Той се държи студено с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той се държи студено с мен
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1463 пъти
Здравейте! Имам нужда от помощ. Наивна съм и добър човек, както и приятелят ми. Заедно сме от почти година и половина. Проблемът е следния-от седмица с приятеля ми се караме почти постоянно. Той започна да се държи наистина непоносимо с мен. И преди сме се карали, но не си е позволявал да се държи лошо с мен, а сега е така. Ядосва се за всичко, отговаря ми сърказстично, мога да кажа, че на моменти дори ми се подиграва. Когато усещах, че се ядосва, му казвах, че целта ми е само да поговорим. Вчера също се скарахме и то за пълна простотия. Казах му, че искам да го гушна-той замълча и ми каза, че иска да си ляга. Питах го дали му е станало хубаво поне, защото нищо не ми каза... -започна да се дразни и казваше "стига вече, нужно ли е всеки път да ти казвам така, престани.. ". Питах го защо ми говори така, той каза, че просто го дразня като го питам такива излишни неща и едва ли не ме изкара виновна, че искам да знам как се чувства. Каза, че не си виждам грешката никога, (за мен пък е обратното) че си измислям и нарочно съм била правела проблеми. Ядосах се и му казах, че някой би ме разбрал повече от него, а той ми каза "Еми нека пък.. " Бях в шок! Попитах го дали наистина го иска, той каза, че не е така, че аз съм го била казала. В крайна сметка, кое е наистина? ! Това ме обиди МНОГО. Всичко е наред и е същия мил и добър човек, който и по принцип е, до момента, в който "не го издразня". Казах му, че не искам да го чувам поне в близките дни и така и ще направя, пък той не ми повярва и настоя да се чуем. Въпросът ми е-какво мислите по въпроса? Обичам го много и ще се боря до последно за този човек, няма да го оставя без да видя, че наистина е безмислено. Исках и да предупредя и че друго момиче наистина НЯМА, показва го, но и го знам. Знам и чувствам, че ме обича... Но това вече е прекалено! Благодаря предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2cc473e3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този израз „ще се боря до последно за този човек“ винаги ми е звучал ужасно! С борби не става бе, хора! Става спонтанно и доброволно, по желание и на двете страни. И да, наистина го дразниш, нямате добра комуникация. Мисля, че щом се е стигнало до тук- нещата са необратими, съжалявам! Следващият път си коригирай малко поведението, успех!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6c0a185d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   " Заедно сме от почти година и половина. " " Казах му, че искам да го гушна-той замълча " - А писмена молба написа ли му!? Една година заедно, а питаш дали да го гушнеш!? Това се прави, не се пита! Всеки сериозен мъж ще се подразни от такова поведение, направо му лазиш по нервите и скоро ще гушкаш само себе си! Повече действай, по малко приказвай и ще си ОК с приятелят си!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6a524999bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ясно е, че и ти малко прекаляваш, но друго ми прави впечатление. Изглеждаш добро момиче, а живееш с човек който не го оценява. Колко жалко и несправедливо е, има толкова стойностни и джбри жени, които живеят с мъже не оценаващи това, а навън е пълно със самотни мъже искащи единствено любяща и добра жена! Жалко, наистина!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a48cc8ff04
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката:Благодаря Ви много за отзивите! Знаех, че и аз имам вина за всичко, но не мислех, че е чак такава, че да ми говори толкова крайно! Направих както и казах. Не му звънях! На втория ден ми звънна, поговорихме и явно беше осъзнал, че е попрекалил. Извинихме се и двамата и сега всичко е супер. Явно просто сме били в такъв момент. То си е незбежно, но в крайна сметка и аз осъзнавам на моменти, че прекалявам. За комуникацията към номер 1: Така е! Казахме си, че трябва да се изслушваме и да подхождаме с повече грижа един към друг. Очевидно я бяхме поизгубили, но това е поправимо и сега всичко е окей! :)
Към номер 2: (Обяснявам "страхотно" хах) Нямах това в предвид. Преди да си легне му казах, че искам да го гушна (говорехме по телефона, не сме били заедно по време на разговора), а той като че ли ме отряза с това "Еми айде ще си лягам". Въпроса беше там, че исках само да чуя, че и той го иска, но не стана това, а се изнерви и от там се започна всичко. Това беше! :Д
И към 3: Да, при някои хора е така.. Не мисля, че чак не ме оценява, защото със всичко останало ми показва какво знача за него. Пък когато не му звънях два дни, това крайно поведение приключи. Все пак, каквото и да е станало-не мисля, че трябваше да се реагира толкова зле. Но такива неща са поправими от хората-стига да има желание и сега всичко е наред.
Много Ви благодаря! Оценявам го! :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0b5a89a821
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мнението ми е, че вече не може да ти търпи глупостите, търпението му се е изчерпало. Време е да престанеш да се опитваш да го обсебваш изцяло, постоянно да искаш внимание за себе си, да искаш да се занимава само с теб и да се научиш да бъдеш истинска жена. Истинската жена се грижи и раздава за своите близки а не е фокусирана върху себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker