Крайно асоциален съм, има ли измъкване от дупката? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Крайно асоциален съм, има ли измъкване от дупката?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1459 пъти
Явно има нещо много сбъркано в мен защото съм на 27 и нямам приятели, няма с кого да изляза, нямам фейсбук защото няма кого да добавя и с кого да си пиша, нямам номера на никого в телефона си. Стоя вкъщи като затворник, понякога излизам, но да обикаляш града сам като куковица е отчайващо и депресиращо. Аз съм си виновен за положението в което се намирам, срамежлив и безинтересен съм, за какво им е на хората да са в моята компания? Как да изляза от тази дупка? По-точно ако чете някой който е бил в моето положение, как излезе от дупката, защото не мисля, че другите биха ме разбрали.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 12d48e11da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз нямам приятелки, няма ли хора от работата. Съседи които се събират някъде. Някой роднина, братовчед. Не мисли за мнението на другите, говори това, което мислиш.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9e3bdf96d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се притеснявай, аз вече станах на 41 и още съм така... Времето все някога минава и всичко си има край.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 324a8f7361
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам от кой град си, но следващото лято (аз съм от Варна, на 35 съм) се възползвай от безплатните концерти и филми на открито, организирани от Общината! Имам и хоби-снимам концертите и всички церемонии на големите празници-сам ходя и ми харесва, а също съм като теб, но не се оплаквам! А на 22 септември присъствах на възстановката във Варна, снимах я цял ден, докато траеше-едно е да я видиш на снимки и видео, т. е. да не си присъствал, а съвсем друго си е да я преживееш-където и да отида, съм сред хора, вземам си автобуса за към нас, изпълнен с радост, че съм бил там, където хора на твоите години едва ли биха отишли-на тях им дай само бързи коли, кръчми и после им гледай сеира! Аз уважавам труда на хората, дошли да изнесат концерта специално за нас-много обичам народните и старите градски песни, цигулките и пианото-всеки има талант, а чрез музиката той го изразява! Публиката често пъти е предимно от пенсионери, понякога трудно се намира място, повечето са жени, като отида там, се чувствам като в свои води-с нетърпение чакам да дойде следващото лято, когато отново ще има концерти на сцена "Раковина"-това е мястото, където се провеждат концертите! На мен не ми трябва компания и не ми трябва такава, никога не съм и имал! Когато реша, отивам, без да ме интересува дали на някой му се ходи на концерт или не! А и ти не си първия, нито последния, който все се оплаква, че е сам-решение на въпроса има, стига сам да знаеш какво трябва да направиш за себе си! Просто последвай моя пример и няма да сбъркаш! А работиш ли нещо? Сигурно и в работата нямаш приказка с никого, затова се оплакваш, че си сам! Аз иначе трудно се доверявам на чужди хора! Интригите и предателството не ги харесвам, а от повечето теми тук разбрах едно-хората са лицемерни-довериш се уж на приятел-споделяш му нещо секретно за себе си, а на другия ден всички във фирмата, университета, компанията или каквото е там, започват да плетат интриги! Първо трябва да опознаеш човека, не да му се доверяваш сляпо! Ето защо някои хора не искат да се доверяват на всеки срещнат! И имат право! После защо хората са асоциални-защото им е писнало от лицемерието, завладяло обществото ни! Не всички са лицемерни, но повечето са такива! И предпочитат да си бъдат само със семейството, без да рискуват приятелство с чужди хора!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5aabf538b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Работа? Хобита? Интереси някакви поне?

Въпросът е дали искаш да се промениш. Ако ти е ок така, то не е проблем да си продължиш. Въпросът е да осъзнаеш дали наистина искаш да се промениш или е момента прищявка.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d26dd3abf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тия социални дупки са идеална среда за развите на творческите способности, стига човек да не го мързи и да се захване сериозно с нещо интересно. Освен това, така ще придобиеш някакви специфични способности, които евентуално биха заинтригували околните. За да си интересен и да те искат за компания, трябва да им даваш нещо - красота, настроение, забавление, секс, материална подкрепа, услуги, ментална подкрепа и т. н. Малко е вероятно някой да се заинтересува от теб само защото си човек, все с нещо ще го заинтригуваш, за да се случи това.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: cd112f50d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е то по-просто нещо от това да събереш виртуални приятели има ли? Пишеш на разни из ФБ, подмазваш им се и те одобряват.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bebc656105
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в твоето положение и ходя дори на психолог, но оправия няма. Прекалено затворена съм и не допускам никой до себе си. Не работиш ли? Не учиш ли? Мое би трябва да развиеш някакви интереси и по тази линия да пробваш да се сближиш с хората.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6d3d9faebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Използвай самотата да направиш някое откритие или добро дело. Това, което имаш е най-доброто за теб в момента - нищо, че не изглежда така. Извличай ползи от положението, анализирай.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 8a5d96f2f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Аз съм на 20 почти и аз съм така същата история

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 0515d2a23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Искам да попитам хората с подобен проблем какво ви спира да завържете приятелство? Вижте действително има много лицемерни хора, но понякога на човек му трябва просто ей така да се види с някой да се полъжат малко и всеки по пътя си. Опитвам се да разбера какво би довело до такава асоциалност? Гледам съм по другите държави има social dynamic мероприятия точно за такива хора където така наречените лектори ви изкарват навън и ви карат да заговаряте непознати да не говорим че присъства стотици хора с който просто имате нещо общо, тук няма ли някакви такива курсове или нещо подобно. Познавам не малко хора с подобен проблем, но винаги се опитвам до последно докато ги отпусна и те ме приемат и на този етап разбирам, че точно тези хора са най-прекрасните същества на земята. Наистина трябва вие като личност да не се криете в черупките си а да покажете на света колко приятна компания сте.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker