Той е турчин и техните няма да се съгласят - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е турчин и техните няма да се съгласят
преди: 13 години, 6 дни, прочетена 2969 пъти
С моя приятел сме заедно от 4 години, аз много го обичам, бих дала всичко за да съм с него, до като смъртта ни раздели, но има един проблем. Неговите родители не ме искат, не одобряват нашата връзка. Защото баща ми е българин, а майка ми кадънка. Той е турчин. И за това не можем да се оженим. Все чакаме неговите родители да одобрят нашата връзка, но аз знам че няма да я одобрят, и затова с всеки изминал ден се отчайвам. моля ви помогнете ми! дайте ми съвет какво да правя? Да продължа да съм с него и да съсипвам нервите си или да сложа край на всичко.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 5 дни
hash: 2ec4b2471b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не мога да го разбера. Не стига, че по целия свят презират и мразят мюсюлманите, не стига, че цяла Европа ясно показа на турците, че са втора категория хора и че не ги искат в ЕС. (за тях даже има визи) А тези неандерталци видиш ли не искат да обвързват семействата си с нас българите. Все пак ние сме членове на ЕС, христяни и сме добре дошли навсякъде в Европа, а скоро и в САЩ. Аз разбира се, не бих позволил дъщеря ми да ходи с турчин, но не мога да разбера мотивите на турците за обратното!

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: edec7f78ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не те искат най-вероятно, защото майка ти е кадъна-мразят циганите повече и от нас, но не виждам с какво основание като истинските турци са по-черни и от тях

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: e73085b8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   що не вземеш да ми дадеш скаип да поговорим. па стига сте се пенили и турците са хора. заради високомерни българи кат вас сме на тоя хал. 1 ти да не летиш че се имаш за повече от другите. кво като си в Европа или по точно на опашката на Европа. що трябва да тровите момичето си с злобата си кво като е турчин важното е да се дуржи добре с нея и да я уважава. санким сички българи са китка

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: de4b00897e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   светни ме какво е „кадънка“ - това туркиня ли е?

Ами твоят човек трябва сега да се докаже - или ще избере теб и любовта си, едно ново начало на нормални млади хора, или родителите си - „турци от старо време“.

Гледай обаче децата ти да не са мюсюлмани, защото горните са прави - все по-глямо ще става противопоставянето и като големи хора, твоите деца, трябва да изберат страна, за киято да се бият.
Аз например не бих дала начина си на живот за нищо на света, свободата си, правото си да уча като жена, да съм наравно с мъжете - т. е. децата ми ще са християни и ще бъда готова да го пожертвам, ако отново стане България жертва на ятагани, ако пак ни потопят в кръв.

...
ти си между два свята, два етноса и религии...

моята братовчедка беше зарязана след 5 годишна връзка - не била туркиня - дано твоят те обича повече

 
  ...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 2ec4b2471b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм номер 1.
Всяка дума която съм написал е истина. Когато ходя в Турция, само показажам паспорта си и получавам печат. А ако някой резан иска да дойде в България, той трябва да има виза. Бил съм в Германия немците не са големи фенове на източноевропейците, но ако съм на интервю за работа с някой турчин съм спокоен, че работата е 100% моя.

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 дни
hash: 3c6aeab6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   А твоите родители одобряват ли избора ти?
Аз не мога да разбера- вие не сте от вчера заедно, все пак 4 години не е никак малко време. След като през цялото това време сте били заедно и сте доказали обичта си пред всички, какво значение има мнението на родителите?! Вие сте тези, които ще живеете заедно. След време, когато родителите починат вие оставате двамата и семейството, което ще изградите. Ако живеете в някое малко градче или селце ви разбирам. Там живота е друг.
Според мен бъдете силни и се противопоставете на всички. Рано или късно ще отстъпят. Не питайте никой- това е вашия живот, ти няма да се жениш за неговите родители. намерете начин да живеете самостоятелно и да се радвате на любовта си. И съм сигурна, че с повечко търпение, един ден семейството му ще ви разбере и ще те приеме. Успех!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: 47f6c78a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм съгласен с №6! Щом се обичате, какво ви интересуват другите?! Не сте от вчера заедно, че да питате може ли да сте заедно...

>>> Тишански <<<

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 23b40a30b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   А, на вас какво ви пука за родителите? Да не сте малки деца? Можете да се ожените и без разрешение...

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 4 дни
hash: 435f5fe787
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Отговор на номер 6. Той ме иска, но не иска родителите му да страдат и за това не можем да се отделим да живеем заедно. С две думи той много държи на тях. И така съсипжа живота и на двама ни.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 дни
hash: f4131dfe4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Защо никой не спомена, че сме в Европа и е 21 век! Що за ретроградни и расистки разбирания. Но съм от София, а незнем в малките градове и села как е. Може би хората там/възрастните/ са по-ограничени. Защо не поговорите с родителите? Вземете ги съберете заедно и проведете открит разговор. Това няма да го очакват и може да има ефект. Ако не - към някой по-голям и модерен град и толкова.

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 2ee2fee3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   сестро по добре да реши дали държи на теб и да се свършва. не е проблема маи религията мила ти сама си даваш отговор. просто тои не знае какво иска. така че кажи му седни говори с него и да решава. ако питаш мене по добре сега да те заболи отколкото след време. и мила в една връзка винаги има двама човека а почнат ли да се намесват и други то вече е нещо друго. като казвам че религията не е проблем го мисля ако наистина има чувства към тебе ще го докаже. в краина сметка родителите са до време

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: fe32f99c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе какво убеждавате момичето, че момчето не я обича, вие говорили ли сте с турци. Тях от малки ги възпитават семейството да не се разделя по никакъв повод, винаги да са заедно и да си помагат цялото семейство.
Момиче единственият начин е той да тропне пред родителите си, тя ще е и толкова, да ги заплаши, че ще го загубят, ако не те приемат. Така става при турските момчета, но после ще се наложи да живееш с тях, да прощаваш много и да се научиш да не ти пука за някой неща, ако го обичаш толкова много.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 дни
hash: 30e571626e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   никои не я убеждава че не я обича. ами тои да вземе да си застане на мястото кат мъж. не да разиграва и момичето родителите си. не може хем да иска жена хем да не може да се оправи с родителите си. ако не може тя трябва да си продължи живота не да чака евентуално някои ден нещо

 
  ...
преди: 13 години, 3 дни
hash: 095597c074
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Oт номер 6:
Мило момиче, твоя човек мъж ли е или какво. Много ги бил уважавал, заради това цял живот ще живее до гъза им (с извинение за израза). Бъди и ти твърда. Кажи му да им каже, че е взел решение- иска да е с теб и точка. А ти на свой ред му кажи, че искаш да сте самостоятелни. Знам, по-трудно е, но ще се справите. Родителите във всеки случай пречат.

 
  ...
преди: 13 години, 2 дни
hash: 1ecd855299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   отговор на номер 13:мен ме е страх да поема тази стъпка, че да му кажа да избира, и знам че ако му кажа, той ще избере техните, и аз ще съм зарязаната. а аз не искам той да ме зареже. аз много ама много го обичам.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ddf62f3da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 4, защо след всяка тема пишеш за братовчедка ти? Разбрахме, че е била зарязана, защото не е туркиня и жалко за нея, но не може по това да съдим за всички. Авторке, ако се обичате, борете се за любовта си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker