Болката от несподелените чувства - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болката от несподелените чувства
преди: 5 години, 9 месеца, прочетена 1269 пъти
Здравейте. Момиче съм на 18 години и от известно време ме мъчи факта, че абсолютно никога в живота си не съм преживявала тръпката на споделената любов, дори за малко. На външен вид (ако според някой е от значение) изглеждам прилично, не съм от модерните момичета с хиляди снимки, непрекъснати тагвания, активен социален живот и като цяло ме отвращава цялата тази позьорщина, но се отклонявам от темата, та, нормално момиче съм. Въпреки, че съм едва на 18 и знам, че целият живот е пред мен ме измъчва факта, че преживявам една и съща болка на несподелена любов във всички фази на израстването си, или иначе казано... не, че не ме харесват момчета, напротив... просто в редките случаи в който аз харесам някого той е не или недостатъчно заинтересован... (все му е тая) а аз страдам, наистина страдам и ме боли, мъчно ми е, защото съм от хората, които може би заради липса на нежност се захващам за най-мъничките жестове и наистина ми правят впечатление едни малки неща, в които много от хората дори не влагат смисъл, камо ли чувства... наистина ме боли и ми се щеше да споделя с някого, просто за да знам дали има някой, който се чувства по същия начин защото смятам че ако се опитам да обясня очи в очи не биха ме разбрали... Относно хората, които харесват мен, а аз тях не, НИКОГА не си позволявам да давам празни надежди, да наранявам чувства, защото не искам никой да се чувства така, както се чувствам аз... Наистина ми е мъчно... БЛАГОДАРЯ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 9 месеца
hash: c0b5046aa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Несподелена любов,

Познато ми е. Колкото и пъти да се влюбя, все се влюбвам в хора, които дори не подозират това, което съм изпитвал към тях.
Ще ти дам един съвет - не се отчайвай - животът е пред теб и тепърва ще срещаш още нови контакти с момчета. Едно от тях може би ще бъде твоето момче?

Успех

М.23

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 5e05dd8cb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чувствам се 1:1 като теб, дори наборът ни е същия. Фейсбук стената ми е пълна със стари честитки за рожден ден от лели и баби. Единствената разлика е, че съм момче. Не знам какво да кажа друго освен късмет, авторке, и знай, че хора в твоето положение има много и то сред двата(трите? ) пола. И двамата евентуално ще си намерим половинките, а дотогава.. Мъка и бягство от реалността.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 68165ba0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами вероятно харесваш момчета, които не са за тебе и които харесват точно такива момичета, които ти критикуваш в поста си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ae0d3ed9f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, авторке :) Аз съм същия, с разлика че съм мъж и съм почти на 40. Това не отминава с годините, просто сме такива. Явно трябва да си научим уроците без да закоравяваме сърцата и душите си. Аз например отдавна не тръгвам с пълна кошница в нови отношения с някого. Нямам очаквания когато някой направи нещо мило за мен. Въпреки това не спирам да се раздавам докрай за околните, дори и за тези които ме използват. Все си мисля, че по този начин давам положителен пример и най-вече оставам в хармония със себе си. Не е лесно, защото, както казваш боли, боли душата, боли егото, но пък така мога спокойно да гледам хората в очите, а това в тези времена е рядкост.

 
  ...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ae764a626f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Депресираш се напразно, както ти самата казваш живота е пред теб ти си едва на 18, хубаво е че не си надувалка, според това което си писала ми се струваш и скромна. Проблем нямаш! Просто при теб присъства странната нужда да се самонатъжаваш дори и да няма особена конкретна причина. Карай по весело, излез с приятелки някъде навън, отпусни се и всичко ще се подреди от само себе си, ще намериш човек който да те оцени.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 1be7310e70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм по същия начин :) ф16

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker