Типажи мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Типажи мъже
преди: 5 години, 10 месеца, прочетена 1884 пъти
Здравейте, пускам темата тук.
Иска ми се да си кажете вашата гледна точка.. Жена съм и като такава, ме интересуват доста неща, не обичам да споделям с приятелки.
И аз като всяка съм преживявала разочарования, била съм и щастлива. Нормални неща.
Ще карам направо.
От доста време съм сама, около 30-те съм.
Попадам на няколко типа мъже-или прекалено срамежливи или пък такива който се държат доста свободно ( в самото начало).
Ще добиете представа за какво говоря.
Но първо бих искала да споделя, че може и в мен да е грешката. Не знам...
Да започнем с момче (А)-Много притеснителен, излизаме от няколко месеца, имаме общи теми, искал е да ме целува но леко се отдръпнах и не е правил повече опити(излизаме има няма 7. 8 мес.
(Моята грешкак е че се отдръпнах знам, но той опита отново... Търси ме, но се виждаме рядко.. все е зает. Живеем близо а когато се видим все не сяда до мен. На няколко пъти забелязах, че хвърля поглед на гърдите ми.
С 1, год е по голям от мен -МИСЛИМ ПО ЕДИН И СЪЩ НАЧИН... Което ЧЕСНО КАЗАНО НЕ МЕ КЕФИ.
В самото начало ми иска номера но така и не ми звъни. (Не е до пари)Може да си го позволи но не звъни просто.. Губя интерес...
Момче (B)
Той е по голям с 3 год от мен. Излязохме един път. Сякаш има привличане..
Ноо (найстина или аз съм странна или пък е той е кретен)
Бих искала да знам.
Бяхме на кафе, по едно време се опита да седне по близо, и да ме прегърне.
Станахме и се разходихме, само дето не ме хвана за ръката. По едно време ме прегърна и целуна.
До тук ДОБРЕ.
Както си ходехме прегърна ме през рамо и ръката си я протегна към гърдата(не го очаквах). малко се разочаровах... Казах да спре.
Да имам доста голями гърди и правят впечатление ноо от първия път да го прави(не ми допада)
И продължихме да си говорим..
Седнахме и на др кафе седнах така че, да не е до мен и седна срещу мен, .. И седяхме и си говорехме, пихме по нещо и погледа му беше хооп пак там.
И решихме да ставаме и, той ме изпрати до нас.. Ами пак направи опит да ме намачка-казах му стига и казах няма да се видим повече..
Не знам какво да мисля, аз ли съм задръстена..
На първа среща редно ли е да прави тези неща.
И то на обществени места
Разбира се имала съм връзки с съвсем друг тип мъже.. ДВАМА бивши имам... и нямам много опит.
Моля без нападки..
Очаквам вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 10 месеца
hash: 2d5f00e0d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Грешката ти е, че се смяташ за специална, седиш и чакаш, наблюдаваш и преценяваш а не правиш и не действаш. Не чакай, не преценявай а действай.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d4a62d081d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На първа среща съм си позволявал да прегърна, да хвана за ръка, да отстъпя якето си, целувал съм по бузата... все неща от този род. Ама да тръгна да зяпам... та камо ли да пипам.... съжалявам ама излизаш с кретени. Относно онова притеснителното момче... за 7-8 месеца би трябвало да му е минало притеснението... :) Според мен такива дръзки неща на първа среща са недопустими.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3baf775085
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мда, в теб са дефектите... Типажи мъже - друг път, просто си напиши - 'нужда от съвет за двама, с които се срещам', или - 'защо не ми се получава с тези двамата? '... това ти е темата. Съдейки по изказът ти, не си интелигентна 30 годишна жена, съответно, поведението ти - едва ли е по-различно, плюс крещящи комплекси и висока себеоценка, критичност към другите и т. н.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 3f1c9749ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен последният ми беше от тип А - класика просто. Изгубих 8 месеца с него, защото все имаше оправдания да се виждаме рядко. И не, не беше женен (въпреки че беше на 43 г. ), а живееше при мама и имаше твърде удобен живот, за да го разваля с ангажименти покрай приятелка (да не говорим за собствено семейство). А може и да беше гей, знам ли, и да ме е използвал за параван пред колегите и близките си. Така или иначе нямаше нищо мъжествено нито в характера, нито в поведението му и го разкарах. Втори път няма да допусна такова подобие на мъж да припари до мен.

От тип В не съм срещала, но аз и не привличам такъв тип мъже, за щастие. :) Не се занимавай с него. И сама си разбрала, че не се интересува от теб, а от пазвата ти.

Не си задръстена, просто търсиш друг тип отношения, които обаче, ще получиш от друг тип мъже, така че, продължавай да търсиш и все някога ще откриеш своя човек, който истински ще се интересува от теб, ще намира време за теб, ще имате сходни ценности и ще искате сходни неща. Истината е, че може да те оцени само някой, който е като теб. Останалите биха търсили само изгода.

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d891706635
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Kъде ги намирате тия мъже? На първия що си му се дръпнала? А тоя втория ми прилича на някакъв сексуален маниак, ако е истина. Докато ходите и искал да те хване за циците? Хахах... ужас. Поне да изчака да седнете някъде ;) Значи, втория го махни. Ама първия що си отрязала? Като е опитал отново да те целува, какво се случи? Пак ли си се дърпала? А какъв е проблемът, че отвреме-навреме ти гледал циците, че чак параноично следиш за това? Импотентен мъж ли си търсиш, какво? Мъжете харесваме цици, приеми го, и ако имаш готини цици ще ги поглеждаме отвреме-навреме. Трябва да се радваш за това даже. И дупета харесваме, казвам го, за да си подготвена.

За жена около 30-те говориш и разсъждаваш доста незряло впрочем, даже пишеш "момче" вместо "мъж", защото ти самата не се възприемаш като жена явно. Подозирам, че имаш силна връзка с баща си или с друга подобна мъжка фигура от детството (дядо, голям брат, вуйчо и тн. ) и това още ти влияе силно, недорасла си за нормално общуване, останала си някъде в детството. Ако ти е интересен психологическия аспект на нещата прочети за комплекса на Електра.

 
  ...


...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: bd395c6b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На 30 вече си и не се лъжеш лесно аи знаеш какво искаш-и в повечето мъже няма да намериш.
Салките са вълнуващи и се получават с лекота на 18-22.
Не излизай с първия който те покани, а избирай прецизно за да не се разочароваш после.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 10 месеца
hash: d013f93d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не разбрах само до два типа мъже ли се категоризирани всички? Не спомена другите два типа от миналото. Едните срамежлини, а другите освободени от притеснения. Аз обожавам големи гърди, но нито се притеснявам от това, нито пък се държа като отвързан. Има приказки, смях емоции и разкриване на интереси, желания, душа и същност. Така е приятно, честно и спокойно. Да се притесняваш или нахвърляш е слабост, грозно и неуважително. Да гледаш в деколтето много е неучтивост към една дама.
Не си задръстена, обаче да знаеш. Щом не са те предразположили, значи не са за теб. Аз мога да го правя, но не с всяка. Просто като не са двама души на една вълна, не става и не става. Има такива с които съм успявал много и с други с които не мога нищо. А съм еднакъв към всички. Никога не вини само себе си, като участват двама!

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 1635517599
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За мен това не е нормално, който е номер 2 В. Ако има поне малко уважение, няма да постъпи така. И сз бих го от пратила, ако се държи така. Ж21

 
  ...
преди: 5 години, 10 месеца
hash: 726e5c7de8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Аз общо взето се разпознавам в момчето (А)... И аз съм на 30 и малко и съм попадал в подобни сценарии.
Отблъснат ли ме веднъж няма да има втори опит... ако все още имам интерес - топката е в нея.
Бтв аз си търся точно жена, с която да мислим еднакво. Това ме привлича повече от всичко останало. До себе си искам съмишленик, не опонент.
А за срамежливостта - толкова ли е трудно и вие да бъдете малко по-открити какво точно искате? Не само че не го показвате, а понякога активно отричате. Искате нещо от някого, отблъсквате го, после му се ядосвате, че е спрял... Нямате угодия значи...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: d19ca36085
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо си на срещи с тези мъже, да си лафиш? Аз мисля, че ако един мъж се уважава и си има характер, не би излизал повече от два месеца без секс, ако това се води сближаване. Примерно, излезете 15 пъти за два месеца и сте заедно на ресторант или в парка, на теб ти трябват няколко минути да разбереш, че ще спиш с него, а кога ще го реализираш си зависи от теб, но не трябва да чакате много и да се маете, защото на сериозните мъже им омръзва. Два пъти съм бил в този филм и няма никога да се вържа трети път. Или ще стане броени дни след няколкото срещи, или направо друга. Точно интимните мигове сближават, а не чуденето с по 150 дни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker