Нарочно ли го прави (ако да , защо) или няма чувства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нарочно ли го прави (ако да , защо) или няма чувства?
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2951 пъти
Здравейте ще бъда кратък, попринцип приятелката ми знае, че съм ревнив и дребнав и ми правят впечатление малки неща и ако нещо ме издразни, аз го правя на въпрос ( може би това е грешка знам, но не се сдържам ). Вчера приятелката ми замина със сестра си да работи в Созопол, сутринта писахме, те чистили квартирата и не ми писа цели 2 часа (както си писахме, спря да ми отговаря), при което аз питах, толкова ли не можеше да ми отговори за малко, а тя ми се оправда с (сестра ми не ме оставяше намира казвала й това направи онова направи, а те попринцип разбраха, че сме заедно и сега гледат да й намалят достъпа до телефона максимално, НО ВЪПРЕКИ това можеше поне в тоалетната да отиде да ми отговори / звънне за минута 2 и да ми каже нали? ). Така както и да е, първи работен ден. Тръгват двете за работа, от 2 следобед до 10 вечерта приятелката ми НЕ МИ Е ПИСАЛА ДУМИЧКА. Сестра й я виждах, че през час 2 влизаше онлайн, вечерта писа на една нейна приятелка (охх много тежко много работих не можех да си почеша гъза кво било) Викам си, а бе работа без 10 мин почивка поне аз не знам да има. И си викам може би го прави нарочно за да й ходя след гъза и да й играя по свирката? Или това момиче не ме обича истински, защото по моята логика ако един човек ти липсва и го обичаш, ти ще се интересуваш от него как е, защо е, а не да не си поглеждаш тела цял ден и да не му пишеш? Вечерта като се прибра в 10 ми писа веднага, но аз не й отговорих нарочно, писа ми 3-4 пъти (НО НЕ МИ ЗВЪННА), писа на мой приятел да пита къде съм и така. По-късно видях какво е писала и ми казва, че искала да ми разкаже как минал денят и дали съм се сърдил за нещо. Аз просто и отговорих, няма причина да се сърдя и си легнах. На другия ден го е прочела сутринта преди да отиде на работа и не ми е отговорила нищо. Пак ли очаква аз да направя нещо? Моля ви дайте съвет какво мислите (ако може и момичета да отговорят), игричка ли е това или тя не изпитва нищо към мен или ме е лъгала?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: ae8a611a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами май ти хлопа дъската. То такъв, който не може до тоалетна да отидеш от него по-добре ще е да ти бие шута веднага. Не знам, сложи и един джи пи ес, ако искаш, че да се чувстваш Ок :) Егати психарчето си честно :)
Дръж се като мъж, поведението ти е на психично болен. Ако продължаваш така ще загубиш момичето. Пиши сутрин „Добро утро мила, лека и приятна работа” и вечер „Приятна вечер обич моя, лека нощ. Липсваш ми. Обичам те. ”
Така ще мисли за теб и ще и липсваш. Ако се държиш като побъркан, ще и писне и ще ти бие шута. Никой не обича психари пич.
Успех. Ще ти е нужен ;)

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: ef7f060c9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Абе, пич, мацката е там за да работи, а не за да си чати с теб! Ти знаеш ли, че има много фирми в които писането, говоренето по личния телефон в работно време е абсолютно забранено и следват сериозни санкции? Ти да не искаш да я уволнят защото си пише с теб вместо да работи? А, след такъв работен ден, при това първи, сигурно е била толкова скапана, че едвам е събрала сили да се домъкне до леглото. Така, че спри да се филмираш и вместо да правиш драми, подкрепи любимото момиче, защото да знаеш работата лятото по морето не е толкова лесна колкото изглежда. Буквално те скапват от работа, често се работи извънредно и понякога нямаш време до тоалетната да идеш, какво остава за чатове и лични разговори.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: f8953acb8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сестра ми също работи на морето едно лято. Наистина нямаше време да се почеше. Те нямат време вода да пият и да ядат, ти искаш да ти пише. Като искаш да я чуеш защо не и звъннеш ти? Сам си писал, че ако обичаш някои ще се интересуваш от него. Да не си болен на тема внимание? Вместо малко да подкрепиш приятелката си, която е отишла на супер стресираща и експлоатираща работа ти не и вдигаш и и правиш сцени. Не я заслужаваш и аз не разбирам защо се занимава с теб. Явно е малка и не осъзнава, че си има работа с егоист.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 123bcf8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От Автора : Днес проявих непукизъм и се опита да ме подразни разговора ни беше ( Тя : аз съм на море, Аз : добре няма проблем Тя : как да няма ела на себе си кажи ми да не ходя защо се държиш все едно не се познаваме Аз : какво ти става всичко е наред що да ти казвам така, Тя : Липсваш ми, обичам те още повече не съм те забравила искам да сме заедно но сега не можем не издържам.. ) Според мен получих отговор на въпроса си, момичето й е приятно да я ревнувам и да й се бъркам --> Галя й егото и сега като показвам, че ми е все тая ми ходи след гъза тя.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a7712be74c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мисля, че много прекаляваш и в един момент ще я отблъснеш от себе си (ако вече не е започнало да се случва именно това).
Тя е много заета в момента, а ти вероятно имаш доста свободно време?
Едва ли ще ме послушаш, но най-добре и за двама ви ще е да се успокоиш и да си намериш занимание (което да не ти остава време за подобни мисли).
Като жена мога да ти каза, че въобще не изглежда да ти играе номера.. Или е много заета, или вече започва да се чувства задушена и се отдръпва инстинктивно... Дай и въздух (а и на себе си) и не се измъчвай излишно.
Ж29

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e4dd21e5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако ми беше гадже, щях да те наритам моменталически. Отделно, че се държиш като жена. дори и за момиче това залепено обсебващо държане е недопустимо.
Но, както писах-ще те наритам, без да се обяснявам. Ти си неспасяем и няма защо момичето да си губи времето с теб, за да я тормозиш непрекъснато.
Ако имаш малко мозък, ще си напрвиш извод. Но, едва ли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a75887a24b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Прекаляваш! Има такава работа! Сезонната работа е така! Нямаш определена обедна почивка или някаква друга! Още повече тя е втора смяна. Момичето е отишло да работи в крайна сметка не да се занимава с твоите глупости. Ти си този дето не я обича, ако прави скандали за такива неща. Да не е длъжна да ти звъни? ! Нали ти е писала? Голяма ревност, голямо чудо!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5a731c2bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Майко мила, хич не ѝ завиждам! Остави момичето да диша, поведението ти е малоумно...

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 123bcf8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пак е АВТОРА : Искам да кажа, че в началото на връзката (бяхме се виждали точно веднъж) към 2 месец я хванах, че си пише с други момчета (но без да излиза, просто чат) в последствие тя ми призна всичко и оправданието й беше "мислих, че нещата няма да станат сериозни и, че ти си поредния който ми пише за 2-3 месеца) След това ми казва, че видяла, че съм сериозен и ми предложи паролата й в Инстаграм (Фейсбук няма). Смени си профила на Private, не отговаря на НИТО 1 момче, не пише, не харесва снимки, не ДОБАВЯ, само ги приема и това е. Вярвам, че за момента нищо не прави, доказала ми е с отношение, подаръци, че държи на мен и ме иска ( дори ще заживее с мен вече е на 18 и ще загърби семейството си ). Какво е вашето мнение? Ще ми изневери ли, променила ли се е наистина или просто се прикрива? Моят вътрешен глас казва, че за момента се е променила, но рано или късно всичко ще започне по старо му.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 123bcf8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   От Автора : извинявам се, че пак съм аз :Д Но все забравям да допълня нещо, друго, което е знак според мен, че тя ме иска / обича е че иска да си татуира името ми (да не казвам, на кое място, но предполагам се досещате- над половите органи, където са космите)), казва ми че до 2-3 години е готова да има дете с мен, искала го уж наистина и т. н (тя е на 18, да знам пикла може би, аз съм на 21). Знам, че е рано за такива неща, но все пак си е знак според мен.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 18f3807de2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Направо е чудно как тя търпи това. Никой не е длъжен да ти пише и да ти дава отчет. Май мислиш само за себе си. Не й завиждам какво я чака докато работи там.. Ти ще я побъркаш с тези игрички.. Остави я намира да работи.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 57b2321853
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Като искаш постоянно да е покрай теб, намери си работа и я издържай- само тогава може да и изискваш да ти отговаря на минутата.
Отишла е да работи, нормално е света да не се върти около теб. На нея не и плащат да стои на телефона. А това, че на теб ти е скучно и се чудиш за какво да се заядеш си е твой проблем.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: dd9df12edd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Честно да ти кажа - за приятелката ти ще е по-добре да се раздели с теб. А и за никоя няма да е добре да е с теб, докато не израснеш поне малко.
Такава история обикновено би била написана от жена, понеже като цяло (изключения има) жените са по-емоционалните. От мъж ми е странно да чета подобно нещо.
С една дума - ПОРАСНИ!
Късмет!
Ж30

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 70940119ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От такива комплексари като теб бягам, нищо лично брат. Дай и малко пространство, защото някога ще си го поиска и ако не и го дадеш ще намери друг който да не я товари с излишни глупости.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 1256759f65
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ти си истинска жена

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: c4e15492fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Драги, мисленето ти е на 14 годишен. Очевидно не си работил здраво, за да знаеш какво е сериозна работа и че не винаги човек има време за писане когато е на работа.
По-лошото е, че се опитваш да държиш приятелката си на повод по телефона. Дори и да те обича, ще я загубиш рано или късно с това твое отношение.
А игричките ги играеш ти, като не и вдигаш вечерта... какво, наказваш ли я по този начин?
Много си зле с междучовешките отношения и ще си патиш от това.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2cdc8b0772
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Ти мойто момче си болен мозък. Само т'ва ще ти кажа. Ако хората се съмняваха и цупеха на гаджетата си само щото не са им отговорили мале мале... аз ако съм на момичето няма да съм с теб и ден повече..

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4f1a4c2256
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Така, ти чрез тази ревност и причината, че не сте заедно започваш да си въобразяваш 1001 сцени които надали са вярни. Вместо да седнеш и да обвиняваш приятелката си можеш да поговориш лично с нея за нещата които те притесняват. В една връзка най-важното е комуникацията! Щом момичето е отишло да работи няма как да ти пише през 2 минутки с това трябва първо да се примириш, 2рото което е ДА тя те обича и не мисля, че имаш причина за съмнение щом тя ти е писала веднага за да ти разкраже как е минал деня ѝ. Обаче ти заради тази твоя ревност си решил да и обърнеш гръб, да не и пишеш и да заспиш. Така не единствено отблъскваш момичето от себе си ами и си мислиш, че правият си ти.. което в случая не е така. Следващия път добре си помисли дали ще я игнорираш когато реши да ти разкаже как е минал денят и или изобщо като те търси, защото много лесно можеш да я загубиш по този начин и накрая ще гледаш как пише на друг!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 084fdb9557
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   виждам, че вече има 20 отговора и пак не мога да се сдържа да не коментирам.
абе ти нормален ли си??? момичето е отишло да РАБОТИ, а не да си чати с теб и да стои онлайн. това, че ти нямаш друга работа освен тази да я дебнеш и да си чешеш някои части на тялото, не означава, че всички са така.
намери си занимание вместо цял ден да слухтиш и да драматизираш кой какво правел. или направо освободи момичето от себе си, определено ще й направиш услуга

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 628e95216e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Повечето ще ти кажат, че си болен ревнивец и обсебен, ще те нападнат, но аз ще ти кажа, че перфектно те разбирам, защото приемам нещата, както и ти. Тя или просто не може да си изразява емоциите по начина, по който ти го правиш или просто не я е грижа достатъчно за теб. Знам, че нашето поведение се струва на околните твърде задушаващо, но аз съм човек, който няма никакво доверие на приятеля си (има защо) и се държа по същия начин с него. Аз не съм такава, постоянно се интересувам. И за мен е необяснимо това да си далеч от някого и да не изпитваш нужда да го потърсиш. Искам и мен така а ме търсят, както аз тях, както ти нея, ама уви. Сигурно на другите им се струваме болни, хаха.
Не знам какво да те посъветвам, освен това да намерите свободно време и да поговорите за това, което не ти харесва. Желая ти успех!


К.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fe44570069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   23, щом нямаш доверие на един човек, защо изобщо си с него? а, сетих се, защото болното ти его има нужда от някого, на когото да паразитира, т.е. жертва, която да тормози
за какво да поговори авторът с приятелката си - че не му отговаря в рамките на 5 минути, и то защото е на работа? намери си смислено занимание и спри да тормозиш хората. като не заслужава доверие (безспорно има такива хора), бий му шута и намери такъв, който заслужава

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: df7186e0a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Моят бивш беше същият та слушай следното - не е нужно да си чатите нон-стоп, това не означава нищо. Да не говорим, че тя след това при първа възможност те е потърсила. Момичето е свястно и няма никаква вина в случая и тотално я разбирам, както казах, бях в подобна ситуация. Това желание да контролираш всичко ще ти изиграе после лоша шега, така че се опитай да го потиснеш.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 638a0b160f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Авторче момичето работи, обаче за себе си не си казал дали работиш. Че така като гледам какви "дълбоки" расъждения ги вадиш имаш прекалено много свободно време да тормозиш момичето. Я вземи се стегни

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 37dbd11102
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Ти пък недей да бъдеш такава лепка. Ясно, ревнив си, искаш да ти обръща внимание, но момичето все пак е отишло да работи, а не да си гледа фейсбука. Радвай се, че поне се е сетила за теб след работа. И още нещо : няма как само на теб да обръща внимание и ако 2 часа не ти пише вече голяма драма.

Лъвчето

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 123bcf8f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Автора : всичките дето ме нападнахте днес се оказа, че има МНОГО свободно време и всичко е било игричка, щото веднага се обърня другия край и тя хукна да ме гони и да ме ревнува, така че кротувайте. Трябвало само аз да се сещам да звъня, ха ма да бе само единия ще си прави зора и ще дърпа, а отсреща нищо :D

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 222539451f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До автора - прав си в преценката, аз имах такъв приятел, игра на нерви е тази връзка. Точно така иска да и галиш егото и да я ревнуваш. Ти си знаеш, аз обърнах играта наопъки, но не се предава гадината и още се дразним от дистанция, той мен аз него, но не сме заедно вече повече от година. И двамата сме влюбени един в друг, но се измъчваме емоционално егоистичо взаимно. Аз съм с друг, той е с друга и пак се дразним. Когато надделея над него ще му бия шута ама яко да ме запомни защото наистина си играе, а аз мразя играчи егоисти. Сам си прецени, но знай, че си прав!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: fe44570069
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   ще й звънна, ама няма пък да й звънна, дали да й пиша, не по-добре тя да пише. ами ако не пише? оф, ще изчакам 1 час и тогава ще й пиша...
детска ви работа. що занимавате аудиторията с глупости? има хора с наистина сериозни проблеми

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 745ca9933f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   24, не е нужно да ме нападаш, защото не знаеш нещата как стоят и какво ме е докарало до такова държание, искам само да поясня, че той също се държи така с мен и той ме научи на това държание. И да! Доверие не мога да му имам, защото направи и все още прави неща, които един нормален човек не би направил, не го оставям, защото не се чувствам добре без него, свикнала съм с него, имам нужда от него! Моля, не нападайте, без да познавате историята на някого. Просто разбирам автора, затова беше и такъв моят коментар. Лек ден!

Авторът на коментар 23,

К.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker