Кого обичам и на кого изневерявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кого обичам и на кого изневерявам?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2031 пъти
Леко подпийнала започвам да пиша тази история... Имах нужда от малко повече смелост, за да дебютирам сред авторите на историите тук. А то един дебют се заформя...
Аз съм момиче, на 21. Имам сериозна връзка от вече година. С приятеля ми сме в отлични отношения и смятам, че се разбираме прекрасно. Аз на него и той на мен ми е първият партньор, с когото съм заформяла сериозни отношения. И бих казала, че го обичам.. Обичам да разговаряме, обичам да прекарвам време с него, да спим заедно. Разбирам го, също както и той мен. Бих казала, че имаме дълбока душевна връзка, понеже сме се разкрили почти напълно един пред друг.
Но нещо май не е наред... Наскоро имах сън, че му изневерявам с един от добрите му приятели. Не си мислете, че тайно съм била привлечена физически от него - не, не съм. Още повече, че въпросният приятел също е обвързан.
По-сериозната причина, която ме навява на мисълта, че нещо не е наред е, че се чувствам съблазнена от друг негов приятел. С него пък имаме доста общи интереси - като се започне от образование, през начин на обличане, хобита, музика, която слушаме, таланти... Физически това момче отстъпва на приятеля ми в пъти, но не мога да си обясня защо съм го пожелавала. Оценявам това първично желание като огромна моя грешка и се опитвам да го блокирам в момента, в който се появи.
Въпросният ми приятел на един купон бе пожелал да ме целуне, въпреки че знаеше, че съм гаджето на един от най-близките му приятели... Дали това му желание не се е вкопчило все още в съзнанието ми, карайки ме да се чувствам желана? Кое ми пречи да спра порочните мисли за изневяра и предателство на мъжа, който ми е най-близък?
Осъзнавам колко е ужасно това, което мисля... Бих ви помолила да оставите коментарите си. Бъдете честни и директни. Ако грешката е само в мен.. Как мога да я поправя? Не искам да наранявам никого...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: da11b27b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Познато. Връзката ви се е изчерпала. Въпрос на време е да скъсате.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8e4d6769f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че си сънувала не значи нищо, но това, че постоянно мислиш, значи ти е влезнала мухата в главата. Откажи се, докато е време. Ще загубиш завинаги сегашното си гадже, което според умите ти е стойностен човек. Възможно е вашата евентуална авантюра с неговия "приятел" да прерастне във връзка, но се замисли какъв човек е тоя, щом посегя на гаджето на приятел. Значи, мъжете може да сме със слаби ангели, може да искаме да изчукаме всичко женско, но имаме принцип никога да не поглеждаме и да не пипаме гадже на приятел, поне исинските мъже сме така. Тоя е двуличник, не се занимавай с него, щото ще плачеш!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 89a038b241
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

3.   Не слушай номер 1, не знае какви ги говори. Това е просто сън и всеки е имал такива сънища, докато е бил във връзка и е нормално, стига наистина да не го правиш. А ако някой отрече или лъже или е въпрос на време да се случи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 8bb0132b2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Молиш да сме директни и честни, затова ще бъда такава, иначе гледам да съм мила, но тук сме доста анонимни. Момиче, ти вече си крачка по-близо до пускането на тема със заглавие "Влюбена в най-добрия му приятел", където ще си на бутилка вино и ще си по-малко ориентирана и осъзната от германец, случайно попаднал в Перник.

За сънищата нямаш вина, уж са част от подсъзнанието на човек, но мога да ти гарантирам, че всички понякога имаме напълно нелогични сънища. Така де, никога не съм си мислила, че гигантска калинка ще ме гони, не виждам как подсъзнанието ми е решило да го оформи в кошмар. Във връзка съм от 3 години и съм имала сънища с приятели, които реално никога не са ме привличали дори малко. Човек не може да контролира подобни неща, в сънищата ти може да се случва всичко, те си падат фикция, важно е това, което е реалност.

Колкото до тези мисли и така нататък- влязла ти е муха в главата, намери причината. Нещо не ти харесва във връзката, имаш страхове, притеснения? Никой човек не е идеален, когато общуваме, ние намираме по нещо приятно в този срещу нас. С приятеля ми нямаме точно еднакъв вкус за музика, затова говоря за музика с баща ми или с най-добрия ми приятел, с които пък сме на едно мнение и не спорим. Това е нормално, идеалите са пълна глупост, която спъва много връзки. Не е нужно гаджето ти да е абсолютно всичко за теб и да няма други хора, с които да си пасваш като характер. Въпросът е, че щом го обичаш, ти го приемаш напълно и не ти пука особено много, че не за всичко сте на едно мнение. С приятеля ми нямаме еднакъв стил, работим в различни сфери, четем различни жанрове, разпускаме по различни начини и това никога не е било проблем. Дори е хубаво, защото даваме шанс на нови неща и излизаме от зоната на комфорт. Нормално е да си пасваш и с други хора и всичко е наред, докато не поискаш да си с друг и не се почувстваш привлечена сексуално и емоционално. Имала съм връзки с мъже, с които сме били еднакви... скучна и тъжна история. Седни, помисли малко над чувствата ти и се опитай да разбереш какво искаш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0d36d41c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз мисля, че и на мъжете и на жените, им минават тези мисли през главата. Не вярвам, никой да не е бил привлечен, от друг човек, докато е бил в сериозна връзка. Нормално е, случва се. Но първо трябва да се помисли - струва ли си? Представи си, че си разделена с приятеля си. Ако първата ти мисъл е -"О, не мога да живея без него"... или нещо от сорта, не му изневерявай. Защото заради едно кратко удоволствие, можеш да изгубиш безвъзвратно, човек, който държи на теб и те обича.

Дори да разбере за изневярата и да ти прости, да си останете пак заедно, няма да е същото! Всичко ще се е променило, завинаги. Болката в него ще си остане и за него вече няма да си - само неговото, вярно момиче. Казвам ти го, от личен опит.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 00539b320a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Н. 2 цитирам те: ".... мъжете може да сме със слаби ангели, може да искаме да изчукаме всичко женско, но имаме принцип никога да не (поглеждаме) пипаме гадже на приятел, поне истинските мъже сме така. "
С всичко в тези твои думи съм съгласен с изключение на "да не поглеждаме". Ами ако сте в една компания за известно време пак ли няма да я погледнеш!? Допускам, че искаш да кажеш да не я поглеждаме със сексуални намерения. Ако това имаш напредвид тогава те разбирам. Да, истинските мъже сме така.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 02c46cb028
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей!Историята ти ми е до болка позната...Само ще ти кажа много да внимаваш какво правиш,защото пуснеш ли се по леда веднъж,оправия няма.Прецени дали си струва да нараниш това момче с което си ,заради неговия приятел.Другото което е ,че ти няма как да си забраниш на мислите си за кой да мислиш,но знай влезеш ли в отношения с неговия приятел край..вече нищо няма да е същото,а въпросния му приятел не се знае колко му е приятел и как може да се обърнат нещата..ами ако се влюбиш?Не се занимавай ,отдалечи се не си причинявай тази болка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker