Всеки поема по своя път ... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Всеки поема по своя път ...
преди: 13 години, 12 дни, прочетена 3498 пъти
Ето ме мен и него - той заминава след няколко дни на бригада, аз догодина отивам да уча. Колко се минаха.. , вече 4 месеца от както не сме заедно. С времето намаляха контактите ни. Мисля си, че съм го преживяла или поне се моля на сърцето си да го направя. Обърнах страницата - смених дори книгата. След него нараних хора, които искаха да са до мен, но не успях да допусна никого твърде близо. Бягах, страхувах се от всичко. Имах нужда да си върна на някого болката, която той ми причини. Направих го и какво? ! Какво спечелих аз.. НИЩО!

Аз продължих по моя път - той по своя. Така голямата ми любов се превърна в най-голямата ми болка. Но и не бих се върнала. Не и след всичката болка, всички сълзи. Не и след внезапния край. Искам той да е щастлив. По-хубаво щеше да е ако беше с мен, ако не ме предаде. Аз се кълнех в него, защитавах го пред всеки. Той беше най-добрия за мен. И все още е.

Аз се промених, но не към добро. Станах по-студен човек. Не ми дреме за другите, важното е аз да съм добре. Започнах много да пия, използвах всеки удобен момент да напълня чашата с уиски. След третата чаша започваха сълзите сами да текът. Приятелите ми го намразиха, наистина. Знаят как съм преживяла всичко, но аз продължавах да го защитавам. Да казвам, че не е виновен. Така и беше. Не мога да го виня. Това беше неговото решение. Мислеше, че ще е по-добре и за двама ни. Е поне за мен не беше. Дори съм си мислела, ако сме заедно да запиша да уча задочно някъде само и само да съм с него. Неговите приятели постоянно ни се шегуваха, че ще си имаме момиченца - близначки. На мен ми викаха с неговата фамилия. Всичко беше толкова прекрасно. Навсякъде бяхме заедно. Бяхме идеална двойка, бяхме щастливи.

Когато ми каза, че иска да се разделим аз му казах, че бях щастлива с него, но не знае колко болка ми причини, Той ми отвърна със същото, не съжалявал за нищо, чувствал се добре с мен.
Искам той да е най-щастливия човек защото го заслужава.

Благодаря на тези, които прочетоха историята ми макар и малко объркана.
И Честит Празник на всички БЪЛГАРИ - 24 май!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 12 дни
hash: 44e6ca8fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти. По написаното от тебе личи че още го обичаш. Макар че са минали 4 месеца. Вярваи ми, дълго време ще мине докато започнеш да го позабравяш и попретръпваш, казвам ти го от личен опит. Знам какво е в твоята душа, знам 4е и ти се пие много. Но всичко ще отмине, ще изтече много вода. Лека е ново либе. Всяка нова любов е по изтинска, по чиста, по изпепеляваща. Ти колкото и да искаш да не се занимаваш сега, твоят човек ще те намери. Мило момиче, изхвърли всичко, което ти напомня за него. Аз така направих, за да мога да се избавя от тъмната мисъл, кочто ме преследваше дори и в съня. Сега ти трябва време, остани сама, колкото прецениш че е необходимо. Събери си мислите и да се мине времето, времето което ще усетиш как в един момент ще те отдалечило толкова много от него и от мислите за него. Представи си как беше преди него, преди да го срещнеш. Успех от мене :) "Готвачът"

 
  ...
преди: 13 години, 11 дни
hash: 8af7f68c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всеки знае как боли от подобна раздяла. Съчувствам ти и аз, защото съм го преживала. Лошото е, че ние жените сме прекалено чувствителни и емоционални, а това ни пречи да мислим трезво. Не съжалявай за нищо.. приеми, че така е писано. И може и да е за добро. Продължи напред, хубавото ти предстои, а истинския те очаква някъде. Вярвай в това, ще видиш колко щастлива ще бъдеш тогава! Успех във всичко!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker