Как се губи голямата любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се губи голямата любов?
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1819 пъти
Имам въпрос? Основно към Дамите в аудиторията. Колко и какво може накара една жена, която твърди, че те обича безкрайно, да те отреже и изтрие от живота си? И защо? Месец, година? Две, три? Да не й обръщаш достатъчно внимание, да я послъгваш (никога за сериозни неща), да не носиш достатъчно пари вкъщи? .... Да си ревнив понякога? Агресивен? Какво Вас, дами, би Ви накарало да оставите „любовта на живота си“? Защото ако е такава наистина, нима не бихте останали и не бихте се борили? Или просто всичко е на думи при някой хора….. Кажете ми, как се губи голямата любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: 7a3be20afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Голяма любов" на жената е просто израз, дума. Казват я за да те заслепят и като цяло в момента го мислят. Тресне ли ги хормона, налетят ли ги пеперудите, засърби ли ги /просто казано/ и.... до там ;)

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a5b4ab98e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Друг мъж, разбира се. По-властен от теб. На по-високо обществено положение от теб. С повече пари от теб. По-красив от теб. По-умен от теб. По-добър от теб. Какво толкова се чудиш? Мислиш, че си перфектен ли? Когато ти ги е казвала тези неща, ти си бил най-добрата перспектива за нея. Сега, когато е намерила нещо по-добро, защо да не те замени? Имаш ли всички качества, които една жена смята за неустоими - уравновесеност, самочувствие, оптимизъм, ефективност, упоритост, храброст, решителност, интелигентност и амбиция? Това са качествата, които помагат на мъжа да се издигне в професията си. Това са качествата, които са привлекателни според жените, защото дори и сега да не си на високо обществено положение, това са качествата, които ще ти гарантират едно бъдещо такова. А високото положение означава повече сигурност за жената и за нейните деца.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f7587775db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Голямата любов, колкото и да е голяма, се губи когато ответната страна те разочарова постоянно. Един вид това е тормоз над психиката, което при мен лично се отразява и физически. Постоянните лъжи водят до загуба на доверието, повтарянето на грешките (дори след като му е казано и показано) - демек съзнателното им повтаряне и потретване и т. н. - водят до още разочарования. Колкото и много да го обичам моя приятел, колкото и много да съм дала от себе си за него - било това пари, подкрепа, отделено време, пренебрегване на близките ми дори! и т. н., той продължава да ме разочарова като например: уговорили сме се да прекараме вечерта само ние двамата, но в последния момент му се обажда най-добрия му приятел (който дори рождения му ден забрави, но както и да е), и този моят веднага върти обратен, уговорката с мен отпада и в следващия момент сме при най-добрия му приятел. Още примери: на работа съм, говорихме по телефона, разбрахме се да се видим като ме вземе от работа, всичко точно... НО, забил се в едно кафе с Най-добрия му приятел да пият бира, стана време да затварям заведението в което работя, заваля дъжд, докато прибера всичко станах вир вода, обаждам му се и го питам ще идва ли да се видим, отговорът беше "да си допием бирата" - което означава че няма да е скоро. И аз му казах, че ще се прибера сама. Просто каза "добре". Заряза ме изморена, мокра до ушите и мръсна да се прибирам 15 минути на дъжда. Е, страшна любов ми показа... И то само, за да си пие бири с Най-добрия му приятел на топличко в кафето.

Още примери има:
1) дебне профил на някаква във фейсбук (под дебнене разбираме всеки ден без пропуск да й влиза в профила и да й харесва снимки като дори не му е в приятели. И при моя въпрос " познаваш ли Еди Коя си" гледа тъпо и се чуди какво да излъже, че уж не я познава. Като знам че отново лъже. Измисли някаква нелепа лъжа и реших просто да не споря защото се изморих от лъжи.

2) флиртува с всяка мадама (както той ги нарича) която му хареса
3) зяпа задника на всяка дори да е с мен
4) разбрах от Най-добрия му приятел, че като са двамата на по Бира моят му показва тази и онази и заедно се дървят на готините им задници и ги коментират. И на всичкото отгоре ми обяснява че това било съвсем нормално. Ами добре.

И още мноооого много примери имам.

Те така, мили приятелю, се губи голямата любов. Даже започнах да се занимавам с други мъже от озлоблението и обидата които съм натрупала за това време с него.

Ще следя темата ако имаш въпроси

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 21103f0ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Единствената евентуална причина, поради която бих постъпила така, е ако смятам, че той не ме иска. Границата между това да се бориш за някой и да го преследваш може да е доста тънка.

Но повярвай ми, една жена която те обича истински, няма да те зареже с лека ръка. В повечето такива случаи, отговорът е много прост - просто не те обича, каквото и да твърди.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: dc4938f5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Любов не се губи.

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 030127fee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Безусловно обича само майката. Всяка друга любов се заслужава, има условия. Не можеш да очакваш никой да те приеме, какъвто си, ако си ужасен, на плещите на "голямата любов". Ако не се стараеш да се променяш и да изкореняваш лошите си черти, които и сам осъзнаваш, а чакаш тя да свикне с тях...
Това не е любов и в мига, в който го осъзная, ще я зачеркна завинаги.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 8baefb6f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Голямата любов се губи, когато се намери още по-голяма.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 04c3bc7942
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Когато не обръщаш внимание на връзката. Когато погубваш себе си в е ежедневието.
В.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: cc0f2cf914
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Това, че двама души изпитват силни чувства един към друг, далеч не означава, че обичта им сама по себе си е достатъчна, за да останат заедно. Какво би ме накарало да приключа отношенията си с човек, когото иначе обичам изключително много?

1. Ако залитне по хазартните игри и се увлече твърде във времето, без желание да му бъде помогнато.
2. Ако започне да пие или да взима забранени вещества (на същия принцип).
3. Ако ми изневери (нееднократно) физически или емоционално.
4. Ако отношението му към мен се промени и стане по-студен и отдръпнат, по-мълчалив, по-затворен и без желание за споделяне, и това продължи дълго време без изгледи за промяна.
5. Ако се превърне в работохолик, който не забелязва нищо друго, освен професията си. От работа - вкъщи, вкъщи - пак работа. А партньорката се оказва част от обзавеждането. Невидима.
6. Ако настоява на всяка цена да има деца от мен в случай, че аз не се чувствам готова за такава крачка.
7. Ако се опита да ограничава свободата ми като личност под претекст, че така е най-добре за мен, зад което стои класическа ревност и силно собственическо чувство.
8. Ако ми нанесе груба, тежка обида или ми посегне.
9. Ако държи повече на отношенията със семейството или приятелите си, отколкото на тези с мен. Ще дам за пример двойка от реалния живот, при която мъжът е нон-стоп по заведения с аверите си, а жена му се грижи за болното им дете съвсем сама и се чуди кого да потърси, за да я закара до болницата. Когато сценарият не е този, въпросният мъж винаги счита майка си и баща си за прави, и обвинява съпругата си за абсолютно всичко. Никога не я защитава, никога дори не опитва да погледне обективно на нещата. А тя продължава да мие, трие, готви и пере. И се грижи за болните му родители с отдаденост и топлина, въпреки обидите и обвиненията.
10. Ако се превърне в сексуален (и не само) егоист. Ако започне да мисли само за своето удоволствие и системно забравя, че и аз съм жив човек, който има нужда от нежност - физическа и емоционална.
11. Ако престане да работи (не поради болест или грижа за дете, възрастен човек, временна ситуация и т. н. ) и легне на моите плещи при абсолютната възможност да изкарва някакви пари сам, и това продължи повече от 6 месеца.
12. Ако науча от самия него тайна, която е отказал да сподели с мен до момента, и чието съдържание е твърде болезнено и обидно за мен, за да го приема.
13. Ако развитието му (умствено, емоционално, интелектуално, професионално) застине на едно ниво с години наред и така казано, партньорът ми затъпява зверски, не желае да се развива, не му пука за бъдещето и е решил да живее само в настоящия момент.
14. Ако с годините ме припознае като негова майка и остави мен да се грижа изцяло за дома (пране, готвене, почистване, гладене, отглеждане на детето), докато той си намира нови хобита и занимания. Ако се превърне в консуматор, който се прибира, само за да хвърли топка мръсни чорапи и да изяде порция пиле с ориз.

Това е, което не бих приела, независимо от красотата на общото ни минало и силните чувства, които сме изпитвали. Ако един мъж се промени и започне да се държи по гореописания начин, и ако разговорите с него и търпението ми, обичта ми и опитите ми да му помогна да се справи със себе си не дадат резултат, ще се наложи да се разделим. И няма да чакам с години, за да видя промяна.

Ако човек обича, той не кара партньора си да се чувства самотен, предаден, отчаян и в задънена улица.

Любовта не е само чувство.
Любовта е най-вече действие.

Или (по)казваш на някого колко означава за теб, или го губиш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 39396c4ce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моите чувства биха огаснали, ако човека се промени. Често в началото на връзка ние казваме и правим неща само, за да се харесаме на потенцялния партньор. Би ме отблъснало нещо, което в началото мъжа е правил или е казвал, че обича да прави, а в последствие когато живеем заедно не го прави. Неспазени обещания също.
Неприятно ми е когато се чувствам недоуценена. Е какво си правила цял ден вкъщи, или какво толкова правиш като гледашпдетето, или пък какво пък толкова вършиш на работа...
За да ти каже някой, че те обича си правил неща за него, които са предизвиквали подобни чевства.

 
  ...

...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 27c15bfa4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Голямата любов, стига с тези блудкави простотии, че ми писна.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: f38fc1f5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Примери много може да има. Но дори и по-никакъв начин да не я изгубиш.. -След време чувствата угасват, не са вечни. Появяват се нови обекти, красиви, луди и игриви... и т. н. Виждаш, колко красиви мъже има например. Може да не обичаш пак, но се влюбваш в много още хора. Или по-точно ги пожелаваш физически.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ee4ee06d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Виж номер 9 как кратко, точно и ясно го е казала. Не е особено придирчива, просто е наясно със себе си и знае кво иска от животеца...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker