Как го приемате, когато непозната жена ви заговори? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121187)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как го приемате, когато непозната жена ви заговори?
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1909 пъти
Здравейте. Аз съм на 20, момиче. В момента си нямам приятел. Онзи ден бях в парка с приятели и видях едно непознато момче, което много ми хареса като излъчване, имаше нещо интересно в него. Момчето стоеше на една пейка с негов приятел и на мен много ми се искаше да го заговоря, но не го направих. От срам ли, или просто от задръжки... не знам. Той си тръгна и аз се оправдах пред себе си, че не е удачно, може да го приеме като натрапване, навлизане в личното пространство и т. н.
Та днес се замислих как мъжете приемат това непозната жена или момиче да ги заговори просто ей така, на улицата или в парка. Мъже, как реагирате, когато някоя непозната ви заговори на публично място (но не бар или дискотека)? Мислите ли си, че иска нещо от вас, лепвате ли и веднага етикет? Или сте отворени към случайни запознанства?
Аз съм си втълпила, че мъжът трябва да направи първата крачка, което е тъпо. Затова ме е срам да заговоря непознато момче, нищо, че реално искам само да се запознаем. А ми се ще да не съм толкова срамежлива, но се притеснявам, че момчето може да си помисли, че свалям всеки срещнат или че искам нещо от него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1eaf175b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага я съдят за сексуален тормоз!

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: b1121b7e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много се изкефих на въпроса, просто защото имам най-якия отговор. Просто не ме заговарят :D
Никога, по никаква причина. Аз също не го правя, не заговарям никоя.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 54d2c6a9e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Разбира се, че очаквам нещо да иска, щом ме заговаря. Другият вариант, ако не иска нищо, е да я помисля а луда. Всики иска нещо - ето ти искаш "реално искам само да се запознаем", но това "само" не е просто "само", а с очакване за нещо повече след запознанството. Всички искаме да се запознаем с хората, които са ни симпатични, но ако няма обща среда е трудно, особено за момичетата.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d6bd45540a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости, на мене ми изглежда готино, добре е че уточни къде е заговарянето. Именно защото жените го правите по-рядко на мен би ми се сторило нещо ново и не задължително с идеята да не сме само приятели, но тук зависи и от подхода който избереш. Що се отнася до притеснението, много е сладко когато момиче го изпитва видимо, но въпреки това те заговори. Успех друг път!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 00d171419e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Няма нищо лошо в това, просто на 99% от мъжете да ги заговори жена не им се е случвало никога.
Да, ще се приеме че искаш нещо от него, както ако теб те заговори някой ще приемеш че искаш нещо от него. Никой не се запознава ей така с някой на улицата без причина. Но за разлика от жените, ние мъжете няма да се правим на недостъпни и ощипани. Освен ако не е обвързан или не си грозна, пиши го в кърпа вързан.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 6ea9080daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз бих се зарадвал ако някое момиче/жена ме заговори, особено ако е интелигентна личност :) Не го свързвам с нищо лошо, дори напротив

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: bd725dc6ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще допълбя въпроса ѝ. Как ще реагирате, ако момиче ви пише първо въя фейсбук. Познавате се и сте на здравей-здрасти, но до там и тя реши да ви пише. Интересно ми е дали го приемате за отчаено или подобно.
Ж21

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 3153fb311a
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

8.   По същия начин по който и ти ще се чувстваш ако те заговори непознат мъж, попринцип е необичайно, но масово имам приятелки който се оплакват, че няма мъже който да флиртуват с тях постоянно гледат от страни и нищо не предприемат, явно скоро време ще си разменим ролите. Аз лично съм отворен към запознанства и бих те приветствал стига да не мъцнеш Здравей и да се усмихваш и да очакваш аз да продължа разговора при положение, че дори и не знам защо ме заговаряш. Всеки е резервиран малко или много защото ако се замислиш, няма много нормални който да те заговорят просто с цел запознанство, или ти искат пари, или са друсани и те взимат за душевна кофа, или не са на център, или са някой от поредната организация която събира пари за благотворителност. Бъди заредена с чувство за хумор винаги помага.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: eea28d0383
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Здрасти, аз като мъж го приемам много позитивно ако жена прояви инициатива и инициира контакт и веднага мнението ми за нея се вдига страшно много. Забелязал съм, че мнозинството момичета и жени са дръпнати, неуверени и плашливи с някой който не познават така, че обратното е много освежаващо и приятно.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 2b8f76ee11
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към № 7
Ако макар и бегло, но се познаваме и ме заговори във фейса, въобще няма да го приема лошо. Ще си помисля, че има някакъв интерес към мен и просто е направила първата крачка, след като аз си правя пас. Ще ми е още по-яко, ако например аз съм я бил поканил за приятел, защото да кажем ми е харесвала и сега тя проявява активност. Но по какъвто и повод да заговориш мъж, който познаваш, няма проблем. Ако обаче той е обран от към отговори, не е ок да досаждаш.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dcfc5d9a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мъж съм. на 29. Напълно съгласен с номер 9. Би ми се издигнала като човек, който знае какво иска и е готова да положи усилия. Заговаряли са ме и ми е готино. Ако е грозна и не ме кефи, бих й казал нещо готино, и тактично да отклоня офертата, но ще й предам позитивни емоции. Няма от какво да се страхуваш. Живея в Европа и се е случвало в клубове момичета да идват да търсят контакт. Българските жени сте една идея по традиционалистки.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 9a6e14a74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мен момичета по тази причина никога не са ме заховаряли за 20 години..
:D така че... не знам какво е.. но мога пък да си представя..
бих потънал в земята....

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7e3b89079f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   В последните 10-15 години десетки са били момичетата и жените, които са ме заговаряли на улицата, но са били или съмнителни ученички, просещи си "1 левче за автобусен билет" (естествено, трябва им за цигари или алкохол), или да дарявам някакви пари на не знам си какво сдружение (най-често също измама), или да ми дават рекламни листовки и парфюмни пробни лентички... С други думи, спирали/заговаряли са ме единствено жени, които са целели да извлекат паричен интерес от мен или на които им се плаща да заговарят непознати минувачи.
Единственото изключение беше едно нисичко и срамежливо, но много учтиво момиче, което една вечер ме догони стотина метра, за да ми донесе чадъра, който си бях забравил в един хранителен магазин.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 92842c6811
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не ми се е случвало. Жените не го правят по ред причини - за да не ги помислят за лесни, поради страх от отсрещния отговор, защото очакват мъжа да е активния.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 970289f15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако е интелигентна жена и с вежливо отношение- то това ще е страхотно! Много ще се зарадвам! Между впрочем, като студен МНОГО често ми се е случвало! Нещо повече- мен си ме свалиха, така въпреки, че НЕ съм очаквал нищо от другата страна! Но и дори само за запознанство е ЧУДЕСНО! Евала на такива жени

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker