Мъжете Везни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжете Везни
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1436 пъти
Здравейте! Бих искала да попитам какво ви е мнението за мъжете от зодия везни. Наистина ли са мили и добри как се живее с тях, сериозни ли са, грижовни ли са. Влюбих се в един такъв, та любопитно ми е лъжа ли се, лъже ли ме или наистина са такива. Аз съм зодия рак, много се усещаме с него, нежен е и търпелив, но сякаш има една несигурност в него, чудя се аз ли допринасям за това или си е такъв. Много е любвеобвилен, постоянно ми казва, че ме обича и че не може без мен, дори ми казва че съм неговата принцеса :) Понякога му вярвам, а друг път се съмнявам, карали сме се не винаги всичко е било гладко, но и на двамата бързо ни минава и пак си казваме обичам те. Чувствам го много близък, сякаш сме една душа и пак си имам съмнения. Та въпроса ми е, имате ли такъв мъж до себе си, какво ви е мнението за везни, по специално мъжете. Благодаря предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: f4c980744e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ясно и кратко-тея зодии са като врачките, ако научка ок, ако ли не, не им вярваш.
Всичко е до човека, не се занимавай със зодии

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: c9abd73144
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На мен също ми е интересна астрологията, аз съм зодия скорпион, но някои неща, които пише за зодията ми са верни (даже повечето). Имам познати, които са зодия везни и са наистина добри хора. Късмет ти пожелавам :)

М20

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: f401961455
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Най- дългата ми връзка беше с мъж везни и те са наистина всичко което каза погоре и не се преструват. Мжете от тази зодия се опитват да предотвратят всеки скандал и много бързо прощават. Те са мили, грижовни, любвеобилни, срамежливи и обичат като за последно. НО но имат много голям недостатък: те до толкова се вманиачават в партньора си, че изискват цялото му внимание само за себе си, няма приятели няма семейство и освен това са много педантични и строги относно домакинството. И всичко това го наблюдавах при още няколко двойки.

Дано да съм помогнала,
целувки от момиче с приятел Скорпион

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 0e881341bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Хората не са 12 типа, а уникални.
Везните се славят със своята колебливост. Но по-притеснително е да мислиш, че любов означава просто фразата 'Обичам те. ". Това е етап влюбване. Минава. Любовта е най-вече да си зрял човек, да знаеш какво даваш, какво можеш и искаш да дадеш на другия и съответно той на теб. Да обичаш с делата си, да споделяте еднакви цели. Тогава и да не си казвате Обичам те, любов ще има. Товс ввашето е детинска, насилена работа, личи си, аз това, той онова, аз Рак, той Везни. И какво от това, зодията си е зодия, а човекът -характер.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: e2680ce673
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кофти порода, както и жените от същата зодия!

Me

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 06a8555a7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И моят приятел е везни. Страшно инатлив и заядлив човек. Друг път много романтачен, грижовен.. Абе сякаш има две лица

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 051346134c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Какво мислите за мъжете Дева?
Наистина искам да знам!
Благодаря ви предварително :)

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 57dc34a2ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   За да можете да придобиете по-точна представа конкретно за вашия случай, би било добре да се задълбочите от гледна точка на астрологията - да проверите своята натална карта, както и тази на партньора Ви, и впоследствие да се консултирате с астролог или да проучите в интернет кое какво означава и доколко бихте могли да се напаснете. Освен на зодиите, в астрологията се прави анализ на планети, домове и аспекти, а синастрията е онзи дял от астрологията, който включва съпоставка на две натални карти с оглед тяхната съвместимост. Иначе чисто теоретично знаците Рак и Везни са в конфликт, тъй като сключват ъгъл от 90 градуса
помежду си.

 
  ...
преди: 5 години, 2 месеца
hash: 8a49340ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 5 защо да не си казваме Обичам те, нима е лошо или изкуствено? , и защо да си малко като дете или да носиш детското в себе си да е нещо насилено, ти или го имаш или го нямаш и какво лошо има да вярваш в зодии, поне 50% има вярно, понякога повече позитивно, друг път негативно. Постоянно си казваме, че се обичаме и не ни омръзва, точно защото сме като деца, истински :))) Много го обичам, двамата сме много любвеобвилни и не виждам нещо лошо в това.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 8 месеца
hash: 8a49340ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря ти номер 4, темата ми е стара но още я следя, за всичко си права, както беше най - милия и добрия, малко по малко се показа какъв е, пълен егоизъм, това е гадната им страна, а могат и да са злобни, ако не стане на тяхното, опита се да ме отдалечи от семейството ми и да ме игнорира на 400 км. но не успя. Дааа, само обещанията му останаха да дойде при мен, но не поиска да се отдели от неговото си място, само мили думи и накрая като видя, че няма да ида при него, защото така на него му харесва ме изостави, а голямата любов беше...... Пълни глупости, манипулатор, егоист и злобар...... Но аз съм зодия рак и си държа на моето, това го разби, сега може да съм сама, но и той е сам, защо ли?, защото мразя да ме лъжат и не мога да простя егоизма му да ме отдалечи от всички мои близки, за да му е на него добре, е това е милия мъж везни...... Не искам вече такъв, по - добре директен, отколкото прикрито мазен, пълно разочарование :(((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker