за себе си, да правиш спорт, да излизаш, да се обличаш хубаво...
Никога не го гледай като тъжно куче вкъщи, а бъди весела и приятна, пусни си за себе си порно и т. н. - малко се сексуализирай ти самата и му кажи, че имаш желание директно.
Е, ако въпреки всичко не се промени - зарежи го, за Бога, ти си на 23!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6d981f9a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Да бе! Не стига, че досега се е унижавала за него, ами и с тези съвети,дай да се унижава още повече.Едва ли не прави се на маймуна и демонстрирай какъв живот живееш без него, за да спечелиш трохите от внимание на смотаняка! Е сори, ама това не мисля, че е редно.Вярно е че авторката по принцип с мъж или без мъж, трябва да си има нейн живот и да си следва нейните цели, ама да прави неща дето принципно не би правила, за да му се хареса на тоя- за мен това е още по-голямо унижение.С това демонстриране на независимост въобще какво правят двамата заедно, като могат един без друг.Аз в този случай, освен раздяла друг вариант не виждам.Освен това си има хора и хора.Авторката може да е човек, който има нужда да получава повече внимание от човека до себе си.Значи дай да се прави на независима и незаинтересована и да не бъде себе си , пак за сметка на някой друг.Така че тия съвети, поне спред мен са много тъпи.По-добре да го зареже и да си намери някой, който ще и дава това от което има нужда,и ще я приема таква каквато е, а не да се прави на маймуна за торхици внимание от този, дето явно е голям егоист!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 28138b5996
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила не те обича вече. Може да е имало любов отначало, но вече я няма. Повярвай ми, изпитала съм го. До като си мислех, че този момент (както е и твоя в случая) ще отмине, той ми заяви, че нещо не върви. И ми беше ясно, че всичко свърши. Трудно го преживях и то много, НО го преживях. :)

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b917653a8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До номер 9

Да, съветите да се унижава за някой, който не може да разбере, че половинката му е нещастна от тази връзка, но не иска да я прекъсне не са най-правилните. просто ще подействат ако желае да влюби този мъж в себе си. Нали това пита тя...

Но...според мен - казах го в началото. Той вече не я обича и ще е хубаво да започне да живее , ама наистина да живее заради себе си, да се забавлява и т.н. от сърце...защото може би именно така ще срещне човека за себе си.
Едно е сигурно, докато реве вкъщи нищо няма да промени!

До авторката:
Слънце, ти решаваш - искаш ли го или не! Има ли смисъл да задържаш човек, който явно ти демонстрира пълното си пренебрежение. Имаш избора да погледнеш истината в очите и да й кажеш "Ок! Разбирам, мамка му! Боли, но избирам да живея заради СЕБЕ СИ"
Ако решиш, че не искаш да живееш заради себе си женските трикове ще ти свършат работа временно.
Ако решиш другото, мисля че всички ще са много по-щастливи. Ти, той, евентуално ако има друго момиче - тя също!

В живота понякога има тежки решения. Важното е да направим съзнателен избор! Не да се надяваме да променим едно или друго, а да променим едно или друго и да се надяваме, че сме постъпили правилно и този избор ще донесе щастие на всички ни.

Онова, което наистина те съветвам е да седнеш и да си отговориш честно на въпроса: "Аз обичам ли го този човек? Какво ме задържа до него? Привързаността или любовта? Радвам ли се като го виждам усмихнат, боли ли ме като е изморен и наранен?"

Връзките се разпадат, когато изпълнят програмата си - приятелства, любови. Това не бива да ни спира да се равиваме, не бива да ни превръща с затворници на тъгата и отчаянието.

Мисли за себе си - наистина мисли за себе си! Не искаш ли да имаш до себе си човек, който знаеш, че постоянно те изпълва с радост, независимо от това дали е на заведние с приятели или се гушкате вкъщи? Защото ако наистина от твоя страна спрямо него съществува любов, то ти сега би трябвало да си щастлива. Любовта е щастие. Но със сърцето си разбираш, че предстои траен срив във взаимоотношенията ви и не можеш да приемеш това спокойно, защото хората сме свикнали да се привързваме към нещо и някой, да ставаме зависими от него. това не може да е основа на хармонична връзка щом първата промяна е довела буря от сълзи.

Разбирам, че не е лесно да загубиш положението си, но е най-правилното да го направиш - за теб. Ще боли, ще ти липсва, а после ще осъзнаеш, че няма какво толкова да ти липсва, на теб ти липсва самата любов, преживяването й (онова, което е било в началото на връзката ви) Но този човек, конкретно ще спре да ти липсва и ще дойде друг, който ще те накара да се смееш и да се забавляваш, да се почувстваш ценна и обичана.

Успех! И сподели все пак какво ще правиш

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d30604da3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В абсолютно същата ситуация съм.
Днес дори съм именичка, а отново същото пренебрежение и нежелание да ме погледне даже.
С тази разлика, че той почти не работи и не е изморен.
Когато повдигна темата секс, опитам се да предприема нещо все е уморен, не е в настроение, боли го главата, боли го корема, все нещо не е на кеф.
Вече се подготвям да го напусна, не мога така повече.
Просто не ме обича, не ме желае, не се интересува от душевните терзания, които ми причинява или че страдам заради него, не го интересуват жертвите, които съм направила и правя заради него и няма никакви изгледи това да се промени.
Проблемът наистина е в нас и той е, че като видят, че сме добри души ни се качват на главата.
Ако авторката още чете темата ще ми е приятно да даде някакъв контакт, за да обсъдим по-подробно всичко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7a433bf64e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Докато изтъкваш само "красотата" си ще е така...
Какво стана с вътрешните ценности?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 19d4d3da18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Като човек в абсолютно същото положение ще ти кажа само няколко неща....
Ти сама си си виновна( аз също сама съм си виновна). Той те е приел като даденост, знае, че ще си с него каквото и да става и ти си го показала многократно.
Той е млад, още му се живее, най-вероятно не е готов за сериозна връзка, но не знае как да ти го каже. Той няма да се промени, не се надявай на това. Премисли си нещата добре и най-добре си "обирай крушите" от там и си намери някой друг.
Не е задължително да има друга, но си имай едно на ум. Това, че си го проверявала не значи, че трябва да му вярваш на 100%.
Говори с него, дори ако се наложи му постави ултиматум.... Ти или приятелите... ако те са му толкова важни да си остава с тях, а ти си намери друг. Все пак с 1 мъж светът не свършва...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 4a9eb4da91
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Здравей, вариантите са три: или има друга, или чувствата му към теб са се променили, или те обича по някакъв си негов начин, но те е приел за даденост. Дали има друга жена в живота му никой не може да каже. Лошото е, че ако това е нормалното му поведение, ти ще бъдеш нещастна. Донякъде съм съгласна с №4. Трябва да си по- независима и самостоятелна, да излизаш повече и да се забавляваш. Това ще подейства, стига да няма друга жена или съвсем да не е изгубил интерес към теб. Но има и още. Ти искаш да прекарваш времето си с него, искаш да ти обръща повече внимание, искаш да правите повече неща заедно и т. н. Но за целта ще трябва да играеш игрички. Ще се наложи да се преструваш, че ти е добре и без него. Само че не можеш цял живот да живееш така. Точно с човека до себе си трябва да си най- искрена и най- истинска, а не да правиш неща, които не искаш, само за да му привличаш вниманието. Когато имате дете, няма да можеш да излизаш по всяко време. Тогава ще гледаш как той си излиза, а ти ще си принудена да си стоиш вкъщи.
Опитвам се да ти кажа, че приятелят трябва да си промени поведението. Защото ако дойде момент, в който нямаш възможност да отвръщаш на удара с удар, ще бъдеш още по- разбита. Според мен говори с него. Това е най- правилният начин. Ако той няма формирано самосъзнание как е редно да се държи с половинката си, тогава няма да го придобие като му правиш номера. Само ще си играете на куче и котка. Промяната ще е временна и няма да те удовлетвори. Ако държи истински на теб, ще обърне внимание на нещата, които му казваш и ще започне да работи над себе си.
Аз обичам приятеля си и искам да е щастлив. Когато видя, че нещо в поведението ми го дразни, старая се да го променя, защото не желая да го карам да се чувства зле. Правя компромиси, но и той прави. Въпросът е да разбереш до каква степен и двамата сте способни да правите компромиси и в какво.
Пожелавам ти успех :)

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3ad197dee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Адски много ми хареса коментарът на номер 4 :) Само ще добавя, че ако започнеш наистина да се забавляваш с други хора и в други среди, можеш да намериш мъж, достоен за сърцето ти. И накрая нарененият ще е сегашният ти приятел. Не се вманиачавай в тази връзка. Излизай, забавлявай се, живей! Просто не си заслужава да плачеш за мъж, който не те забелязва. Горе главата и успех!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 60f91ec453
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Подкрепям 13. Като няма общи интереси така става.
Той да си ходи с неговите приятели и неговия живот, тя да си има свой живот - какво изобщо правят заедно при такова положение? За единия с. е. к. с. ли...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 87beb8b417
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   абе махай го тоз бе :| навън има толкова мъже, които биха те носили на ръце да си с тях ... к'во го чакаш тоз тапак?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: c97bbfc3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Мацка, заеби го и тръгвай с мен. Даже и на правопис ще те науча:))
Сега сериозно - ако си сигурна, че няма друга, то на 90% си му омръзнала и не му е интересно. Казваш, че кисне пред компа и излиза с приятели - следователно му се прави всичко друго, но не и да се занимава с теб. Питай го изобщо дали има нужда от секс (млади хора сте все пак) и защо не го прави с теб.
Общо взето стреляй директно с въпросите. Изходите са два - разделята се или му идва акъла.

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cf86eee983
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Позната история - само, че аз осъзнах, че съм в това положение след 20 години брак и две деца. Така, че бягай докато е време. Човекът просто си е такъв, така може да прекара живота си . Изобщо не става дума за друга - говоря от личен опит. Може да си е вкъщи, може да има идеални условия да сте в леглото или да си говорите за различни неща и той пак да предпочета компютъра, телевизора, а често чашката. За приятелите да не говорим - за тях умора няма. Така, че докато е време го зарежи!

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 47da6955d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Нов мъж си търси. Аз съм от другия клуб и имах подобен проблем с моята, ала 2 шамара вършат чудеса. Впоследствие се оттдеглих. Ти без шамарите тайно и тихо вазрай. Успех

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 1acd1155d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Здравейте на всички! Аз съм авторката на тази история и искам да благодаря на всички за доброжелателните съвети!
Може би сте прави, че и аз трябва да имам личен живот, който да си е само мой и смятам да пробвам да изградя такъв!
Може би сте прави и по въпроса и за другата жена! Аз сам го проверявала много пъти, но и не изключвам възможността да има нещо, което не знам и разбира се ще науча последна!
Относно разговорите помежду ни - от моя страна са често явление! Аз съм много директна, задавам въпросите си директно и казвам какво мисля и чувствам. Искам да получавам същото, но УВИ...! Той е толкова свидлив на думи! Когато се опитам да разговаряме (аз говоря, а той мълчи) от негова страна чувам само "незнам", "нямам какво да ти кажа", "щом казваш, значи е така" и подобни от сорта! Хайде кажете ми как се говори с такъв човек? !
Още веднъж благодаря на всички за съветите. Обещавам да пробвам някой хитринки и ще пиша какъв е резултата!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cfa48cdfdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Здравей твоята история напомня на жената която обичам тя беше даже в много по-тежко положение от теб. Описал съм я в секция други темата е обичам омъжена жена. След като тя започна да се среща с мен той започна да и се моли и да и обещава какво ли не. Прочети я. Аз съм бил в положението на твоят приятел и да знаеш че не те обича вече! Сложи край сега защото нищо няма да се промени приеми че всичко за него е свършило и е с теб по навик.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: d3ae05de8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Здравей, мила! И според мен той не те обича вече. Или си му удобна или все още не е намерил друг обект на желание и затова е още с теб. Не може 3 години да сте гаджета и да сте на 24 год., а да не правите секс. И ако държеше на теб, винаги щеше да те кани да излизате заедно и да се забавлявате. Той те отблъсква, не го ли виждаш това? Според мен е по-добре да се разделите и да тръгнеш по нов път. Има много хора на твоите години необвързани. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: adb5b63c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   13 и 17 са прави! Ти май искаш само секс от него. Не прочетох нищо свързано със ЛЮБОВ и РОМАНТИКА, а само за един секс пишеш. Първо че в началото всичко е вървело нормално-правили сте секс почти всяка вечер, а после се оплакваш че ти е отказал след като си му поискала секс. От всичкото това разбирам че ти се интересуваш от секса, така ли е? Ето излезнали сте заедно, това е добре, трябва да се радваш, но ти веднага си му поискала, отказал ти е и ти си ревнала заради това че ти е отказал секс, вместо да се радваш че поне сте излезнали един път от много време насам. Сигурен съм, че ако почне той да си ти дава секс всяка нощ, но никакви кафенца заедно и никаква романтика, а само секс, и както казах, всяка вечер или поне през вечер, значи ти ще си доволна и даже сигурно ще пишеш пак тук, за да ни кажеш, че всичко се е оправило и че всичко е на ред. В тоя случай къде отива любовта, романтиката, грижите един за друг, подкрепата??? Ти си го взела само за разврата. И доказваш че връзката ви вече зависи само от секса, в смисъл че вече любов между вас няма, ти само се заблуждаваш че го обичаш. Я си потърси друг мъж, и като намериш по-добър мъж в леглото от него, сигурен съм че ще се откажеш веднага от сегашния ти, щом гледаш секса ПРЕДИМНО.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 60cc846e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз досега съм бил в ролята на мъжа и миналата седмица разбрах, че жена ми си намерила друг в който се е влюбила.
Чувствам се идиот и съм тотално аут от семейството си.
Рано или късно ще позволиш на някой да те "отвлече" защото ще го искаш при положение, че мъжа ти е пън. Събуди го, ако не става.... незнам още края, но и двамата ни боли много. :(

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9f19ff7948
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Разкарай го! .. Има друга и ако си това което казваш.. Не Те Заслужава!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 148b27c0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   мила сега още ли си с него? понеже аз имам същия проблем без липсата на секс. Не знам какво да правя мисля си че мойе да е период през които да мине

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8a0461bfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей, от написаното не мога да разбера, какви са чувствата ви един към друг, но твоята привързаност към него е голяма. Опитайте да се разделите за малко, седмица или месец. Вие и сега не живеете заедно, освен да ползвате двата края на едно легло. Ако наистина искате да сте заедно ще се съберете отново, в противен случай дошло е време за нова връзка с голяма усмивкана лицето и трепети на сърцето.
Бъди усмихната, опитай и много щастие :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker