Все още ми липсва........ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Все още ми липсва........
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 1529 пъти
Здравейте. Минаха вече над осем месеца, от както вече не сме заедно. Все още, в главата ми звучат думите и, с които тя сложи край на връзката ни. Все още, чувствам болката от нейното поведение което, демонстрира след това. Първите месеци чувствах гняв, чувствах се предаден (и все още го има това чувство). Но, на моменти ми липсва и то много. Мисля, за нея всеки ден. Все пак, бяхме не малко години заедно. Виждам грешките които направих. Но какво от това. Имам чувството че, няма да допусна никоя друга до мене изобщо. Най-хубавите си години споделих с нея. Всичко се оказа без мислено. Чувствам се уморен... М40

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: 88509a57f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е Браво

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 14070a68b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко позната история... Все едно чета моята история, само че от другата страна. Преди време аз оставих човекът, когото винаги ще обичам. Прекратих връзката ни, защото винаги се вслушвах в обществото, в родителите си, в другите, но никога в собствения си глас... И заради това се обвинявам всеки ден, плача всяка седмица. Чувствам се виновна, че предадох доверието на този човек, а го обичах много... и все още е така. Но това, което научих от моята история е, че щом нещо се е случило по този начин- така е трябвало да се случи, независимо от нестихващата болка. След време болката не толкова намалява, колкото свикваме с нея и се примиряваме с обстоятелствата, приемаме ги такива, каквито са. А щом момичето само е избрало да си отиде, щом я обичаш толкова трябва да ѝ простиш, да уважиш изборът ѝ и да продължиш напред, не заради друг, а заради себе си. Желая ти късмет в живота! Вярвай, че един ден ще намериш човекът за теб, единственото нещо, което трябва да направиш е да отвориш сърцето си. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 5c36bcfa15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако раздялата ви не е необратима я потърси в името на спокойствието ти, да си дадеш категоричен отговор на въпросите, които те мъчат и в името на любовта, която изпитваш. Няма да загубиш нищо, представи си, че тя чака да я потърсиш и го направи.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 20654c99ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Клин клин избива. Действай!
Най-голямата болка за една жена която е зарязала мъж е да го види разхубавен, в нова връзка с по-готина мадама от нея да си живее живота на макс.
Живота е кратък-не го прекарвай в мрънкане и самосъжаление!
Ж37

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: effd045b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мисля, че след изказването на номер 4 няма какво повече да се добави, но има и друг вариант - щом си осъзнал грешките си се поправи и опитай още веднъж, но само веднъж, ако е човек ще те разбере, ще прости и ще ти помогне.
Усещането ми обаче е, че има намесен трети човек, казано с други думи са ти сложили рога и точно това не можеш да преглътнеш - споко, такива неща не се преглъщат, с тях се свиква както вече са ти писали, важното е да не заореш в самосъжаление. На 40 би трябвало вече да знаеш, че няма незаменими, а ако тя ти е наборче изобщо не се учудвам на случката - на тази възраст жените превъртат и това е само в ( ) за нас мъжете, няма значение, че после ще я чуеш да приказва, че си си намерил по-млада, по-красива, по-стегната и си я зарязал заради нея.

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 3a7cc1bd14
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ех, приятелю, аз моята приятелка не мога да я забравя вече повече от 5 години... Заряза ме без дори да ми протегне ръка за помощ. Вярно е, че имах (и все още имам) проблеми, но ако беше повярвала истински в мен тогава, може би всичко щеше да се промени... Уви, вече съм алкохолих и чакам да умра...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker