Умна жена с умен мъж?! Познайте резултата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Умна жена с умен мъж?! Познайте резултата!
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 3345 пъти
Събрахме се двама невзрачни умници и стана тя каквато стана...
Жените уж търсели сериозен мъж, принципен, работлив... , а мъжете - прибрана и свястна жена? !
Глупости на търкалета...
Обзаведох се с неимоверен сухар и домошар, но много принципен и начетен... , а той налетя на невзрачна женица, по-прибрана и по-свястна от мен няма, но... вече желание нямам дори да обсъждам каквито и да било интелектуални теми с него...

Не върви и това е!
Просто не ща умник-задръстеняк...
Искам съвсем друг тип мъж... да е истински сексуален партньор, първичен, страстен, изобретателен, да ми обърне живота с главата надолу, да ме вълнува, да ме разсмива, да ме побърка...

Но къде ти такъв късмет? !
Нали съм невзрачна... какво като съм умна? !
Интересните мъже не искат такива като мен...
Разбрахме от съседната тема, че умните мъже се кефят и събират точки с красиви, макар и празноглави жени..

Да смятам ли, от тъжния си опит, че и обратното е вярно? ! Умните жени залитат по първични мъже, излъчващи секс и не щат начетени сухари? !
Или пак аз съм великото и неимоверно жалко... изключение??

Как е при вас? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: be91f5df2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Искаш хубав секс, не ново гадже.. Хубавият секс, върви с хубави изневери и хубаво кофти държание с теб. Ще те чака много хубав живот-айде малко респект на човека до теб, ти си го избрала, сега нр го хули за това което е... Поредната жена която не знае какво иска...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 939fbbb6b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мене бъркаш с квалификациите малко, много хора го правят, но той може и да е умен.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: a785e2ce81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво му е умното на мъжа ти? Преподавател в университет, който се гордее с титлата си? Уж си умна, а не си схванала елементарни неща. Защо не си хвана един шофьор на бус, който пие всяка вечер. Пак щеше да се оплакваш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6350d982df
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Според мен умния човек притежава много качества, не само теоретичните си познания, защото осъзнава, че в много отношения може да се усъвършенства. Не е достатъчно само да си начетен и да водиш интелектуални разговори, това за мен не е умен човек, а скучен снобар с комплекси. Нима не може да бъде и забавен или да подобри сексуалния си живот. Умния човек се храни с качествена храна и се грижи за тялото си, има собствен стил, знае как да бъде красив, той знае как да се държи с хората. Такъв човек не може да е скучен. Описаният от теб човек не е такъв, просто е по-начетен и дотам. Ти също не отговаряш на това описание, защото не осъзнаваш тези неща.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5373e7d4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Доста дебилна темичка. Нито ти си умна, нито той. Явно самата ти не се познаваш. Умните хора се познават и знаят какво им харесва и не правят подобни залитания, после да оправдават грешките си в анонимни сайтове.

Под "умни" може би имаш предвид "начетени", т. е. като послушни роботчета сте чели много книжки и сте запомнили много информация. Евала. Само дето 99% от "начетените" дори не знаят за какво им е тази информация.

Искаш първичен мъж да ти разтърси Света, обаче като го намериш и поживееш няколко месеца с него ще искаш стабилен мъж, да ти осигури сигурност. Ха-ха. Истина е, че жените искате всичко, но тъй като няма как да го имате, тъй като просто няма такива мъже, не знаете какво точно искате. Изясни си какво искаш. Среден вариант мъже (хем див в леглото, хем стабилен в живота) има, но те са най-търсен и като преценявам нивото ти почти няма как да си хванеш такъв.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 67a0b94010
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мъжете търсят на първо място външен вид, и ако не могат да си уредят някоя с други екстри като интелект, чувство за хумор и т. н., приоритизират това.
Жените търсят мъжкари, със силен характер и твърда ръка. Външният вид също е от значение, но балансиращ се с други качества.

Какво да ти кажа авторке. И мъжете и жените в крайна сметка търсим едни неща, които могат да се проследят до най-основните естествени функции на мъжа и жената. Някакви хора с призиви за морал, честност, цивилизованост, отричане на повърхностното и не знам си какво възруптават, но най-често просто не могат да се примирят, ще явно нещо от тези неща им липсва. В крайна сметка, тези предпочитания са не само естествени, но и никак не са случайни.

Ако наистина си невзрачна, както явно разбираш, това те поставя в неблагоприятна позиция. За да гониш гова, което си осъзнала, че искаш, ще трябва да се постараеш. Можеш да изваеш тялото с тренировки, подържай се, обличай се женствено, показвай нежните черти на характера си, позволи си да си уязвима. Бъди жена. Това се цени от мъжете, а в днешно време ние жените малко се... Изпуснахме. И така. Пак може да не е достатъчно, за такъв, какъвто искаш, по горните етажи конкуренцията е голяма. Но ще си разшириш възможностите.

Иначе, според мен формулата е тази:
За мъжете, красива жена с приятен характер.
За жените, мъж със силен характер и приятна външност.

Всички други неща, дори прословутият интелект, май са само екстри, които подлежат на компромис. Разбира се, тук визирам тенденциите, не изключенията.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 7159a0b9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Вие жените, като за начало не знаете какво искате. Искате нещо и като го получите вече не вие интересно, и пак искате нещо друго. И така един кръговрат.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: de9e2bc93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Какво се получава ли? Поне при нас с жена ми се получиха две прекрасни, умни и усмихнати деца, които в момента карат средното си образование.
При вас явно... нещо сте объркали. На първо място - откъде ти хрумна, че "умен" е равно на "начетен"?! Умът представлява интелектуален и духовен капацитет, част от него е и изобретателността, която споменаваш, че липсва при мъжа ти... Ако примерно бъркаш зубрач с умен човек, ами огромна грешка! Точно хората с ограничен умствен капацитет, но с достатъчно амбиции, се опитват да наблъскат всичко в главата си, та белким по този начин успеят да прикрият липсата му... Все едно да налееш всички необходими вещества в една вана, и да се надяваш от тази смес да се образува човек... Е, не става точно така! :)

Та от една страна - пооправи малко дефинициите. Може да се окаже, че не сте чак толкова умни, за колкото се мислите... От друга страна, за всички тези неща се мисли и се наблюдава ПРЕДИ човек да се бракува, а не след това... Което пък от своя страна потвърждава предишното ми изречение... :)

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b79b3acbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Или пак аз съм великото и неимоверно жалко... изключение?? " Не си самото изключение, много сте, но и резултата е известен, пълно е с теми, "мъжът ми е животно", пие, бие, и все по чужди ходи, не ме смята за човек!? Успех в търсенето, но скоро ще четем нова тема от авторката, сещате се каква ще бъде!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c557bed93e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторке, от написаното от теб горе по всичко личи, че ти може и да считаш себе си за грамотна, начетена, добра, порядъчна, културна и прочее, но по отношение на избор на мъж трябва да проявяваш повече разум. Ти търсиш вярност и постоянство в една връзка, или бързо настъпили и също така бързо заминали си преживявания, без изглед да са трайни? Напълно искрен съм с теб и пиша това приятелски. Коментар номер 8 вече ти е написал причината черно на бяло. Съветвам те да се замислиш над тези думи!

Иначе си права да търсиш живинка в една връзка, но внимавай да не залитнеш в другата крайност и после да не се наложи да пишеш поредната тема тук на поредната жена, която си ближе раните след опарване от поредния "първичен мъж". Такъв с лекота ще иска да те изчука първично за няколко пъти и после да те замени с поредната друга объркана женица. Ако това търсиш - лесно ще откриеш кандидат-ебачи. Но това не се връзва с неколкократните ти твърдения, че си умна. Отдели време да прецениш добре каква точно си и пиши отново в темата, защото горе пишеш някои объркани неща и вероятно ти самата не си наясно какъв мъж би те накарал да се чувстваш уютно в дългосрочен план, а ми е любопитно до какви заключения ще стигнеш след време. Всички черпим опит един от друг и така взаимно си помагаме. Напиши и своята приблизителна възраст, както и тази на скучния мъж, от когото се оплакваш, за да дадеш по-ясна представа на останалите за историята си.

Съгласен съм с теб, че невинаги събирането с еднакви на нас хора е най-правилният ключ към щастието. Всичко е строго поединично и няма как като по учебник да важи за всички хора.

Поздрави! :)

От автора на темата "Защо повечето българки имат крайно грешна преценка за себе си!? "

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5d69d73fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като си умна и знаеш, че външния вид е важен защо не промениш своя? Нова прическа, някои нови дрехи, парфюм.. приличай на жена, не става хем искам той да е всичко хем ти да предлагаш само интелект. Някоя, която ти наричаш "празноглава" може просто да няма дипломата, но да умее да е приятна компания, да готви, да е сексуална и Т. н. И това да им стига на мъжете.
Твоето твърдение, че" умните жени привличат само сухари" е начин да избегнеш евентуална примяна, която вероятно ти трябва щом си написала тема тук.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 825f25ca62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Този типаж мъже, които уж ти харесват, ще ги намериш по дискотеките. После ще плачеш, че са те използвали като парцал, защото големият ти кеф ще бъде само за няколко часа / дни / седмици / най-много месеци. Има и вероятност да останеш сама с дете, тогава и начетен домошар няма да си намериш.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: e9dc1a0094
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Направи му услуга и късай с него, момчето заслужава нещо далеч по-добро от теб.

Все ми прави впечатление как често жените се влюбват до уши в някого, след което "любовта" им бързо се изпарява, докато мъжете могат и да СЕ НАУЧАТ да обичат някого. Разбира се има и изключения.

Като искаш тръпка, си намери някакви интересни занимания, вместо да чакаш някой да ти я донесе тази тръпка. И разсъждавай малко в дългосрочен план - ако животът ти се свежда до търсене на нови тръпки, резултатите след 10-15 години няма да са много красиви (приемам, че си някъде на 20-25 години).

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 41165999fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Много добре знам какъв мъж искам...

Всеки наш разговор да е интелектуално предизвикателство и за двама ни; всяка наша среща да е небивал празник за душите, сърцата и сетивата ни; с един поглед само да буди емоция, желание и копнеж дълбоко в мен...
Нарича се химия, нарича се любов...
И никога в този мой живот не съм ги имала...
И съм съвсем наясно, че може би никога няма да ми се случат...
И нито красотата, нито ума са важни тук...
Важно е да срещнеш точния човек в точния момент, да се разпознаете, да се пожелаете и взаимно да се задържите...Това искам...

авторката

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 74cf8867e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Жени. Не знаят какво искат, но го искат сега.


И спрете да бъркате "умен" и "начетен', щото професор Вучков е мнооого начетен но.... ;)

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 2e13460095
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Ми аз съм красива и пак не успявам да си хвана такъв мъж, какъвто описваш. Според мен проблемът не е в нас жените. Мисля, че всички жени си мечтаят точно за такъв мъж, но просто на повечето не им стиска да си гонят щастието и правят каквото трябва, каквото мама ги е учила. Съответно са нещастни като теб. Щастието се постига изключително трудно. Много е трудно да се постигне баланс. Аз за себе си съм стигнала до извода, че няма да успея да го постигна и ще дам аргументи защо. Ако оставиш тоя мъж, можеш да намериш какъвто търсиш, но той ще иска само секс. Жените се избиват за готините мъже, а те са толкова малко на брой. Могат да имат всяка... защо им е да се обвързват, като имат на баницата мекото.... Аз съм в невероятни филми непрекъснато заради стремежа ми да постигна такова щастие. Избирам тръпката пред скуката и това ми съсипва нервната система. Ако избера сигурния и скучния, пак ще съм нещастна. Тази безизходица ме побърква. Това се повтаря от 10 години. Човек трябва да живее в хармония със себе си, аз воля ли нямам, не знам.... Виждам се с един такъв плейбой - задънена улица. Все ме игнорира, мен пък още повече ме влече.... чист мазохизъм. Но как да се накарам да харесам някой от свестните, като тея свестните какви са - плешив, плешив и разведен с дете.... е тва е богатият избор пред мен. Направо откачам. Толкова съм разочарована, че искам да си дам почивка и не искам нищо сериозно с никой, а вече минавам 30те. Но нещо в мен ме дърпа към злото и пак се стремя към женкарите...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: b8105e8dc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Абе хора, спрете да сравнявате любовта с химии, хормони, пубертетски влюбвания. Любовта е нещо много ценно, много разумно, много даващо, което изисква много грижи, много правилно отношение. За да обичаш ти трябва да се посветиш на този човек, да го опознаеш, както и да познаваш себе си. Да знаеш неговите потребности, желания, интереси и да му даваш възможности да ги развива, да го оценяваш в това, което прави, да го сюрпризираш с нещо, което ще го зарадва, няма значение стойността, просто трябва да излъчва любовта ти! Не може обаче да зарежеш човека до себе си като обувка, която с времето си усетил, че ти стиска! Всички сме несъвършени, но нека се подтикваме към доброто. И то става само с разбиране, със съпричастност, ако щете и със състрадание! За авторката - Интелектуалците за два вида, първични или затворени интровертни личности! Първичните прекалено често носят в по-малка или в по-голяма степен психическа обремененост, една психопатичност на характера, която превръща общуването с тях в семейството в кошмар, обвинения, интриги, лъжи. Те въобще не са подходящи за семеен живот, освен ако жената може да изтърпи цялата им свинщина и приеме да живее по техния стандарт, тоест и тя да се освини!

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 668b25b8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   8, а като за край?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 87539b97a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   Авторке, има и трети тип мъже, като мен, които хем са интелегентни, хем са истински мъжкари, които подмокрят жените с мъжкарско секс излъчване. Но пичове като мен са рядкост, сори.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 575b33a7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Сократ е казал че осъзнава своето невежество.
Коментар н21 - е голям пич и е рядкост. Бг интелектуалец, сори.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 41165999fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   До 21

И на тепсия да ми се слагаш, няма как да те погледна, защото ИСТИНСКИТЕ мъже, които знаят стойността си, притежават и най-голямото богатство в моите очи - не парадират с нея! И именно тези стойностни мъже са рядкост, не ти!

А тънката ирония на 22 много ми хареса - готин си, пич, дерзай!

авторката

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 67f7c226e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   И на мен са ми отблъскващи такива като номер 21. Като почнат да се хвалят как били по-по-най. Дори и да са такива, отблъскващо е това парадиране. А в повечето случаи и изобщо не са такива, а само се мъчат да убедят себе си, независимо дали г правят съзнателно или несъзнателно.

Най-добре е човек да е стойностен, но някак това да говори само за себе си, без да той да го натрапва по такъв досаден начин и отблъсквщ начин.

Фукльовци с лопата да ги ринеш. Сократ е казал също: "Говори, че да те видя".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker