Да я оставя ли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да я оставя ли
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1247 пъти
Здравейте, моля ако може историята ми да бъде публикувана защото наистина е важно за мен. На 19 години съм имам приятелка на 17, която много обичам. Проблемът е, че характерът й е много тежък, доста сме различни.... Аз съм по-мил и обожавам да й правя комплименти, както и ми е приятно и когато тя е мила с мен, но това е много много рядко... тя е някак винаги студена, надута, не показва чувствата си.... знам че ме харесва, защото остави бившия си заради мен.... но честно казано не знам какво да правя, когато й правя комплименти или съм мил с нея тя почти не показва радост и не виждам да сияе от щастие или да се радва.... или може би го крие в себе си не знам... иначе ме търси кара ме да ходя на селото й и да се виждаме знам че има нужда от мен и ме харесва.... вчера й пиша 'днес беше много красива' и тя ми казва само 'ок'.... после пак нещо подобно и тя пак само 'ок'.... е може ли нормално момиче така да отговаря наистина не го разбирам.... просто полудявам като е безразлична към начина по който се държа с нея.... очевидно характерите ни са много различни какво мислите??? не искам да я оставям, но имам нужда от момиче, което поне малко да показва, че й пука за мен знам ли... знам че няма друг, просто такова й е държанието и тази студенина ме убива....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 8eb0c9c008
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо можеш да поговориш с нея. Кажи й това, което каза тук, кажи й как се чувстваш. Вероятно може да няма промяна, ако характерът й е такъв, но можеш да опиташ. Може и просто да я е страх да показва, че й пука, но май повече клоня към първото. Но първо поговорете и след това предприемай действия.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 60e956bf25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Понеже си на 19, все още ти е простено подобно държание. Описаното от теб отношение към приятелката ти е христоматиен пример как НЕ трябва един мъж да се държи с една жена.
Това, че постоянно и даваш валидация с незаслужени комплименти, подчинено държание, стемеж да и угодиш по всякакъв начин субкомуникира на приятелката ти, че може прави си с теб каквото поиска и напълно те е подчинила. Сега си представи ти как би се държал с човек, който напълно си подчинил - ще изпитваш ли някакво уважение, привличане, стремеж да му се докажеш и харесаш? Когато нещо ти се поднася на тепсия, не го цениш. Това е железен вселенски закон, който важи не само в любовта.
С това отношение тип "с кърпа съм ти вързан" предизвикваш в нея досада и желание да те отблъсне. Бъди сигурен, че споделя с приятелките си, каква лепка си, как постоянно и досаждаш и и се мазниш, как не те желае особено физически и т. н
За да промениш нещата, просто промени държанието си на 180 градуса. Веднага спри с комплиментите, които тя не е заслужила, дръж се дистанцирано и я остави основно тя да те търси и да полага усилия да запази връзката ви. Възнаграждавай доброто поведение с лек комплимент (само ако го е заслужила и не за външността и, а за ума, за някакво нейно постижение или за добро поведение към теб) и строго наказвай с игнориране нейните глезотии, опити да те подчинява, да ти казва как да се държиш (и да не се държиш), какво да правиш или как да живееш като цяло. Като цяло започни да живееш с нагласата, че си мъж със свой живот, ценностна система и възгледи. Никога не позволявай на която и да е жена да ти се "качва" и да те командва, защото тогава тя моментално ще изгуби уважение и привличане към теб. Забрави за всякакви оправдания, с които би оправдал лошо държание към теб - тя е със сложен характер, тя е в цикъл, скарала се е с учителката си и прочее глупости. Бъди готов моментално да си тръгнеш от всяка жена по всяко време, ако тя не те третира с уважение и респект... отговарящи на твоето уважение и респект към нея.
Предполагам съветите ми ти звучат радикално, но повярвай ми това е единственият начин да имаш удовлетворяващи отношения с жените и те да те уважават и ценят като мъж.
В твоят случай ти предлагам да започнеш да прилагаш този подход с приятелката си незабавно. Ще мина малко време докато тя осъзнае какво става и приеме новата си роля в отношенията ви... ролята на жена, следваща мъжа. Съответно мъжа в твое лице трябва да е готов да стане водещ и вземащ решенията във връзката. В това няма нищо лошо, половете имат своята роля и жените обожават да бъдат водени.
Ако видиш, че тя не е съгласна и продължава да се държи зле с теб - просто напусни. Уведоми я, че се разделяте и я напусни без повече обяснения. И след това ще стане интересно... повярвай ми :))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker