Много съм объркана и не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм объркана и не знам какво да правя
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2862 пъти
Здравейте, от къде да започна не знам, , аз съм жена на 40 години имам мъж и две деца едното от които е на 19 години вече. С мъжа ми не се разбираме напоследък много се караме, дракаме и се дразним взаимно един от друг. Дали за това или просто се случи не знам но от около месец на работа се срещнах с един колега. Започнахме да се закачане и да си разменяме погледи и да си пишем вечер след като мъжа ми заспиПърво той ми писа после и аз в началото се реьувахме но напослдък все аз пиша май, но не мога да се въздържа като го видя на линия той ми харесва публикациите виждам но не пише и аз пиша аз Като си пишем постоянно се усмихвам се хващам и постоянно мисля за него не мога да си го избия от главата а той сякаш е безразличен един път ми каза, че ме харесв но не можем да имаме нищо повече от секс, аз му казах че и аз не искам да си развалям семейство то, но въпреки това като го видя и сърцето ми се свива и станаха също. Мисля за него и се усмихвам той се държи много противоречиво един път е много мил друг път по безразличен. Каза ми аз да му пиша защото то е лесен аз когато мога защото той не знае кой е при мен крием се на работа и се срещаме да побъбрим но той все бърза а напоследък не иска и да се срещаме. Казва когато му дойде времето тогава ще има всичко. Аз да кажа кога да се видим той чака и ме разбираш каквото и решение да взема щял да го уважи. това ме наранява безразлично му е. Аз искам все пак да почувствам че и той е заинтересуван малко повече от мен за да рискувам семейството си и да бъда с него. Не сме правили секс все още малко градче сме а той живее сам но на централно място и ще ни видят и е малко сложно а и аз не се решавам още, луда съм по него но той като че ли не и не знам какво да правя, дали ако правим секс съвсем ще изстине към мен и край или пък ще поиска да се видим пак аз искам да не е само за веднъж. Направих му дребно подаръче едно кръстче и синджирче той се притесни и ми благодари уж го хареса а не го носи снима се със него и ми прати снимка и ми благодари но си носи старото не знам какво да мисля. Той ми е набор но е сам и няма деца на работа обикаля хубавите момичета и си говорят и смеят и аз го ревнувам следя го постоянно с поглед подлудява ме. Докосвам го уж случайни на работа когато мога, но той само веднъж е правил това. Един път когато му подарих подарък и го целунах по бузата и той ме целуна и той по бузата, после му писах че нищо не става от нас и че трябваше да се целунем като хората а той каза че там не е мястото и че като му дойде времето ще се целуваме на воля. Дайте ми съвети няма с кого да споделя и за това тук моля пишете ми мнения и съвети, благодаря че изчетох те тази дълга история. Сега сме в отпуск и се чудя да му пиша ли или да чакам да видя дали той ще го направи и да му домъчнее евентуално за мен от друга стана не се въздържам а и нали аз трябва да пиша когато мога... Помагайте моля

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: eb98bcde76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно казано даже не ми е ясно какво точно питаш.
Ясно е, че си хлътнала и е ясно, че ти си по-заинтересованата страна. Даже и да правите секс, скоро след това той ще бие отбой и ще те остави... очевидно не му липсва женско внимание и не е опрял само до теб. Ти си прецени дали искаш да си го причиниш.
Отдавна не си получавала внимание от друг, освен съпруга си и сега ти е приятно това, което се случва. С чувствата, които си развила, обаче, нещата за теб могат да завършат само трагично.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e6f106d54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените сте уникални! Вместо да харесвате мъжете си, с които сте отгледали деца - нещо много трудно, вие отивате при друг. Авторке, замисли се защо този човек е сам и без деца на 40 години? Иначе този човек иска секс, но го е страх от мъжът ти, но му се иска и нещо по младичко!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e62124586e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Оххх, неизживяна младост и по точно тинейджърки години. Съветвам те да намериш начин да не мислиш за него, звучи невъзможно, но тренира психиката си и ще стане. Звучи ми, като наивно момиче, знам, че си жена на 40! Недей да спиш с него! Той те иска само за секс и си обича свободата. Повярвай, ти си му близо и ако наистина те харесваше за нещо повече, щеше да е по - различно отношението му. Другото, което искам да ти кажа е, че той не иска да си усложнява живота и да поема отговорност, ти все пак си семейна. Казал ти е, иска секс!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f7f283579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Класика в българското семейство.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c009c50712
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами човека е бил откровен и ти го е казал-нищо повече от секс. Да, ама секса още е мираж, а ти влагаш и чувства. Ще те изчука 2-3 пъти и ще те захвърли и с нови сили ще подгони младите момичета. А най ме разби това, че и подаръци му правиш-като ония лелки, дето си плащат за секс на жиголо ли, как му се викаше-дано не ми се смеят четящите че не съм наясно с терминологията. Но тъй като самата ти пишеш, че той най често е безразличен, , не ти пише единственото, което мога да те посъветвам е спри навреме-не се излагай.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 76408fd699
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за съветите, но кажете как да си го избия от главата и как да спра да мисля за него...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6996def995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А когато ми пише той, какво да правя да му отговарям ли,как ще успея да се въздържа и какво да му кажа,а след отпуската отново на работа и като го видя незнам как да се държа и как ще му устоя....

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2323f7103e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ами не му отговаряй де! Просто общувайте само служебно, гледай си работата - сотй мирна. Стига с тия сапунки, избий си го от главата, защото ще си разбиеш семейството. Ако нещата загрубеят, да видя как ще убеждаваш мъжа ти, че е било само секс! Много ме яд на такива. Хем мъж, хем любовник пък и страдат, а има толкова самотни жени...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 78aff8b94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Голяма жена си, а с акъла си по зле и от 16-годишна тинейджърка. Защо не споделиш на мъжа ти за твоя проблем да видиш той какво мисли по въпроса?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 132d76207b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Ти си готова само, за едно ебане да си развалиш семейството
И то с ерген на 40 години, който до сега не е създал стабилна връска
Седни и говори с съпруга си, с който уж не се_разбирате.
После да не ревеш, в друг раздел на форума.
В малкия град всичко се разчува, и вижда.
Сега си свикнала на готово, и после да видиш, как се оправяш сама.
За ебане мъже бол. Но отговорни, честни, трудно ще намериш на 40 години.

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1fb971af65
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

14.   Типичен играч - държи те като риба на въдицата. Чака да му се молиш за секс и сама да заявиш, че не желаеш обвързване. Мисли си колко изиграна ще бъдеш, как ще те направи на глупачка, колко разочаровани ще бъдат децата ти, ако разберат за евентуална твоя забежка. Помисли, че може да върти и други паралелно с теб. Замисли се, че утре може да си разведена и зарязана, със срината репутация и разбито самочувствие.

Alpha, ж. 29 г.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a0500cde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До всички горе: Няма да му отговаря, добре.. Но е много вероятно той да се навие още повече да я гони, това че тя му бяга може да го стимулира да я желае повече, дори и за само секс. Току виж, смени стратегията... Да обърне ролите и тя да се хване. Ясно е, че иска само секс, дори и женен да беше все тая, просто тогава ще са в една и съща позиция. И женен не му пречи да си има любовница и да сваля и нея, само че сега го прави явно, с другите, защото живее сам. Но си мисля, че авторката няма да си го избие от главата така лесно, т. е не него, а идеята за онова, от което ще се лиши съвсем умишлено, от тръпката. Онова усещане, което вече с мъжа си може би не изпитва.
До авторката: Помисли си добре, преди да рискуваш да се набъркаш в една голяма каша, дали изобщо си струва и дали ако го направиш, съвестта ти няма да те гложди, защото ми се струваш свястна, просто ти липсва тръпка според мен. Едва ли си хлътнала по него, просто за теб той е една възможност за приятни моменти, според мен. Помисли струва ли си още повече, че той няма жена и не рискува нищо, а ти много!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a0500cde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторке: пак съм аз. Сега прочитайки пак писанията ти, усещам че си се навила да спиш с него. Ако е така поне не му се давай толкова "евтино". Дай му възможност да "поработи" за да те има, а как ще стане при твоето положение, той да му мисли. Така не само ще се вдигнеш в очите му, защото сега си повярвай ми много ниско там, но и е възможно секса и да не е само за веднъж. НО дори да се издигнеш в очите му, в което малко се съмнявам вече, понеже не си единствената вероятно, на която обръща внимание и една ли ще има времето да го направи, имай предвид, че постоянно трябва да се криете, ако не искаш мъжа ти да разбере. А и си задай въпроса достатъчно ли го познаваш, че да му се довериш в всеки едни смисъл на тази дума. За това трябва време. Защо не ти пише често както преди? Помисли... Ами защото знае, че вече си му навита и няма за какво да се напъва повече. Знае, че ще му дадеш лесно и няма да прави нищо за теб повече, според мен. Това ли искаш. Аз мисля, че не. Отношение от него едва ли ще получиш след секса. Мисли!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6e1e10d2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Знам че звуча като някоя наивна тинейджърка, но любовта прави хората слепи, а и като дойде не пита. Опитвам се да се преборя със себе си и със чувствата си, но наистина ми е трудно. Вие много ми помагате за което ви благодаря.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 6e1e10d2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Коментар номер 15 най добре ме е разбрал и е почувствал точно това ,което чувствам и аз.От както сме в отпуск вече цяла седмица аз не съм му писала,а той ми писа 2 пъти,но не мисля че отношението му нещо се е променило.Постоянно чакам да ми пише и се побърквам,но за сега се въздържам да не го правя поне аз.Гледам че ми гледа снимките които качвам,но нищо...Има още една подробност която не бях споделила с вас мъжа ми е с 12години по голям от мен и се чувствам сигурна с него,но разликата не ми пречеше до сега,но напоследък я усещам все повече...Той е на 52г все пак.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ddaaa3f5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не е любов. Силно физическо привличане, не любов. Ако си решила да се впускаш, поне наистина не се давай евтино, както казва номер 16. А най-добре си го спести.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ab59b12cb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Какво да направя, че да не е евтино, как да го накарам да си промени отношението както беше в началото, как да обърна нещата така че и той да не е безразличен. Сигурно може някак си, вече 5 дена съм на почивка със семейството той не пише само снимките ми гледа, последната вечер преди да тръгнем той ми каза да му пиша когато мога, но за сега се въздържам макар че днес бях на ръба. Искам да почна да му липсвам, но едва ли това е възможно, а той ми липсва ужасно много...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9ffd749732
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Пак се изложих вчера сутринта му писах,а не трябваше знам.....Писахме си и ми беше хубаво,но после се ядосах на себе си,че не устоях....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a0500cde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз съм номер 15 и 16.... Така... Аз какво бих направила на твое място - Няма да пиша първа и няма да го следя какво прави в социалните мрежи, дали публикува, дали ми гледа снимките, каквото и да е...! И няма да му връщам на съобщенията. Тотален игнор ще му направя. Каквото и да ми коства, ще се постарая. Ако иска да ми каже нещо.. да си намира начин да го направи очи в очи. Тогава ще се държа хладно и ще му покажа, че нещата не се въртят около него, че съм заета и че си имам работа, но все пак ще го изслушам. Ще се обличам добре, ще се гримирам и ще флиртувам с него, все едно му подавам сладолед и като се приближи го дърпам и си тръгвам. Просто недей да изглеждаш отчаяно хлътнала по него, Запомни: Той не е средство за твоето щастие!
Резултата ще е или ще почне да те ухажва както преди, но ще мине малко време... Това е единствения начин, според мен да му се дигнеш в очите, защото ще изглежда все едно си сгрешила за него и егото му ще падне, а сега все едно имаш пропуск в характера и не разбираш, че си играе с теб, така изглежда... И другото, което може да стане е той де се откаже. Така лесно ще разбереш дали наистина те е харесвал и дали наистина е щял да направи нещата, които е казал. С една дума, когато види че не си му в кърпа вързана или пак ще се бори за теб или ще спре. Но имай предвид, че може да те ухажва и само защото иска секс, дори може да иска и само за веднъж.
Ако приемеш мисълта да спиш с него само за веднъж и че може да не ти обърне внимание изобщо след това, значи си ок, но ако ли не, изобщо не си лягай с него, ще си много по-разочарована после, отколкото си сега.
Относно разликата ви: Идеална е. Аз на твое място бих погледнала с други очи на мъжа си. Всичко е въпрос на навик, а твоя навик напоследък е да мислиш за другия. Престани да се наказваш и се опитай да си го избиеш от главата, оня другия. Успокой се и го остави да се развива, ако нещо не става както ти се иска, значи не е твоето нещо. Или поне с него не е... с оня... другия...

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 2a0500cde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Пак съм номер 15 и 16... Забравих да ти кажа: Само гледай да не останеш от двата стола на земята! Хубаво си изпипай нещата, ако решиш да правиш нещо с него. Ако дори имаш и най-малко съмнение, недей....

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 9ffd749732
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Дали ще спя с него или не резултата май ще е един и същ все ще страдам след това,защото след това той едва ли ще ми обръща внимание а ,аз определено не искам да е за един път,но и определено не искам да си развалям семейството.Номер15много ми помагаш със съветите си за което много ти благодаря,ще опитам начина който ми каза ако успея да издържа от онзи път не съм му писала,но той пък ми писа веднъж,но и аз му отговорих за съжаление... Проблема ще е другата седмица като почнем работа и започна да го виждам направо ще полудея...Ако той се откаже обаче което си мисля е доста вероятно също ще го преживея много трудно...Най -добре ще е да си го избия от главата веднъж за винаги,но това казва разума ,а сърцето казва друго...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 52c8372da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Намери си друг обект, който не е от работата ти, така ще го забравиш

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 117c3bd001
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Сигурно вече ставам банална и ви писна от мен, но не мога да се позная, защо съм толкова глупава хем виждам че той не е чак толкова заинтересован хем продължавам да се излагам, защо съм такава глупачка не знам. Подлудява ме настоява да се видим на саме, но иначе се държи резервирано хем ми пише хем после ми говори с половин уста или не му се пише не знам, а трябваше да не му отговарям, но не се въздържах. От утре сме на работа и ще видя как ще се държи на живо.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 52c8372da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   не иска да ти дава надежди, иска само секс. Ти май не се опитваш да го замениш с нещо друго, много си хлътнала, като тинейджърка, а той те върти на пръста си. Помисли колко ще нараниш децата си ако разберат

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 704c52b8e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От както се върнахме от отпуска нещата доста се промениха, аз се държах х ладно, но той беше много мил и всеки ден е много мил, дори и малък подарък ми направи вчера, постоянно ми пише и на работа ме следи с поглед усещам го, щом погледна и срещам погледа му, а той ми се усмихва или нещо друго... Имаме си едно тайно място на работата и днес се срещнахме там за първи път се целунахме истински и той започна. Цял ден мисля за тази целувка и не мога да спра да се усмихвам, Предния ден бях тъжна или ядосана по скоро от работата и той веднага ме забеляза и започна да ме успокоява, да ме пита защо съм тъжна и т. н. Незнам дали е правилно, но ако не го направя няма да мирясам. Другата седмица ще остана сама за два дена и мисля да се видим тогава само за веднъж и край за винаги, незнам как ще се преборя със съвестта си, но ще трябва и с нея и с чувствата си да се преборя, но... мисля че съм се решила и мисля че това може и да освежи връзката с мъжа ми. Дано да не сгреша.... Все още имам 1седмица за размисъл...

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 52c8372da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Сигурно няма да е само веднъж, ще започнете връзка

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 91eefd54da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Времето ми изтича почти не остана време, но аз все повече хлътвам и явно ще го направя, но ме е страх мъжа ми да не разбере. От друга страна с другия нещата са супер на работа всяка сутрин отиваме по рано и той и аз и се срещаме на тайното ни място и се целуваме. Като ученици, но е толкова вълнуващо а през деня се правим на разсеяни пред другите но постоянно се гледаме и усмихваме, всяка вечер си пишем пишем си и през обедната почивка въпреки всичко все още се чудя дали да го направя....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: af0f4f86d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Здравейте, пак съм аз, днес е деня в който ще се срещнем и ще имаме цяла нощ, само че съдбата си прави шега с мен явно, защото вчера ми дойде и явно няма да можем да правим секс. Въпреки това той каза че пак иска да се видим нищо че няма да правим секс, да си прекараме ноща заедно, да се гушкаме и целуваме. Аз се съгласих дали е правилно не знам, но.. си мисля той защо иска да се видим въпреки че няма да има секс. Вие как мислите?

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9d9892cc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Стига си писала глупости.
Нали можеш да правиш минети, имаш цяла вечер.
Повечето коментари са твои.
Мъжа ти явно, не те е... е, затова мислиш само за изневери.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 951a78fa5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Ох, авторке, вземете се изчукайте и да ви мине, че ми писна да чета: ох, ама да му пиша ли, ама като ме погледне, колко секунди да го гледам и да се усмихна ли, ама ако му пусна, колко пъти ще го правим преди да ме зареже....
Като си в цикъл, вземи му направи свирка на човека или му дай отзад и да се приключва с темата!

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8356204d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Мислим, че си полудяла. Ти годежен пръстен ли очакваш? !

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 4b2d4aeeea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Извинявам се на всички ако съм ви досадила с мойте проблеми, но нали за това е този сайт да си споделяме чувствата. Нямам с кой друг да споделя..

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fd65ac0c99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   <35> - представяш ли си мадамата (40 годишна) седи в хотелската стая или на фирмено парти /примерно/ с таблета или телефона и чака да одобрят коментарите за да реши дали да му пусне или не ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f7f283579a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   За пореден път моля модераторите са spodeli.net да не публикуват хейт и коментари които не само нямат за цел да помогнат но и съдържат убидни реплики!
Коментар 37 е недопустим

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e129a0d464
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   От авторката ще бъда и аз по груба този път макар че не е присъщо за мен. Изчукахме се вече два пъти, по точно прекарахме вече две нощи заедно и го правихме много пъти, но не ни минава искаме още и още... Страх ме е мъжа ми да не разбере и искам да прекратят всичко, но не мога желая го, а и чувства явно започвам да влагам...

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ba8c7d8c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Към авторката
Защо ни занимаваш с твоите курвенски истории? Ти си щета за семейството си. Всички тези щети ще паднат върху детето ти. Въпрос на време е. Само почакай и ще видиш

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 84845fa737
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Няма да кажа какво мисля за теб авторке, но се моли такъв като мен никога да не е много на високо, хаха.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker