Кога съпругата променя сексуалните си навици!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кога съпругата променя сексуалните си навици!?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 2108 пъти
Въпросът ми е към семейните жени- съпруги! Поради какви причини една съпруга -към 47 (25 г. семеен живот, без видима!!! индикация за изневяра, нормално семейство -две деца, достатъчно пари и възможности, добър секс, внимание от съпруга, споделят заедно почивки, екскурзии, празници)... за една нощ смени сексуалните си предпочитания.... от години. Съпругът, безброй пъти е искал и предлагал да разчупят мисионерската схема... и винаги е получавал отказ. На директно отправения въпрос... отговорът ".... ми дойде ми от вътре". Те това е!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 7b2829cd22
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Иска да трясне някой конкретен, но на нея й се струва, че е по-отворен в секса и да не се изложи разчупва първо с теб.
Може и само фантазии нейни да са и да не премине границата, но причината е заради някой.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 96174bb6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Когато в схемата "влезе" нов субект ;) Тогава и се променят... хмм, навиците на партнъора, еле, ако по презумция е консервативен. Просто се огледай внимателно в дребните детайли-станала е по взискателна към външния си вид, купила си е нови гащи и сутиен, дори и цвета на червилото е сменила. И може да се досетиш, КОЙ ти е баджанак :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c427b7cfe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   По добре не задавай такива въпроси. Жените са подчинени предимно на емоции и хормони. Ако е решила да разчупи нещо в спалнята ще го направи с теб или без теб. Моята е на същата възраст и напоследък изтрещя и тя. През годините съм и предлагал какви ли не игри, комбинации и конфигурации, включващи дори повече от един двама мъже и винаги съм срещал категорични откази и скучен секс след това. Дали е имала забежки с които да си осигурява разнообразие не знам и не ме интересува. Знам, че след години на рутина и скука си събрах всички фантазии и несбъднати емоции и си намерих начин да си ги сбъдна без нейно участие. Обичам я и я уважавам достатъчно, че да не я принуждавам да прави нещо против волята си. Сега обаче нещата са различни. Дали хормоните и наближаващата критическа имат пръст - сигурно?! И през ум не ми е минавало да я питам за причините за да не я откажа от щурите идеи. Толкова щеше да е хубаво още на времето да ги осъществяваме заедно, но и сега става, важното е че сме хванали вярната посока в това отношение. Иначе и ние винаги сме били щастливо и здраво семейство - възможности, пътувания, задоволителен и редовен еднообразен секс, добри приятели, хубава работа, уютен дом....
Съвета ми към теб е да не питаш а да се включваш с желание и позитивизъм към тези нейни изблици. Бъдете щастливи и щури! Живота е прекрасен когато има с кого да му се наслаждаваш ;)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 217bf1a69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Влюбила се е в някого и докато спи с теб, си представя него. Примерно... Нямам представа.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: d70f6b4e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хмм, аз пък ако спя с някой друг и ми харесва, хич не ми е до стария партньор. Примерно, харесва ми да правя орална, но на един бивш беше абсурд да го направя. Просто нещо ме отвращаваше в него. Не беше хигиената. Изневерявала съм, спала съм с двама едновременно и знам какво говоря.,
И стига с тия алфа мъжкарщини със скучните домакини. Давате ли си сметка, че вие понякога повечко мечтаете, но като изпълнение ви няма... Винаги аз съм била по-сексуалната и инициативна в една връзка. Или аз все на такива попадам...

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 540ae2f92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Чела е някоя статия в нета, която е казала "Нека се развихрим в леглото" в някое женско псисание.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 597bc5d616
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Учудвам се колко тесногръдо и комплексирано разсъждава по-голямата част от мъжете, не само в тази, но и в други подобни теми. Изневярата, мили хора, (емоционална или физическа, случила се или предстояща) далеч не е единственият мотив за промяната в сексуалните навици на една зряла жена.

Възможно е нивата на тестостерона й да са се покачили с времето (да, правилно, тестостерон; стероиден хормон от групата на половите хормони, като при бозайниците се секретира основно от тестисите на мъжките и от яйчниците при женските, въпреки че малки количества се секретират и от надбъбречните жлези). Именно той е един от главните отговорници по отношение на сексуалното желание и неговите проявления. Никой ли от вас, мъже, не е чел, че при много жени с годините се увеличава в пъти желанието за интимност, за експерименти в леглото? Нужно ли е, понеже една жена търси начин да разнообрази случващото се в сексуално отношение, веднага да я изкараме... шафрантия? Пропаднала? Невярна? С мръсни мисли за този или онзи?

Да не повярваш, но една жена може да потърси разнообразие рязко и без да дава признаци (? ! ) на изневяра. Шокирана съм колко бързо мисълта ви скача право към паралелни креватни забавления, но не и към идеята, че жената може би (понеже е хомо сапиенс, има мозък, хормони и т. н. ), само може би... също се нуждае от нещо ново. И е решила да ви го предложи днес. Не вчера, не преди пет години. Днес.

Имайте повече доверие на жените си. Изслушвайте ги, ценете това, което правят за вас. Не ги оставяйте да заспиват самотни и със сълзи в очите. Стремете се да разберете, не само да изслушате с едно ухо от куртоазия и да се обърнете на другата страна, убедени, че сте прави. Ако наистина сте партньор на тази жена в истинския смисъл на думата, гарантирам ви, тя никога няма да потърси друг - нито в леглото, нито емоционално.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 075ab786cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не знам до колко ще съм ти полезна с коментара си,тъй като и аз имам дълъг брак,без да съм изневерявала.Имахме приятелско семейство,жената имаше постоянно любовници,от един-прескачаше на друг.Подозирам че се е влюбвала-в любовниците си,разбира се,защото един път мъжът и,леко подпийнал ми сподели,че тя не иска секс с него,или пък ако прави го прави насила,по задължение.Щом прави секс с тебе,че иска и иновации-и аз не вярвам да ти изневерява.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b3cda5cc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Еми радвай се какъв ти е проблема. Хората на 50 не могат ли да се. променят?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c0a133a925
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така стана и при мен.
Разбрах по много нелеп начин, че си има друг )-:
Не е задължително при вас да е така.
Успех и не го мисли! я

 
  ...

...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: a7d7874801
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Когато изневерявах, едвам докосвах мъжа си. По скоро нежеланието би било индикация.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: fa97b37dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   – Докторе, не мога да разбера дали обичам мъжа си. – Какво Ви кара да се съмнявате? – Ами по време на секс не мисля за него. – А за кого мислите? – За този, с когото правя секс…

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker