Как да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да го забравя?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1096 пъти
Здравейте, момиче на 19 съм и от месец съм разделена с приятеля ми. Като цяло нашата история е много объркана, в началото аз не бях заинтересувана от него, а той ясно показваше симпатиите си към мен, тази искреност ме плашеше, страхувах се от това да го допусна до себе си, страхувах се от това да не ме нарани, както е ставало в предишни мои връзки. Той ми обещаваше, че никога няма да ме нарани и тем подобни, неща които да си призная винаги съм искала да чуя от някого. Той непрекъснато се интересуваше от мен, това ме накара да се замисля, че може би е редно да отворя сърцето си и да му дам шанс. И така постепенно много да твърдя, че го обикнах, осъзнах, че този човек наистина е различен -грижовен, добър, имаме общи интереси и определено се допълвахме взаимно. Той е с четири години по-голям от мен, работи в сферата на спорта, ежедневно се среща с най-различни хора, включително и много красиви момичета. Няколко момичета са го канили на срещи, но той е отказвал заради мен, за което съм благодарна, че не е имал паралелна връзка докато е бил с мен с някое друго момиче. Благодарение на натоварената му работа, времето което прекарвахме заедно ставаше все по-малко и по-малко. Вечер се прибираше късно, сутрин тръгваше рано.... Тогава ми се наложи и да замина от София за Варна за лятото при родителите ми, той ми каза, че ще ме чака да се върна есента, когато ми започва семестъра... От месец съм тук във Варна, от както съм дошла нито веднъж не ми се е обадил, писах му а той само го видя. Нали се казва, че очи, които не се виждат се забравят, явно така стана и при нас. Извеснъж всичко приключи явно, а аз не знам как да го забравя, постоянно се сещам за някакви случки, които сме имали заедно за тази една година, колко щастлива бях. Истината, че сама не мога да измисля, как да го забравя и как изобщо да си направя равносмерката как стигнахме до тук, защо изведнъж се отчужди, а уж много ме обичаше и го казваше... Смятате ли, че грешката ми е, че аз никога не съм му казвала, че го обичам, че никога не съм показвала толкова открито чувствата си към него? Да обичам го и то много, но има ли значение вече това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7c50597004
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Една любов се забравя с друга

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 17dd4d4fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще го забравиш като си намериш ново гадже. Клин клин избива. Излизай забавлявай се и недей да се кахъриш за този, че като чета изобщо не си заслужава. Горе главата и напред.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 14462e39f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много сте ми смешни тези, които се страхувате да "отворите сърцето си" за да не бъдете наранени и много обичате, ама не си показвате чувствата, а прекратявате връзката при първия проблем.
Изненада - всеки е бил нараняван някога, включително и приятелят ти. Всеки, който иска да има връзка трябва да рискува да бъде наранен. Приятелят ти е направил първата крачка за да се сближи с теб, ти си се държала дръпнато. И сега какво? Един месец не ти се е обаждал, а ти какво направи? Писала си му, предполагам веднъж, дори не си му се обадила?

Ако аз бях в подобна ситуация - да излизам една година с някой, да замина за друг град и той да ме игнорира, първо щях доста да се притесня да не му се е случило нещо. Щях да звъня упорито и ако не ми вдига, директно да се върна в София за да разбера какво се случва.

Но винаги е по-лесно да се каже, че "очи, които не се виждат се забравят", вместо да "отвориш сърцето си" за някого.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: edff72e183
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много странно.
Как така от голяма любов изведнъж не се чувате цял месец? Или умишлено пропускаш нещо, което е станало или нещо ти убягва на теб.
Ако наистина не знаеш защо се е получило така, обади му се и го питай. Възможно е (единственото, което ми хрумва) да е приел заминаването във Варна за пауза във връзката и за това да не те търси. Но като цяло това е доста странно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker