Не ми върви с жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви с жените
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 7103 пъти
Имам един въпрос, най-вече към женската част от аудиторията на сайта, но ще се радвам и мъжете да кажат нещо ако имат мнение. Мъж съм на малко преди 30 години :)... незнам как и да опиша проблема защото човек може би трябва да ме познава за да даде конкретен отговор, все пак ще се опитм да обясня.

Цялата работа е в това, че до този момент в живота си освен една мимолетна връзка, не съм имал контакт с жени. Не мога да намеря конкретна причина за случващото се и за това питам. Ето и описанието на ситуацията.

Ще започна с описане на това как изглеждам. Mалко ми е трудно да направя такова нещо понеже самостоятелно не мога да го преценя... никога не съм можел да оценя това в някой мъж, но да кажем, че не изглеждам като Бекъм, но не съм и Квазимодо, висок на ръст, нормално телосложение, тренирал съм извесно време. Не се обличам със скъпарски дрехи, но си имам стил. Поддържам си тялото и облеклото до колкото ми позволява времето и финансите. Увличам се по компютри и това ми е професията. Не съм богат, но по 1000 лева си докарвам на месец. Не мога да кажа, че имам конкретни проблеми в общуването, колегите ме уважават, както и аз тях. Гледам да съм от полза на хората около себе си. Смятам че мога да водя диалози стига да има контакт и от отсрешната страна. Отнасям се с уважение към жените и нямам кой знае колко високи очакваниия спрямо тях. Имам интереси в много сфери започвайки от бойни изкуства и завършвайки с физика. Случва се да имам и чуство за хумор когато съм в по-добро настроение. Абе всичко си е горе-долу на местата. Ако не броим това че все още нямам приятелка... Приемам, че проблема е в мен и съм готов да променя каквото трябва, но незнам кое е това нещо което спъва работата и незнам как бих могъл да разбера. Другото нещо което бих се радвал да науча е това къде според вас мога да търся нови контакти и връзки с отсрешния пол... (не ми препоръчвайте сайтове за запознанства).

Ще се радвам на всякакви отговори, ако някой иска да разбере нещо по конкретно за мен, питайте с радост ще отговоря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: c9c3749edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   най-вероятно проблемът е в достъпа ти до жени или нещо което не можем да знаем без да те познаваме. Поне при мене беше така. Сайтовете за запознанства решиха проблемите ми.
Мъж 28

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b737b01a1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените искаме да ни е приятно с човека до нас и да е забавен. Може би трябва да вкараш повечко чувство за хумор.
Ти може да притежаваш всички добри качества на света, но не си ли добра компания, всичко губи смисъла си.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 5d9f8498fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Така като се описваш си перфектноият млад българин, но сигурно има нещо в характера ти което отблъсква жените. Имам познат на твоите години като твойто положение неговият проблем е егоизмът и скъперничеството разбира се никой не му го казва но жените бягат. Не казвам че си като него но човек трудно преценя външноста си и 100 пъти по трудно своят характер. Потърси преценка от човек който те познава близък приятел може и да ти е тежко да чуеш лоши неща за себе си но по добре да ги знаеш и да ги пребориш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: f0e4502dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   пич така както се описа си много нормален, а днешните жени незнаят какво търсят нали се сещаш пари богатства и най вече някой който се гадняри с тях, все пак аз съм жена и се радвам че има и такива като тебе, въпреки че са рядкост имаш моята подкрепа, внимавай обаче да не изгориш че жените сме коварни

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 477a8b36e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   от автора:
Далеч съм от мисълта за това че съм перфектен, а описанието ми няма как да бъде обективно и това го разбирам. Въпросът е че каквото и да е това нещо което трябва да оправя аз просто не го виждам, няма и как - собствената ми оценка е субективна. Имам приятели (единствено мъже), от това не мога да се оплача, но всички до един нищо не ми казват, отговарят - всичко общо взето си е наред, незнам какво имаш в предвид. Възможно е да не са искрени и това е вариант, но ейбогу като нямам никакъв ориентир как бих могъл да се коригирам? Мислил съм да задам въпроса и към жена, но ми е пределно ясно че никоя няма да даде пряк отговор на подобен въпрос, за това реших да го поставя тук. Истината е че започвам да се чуствам нелепо да не кажа глупаво.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: e160f8f4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Така като те чета ми се виждаш скучноват на първо четене. Убедена съм, че ако човек те опознае, не си скучен. Но, имам чувството, че такова първо впечатление оставяш. Не успяваш да заинтригуваш жените, да ги мотивираш да поискат да те опознаят. Решението, разбира се, не е да се правиш на "олигофрен". Така ще загубиш уважението на хората около себе си. Може би по - скоро да бъдеш по - загадъчен. Да не се знае много за теб, да си интересен на хората, да тръгнат слухове... Моят приятел има много общо с теб. Но, понеже е супер потаен, затова е интересен на жените и никога не са му липсвали предложения, въпреки че не тренира, доста е слаб и се облича недобре. Иначе е страхотен човек.

Мисля също, че ти не познаваш себе си достатъчно добре. Затова, съвсем сериозно бих те посъветвала да поговориш с някой психолог. Няма нищо срамно, аз самата съм го правила и много ми помогна. Когато имаш реална самооценка и си супер наясно кои са силните и слабите ти страни не само в твоите собствени очи, но и в очите на хората, тогава ще знаеш как правилно да реализираш потенциала си.

С жени би могъл да се запознаеш, ако се запишеш на нещо, което ти е интересно. Много двойки се събират по този начин. Друг вариант е да си вземеш куче и да се заговаряш със собственичкте на другите кучета, докато го разхождаш:) Това последното е малко на майтап:)

Успех!

P. S. Задължително бъди себе си! Една дама ненавижда демонстрации!

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 38dd19fb23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Борония много добър съвет ти дава относно кучето - иначе не вярвам, че психолог ще ти каже как да сваляш дамите.

Ще ти изброя неща, които дразнят дамите
- да живееш при родителите си
- да говориш твърде много за работата си
- да нямаш добра хигиена
- да говориш повече от тях или да говориш по телефона си...

Как можеш да контактираш дами - ами намери си хобита, ходи да пазаруваш сам - в магазините има доста дами
Ако видиш само момиче, погледни го в очите, ако ти се усмихте - действай направо, представи се

Иначе - има сайтове за запознанства и агенции.
Ако имаш добри условия за живот, защо не - можеш да си потърсиш и чужденка - съвсем сериозна съм.
Може рускините да нямат добър имидж, но не са и вапове - има и там много добри, скромни момичета, които биха оценили, каквото им предлагаш.
Освен това рускините са доста образовани за разлика от други дами.
Рускините от Молдавия са особено зле.
Да, малко звучи като купуване на булка, но истината е, че щом до сега не си намерил...какво имаш да губиш?

Имам познати рускини, те са много благодарни на каквато и да е възможност да се махнат от мизерното си съществуване и да - за тях 1000 лв. + добро момче, което не пие, не ги бие си заслужават - биха продали и двата си бъбрека за това.

Трябва ти човек, който да може да те оцени - лошото е, че ако не си спечелил момичето, то ще си потърси друг, щом си стъпи на краката в България. Решавай си сам, но едно ти казвам - и извън страната ни има момичета, и извън града ти...
има доста момичета, които са като теб- потърси ги в мрежата...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ed908f9390
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз не мисля, че авторът е скучноват, по-скоро може би му е трудно да се отпусне пред жена, която харесва. Казва, че може да води разговор, стига отсреща да има контакт, което може би значи, че ако не усети интерес от жената срещу себе си той самият се превръща в безинтересен и неатрактивен събеседник и оттук тръгва всичко... А една жена не винаги може да бъде заитригувана веднага. Иначе както ти изброи номер 7 - ако наистина никое от 4-те дразнещи неща не са налице, не виждам причина жените да не те харесват. А относно това къде можеш да срещнеш жени - интернет не е най-доброто място според мен. Аз от известно време съм сама и искам да ти кажа, че 1 година имах регистрация в сайт за запознанства и за това време един нормален човек не видях. И от своя страна се чудя къде да срещна свестен мъж... Но това е друга история. А иначе ги има вариантите с магазините, разни курсове, спорт или чрез приятели, но аз пък съм малко над 30 и знам как се свива с времето социалния кръг около теб. Все пак ти пожелавам много късмет занапред!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: b7e19f1d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Може би самото ти поведение издава това, че си отчаян за връзка. Карай го по-полека и каквото стане - такова. Звучиш ми като свестен човек. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 616bd97ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Здравей, авторе :) Всички писания от типа, че може би си скучен, че може би живееш с майка си, че ти трябва чувство за хумор... не е вярно. Имаш ли социална среда е въпроса? Среда в която да се запознаваш и да избираш или тя да те избира? аз съм жена, със сходна история. 170, 67 килограма, сини очи. Не съм красавица, но ме заглеждат. Вече няколко години нямам връзка.... защото нямам социална среда. Защото като харесам някого, се държа като под стрес - глупаво. А имам чувство за хумор, поназнайвам колкото да водя приличен и интересен диалог. Или може би на някои хора просто не им върви :):) И аз мисля като коментиралите по-горе: Отиди на курс, сайт за запознанства.... колкото повече хора познаваш, толкова статистически се увеличават шансовете. И не мисля, че в сайтовете са все лоши хора " не нормални". Аз също се вях в такъв сайт, пък не съм толкова зле :D Просто на тези години на които съм - 32, всичките ми приятели са женени, с дълги връзки, в нова компания същото... С годините, става по-трудно :) Все по малко неангажирани :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 931952cab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Значи просто не ти върви каквото и да правиш и гъза си да спукаш от уроци и разни глупости за да ги зарибяваш по лесно няма да се случи. И аз съм на тоя хал това е един омагьосан кръг и няма измъкване от него не ти върви и толкоз откажи се от това.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d01f0d9fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   пич примири се никога няма да намериш жена и аз съм като теб всичките жени са много надути даже може да ти навредят всичко най лошо може да се очаква от тях аз например се мъчих да си намеря много години сериозна приятелка и се убедих че са ужасно криви и надути само парите ги интересува нищо друго няма свестни жени това го запомни от мен приеми това което ти казвам нямаш представа с колко много жени съм се мъчил да се запозная да се сприятеля всичките казват едно и също това са фактите ние с теб сме грозни по природа затова не не щат мога да ти кажа последно недей се надява на че ще намериш жена това е една несбъдната мечта сбогом

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 08fd92b8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Чисто статистически, няма как на всички да им върви нито с парите, нито с жените.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: a6854e8f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   и аз бях така сега съм на 33, преди една година се депресирах
изнервих се и се озлобиx щях да получа удар не можах да спя
казах си майна им на всичките като не става не става
започнах да посещавам от платените чукаш ги и си тръгваш
и вършат работа отнема напрежението и успокояват нервите
съвет ходи и ти
след това ще си по спокоен и няма да ти пука защото ще има резервен вариант :D
Всички жени са проститутки! просто си го взимаш за цял живот
и те пак се чукат с други и даже по скъпо ти излизат
жените в днешно време търсят някой да ги гледа
и по възможност с 5000 евро заплата
дори да си красив пак нямат интерес
някаква изгода трябва да имат за да дадат износенa путка
просто днешните времена са извратени
няма го взаимното привличане
те са неспособни на чувства
защото са алчни за дрънкулки и пари
(да всеки иска да живее по добре но не става така)
това е грозната истина понякога истината боли но е факт

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 2400241b39
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   До 15. С тези мисли които споделяш, не се изненадвам че ти връзва само по проститутки. Представям си как забиваш жени и изобщо каква комуникация имаш с тях. Жените усещат, никоя няма да иска невротизиран глупак.
М42

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: fdc1bfe217
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   До 16, номер 15 е прав за абсолютно всичко! Нали не си мислиш, че като общува с жени се държи като "невротизиран глупак"? На мен въобще не ми звучи глупаво, това, което сподели, преди всичко, защото е истина. В БГ няма достатъчно жени за е-бане. Ако вземеш мъжете между 16 и 60 г., на които им се е-е зверски, то те трябва да търсят жени между 16-40 годишни макс. Като вземеш, че от страната са се изнесли много повече млади жени, като вземеш, че жените се слагат само на най-богатите и заможни и че докато не получат под някаква форма материални блага не искат и да чуят за секс с тебе, и като добавиш, че има много жени, които си споделят един топ мъж, или такива, които са склонни да седят с месеци и години на резервната скамейка, за да се доберат до такъв тип мъж И КАРТИНКАТА ЛЪСВА! А ТЯ Е УЖАСЯВАЩА. Точно, както сподели н15.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a13df99b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ми 17, стани и ти топ мъж и ще те делят няколко жени.
Такива като теб и 10 към 1 да беше жени към мъже, пак жените щяха да ги заобикалят отдалеч, най-малкото защото смърдиш на злоба към жените.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: b979ad2dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   15, и още си депресиран, щом си изровил тема отреди 12 години. Не, не всички жени сме проститутки, просто тези, които не сме, вие ни прогонихте. Убедена съм, че е имало нормални жени покрай теб, просто не са ти били интересни. 100% искаш нагласена тупалка, защото си "мъж и си визуално създание, което може да обича само красиви жени", а за българският мъж красива жена означава намазана с грим и с боички по ноктите и косите, а това не е гаранция, че жената е наистина красива.
Тези, които не сме с мъж за пари, можем да обичаме и не сме "износени" (то защото ти не си), вие ни подигравате, задето не сме "нормални тупалки" и вече не ви щем. Аз лично българин и мъртъв не искам да виждам. Стоите си с кифлаците, плащайте си за тях, возете ги със скъпите колици, защото всеки мъж заслужава жената до себе си. :)

17, и ти си същият, даже си по- зле от жените, които описваш. Само за е*не говориш. Такъв като теб какво може да даде, освен един гол х**? Естествено, че ще бягаме при чужденците, а няма да стоим при такова като теб. Търсиш е*ане, получаваш си го, ама искаш и да е с топ жена, но е проблем, когато топ жена си търси топ мъж.


И само двамата не ми минавайте с курвенското оправдание, че искам чужденец, заради парите му, че да си оправдаете личностните липси с пари. Има и български "мъже" с пари, така че не е в това причината. Причината е в човешкото отношение, което вие нямате. Живеете с мисълта че жените са длъжни хем да се правят на клоуни за вас, хем да ви дават лесно секс, понеже ако не правят това, са подчовеци за вас. Българските мъже напълно си заслужавате да не ви върви с жените. Заслужавате си повърхностните курви, защото вие самите сте повърхностни курви. Искали лесен секс с топ жени. Хаха, няма да ви върви милички. :)


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: bb52165517
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Да станеш топ мъж също изисква късмет от природата, ако си роден с грозно лице (грозен), дори и да ходиш цял живот на фитнес, не можеш да станеш мил на жените, дори можеш да ги изплашиш повече хаха. Красотата е даденост, тя привлича вниманието на обществото и всеки иска да я притежава, затова красивите хора са толкова желани партньори в живота.
Приемете се такива, каквито сте, нямате нужда от външно одобрение.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: dd91ee9428
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Трябва ти готин профил в социалната мрежа. В сайт за запознанства Тиндър да имаш профил. Така вероятността да откриеш момичето за теб е голяма, но и искаи и реално общуване. Интертет е да се показваш там.

 
  ...

...
преди: 1 година, 15 дни
hash: bb52165517
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Да станеш топ мъж също изисква късмет от природата, ако си роден с грозно лице (грозен), дори и да ходиш цял живот на фитнес, не можеш да станеш мил на жените, дори можеш да ги изплашиш повече хаха. Красотата е даденост, тя привлича вниманието на обществото и всеки иска да я притежава, затова красивите хора са толкова желани партньори в живота.
Приемете се такива, каквито сте, нямате нужда от външно одобрение.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: a13df99b2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   23, ми така като гледам и 15 и 17, дето плюят по жените си седят сами, така че тезата ти издиша.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: c9041be925
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Вчера се видях с един приятел та се замислих пак за нелогичноста на жените.
Този пич се държи абсолютно гадно със съпругата си въпреки това е с него и му е вярна- готви му, пере го, всичко му прави. Сигурен съм че в къщи не пипва нищо. Той не спира да и изневерява (често ми се хвали насаме) но тя си трае. Два пъти пътува с мен в колата по наши си работи и ми смърдеше. Хигиената му изглежда е на доста лоша. Вече има и огромно шкембе. Но е човек на изкуството, сравнително известен е в някои среди. И е абсолютен алфа мъжкар- самонадеян, гаден, егоистичен, стиснат, лесно се ядосва, конфликтна личност, горе доло каквото лошо можете де се сетите. Иначе създава движение и емоции около себе си, добър събеседник е, не е скучен. На мен ми е кеф да се виждам с него понякога, а ми прави и някои услуги, но жена ми трудно го понася. Въобще този пич ако трябва да сме рационални не заслужава да е с никакви жени- и оптически, и като характер е зле. Поради силно наднорменото си тегло не съм уверен че може да чука качественно. Но си чука. А добрите, скромни и по- добре изглеждащи момчета не могат В най- добрия слуай може де станат съпрузи на някоя която вече си е навъртяла километража, често и с пичове като гореописания.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: f138dc8384
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Най-вероятно си пасивен или досаден. И двете убиват всякакви шансове. Когаъо започнеш разговор с жена, трябва да си интересен. Да не звучиш статомодно, да не звучиш като ктайния романтик или като селски бек. Нещо в комуникацията ти куца и в самочувствието ти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: c9041be925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   25,
Не съм сигурен че 15 и 17 си седят сами задето плюят по жените. Ако са сами, причината навярно е друга.
То и аз сега плюя по жените, но не съм сам.
Сам бях когато ги боготворях.

 
  ...

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 759e4c9bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Вижте ся пичове, жените се интересуват основно от три неща - външен вид, пари, социален статус. Женички като Шабатката, дето викат, че не гледали парите, гледат други неща, като външния вид.

Ако искате да си подобрите шансовете с жените, поработете върху тези три сфери. Препоръчвам най-вече да поработите върху външния си вид и социалните си умения. Имайте реалистични очаквания - не всеки от нас може да стане като Хенри Кавил, колкото и усилия да полагаме за външния си вид. Просто се старайте да бъдете най-добрата версия на себе си.

И не си правете труда с онлайн дейтинг сайтовете, освен ако не сте топа на топа, иначе ще ви отразяват само дебелани и скумрии. По-добре на живо.

Успех, т'ва е от мен.

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 6ea72dbe57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   26, бъди сигурен че ако стане военно положение точно този твой приятел ще отиде да се бие докато ти и добрите и скромни момченца дето описа ще се криете по мазетата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: b979ad2dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   29, разбира се, е гледам външният вид и пак, не като вас, мъжете. Мъжете смятате, че можете да гледате, даже да си избирате жена според външният вид, но че жените не трябва да се интересуваме от него. Толкова българските мъже няма какво да предложите, че смятате, че не можем да имаме даже минимални изисквания за външност. У нас това се смята за привилегия само на мъжа.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: c9041be925
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   До 30,
Въпроса беше каква е файдата на жената от такъв в мирно време.
Съмнявам се да иде да се бие. И да иде от него файдата ще е никаква понеже не може да пробяга и 100 метра.
Аз и в мирно време се бия въпреки че минавам за добро момче. Бухам си кикбоксче от няколко години. Преди това съм ходил на карате и таекуондо. Убедил съм се че някои гадняри са големи страхливци. Не се ли изплашиш дават на заден. Веднъж един по- смел ми бъркаше в джобовете за пари. Отнесе един юмрук в челюста и моментално си обра крушите, не пожела да се сбие. Мен после 2 дни ме боляха пръстите, бях нов в занаята и не знаех че в главата със свит юмрук не се удря.
Също и напомпените с фитнест изглеждат застрашително но повечето не могат да се бият. Удрят бавно, губят енергията много бързо и след 1 минута ги биеш като чувал. Това последното само на тренировки - не съм уличен побойник.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: bb52165517
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   До номер 31. Вие сте много взискателна жена, кажете ми какво трябва да направи един мъж за вас, за да се стигне евентуално до нещо по-сериозно с вас. Освен да пишете в този сайт, правите ли нещо друго, помагате ли на хора в нужда, състрадателна душа ли сте или не толкова?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 5ac71abccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   33, както винаги, българският мъж, ако не директно, то индиректно ще ме изкара супер взискателна жена, лишена от съчувствие, проектирайки върху мен качествата на кифлиците, по които цял живот се мъкне, защото така му е изгодно.
Кое ми е взискателното, бе, номер 33? Че искам мъжът до мен да изглежда и да се облича прилично? Да има хигиенни навици и да не живее в кочина? Явно дори и това е прекалено взискателно и трудно за българските мъже, защото нищо не става от нас и няма какво да дадете на една жена, а знаете само да искате.

Дали съм състрадателна? Да, но не като преди, защото ми е писнало да се възползват от мен и не говоря конкретно за мъже, а за хората като цяло. Но ако очакваш от мен състрадание и милост за това, че вечно попадате на нечовешки взискателни кифлички, няма да ги получите от мен, защото мъжете сами сте си виновни за тези ви несгоди. Ето, аз, която съм една от най- НЕвзискателните жени и това много хора са ми го казвали, за пореден път бивам изкарвана взискателно кифле, а кифленцата ги изкарвате милички и добрички. Затова състрадателност от мен не заслужавате под никкава форма.
Помагам предимно на близки, защото много от хората в нужда, всъщност не са хора в нужда и знам това от личен опит. Но който ме е потърсил за помощ, стига да не ме е обиждал прекалено много в миналото, е получил такава от мен, стига да съм имала възможност.

Какво трябва да направи един мъж, за да прерастнат нещата в нещо по- сериозно? Ами, първо, нещата при мен винаги започват с идеята да бъдат сериозни. Такива сексуални пародии на връзчици и чукане при мен никога не са съществували. Аз не съм като "нормалните" ви и "невзискателни", разпърдяни и разпрани кифли. При мен връзките започват или с идеята да бъдат сериозни, или изобщо не започват. Сексуални връзчици и чукане за една вечер при мен не съществуват и никога не са съществували.
Второто нещо е мъжът да не е българче. Такова не заслужава и да го настъпя, защото българските мъже, включително и ти, се съдрахте да ме изкарвате взискателна, курва, наркоманка, кифла, мърла и какво ли още не, междувременно изкарвайки жените, отговарящи на тези описания - готините сладурки с морал и семейни ценности. Така, че българин - абсурд!
Иначе, мъжът трябва да бъде верен, лоялен, грижовен, състрадателен, за държи на думата си, да е силен характер, да е водещ да ме защитава, а също и по- слабите. Благороден, но твърд характер. Дали аз предлагам същото? Да, изключае за воденето, макар че не ми пречи да поема инициатива за някои неща, но водещата роля, поне за мен, трябва да е отредена за мъжа. Донякъде се разминавам със силният характер, което не е лошо, защото си търся такъв мъж, а два силни характера трудно се спогаждат. Разбира се, това не означава, че съм супер слабата лигла. Също и не съм твърд характер, а досто мекушав, което позволяваше на хората да ме мачкат, просто тук не си личи, защото съм вулгарна. Държа и да е интелигентен. Бих се радвала да е по- интелигентен и по- знаещ от мен, защото нямам комплекси в това отношение, нито искам да се състезавам с него.
Основно тези неща. Не държа на пари, дори не ми пречи аз да изкарвам повече. Въпросът е че мъжете се сдухвате от това. Не държа да има скъпа кола, даже не е голям проблем да няма такав.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: bb52165517
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Black Sabbath Ти ми приписваш думи, които не съм мислил за теб, а аз честно казано не използвам такива обиди към жена или към мъж в речника си. Що се отнася до чужденците, те са мъже не повече от мен и вас, сред тях има умни хора и хора без особено мислене. Ти знаеш по-добре от мен какво искаш, успех ти желая.

Всички народи в крайна сметка признават истината, отдавна проумяна от хората, които са техните мисловни водачи: че най-великата човешка добродетел се намира в това, да признаеш колко си несъвършен и да се повинуваш на законите на висшето Същество. „От прах си и на прах ще се превърнеш“ е първата истина, която разбираме в себе си, а втората се изразява в това, да обработваме земята, от която сме взети, защото това е най-важното ни задължение. До тази работа и до отношението, което тя създава между нас и нисшите твари, се свеждат главните условия за развитието на висшите ни умения и най-голямото ни благоденствие. Без тази работа за човека са немислими развитието на ума му, мирът и изкуството му.
Джон Ръскин

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 677d7bc74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Сабат, добре си ги разбрала. Когато си сериозна и идеята е нещата да са сериозни и евентуално да преминат в семейство, веднага започват с това, че това било голяма претенция и изискване. Интересното е, че към куряоляците, които ги въртят на малкия си пръст, такива реплики няма. Когато искаш нормално отношение от мъжа си капризна, но когато искаш от него материални неща, правиш го на луд зад гърба му, си невероятно миличка и не взискателна.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 дни
hash: 3883244e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Аз съм мъж на 50г. със средна хубост.
Вярващ православен християнин съм и държа на християнските и моралните ценности.

Имам два брака - като първия път се ожених само по любов, а втория - по сходни интереси и после по любов. И досега съм женен щастливо във втория си брак. Несериозни връзки или за по една вечер - никога не съм имал и не съм търсил.

През живота ми съм имал интимност само с двете ми жени. Имал съм и няколко сериозни приятелки в младежка възраст, но не се е стигало до края.

Ще ти дам някои съвети.

По мои наблюдения за нормалните жени основен критерий е и си остава външния вид, нещо да им трепне, да се появят пеперудите в стомаха... По тази причина има много неподходящи връзки и бракове.

Така, че за да не ти върви с жените, явно не си красив и не ги привличаш като външност.

В такъв случай трябва да бъдеш търпелив и да търсиш жена с близки до твоите интереси, цели и приоритети! Трябва да влезеш в такава среда, където има жени с близки до твоите интереси.

И не се отчайвай, ако не се получава, а продължавай да опитваш и да търсиш, и да се молиш за това - щом много го искаш и полагаш усилия, Бог накрая ще ти го даде!

Аз положих много усилия и направих много компромиси, за да спася първия си брак, но не успях... (за да стане това трябва и двамата да го искат... )

Две години след развода започнах да си търся нова жена като вече държах на това да има еднакви(сходни) на моите цели, интереси и приоритети.
Повече от 10 години не се получаваше - излизах на среща с всички подходящи мои познати жени, писах в сайтове за запознанства, два-три пъти ме сватосваха - но не се харесахме, въобще използвах всяка възможност.

И най-накрая, слава Богу, се случи, попаднах на втората си съпруга (в сходна среда) и вече от 5 години сме женени и живеем в мир, разбирателство и любов.

Така, че дерзай, не се отчайвай и не се отказвай! Търси своята сродна душа и ще я намериш. Който търси - намира! - казва Господ Иисус Христос.

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: eb1ba10d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   Авторе, не се коси! Всички жени днес са дебели, грозни, разплути, целулитни, космати и зле миришещи феминистки с огромни претенции без покритие, които не заслужават мъжкото внимание, дори и за секс не стават. Нищо не губиш като не си бил с жена. Само венерически болести разнасят с тяхното два пръста опикано, вмирисано, мръсно, гнусно и пълно с бацили черво, и пречат на мъжете да живеят спокойно. Днес вече никой мъж не иска да се жени и да търпи някаква бясна феминистка-истеричка да му пищи на главата за глупости и да го плаши с разни закони за "домашно насилие", и други женски простотии. За удоволствието на мъжете вече има ел. стимулация, с която ще се избегнат венерическите болести, а за репродукция на човечеството има направена изкуствена утроба, в която се развива плодът, направен от мъжката X и Y хромозома (ектогенеза). Жените си гният сами с котките и безполезните им кариери и така им трябва, заслужават си го. Женската мечта за равенство с мъжете никога няма да се сбъдне и завинаги ще си остане мечта, защото по природа не са им равни, и никога няма да бъдат!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 31edb54578
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   36, абсолютно. Затова същите си плащат цената за глупавите решения, но лошото е че са прекалено глупави, за да разберат къде грешат. А може би просто за това ги бива - само да са едни спонсори, да трошат пари по безмилостни материалистки, но не и да имат отношение. Не можеш да искаш сносна жена с някакви ценности, когато самият ти нямаш отношение и можеш да предложиш само едни пари и един гол х**. Когато можеш да дадеш само тези две неща, ще ти се лепят жени, които могат да предложат само пърхащи изкуствени миглички и раздути вагинални и лицеви джуки. А нещата с прилична жена могат да станат, дори и на не са червиви от пари и хвърчащи с лъскавата количка по улиците или по- скоро можеха, защото такива жени вече ни няма в БГ. :)

35, не съм ти приписвала думи, изключае това, че ме изкара крайно претенциозна. Говорех като цяло, че мъжете лепят какви ли не грешни етикети (курва, кифла, златотълрсачка и т. н. ) на жените за връзка, докато жените, отговарящи на тези етикети, биват изкарвани свестни сладурки, а кифленските им прищевки и гъбичното им минало биват оправдавани по всякакви жалки начини.
Да, чужденците също са мъже, но една не малка част от тях са поне една идея по- добри от българските такива. Повечето нямат жените за просто лъскав предмет, с който да се похвалят пред приятели, нито за обект за "хранене" на гладни очи, нито за кухненски робот и двукрака вагина, а за човешки създания. Отношението им е малко по- добро и човешко и имам личен опит (не в любовен аспект, но все пак). Няма ги тези капризи и това отношение към жените, все едно жените са им длъжни да са с лъсната външност и да носят дрехи, които на мъжкото му харесват, а не на самата жена или за някакви фалшиви усмивчици, дори когато мъжкото ти е скъсало нервите за някаква тъпотия. У нас мъжете живеят с тази мисъл, че са принцески и че жените сме им длъжни за нещо. Не, никой не ви е длъжен с нищо.


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker