Важното решение.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Важното решение....
преди: 5 години, 8 месеца, прочетена 1239 пъти
Здравейте. Жена на 25 години съм. Ето накратко моята история. Имах трудно детство. Родителите ми се разделиха. Майка ми ни изостави, с баща ми останахме сами. По-късно той почина и заживях при баба и вуйчо. майка ми не контактуваше и с тях. )мамЗавърших средно, преди година завърших и магистратура. Семейството винаги ме е обвинявало за случилото се.. хиляди пъти чух как майка ми ни е изоставила заради нас... как тате е по-добре, че си е отишъл... и какво ли още не. Справях се изключително сама. Помага ми финансово да, доколкото можеха, благодарна съм им. Но морална подкрепа никаква. За тях бях просто бреме.. мразят ме и го знам. Винаги е било така и ще бъде... в тинейджърските си години започнах да пия... като пия пиех по много... промених и характера си... станах заядлива и отвратително се държах с хората, може би заради всичко случило се. Държах се доста добре добре и възпитано, но като се напия и ставах друга... Никой не вярваше, че доброто, работливо и позитивно момиче под влияние на алкохол става такъв изрод. Във връзките съм видяла всичко, зарязва ли са ме аз съм зарязвала, била съм обичана и съм обичала, изневерява ли са ми и аз съм го правила, но когато усетя, че човека до мен иска нещо по-сериозно го оставям. В момента и приятелят ми иска по-сериозна връзка. Заедно сме от 1 година, познаваме се от 10 години... близки приятели бяхме преди да се съберем. Знае всичко за мен. Подкрепял ме е... винаги е бил зад мен.. , но не заслужава такава като мен. Без семейство... пиеща и не искаща деца. Той трябва да бъде щастлив със стабилно момиче, което ИМА и ще иска да създаде семейство. Говорих с него... стотици пъьи ми каза, че ме обича каквато съм, и че ще бъде мое семейство. Та питането ми е да го отдалеча ли от себе си или как да му покажа, че трябва да е щастлив, с друга. Бъдете здрави благодаря за отделеното време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 8 месеца
hash: dc0715bccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не се отпусне и да бъдеш щастлива с него просто. Не го ли обичаш? Ако го обичаш можеш да се промениш за него. Обичала съм истински и знам как това ми е повлияло, само положително. Живота е непредсказуем, ако не рискуваш и не се отпусне, ако нямаш доверие на някого няма да бъдеш щастлива. Не бягай от щастието.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: e42a697405
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубаво е, че мислиш за неговото щастие, това означава, че го обичаш. Но дали това е достатъчно, за да бъде той щастлив? Има два фактора в твоята история, които ме карат да се съмнявам и заради тях реших да ти пиша. Ако си пристрастена към алкохола и нямаш желание да се лекуваш го остави. Да живееш с алкохолик в постоянни скандали с неговия гаден характер си е чист тормоз. Ако го обичаш не му го причинявай, което ме подсеща за втория фактор. Да създадеш деца и да ги тормозиш с пиянските си изпълнения Пишеш, че не желаеш деца, а той иска ли? Това е важен момент, защото ако той иска, а ти твърдо не, тогава не му губи времето. Всеки сам определя щастието или нещастието си. Спри да пиеш докато все още можеш, за да изградиш един щастлив живот, иначе каквото и да правиш, нещаа са обречени.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ec50ff9784
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Миличката.... роди му едно дете и нещат ще се наместят.
Не прави най-голямата грешка в живота си да отдалечаваш човек с чувства към теб и като гледам и ти го мислиш.
Всичко е взаимно, не се притеснявай.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 53c916e14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Минала си през много неща и това че от близкото ти обкръжение са те обвинявали е едно от най-тежките неща. Опитай се да бъдеш силна и да работиш над пороците си, душевни и други. Повярвай ми знам че е трудно, но трябва да се опитваш да бъдеш по-добър човек, четейки какво си написала знам че си такъв, можи би трябва да го разбереш и да спреш да залиташ към бутилката, този порок унищожава човек, виждал съм го, не си го причинявай. Не бягай от възможността да създадеш дълготрайна връзка, това че си преживяла нещо при работа над твоята душа от твоя страна, може лесно да стане най-голямата ти полза. Ти заслужаваш да изпиташ щастие и към сигурен си можеш да го дадеш на човека до теб и ако се справиш и ако е Господ с теб са го дадеш на бъдещото ти дете, можи би защото знаеш какво е да ти е така необходим някой който да виждаш че иска да те направи щастлин и ако този някой прави нещо за теб да е защото го иска, а не по задължение. Бъди силна, пожелавам ти всичко най-добро и успех.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: d7b5ec604e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Мила.. много хора имат проблемно семейство или просто нямат. Това са външни за теб обстоятелства, концентирай се върху себе си и това, което можеш да промениш. Грабни шанса, че си срещнала такъв човек и стани по-добрата своя версия..

 
  ...


...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 705575e024
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се страхувай, а вземи това, което цял живот си нямала.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 5b10d2adcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш 2 варианта. Или се отдаваш на човека, който те обича и се познавате от толкова време, като създадете собствено семейство, такова каквото ти никога не си имала. Но има едно условия - спри пиенето и бъди щастлива.

Втория вариант не ти го препоръчвам... Да зарежеш приятеля си, да се отдадеш на алкохола и самосажалението, за минали неща които ти явно не можеш да преодолееш за това и пиеш! Да останеш така сама с това бреме ми се струва най-голямата глупост, която можеш да направиш през живота си!

>M. 32г<

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: 387ef19a67
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Човек, вслушай се в номер 1 - тя си знае нещата! Просто... се отпусни! Просто правене на нещо решава всички проблеми. Утре, номер 1 заминава за Африка - ще каже на хората просто да не са гладни и всико ще стане. Не може ли пък бедните просто да не са бедни, а бездомните просто да си намерят работа? Сложен свят...

А сега сериозно.

Накратко: изоставяш го.

Надълго:
Не си емоционално готова за сериозни взаимоотношения, нещо което вече сама знаеш. Виж - разбирам отношението ти, разбирам поведението ти. Затова и ти трябва да разбереш - не си емоционално стабилна. Не си зряла. Емоционалното ти съзряване ще отнеме време.

Проблемът не е в него, не е във връзката. Проблемът е там, че такава въобще не трябва да има (не и сега). Трябва да осъзнаеш: най-важният човек в момента не е приятелчето, а ти. Нека твърди, че те обичка и ще сваля звезди за тебе - имаш още тепърва да развиваш личността си, тепърва да разкриваш позитивни и негативни черти за себе си. Гаранцията, че след 3 години ще е пак така е никаква.

Проблемът при хората с травмиращи начала е, че времето, когато е трябвало да им бъде отдадено нужното пространство за развитие на характера, то е било отнето. Трябвало е преждевременно да "пораснеш". В този период ти си придобила вредни навици - алкохолизъм, изневери, всякакви джендъри. Знай, че ти ЩЕ успееш да ги преодолееш. Но се изисква време.

Трябва да ме послушаш поне за това: достатъчно време ти е било отнето от развитието. Длъжна си да си го осигуриш. Все още имаш черти на характера, които не си открила (освен ако не смяташ, че на 25 вече си дърта). Все още нямаш дисциплината, за да разкараш алкохола.

Прекрати връзката - рано ти е пак да правиш компромиси със себе си, вече не си ли направила достатъчно? Ако вече не си го осъзнала: връзка и любов значи компромис, под каквато и да е форма - действия, интереси, навици, кариера, списъкът е дълъг. Един ден, започни някакви сериозни отношения. Но не бързай да се променяш сега, най-малкото заради друг. Изживей живота си, отдай се на нещо (не деструктивно). Неизживяните моменти могат да станат истински трън в по-късен период.

Той няма да прекрати взаимоотношенията - направи го ти. Ако трябва - с грубост.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: a0606cb14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пише ти жена, която е била в ролята на твоят приятел. Чувствах се изтощена и изпита от човека с който бях и страшно огорчена че той не ми вярваше че го обичам наивно, по детски и без умисъл. Всеки ден беше като война. Всяко изречено " обичам те "от моята уста беше посрещнато с "пак ли твоите глупости". Неговото отхвърляне, неговото грубо държание с цел да ме прокуди ги приемах като тест. Водех битка 3. 6 години всеки ден за да повярва че има на света човек който го обича и вижда доброто в него колкото и лош и черен да се изкарва и колкото и пороци да има. Е, не ми повярва. Всеки пое по пътя си. Бях млада и много се травмирах от цялата история. Не го разбирах изобщо. Как може да имаш връзка с някой и да и говориш да търси щастието си с друг, а в същото време да продължаваш да и създаваш илюзии и подхранваш надежди с бездействието си. Аз сложих краят. Ти ако си наясно действай. Понеже думите са си думи и могат да се разбират по различен начин, а действията решават проблема. Знаеш ли, преди 2 години моят бивш любим ме потърси и изказа искреното си съжаление че не е опитал, че не е позволил да повярва. Може би животът ни щеше да е друг. Помисли и прецени и действай, а не говори. Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker