Затворена врата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Затворена врата
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1487 пъти
Здравейте, за първи път пиша нещо в подобен сайт, много бих искала да чуя мнението ви, затова няма да губя повече време и се захващам с историята си! Аз съм на 28 години, от две години живея с мъжа си в чужбина с него минахме през много, но историята ми не е за брака ни, преди да го срещна имах приятел, с когото живяхме 5 години на семейни начела, дали бяхме малки още, дали не бяхме готови или просто не бяхме един за друг, не знам, но се разделихме, първо аз пожелах така, после и той! Веднага след раздялата ни аз срещнах мъжа си, а той жена си, в момента е женен и имат дете! През годините все успявахме да се чуем през няколко месеца, най- мъчно ми беше на мен, защото аз нямам родители и когато бяхме заедно той не ми беше просто гадже, беше ми приятел, упора и семейство! Жена му обаче не му дава да се чува с мен и колкото и да ме боли не се чувахме две години, до сега! Писах му и ми се обади в средата на септември, просто си казахме кой как е и на къде върви в живота си, но жена му разбра, оказа се, че тя изрично му е забранила да се чува с мен (бившата) и му е следила телефона и всички социални мрежи, разбра, че той я е излъгал и си е сложил лист с моя телефонен номер в портфейла освен всичко и побесня! Взела си е детето и се е изнесла, казала му, че няма да си види детето повече и освен всичко намерила номера на моя мъж и му се е обадила, казала му, че не съм спирала да търся начин да се свържа с него и всичко останало и поиска той да ми провери телефона и да ми изкарали разпечатка, както тя сторила и с две думи да ни държат под око! Това меко казано ме разтресе, не съм искала да им развалям отношенията или семейството по никакъв начин, дори когато се чух с него му го казах и той ме убеди, че няма проблем, но явно проблем има и жена му ме мрази!! Сега навярно никога повече няма да го чуя... :( и защо тя има такъв голям проблем към мен, по- красива е, по-млада е, по- слаба е, дете и е направил, грижи се за тях... не мога да разбера, защо е толкова крайна? Не съм права и аз да търся гласът на женен мъж с дете, но го уважавам и е част от живота ми, грешно или не, дори когато го чуя веднъж в годината се чувствам спокойна и щастлива за него.. желая му само това да е здрав и да е много щастлив, а сега сигурно и той ме мрази, че станаха такива проблеми заради мен... не мога да се успокоя! Благодаря на всички, които ще ми дадат съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 54fbb88e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Гледай си живота, бившите за това са бивши, ако сме имали бъдеще с тях нямаше да се разделяме с тях.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8c2a862ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миналото си е минало. И двамата сега имате друг живот. Остави намира човека, направила си достатъчно мизеря в живота на семейството му. Жалко обаче, че той ти го е позволил. Напълно нормално жена му да се дразни и да реагира по този начин. В случая ти си натрапницата, която се намесва там, където няма работа.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ec49246913
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не мога да си обясня: защо ние жените се вкарваме непрекъснато във филми? Какво не ни стига, какво искаме? Минала съм по този път и ще ти кажа - остави човека да си гледа семейството и забрави. Имаш си мъж, грижи се за него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker