Не искам да продължавам така. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да продължавам така.
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1600 пъти
Здравейте,
Трудно ми е да започна тази история, която ми се случва в последно време. Просто искам да споделя с вас и да получа някой съвет.
Всичко започна преди няколко месеца. Той ми пишеше, не спираше да ме търси, а аз не му обръщах много внимание, защото той живее с жена по-добре голяма от него. Той така и не спря да ме търси. Почнах ме да се виждаме, говорим за различни неща и т. н. През месец Юни дойдоха негови селски в града и той започна да им обръща внимание. Почни не се виждах ме. Показваше ми с ръка ще ти звънна и го правеше. Когато го попитах да се видим, той ми отговаряше сега не мога, след 19-20 часа. Ако тя разбере или другите ни видят да не би да и кажат. Преглътнах го. Няколко пъти го направи това. Един ден аз просто му казах, че не мога повече така- да се чувствам като втора цигулка, че не спира да я защитава пред мен. И уж всеки си тръгна по своя път. На другия ден той ми праща няколко клипа по фейса. Аз се разплаках. В два от клиповете се разказва за любовта- как имало много, който може да си легна и колко малко, с които може да се събудя. И мислете само за този човек и щастието на повече не знае и не желае. Другия клип е подобен. В него се казва- ако къщата е уютна- не забравяйте точно, ако се свържете някого- завинаги, твърдо, нека сега не е добре, но се надявате.
Срещнах ме се след няколко дни, за да поговорим- той обаждаше темата и аз му казах да не си играе с мен.
Следващия месец стоеше отдръпват, пишеше ми отвреме на ври, а когато аз му отговорях, той пак се оправдаваме. Поисках да се видим, за да си поговорим, той пак отбягваше темата и ми каза ще се видим, но просто казване. Бях заминала за три седмици. През първата не го търсих. На втората той ме потърси и пак се почна- да си говорим. Един ден той ми вика звънни ми да те взема, но да не види номера ти- другата, ще изтрия името ти от номера- звънни от друг номер, за да чуе тя. На мен ми стана гадно като ми каза това. Аз му звъннах от моя номер, защото не искам да се крия и с надежда да поговорим. Той дойде да ме вземе с негов приятел. Не посмях да го говоря пред него. На другия ден той ми звънни и ми казва- прави ли ти се секс, а му отговорих - благодаря, че ми казваш за какво ме търсиш само. Той се обиди и аз му казах така ли ще стоим и ще се гледаме от страни- аз не мога така. Той ми каза ще се видим два пъти и така не се видях ме- десет дни.
След последния път аз му напих- благодаря за всичко.
Той тръгна да звънни, но не му вдигах и имах друга работа. На другия ден той ми пише какво става. Аз му отговорих колкото и да ме боли и яд на самата мен, че позволявам на някой да се държи така с мен- вече не. Той ми звънна на момента и ми каза големи хора с ме няма за какво да се ядосвам ме.
Аз му казах не се ядосвам- вече не. И той пак ще се видим, кога почиваш. Аз го попитах, защо не може след 19-20 часа, а той ми отговори - знаеш защо.
Той ми каза, че със жената са приятели и че е дал обещание.
Звънна ми и се срещнах ме. Говорих ме и изведнъж той ми казва- не искам само секс с теб, но така се получава. Аз му отговорих има два варианта.
Не отричам, че имам чувства към него и виждам как той винаги ми се усмихва, говорим си през деня.
Казвам си колкото и да боли - пускам го. Проста на думи ми е лесно, но на действия и мисли не се получава. Опитвам се да не обръщам внимание, да не мисля за него, но ми е трудно.
Не искам да продължавам така.
Моля за съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: ab151adc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти как ще се чувстваш, ако имаш приятел когото обичаш и някоя мацка спи с него, зад гърба ти, че и даже се опитва да ви раздели. Нямаш морал, поне имай достойнство и спри да се занимаваш с тоя смешник. Ти не си жертва - ок!? Приятелката му е жертва. Имай достойнство и спри това.. Повече не ми се пише, че тая история е просто жалка...

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c3939fcf9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В подобна ситуация само че съм момчето и аз моля за съвет.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: bd4d027380
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер 1, изключвам конкретната история, ама в любовта няма морал и правила. Стига разбира се, да не са налице подмолни неща, интриги, гадости и т. н. Когато става дума особено пък за хора, които нямат брак. Ако една жена ми харесва и я искам, въобще няма да ми пука, има ли си приятел или не. Обратното също е вярно - жената си харесва някой мъж, пробва се с него и това е. Какво сега, ако много харесва някоя, да оставя нещата така защото си имала приятел. Ами ще пробвам да му я взема, това е. Ако успея, значи повече харесва мен или пък явно не харесва чак толкова него, та нещата са станали както е по-правилно. Ако държи повече на него, няма да тръгне с мен и толкоз. Къде е лошото и неприемливото поведение тук.
За любов както се казва, се убива и се режат глави, а ти ми говориш за дойстойнство и какво ли не :-)
В случая говоря както за това, да отмъкна някоя за половинка, така и просто да правим секс. Ако е жена на място /ако е ясно, че я искам само за секс/ или държи на приятеля си /ако показвам, че имам сериозен интерес, дори да е лъжлив за да я вкарам в леглото/ няма да подаде. Та ако има вина, няма да е в мен, а в този който/която е оставил/оставила половинката си заради друг/друга. Ама и тогава вина няма. Просто минаваш на следващ етап, където чувствата и кефа са по големи и си по-щастлив или се стремиш/надяваш да си по-щастлив с новия човек до себе си, защото го искаш повече от настоящия си.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b7924416fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Извинявам се, но явно не си прочел внимателно.
Тази жена за която става въпрос е по- голяма от него и той ми каза че са просто приятели. И той ме търси, а му казах благодаря за всичко и чао. Но той не ме оставя- пуска.
Търся съвет как да ву обясня да ме пусне и как да спра да мисля за него, за да продължа напред.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: b7924416fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Извинявай, но явно не си прочел правилно.
Аз му казах благодаря за всичко и чао. Той ми писа и звънна.
Аз търся съвет как да му обясня да спре да ме търси и как аз да спра да мисля за него. Защото аз не мога така да продължавам.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: eed0c7848e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Абе, попадам на поредната неадекватно написана тема, сякаш чужденец си е превеждал с гугъл транслейшъна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9f9ca313b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Чета, чета и направо ми се плаче! Момиче, положението ти е трагично! Сядай си на дупето и започвай да четеш! Как ще те приеме някой сериозно, ти си невъобразимо неграмотна! Това не е хейт, съветвам те съвсем добронамерено - ти пишеш, така сякаш не си стъпвала в училище, образовай се малко поне! Не ми се мисли какво те чака занапред - какво ще работиш, как ще си напишеш молба, автобиография?

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c003848725
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много объркана история като цяло, с една дума-по-добре е да се разделиш с него.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ab151adc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Айде, айде н3, ти сам си противоречиш.. Какво се излагаш? Знаеш че това което казваш е невярно. Честно, коментара ти е просто, абсурден...

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: ab151adc6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До автора, от коментар н1.. Ако наистина си спряла да се виждаш с него, то ок-извинявам се. Ако наистина искаш да спреш да мислиш за него, просто си дай сметка, че тоя е подлец и смешник-такъв мъж ли искаш? Намери си хоби, прочети някоя книга(има страхотни книги, повярвай ми) абе прави нещо, но не забравяй-тоя индвид е просто смешник..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker