Вина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вина
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3136 пъти
Моята история може би на някой ще се стори банална, на други интересна, трети няма да и обърнат внимание, а на много на хора тук може да им се е случило същото и за това моля за коментар, отговор на въпроси или някой най - накрая да ми каже по бруталния начин, че съм глупава и всичко да се свърши...

Аз съм почти на 22 год. с него се запознахме когато бях на 19, той на 25год. тогава, много ме харесваше и някак си намери начин да ме накара и аз да го харесам. Накратко ще кажа, за да спестя всичко останало, че той не беше идеален, наранявал ме е няколко пъти, но те стигаха за 1ооо, като се започне с това, че е имал връзка по време на нашата връзка с наша приятелка и някак си всички около мен са знаели и са съжалявали горката глупачка (в случая аз), до другите безброй изневери и лъжи, дори такава съм и аз в момента. Да, не беше идеален, но любовта не пита, прощавах за всичко, било то за изневерите (за които знаех и за тези които всяка жена усеща дори и да няма доказателство), за държанието понякога, за отношението - не ми тежеше, аз мислех че ще го променя и това ми стигаше, мислех, че при която ида ходи, ще се връща при мен... мисли на глупачка. Разделихме се преди около година и половина, но от тогава поддържаме връзка, виждахме се и всичко беше както преди, с изключение на сексуалните взаимоотношения, беше ми тежко, но пак глупавите мечти надделяваха, че не може да прави секс с всички жени на този свят и ще се върне при мен. Докато не си намери нова приятелка, каза ми разбира се веднага, стана ми забавно - той на 27 вече, тя на 16. И сега след вече 7 - 8 месеца връзка с нея (с мен едва издържа и 2), търся вината в себе си за това, че аз му позволих да бъде такъв, че аз все още подържам връзка с него, дори и сексуална, че той лъже и нея както мен, че и тя като мен му прощава, че съм се превърнала в една от многото му любовници - кур*и, които с времето може би ще погубят и тази връзка и ще убият шанса той да бъде наистина щастлив.

Виновна ли съм, че го обичам, че си мълча, или ме е страх да кажа на приятелката му, защото след това ще загубя завинаги, защо след като се връща при мен, трябва да съм любовницата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 6fa0fe3058
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И какво подклажда любовта ти? До тук е ясно, че секса е добър, а останалото? И как всъщност прави хубав секс с мъж, който ти изневерява, лъже, наранява те? Не искам да те обидя - сама се определяш като глупачка. А да не би да имаш ниско самочувствие, комплекси, че си се хванала като удавник за сламка за тоя мъж? Не си виновна - той си е такъв тип. Ще си хойка по жени винаги и ще върти по две - три и която може да търпи това надали ще е особено щастлива. Ти си знаеш, защото при мен нещата стаят съвсем по друг начин - изстине ли един мъж, усетя ли безразличие веднага се отдръпвам. Да не говорим за лъжи и изневери.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: f3f144a8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом е със 16 годишна неможе да се справи с тебе или само такива му връзват освен тебе .

Ела да те гушна :D :D :D

Таз

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9c5ec05dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Престани да се филмираш и изритай този нещастник от живота си. 16 - годишната си има глава на раменете, да я ползва. Ти не си длъжна да я просвещаваш, макар че би било мило и коректно от твоя страна. Този човек е боклук и само ти губи времето. Няма да се "върне" при теб, защото никога не е бил твой. Той е за общо ползване. Не си губи времето с такъв идиот.

П. С. Ако сте правили секс без презерватив, най - добре се изследвай за болести.

Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: de1c9236e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   знаеш ли, как се прави хубав секс с такъв човек, номер 1, оби4аш го и всеки път е като за последно. така че може, не си го изживяла не можеш да го разбереш;)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9d48705b61
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Бе каква връзка с 16 годишна. Той уж е зрял мъж на 27, ма ми се струва, че не дорасъл за стабилна връзка.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3f32928ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И колкото повече надделяват глупавите мечти, толкова по-унизена ще се чувстваш. Много жени са минали през това. Ако аз съм на твое място ще го разкарам по най -гадния начин.
По-добре да страдаш по една несподелена любов, отколкото да се чувстваш използвана и една от многото.
Намери сили и го направи, защото иначе ще го направи той, когато му омръзнеш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6e422310fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Правиш същата грешка, като почти всички жени, а именно "аз мислех че ще го променя и това ми стигаше". Запомни! Никога не можеш да промениш никого, колкото и да се мъчиш, просто защото ние сме това което сме. Дори и понякога да изглежда, че човек се е променил, то това е само привидно, всъщност той просто подтиска черти от характера си, поради една или друга прична. Или приемаш човека до теб, такъв какъвто е с всичките му положителни и отрицателни качества или не, не се опитваш да го променяш, защото това е невъзможно!!!

Опитай се да погледнеш на себе си и на ситуацията между вас, като страничен наблюдател. Игнорирай чуствата, задавай си въпроси. Приемаш ли положението в което си? Приемаш ли ти това, в което си се превърнала? Би ли постъпила по същият начин спрямо него? Наистина ли го обичаш, или просто си привързана към него? Какво би направил той за теб, ако те обича? И т. н и т. н...

Не се поставяй обаче в положението "Ако аз направя.... , то той ще направи.... " това не е бизнес сделка, тук няма договор задължаващ страните с клаузи. Не може да караш на тактиката: "аз ти давам.... , какво получавам в замяна", просто защото в една връзка, не трябва да има даващи и взимащи!

Помисли върху нещата, но без да влагаш чувства, бъди самокритична, но бъди и съдеща (не пряко, само към себе си и към нещата, които той и ти сте правили). Пожелавам ти успех!

P. S. Не може да прави секс с всички жени по света, но може да опита ;)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ef06dbb1e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Борония ПОКЛОН!!!
А то мило момиче колкото и да боли, от любов не се умира от опит ти го казвам, единственото добро което можеш да направиш за себе си е да си плюеш на петите и да избягваш всякакв контакт с него. Ако се наложи смени средата, но продължавате ли да се виждате, чувате или пишете, този убавец мамин ще ти съсипе най-хубавите години. Не казвам, че ще го забравиш и, че ще е лесно, НО винаги помни първо ти трябва да се обичаш, за да те заобича и някой друг! А ти обичаш ли се такава, харесваш ли себе си стоейки до него?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker