Никой не ме иска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никой не ме иска
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 2669 пъти
Здравейте. Момиче на почти 25 години съм. До този момент никога не съм си имала гадже. Като цяло не съм някоя, която да има супер социален живот, но не съм се и затворила само вкъщи. Проблемът е, че просто нямам кандидати. Започвам да си мисля, че има нещо във външния ми вид, което облъсква хората. Не съм пълна, с нормално телосложение съм, в лице не мога да се преценя. Аз лично не виждам нещо нередно в лицето си, но просто мъжете не ме харесват. Нямам ухажори близки до моите години и няколкото пъти в които съм излизала с мъже, винаги е било с по 10-15 години по-възрастни от мен, просто защото такива ми се лепят. Проблемът е, че и те не ме искат. Аз не излизам с тях с цел секс, даже напротив, но те самите не искат повече от секс и то за един-два пъти. Страх ме е, защото доста момичета на моята възраст вече раждат деца и имат семейства, аз едно гадже не съм имала досега. Също така не съм претенциозна. Не искам нито да е най-красивия, нито да е най-богатия, просто да е нормален. В много голяма депресия съм. Чувствам се като най-грозното момиче на света.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: b63c59a022
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нищо ти няма. Просто не се е появил подходящия, който ще те хареса. Някои го намират на 16, други на 28, зависи. То и при мен положението е подобно само че съм на 20, обаче не съм се разбързала. Когато му дойде времето.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ee8fc05c88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен си момче, което се представя за момиче и използваш добре познатите сценарии на дъртия чичак който иска нещо младо. Но това са мой подозрения ще се абстрахирам от тях. Казвам ти го като мъж (смея да твърдя), няма такова животно никой да не те иска. Както знаем критериите за мъжете са доста занижени, просто защото жените получавате прекалено много внимание и докато се осъзнаем вече е късно, даже по-малко атрактивните жени получават повече внимание защото за мъжете изглежда по-лесно, очаква се че ще има по-малко охажори. Всеки от мъжете тук може да потвърди, че като видят красива жена само си казват ех каква красавица и до там даже не могат да си представят, че може да я имат освен вечер в банята. Значи нормално изглеждаща жена няма как да не е обект на свалки. Или има нещо генерално збъркано в цялата работа, или аз съм останал с грешно впечатление. Но има и още нещо масово набори(на твоите години) са с страшно много комплекси, гледаш го добре сложен, красавец, ама в женско присъствие си гълта езика. И после се чудим как има толкова красиви жени с толкова грозни мъже, или вечния лаф тая кой знае на кой богат чичко прави хубави работи. А реално пича е решил, опитал е и е спечелил. Пък те си стоят и се чудят а сигурно има пари а сигурно еди кво си, да не изпадам в подробности.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 596abf3716
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз съм в същото положение само че съм момче на 22. Мен даже и на работа не искат да ме назначат.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ccd6cc8b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би трябва да си по-активна. И освен да си изливаш тук, в тоя сайт, болката, трябва да почнеш да четеш целенасочено литература, писана от компетентни специалисти, психолози, сексолози... Има много в нета. А ти тук ще чуеш всякакви съвети, при това повечето повърхностни. Без да искам да обиждам никого, но според мен това си е самата истина. Тука кой чул недочул, веднага съвети дава, прави се на велик мъдрец, и ти ще луднеш от тях, кого да слушаш, а кого не. Не жали пари и за психоаналитик, защото тук става въпрос за живота ти, за неговия смисъл... Освен това, не бива, според мен, да се самосъжаляваш, защото, ако това ти личи, то отблъсква от теб всички. Никой не иска да контактува с депресивна личност, няма какво да получи от нея, освен да си развали настроението. И обратното, ако почнеш да се радваш на живота и да гледаш оптимистично на бъдещето, ще привличаш хората, каквато и да си като външност. Пък и външният вид също подлежи на дооформяне, на култивиране - тръгваш на фитнес, на йога, ако си пълна, отслабваш, прилагаш НВ и ВМ диета, четеш умни книжки, за да се открехнеш към света... ставаш интересна личност, добър събеседник, без да си бърборана, и така нататък. Успех!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 5509933fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   При мен е абсолютно същото, само където съм на 16. Не мисля, че е заради външния ти вид. Не искам да изглежда всякаш се изхвърлям, но аз съм красива и въпреки това също никога не са ми предлагали. Заглеждат ме, подсвиркват ми, но дотам. Но при мен проблемът е по-скоро предразсъдъци, излъчването ми е лошо и на хората им изглеждам надута, защото ходя гордо, но когато ме опознае човек разбира, че не съм такава. За жалост малко хора се престрашават да ме опознаят. Замисли се дали нямаш проблем с излъчването.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: c5a9031490
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Страхотно е, че нямаш измислени претенции. Сега е време да се погрижиш за външния си вид и привлекателността - упражнения, диета, обличане, грим.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 75528ffb63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От авторката - ами не съм дебела, дори напротив. Искат ме само за секс. Последният, с който излизах каза, че повече от секс няма как да стане, а аз исках нещо сериозно с него, не исках да ме търси само, когато му се прави секс.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 178868107d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хм, а да не би да ги плашиш мъжете по някакъв начин? Пробвала ли си ти да поемеш инициативата?

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: b989c8a7ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Здравей! Момче съм и ти съчуствам напълно на написаното от
Теб! и аз съм в тази депресивна ситуация и е трудно да излезна от нея
при мен е малко по-различно от теб! защото аз целя да намеря
човек който да ме разбира и диалектът ни да съвпада ако проявиш
Интерес за запознанство пиши по имийла

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: e3ef242b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз съм така... споко, не си сама! И съм на 31... да и при мен беше така, всичките ми приятелки имаха студентски гаджета и правиха секс, а аз не, защото просто нямаше много мъже, нямах и време да търся, а сега приятелките ми се изпожениха и някой родиха вече, пък аз още чакам.. но според мен са натегачки готови на всичко. Така ми се вижда, че много са бързали сакън да не изпусне нещо или това им е било цел и фикс идея.
Сега като излизам на срещи понеже имам време вече за това... се оказва, че все нещо не харесват в мен (я, ръст, я тегло, я от къде съм, излъчването... ), което не мога да променя и не зависи от мен... но след време се появиха един-двама, които ми заявиха, че ме харесват и искат... но сега пък на мен не ми харесват и не съм готова с тях... Предполагам, че подходящият човек ще те харесва и иска такава каквато си и няма да иска да те променя. Не им завиждай на приятелките ти... те сега са зависими от мъжете си и не могат да мислят за себе си вече, защото гледат мъж и деца и са станали слугини.
Късмет!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 79c92453d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Еми и мене ме е страх, защото в България е нещо страшно. Това, което ти се случва на теб, се случва на всички. Обвързаните реално погледнато се хващат с първия срещнат юухльо, който ги забележи. Аз направо се отчайвам вече. На 33 съм и от години е така - даже и за секса не са толко активни, щото въртят по няколко жени за секс. Квото и да правиш, все нямат желание. Можеш да си хванеш някой залухан. Те чакат жената да действа. Нормален, готин мъж да търси връзка - никъв шанс.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 84f3869daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До 11

А ти какво не харесваш в мъжете, които те харесват?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: e3ef242b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   До 13 от 11
Ми нз... не ги познавам и ми е трудно да им се доверя, някакви непознати ми се предлагат от фейсбук или от улиците понякога (те са ме харесали визуално явно щом от снимките са ме харесали) и искат всичко да стане бързо без да полагат кой знае какви усилия да ме спечелят.
Другото е външения им вид, не е такъв какъвто си представях да е, грубо, нахално и нагло отношение към мен все едно съм длъжна след като ми е обърнал внимание и ме иска (едва ли не трябва да тичам след него като ми свирне и не иска да ме изчака, когато на мен ми е удобно), интелекта им, липса на финансово положение (за да излезем да пием нещо някъде, да пътуваме заедно или той да пътува към мен ако е от друг град)... липса на уважение, липса на търпение и нереалистични изисквания към мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker