Черна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Черна любов
преди: 5 години, 11 месеца, прочетена 2287 пъти
Здравейте

Не знам как да започна.. омъжена съм вече 8 год. Но от 2 години на сам, срещнах голямата любов. Бях щастливо омъжена, все още съм, но нещастна..
Всичко започна на една среща, където се срещнах ме съвсем случайно, (с голямата любов. ) От него ден не спрях да мисля за него, а тогава той беше с 21 год. По-голям от мен, женен с деца.
Не знам какво се случи него ден, просто полудях. Не исках нищо друго, освен да докосна ръката му, и да го гледам в очите.
Изминаха няколко месеца пак се бях ме срещна ли на една сбирка. От сбирка на сбирка, не усетно започнах ме да излизаме на срещи. Срещах ме се сришно, правех ме всичко все възможно да сме заедно, само да се видим, говорим и галим без нищо др..
Нещата се задълбочиха до толкова, че всички разбраха, че сме лудо влюбени. Разбира се, имах ме ужасно много проблеми, но нито един от нас не се отказа да се разделим. От двете страни на семействата ни беше станало огромна война, и двамата не бях ме в състояние да напуснем семействата си за да сме заедно, просто беше не възможно! Войната беше стигнала до там, че се наложи да заминем с моя съпруг за чужбина. Болката беше неописуема при заминаване то ми, и за двама ни. А семействата ни бяха почти разбити..
Бях се нагласила, че след всичко сторено трябва да се откажа от борбата, но уви, той ме последва във чужбина.

До ден днешен съм с него, отмина доста време, и двамата не можем да провъзгласим любавта си пред моя съпруг и неговата съпруга.. сега съм и с двамата.. казвам на моя съпруг, че не го обичам, гоня го, но тъй като, имаме дете не ме напуска, незнам защо?? Даже нямаме сексуални взаимоотношения, но не си тръгва, Макар че знае, кого обичам. Лошото е, че с любовника толкова се нараних ме за 3 год. че вече не го искам и него, чудя се как да се отърва, за да остана сама, за жалост неговото семейство е разбито, а моето объркано и скапано.

Това е моя побъркан живот.. споделям просто за мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 11 месеца
hash: c1247e19e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така се случва , когато се женим преди завършено средно образование.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0c5b202ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Урок за жените които следват и вярват на "женската си интуиция". Съвет от един мъж - женската ви интуиция не върши никаква работа и ви вкарва ето в такива сценарии.

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 2930bde4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре сте го озаглавили - "Черна любов". Ох, тази любов...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 4864b75173
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А защо се наранихте?

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: e9b35beb4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Какво да коментираме? Глупава, неграмотна, незнаеща какво иска жена! И като че ли от ромски произход... или поне с техния манталитет. Не искам да те обиждам, но няма как при такава ситуация да очакваш подкрепа. Поне положи усилия за семейството си, нещата няма да се оправят сами. Поеми отговорност и се постарай, така че да не е "объркано и скапано" семейството ти.
Ж, 20

 
  ...


...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b6d4744fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Лошото е, че мъжът ми знае, че не обичам него, а друг"... и един ред по-долу"Не го искам–любовника де-, искам да се оттърва от него"Ти въобще знаеш ли какво искаш?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 6b5382b1e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До номер 3
Ти пък къде намеси женска интуиция? Авторката е лишена от такава, че да я намесваш ти в темата. Тя е пример за жена, която не е послушала себе си

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 389decfb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не знам какво очакваш да ти кажем... децата и мъжа ти да страдат а ти си ходи по любов, срещи и сбирки, а замисли ли се поне веднъж това ли е семейството за което си мечтала да сте пред развод и какъв пример даваш на децата си? Да са пълна развалина и да гледат само себе си точно както правиш

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 0c68001616
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо се научи да пишеш и да си изразяваш мислите по начин, по който другите разбират какво искаш да кажеш, защото ми беше много трудно да разбера какво точно пише в историята ти. Разбрах, че имаш женен любовник, който е с 21 години по-голям от теб. Не знам какво искаш от него и какво очакваш. Той няма да зареже жена си и децата си нито заради теб, нито заради някоя друга. Казват, че има изключения, но аз съм много скептично настроена към връзки, в които партньорите имат голяма разлика във възрастта, независимо дали някой от тях е женен, или не. Мъжът ти не знам защо не те напуска, ще извадя кристалното кълбо или ще хвърля един боб да ти кажа, аджеба, защо ти гониш мъжа си, пък той не ще да те напусне. Правилно си се ориентирала да не бъдеш с нито един от двамата, защото явно не обичаш мъжа си, а за любовника май започваш да разбираш, че няма смисъл. Съветът ми е преди да се хвърлиш на врата на следващия, да отделиш малко време за себе си и да се ограмотиш, защото е срамно да пишеш по този начин.
И последно, като си озаглавявате историите с имена на турски сериали, това не ги прави по-драматични.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b698ca2be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Напротив номер 8 - Тя е пример за жена, която Е послушала себе си или поне обърканите си мисли и емоции които минават за интуиция и слушане на себе си.
Жени, не слушайте "интуицията" си тя ви вкарва в големи драми и после страдания. Вие не сте в състояние да интерпретирате правилно сигналите които получавате и ситуацията става подобна на слон в стъкларски магазин. Приемете, че не сте в състояние да оценявате правилно една ситуация, че дори да става дума за един и същ човек интуицията ви в един случай може да ви каже едно в друг случай друго а ситуацията и човека да са едни и същи. Това е пълен хаос и лотария. "Интуицията" не работи и ви вкарва в големи филми, може би не е предвидена за общество като съвременното, не я използвайте, използвайте разума си.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 918e5dfa63
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10- първо, аз не гледам сериали и второ съм чужденка, която се старае добре да научи езика И да пише! Не мога да разбера защо сте толкова дребнави и критични!? Не ви е дошло на главата! А, колкото до моя случай, си е индивидуален.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker