Какво цели с това негово поведение? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво цели с това негово поведение?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1326 пъти
Здравейте, аз съм жена на 26г.
Случайно покрай работата ми се запознах с човек, много симпатичен и на пръв поглед-просто МЪЖ (подчертавам: на пръв поглед). Започнахме да се виждаме от време на време, но и двамата дме доста заети и е малко затруднено. В началото ми казваше как е било любов от пръв поглед, всякакви неща, които една жена иска да чуе от мъж. Почти съм убедена, че не е говорил празни приказки тогава, защото изглежда пред мен като много дълбок човек (а иначе се държи по-студено, крие си чувствата и т. н. ) но пред мен някак си се разкриваше, нищо, че тогава се познавахме от доста малко време. След известно време започна по един или друг начин да ме притиска (в смисъл да иска нещо от мен, предполагам ме разбирате какво). Аз категорично отказах, защото все пак не се познаваме от кой знае колко време и не ми е присъщо да си легна с някой когото познавам от 2 седмици (примерно). Мина известно време, накрая дгана каквото стана. На моменти той се държи студено и отдръпнато, а на моменти (например когато времето не ни позволява да излезем) даже се ядосва. На моменти всичко е наред, а на моменти все едно съм никой. Как да ск обясня? Ако някой може-моля ви!!! Иначе е много любезен, много умен, което много ме впечатли. Но тези мигове, в които изгрубява и ме притиска ме притесняват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: 05adb16e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж на 40
Така като питаш, ще взема ти дам честно мнение. Нищо лично... Ако бях на негово място отдавна нямаше да вече да те търся.
От разказа ти не става съвсем ясно от колко време продължават тези "виждания", но честно казано оставам с впечатлението, че се държиш като благородна девица от 19 век, която мисли, че мъжът трябва да изчака поне година-две докато му даде да я пипне по ръката. И какво значи, че се опитва да те притиска за "знаем какво"? ! ... Ти въобще позволила ли си му някаква интимност? Въобще желаеш ли някаква интимност с него? ... Целувка? Опипване? ... Такива неща. Дребни, но много важни, за да успееш да поддържаш поне минимален взаимен интерес. Искаш той да ти се кълне в любов, вечна преданост и да прави не знам какви още жестове, а ти какво точно правиш за него?
Знам, че ще ме обвиниш в мъжко пристрастие, ще кажеш, че не знам цялата история, но.... говоря въз основа на изнесените от теб факти. Ако казаното от теб е цялата история - въпросния мъж просто започва да губи интерес. Много мъже биха се изнервили, когато не получават нищо в замяна на инвестираното от тях време и внимание.
И защо трябва да продължава да те чака да се почувстваш готова и евентуално някой слънчев ден след да се решиш на "знаем какво"?
В днешно време никой никого не чака. Светът не страда от недостиг на жени, и ако не положиш някакви усилия, за да задържиш човека, той ще се преориентира към по-зелено пасбище.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6684cec3b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той очевидно има по-голямо желание за връзка от теб самата, поне така изглежда. Съдя за това по две неща: 1. той е бил инициаторът да задълбочите отношенията си на едно друго ниво (физическо) и 2. ядосва се, когато не можете да се видите, т.е. показва ти, че си му важна и иска да прекарва повече време с теб. Ти от своя страна ми се струваш незаинтересована, затова и възприемаш действията му като притискане. Ако съм права и действително е така, по-добре прекрати нещата в зародиш, за да няма наранени накрая.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ce2c674ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Цели секс и дотам! Мъж, който отсега става груб защото не му пускаш толкова бързо колкото той иска мисля че ти е ясно! Аз самия съжалявам че съм се държал така понякога.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ac1b19e1a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, внимавай с хората в днешно време, защото никой, повтарям НИКОЙ вече не е искрен! Всеки така се е усъвършенствал в лъжата и лицемерието, че може и Бог да заблуди. Всичко е с цел секс, пари, по-висока позиция в работата и прочие...
Внимавай с хората на 21-ви век!!!

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 5d43d1c57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Към номер 1 - не само, че си неграмотен, но и си прост, чичага, точещ лиги по красавиците, които не те забелязват, защото си безформен, средностатистически чичага.

Към 4 - Прав си, човеко, само за едно ще ти репликирам, а именно - Бог вижда всичко, няма скрито, има само истина и любов в Бога.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker