Прекалено странна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалено странна ли съм?
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1819 пъти
Здравейте,
Момиче на 18 съм, никога не съм имала каквато и да било връзка с момче, нямам от типа приятели, с които мога да се виждам всеки ден, имам 2 наистина близки приятелки от детството, но понеже сме постоянно далече една друга се виждаме рядко, макар и винаги да е приятно.
Много съм срамежлива, като цяло не обичам празните приказки, не обичам да коментирам хората (най-вече да ги критикувам и да говоря лошо за тях независимо дали ги познавам), не обичам вниманието, не обичам да ходя на дискотеки и да се напивам, обичам да спортувам, да чета, да гледам филми, да пътувам.
Като цяло съм странна комбинация (като всички хора по света :D), но това което все повече и повече ми тежи е че съм винаги сама, до степен че ми писна да не правя неща само защото няма с кого и започнах да ходя по кафета, на кино, дори и да пътувам сама. Именно на това пътуване осъзнах че, макар и да се справям и само в собствената си компания, ми се иска да има човек до мен, който да ме изслушва, разбира и приема такава каквато съм.
Ще съм честна, не знам какво очаквам от тази тема като отговори. Може би просто ще се радвам да чуя че не съм единствената, която се чувства така.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1c842d4240
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм същата като теб с разликата, че самотата не ми пречи изобщо. Не че нямам приятели, но просто не ги чувствам такива. А и в днешно време повечето търсят изгода, за жалост. И да, от няколко разочарования осъзнах, че ми е много по-добре сама. Пак мога да си пътувам, даже така ми е по-приятно и спокойно. Мога да си гледам който искам филм в киното без да се съобразявам с мнението на някой друг. Е, малко ми е странно да отида на заведение сама и затова не ходя ама винаги мога да си взема нещо за пиене примерно и да седна на някоя пейка. Отстрани изглеждам като тотален аутсайдер, знам си го, но предпочитам да съм насаме със себе си отколкото с лицемери. И спокойно, не си единствена. Доста хора са в нашето положение. А и при теб невинаги ще е така. Все пак си още на 18 и имаш време за промяна. Аз като отидох в университет станах по-общителна ама и там намерих същите лицемери и вече нямам желание да говоря с тях, камо ли да ходя на лекции. Така че спокойно, не си сама и вярвай, че всичко ще се промени.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 45250ea134
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си единствената странна птица :)
И аз съм такава, че дори и още отгоре.
От 7 години съм с прекрасен човек до себе си, също толкова странен.
Намерихме си се и вече заедно обикаляме по света и у нас.
Не се тревожи, ще се намерят хора, които да те съпътстват в живота.
Просто имай търпение и си живей хубаво, както до момента.
Ще се намерите в даден момент :)

Ж 27

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: aebd530e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ох мила, същата съм и аз. Нямаш идея колко много бих искала да се запознаем. За жалост как бихме могли? Модераторите не одобряват подобни коментари. Лицемерие са навсякъде и твърде много. Не си странна изобщо, а си едно интелигентно момиче. Ще се радвам ако може някак да си пишем. :) прегръдки

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 743087ee01
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имам доста познати и съм много общителен, но и аз предпочитам да съм сам, да чета особено.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d6194e9b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Не си странна, а доста чувствителна. Затова трябва да си нащрек за странни(ци), които с кеф биха се възползвали от твоята чувствителност.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 4a73484345
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   На 21 съм, имал съм една сериозна приятелка, с която се разделихме преди ходина, а бяхме заедно 4, и кофтито в случая, е че момичета като теб и момчета като мен(защото припознаване себе си в този пост) много рядко могат да се засекат!!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: ccb292fd17
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си странна. И аз никога не съм имала гадже, просто никой не ми е предлагал. Имах много фалшиви приятели, но сега съм сама, защото повечето ме зарязаха, разбираш причината. А и се радвам, защото нямахме общи интереси. Те са клюкари, които единствено нещо, което правят е да гледат чуждите животи и да критикуват непрекъснато, мен най-вече. Аз съм непукист, гледам само себе си и не мисля толкова за другите хора. Същите тези хора сега ми се смеят, защото съм сама, говорят как съм "останала сама, защото съм се надула" и какви ли още не глупости. Не знаят, но говорят... Но истината е, че ми е приятно дори когато съм сама, мен ме зарязват от втори клас и сега съм независима и имам стабилно самочувствие и затова не се чувствам самотна, все пак съм свикнала. Общо взето осъзнах, че за мен няма и без това да има любов, но не ми и трябва. Имам пари и се радвам, защото само те ме правят щастлива, колкото и зле да звучи това.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2ead8a2730
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На твоите години имах много 'приятели' и бях заобиколена от всякакви интересни хора, но бях безкрайно неосъзната, пиех, пушех, взимах какво ли не. След години, в които съм насаме със себе си, не бих заменила това, което имам със себе си, за онези многото 'приятели'.
Истината е, че истинският приятел е някой с висока вибрация, разбрал какво е да обичаш себе си, готов да те обича безкористно, досещаш се, че такива хора са малко, все още, но се трансформираме, най-вероятно и в теб тече такава трансформация. Почети литература по въпроса, за новото съзнание, за прехода от риби във водолей, за емпатите...
Наред си :)

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bd6a358723
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм момче (21) и съм същия.. така че не си прекалено странна : )

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: dce3bf8919
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съдейки по Интернет е пълно с такива като теб. Надявам се да си доволна от новината.

 
  ...

...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 9635d09727
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Всички тук те утешават, казват - и аз съм като теб, няма страшно... карай напред и не му мисли! ... Само че не е точно така. Аз също съм от странните птици, но отдавна вече не се утешавам с разни съображения, че всички били користни и меркантилни лицемери, и какво ли не още. Може и такива да са, но това не е повод да се самоизолираш, защото самоизолиращият се винаги губи. Ако искаш да си останеш вечният аутсайдер и лузър, карай си така. Но, има една вярна приказка - че в живота са оцелявали нито най-силните, нито най-красивите, нито най-интелигентните, нито най-деликатните и чувствителните, нито най-талантливите и способните, ами са оцелявали тези, които най-добре са могли да се приспособяват. Каквато и да е средата, ти би трябвало да се впишеш в нея, дори с цената на това да играеш някаква роля, да си вътре в играта. Разбира се, трябва да внимаваш да не преминеш оная черта, зад която се отричаш от самата себе си, но възможно е да не го правиш, и все пак да се социализираш. Така дори придобиваш известна възможност да влияеш на средата, докато ако си в пълна изолация, нямаш такава възможност, а само се оставяш средата да те мачка. С други думи, трябва да приемеш правилата на играта, която ти се налага, и да я играеш. Това е моят съвет. Но без да насилваш себе си. Това е моето мнение, дано съм бил полезен.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7b2483d5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей! Аз съм на 18г. момче бях като теб, в момента си пишем и говорим и излиизаме с едно момиче също като теб е и тя. Така че няма нищо странно. Всички хора различни, вярвай че все някога с някого ще имате общи интереси тогава ще тиии бъде малко по-добре. Дано тозии човек те оцени теб, така и тии да го оцениш. Късмет!

-Варненецът

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 70aca134c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Аз съм мъж, и това което ще ти кажа може да не ти хареса, но ще съм откровен и без нищо лично към теб.. Срамежливостта в една жена е много мило нещо, дори привлекателно, но само при условие, че самата жена е привлекателна. Иначе е странно.
При един мъж е много сериозен проблем ако не може да общува с жени поради срамежливост, защото вие жените сте природно програмирани да очаквате мъжа да е активен и да води нещата.
Та на темата... щом пишеш тук явно самотата ти тежи и е добре да предприемеш нещо, за да подобриш положението и да накараш качествени мъже да искат да бъдат с теб и да ти обръщат внимание, въпреки срамежливостта и необщителността. Това нещо се нарича външен вид. Повечето (ако не всички) мъже първоначално гледат само и единствено външният вид на жената - тялото като цяло, гърди, дупе и т. н все външни неща. Вътрешната красота е хубав поетичен термин, но в реалния живот тя е едно от последните неща, които един мъж гледа в една жена. Не знам как изглеждаш, но направи всичко възможно външният ти вид да е перфектен и "обещаващ" за мъжете и да е най-доброто, което можеш да постигнеш с природните си дадености, но без крайности. Тъй като си срамежлива, няма да ти казвам да флиртуваш с тях, защото това няма да е твоето нещо.... затова наблегни само и единствено на кокетния вид на тялото и облеклото си. Естествено, много ще е добре и да можеш да поддържаш някакъв нормален разговор, но както виждаш от обществото ни... може и без това :)
Може да решиш, че съм груб простак, но ти казвам истината от мъжката гледна точка. Ако ме послушаш ще получаваш много предложения за какво ли не ;)
Ако не ти се нрави казаното от мен... остави нещата както са и все някой ден някой младеж ще те забележи и престраши да те заговори и току виж се окаже твоята сродна душа, с когото можеш да споделиш живота си. Приеми горният ми съвет с външния вид като "авариен план", който цели да те постави на пътя, където количествените натрупвания ще доведат до качествени изменения и няма да разчиташ на "единствения, който някой ден ще се появи" на бял кон.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 7a4fb7396f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И аз съм така. Наистина е пълно с лицемери. Всеки път когато опитам да общувам с някого оставам изненадана. Така и не свикнах и не мога да разбера защо го правят. Има и свестни хора, но доста по-рядко се срещат.
За съжаление ние сме социални животни и няма как да бъдем винаги и през цялото време сами. Всеки има нужда да поговори с някого.. Така че, който срещне наистина искрен и добър приятел, е късметлия.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2ead8a2730
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   @13 сложих ти една звездичка, заради количествено-качествените бройки... Завоалирано подтикваш момичето да бъде свенлива курва? Ще й се лепят разни мъже, , съвсем не всички ще са истински влюбени и, защото такива като нея са мили - ще има проблеми да ги разкарва ако е умна, ако пък е наивна - ще я нараняват. Затова, авторке, бъди си особена за масата народ, по-добре един човек до теб, ама качествен, а качественият - гледа и вътрешната красота, @13, да си знаеш. Не се впечатлявай от комплименти за визия, разбира се външната красота е важна, но за себе си, не, за да се навъртат мъже около теб. Мен не ме вълнуват такива мъже, предполагам и авторката е така.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker