Защо след толкова време все още мисля за него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо след толкова време все още мисля за него?
преди: 5 години, 7 месеца, прочетена 1798 пъти
Срещнах го за кратко, преди около 14г, когато бях в началото на сегашната ми връзка, почти 1г. Имахме проблеми тогава с приятеля ми, и срещнах това момче. Много се влюбих в него, но след кратък романс, той разбра, че имам приятел, и ме остави по-малко гаден начин, без да каже нищо, без да ме критикува или нагруби, просто се отдръпна, прекрати всякъкав контакт, смени си телефона и ми блокира имейлите.

Беше ми много гадно и трудно го преживях, но може би това е било причината да запазя връзката си с мъжа, с когото съм и в момента и от когото вече имам две деца. Щастлива съм и семейството ми също.

Проблемът ми е, че с тези социални мрежи му намерих профила и често го отварям (не сме приятели). Знам, че и той има семейство, женен, с две деца, и е щастлив, и се радвам за него, приятно ми е да гледам снимките му и да виждам, че е щастлив. Живее в чужбина от доста време и се връща за кратко, но е от друг град по принцип.

Това вече продължава с години и знам, че не е нормално, но какво да правя. Защо не ми излиза от главата? Не споделям това с приятелки, защото сме от малък град. Писахме си един път много за кратко и това е. Понякога ми се иска да си поговорим, като стари познати, нищо повече.

Но, това е живота, намираме щастие, но все нещо не ни достига.

Ж 34

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 7 месеца
hash: bc1d71fd91
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз бях така близо 20години, но наскоро се влюбих и чак тогава я забравих. Е, не съм я забравил напълно, но просто спрях постоянно да и отварям профила. Аз дори не съм си писал с нея - навремето се разделихме се без обяснение и започнахме да се разминаваме като непознати. При мен беше на инат, при нея не знам.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 88a0777113
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   insert Tom Odell - Another Love

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: de6e8e6135
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   След като си имате семеиства има ли смисъл да се измъчваш като му гледаш профила минали са толкова много години имала си толкова много емоции едва ли не е имало момент в които да не мислиш за него. Воля ти трябва просто. Опитаи по всякакъв начин да не мислиш за това и се отдаи напълно на децата и на мъжа да себе си. Всеки има любов която не може да забрави а трябва. Била съм в подобно положение и знаеш ли и аз когато прекарвах през ума си разни спомени си проплаквах някоя сълза, но после се оглеждах около себе си и проумявах че има хора които толкова много ме обичат, има ли смисъл да плачеш за някой които нито в момента е част от живота ти нито някога е възможно да бъде... не мила няма. Цени хората който са с теб не тези който са си отишли.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 80f54e7b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма смисъл. Той е изпълнил отлично задачата си. Да не пречи, да не бъде причина за разпада на една връзка.
Върви напред и не се обръщай назад.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 80f54e7b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм автора и на коментара за това, че няма смисъл. Сетих се нещо, което искам да добавя. Някогашната ти тайна, че имаш връзка той е почувствал като лъжа и подигравка с него.
Преди много години бях в подобна на неговата ситуация-свободна, млада, харесах млад мъж, който не показа в началото, че има връзка. Може би не е бил длъжен. Бяхме от различни градове. Но аз не знаех и го възприемах като свободен и също толкова впечатлен от мен, колкото и аз от него. Мислех, че нещата се задълбочават, бях влюбена. Тогава в една конкретна ситуация по един груб от негова страна начин ме накара да се чувствам излишна, като натрапница... Разбрах, че съм наистина излишна, защото имаше друга. Прекратих всичко рязко с огромна болка от унижението, че не ми е казал, страхливецът. Аз просто не знаех, иначе нямаше да се занимавам изобщо с него.
Всичко се счупи в мен, завинаги. След години се опита да поднови интереса ми, но нямаше как да стане, макар, че бях свободна, преживяното унижение беше разбило всичко.
Ето това си направила и ти.
Прекрати всичко, защото в неговите очи ти си човек, който го е наранил дълбоко с лъжата си.

 
  ...


...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 9932012039
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз срещнах жената, която обожавам, но така и не ми даде сърцето си. Мислех, че съм я забравил, но вече четири години минаха, а аз съм луд по нея. Срещнах я в старата ми работа, не я бях виждал около две години, докато не я срещнах на новото си работно място и... изтръпнах целия. Сякаш някаква вална ме връХлета, а и сърцето ми щеше да излезне. Не си правя илюзии, че мога да я спечеля, защото я нараних, още преди да съм я впечатлил. Тя предпочете друг и с право. Аз се радвам, че е щастлива и само едно не мога да разбера. Защо Господ продължава да ме сблъсква с нея, при положение, че аз съм й искал прошка и съм осъзнал грешките си? Защо трябва още да страдам? Аз съм готов да се измъчвам още, но не мога да разбера причината. Не знам отговора на тези неща.
Авторке, направи това, което и аз-приеми съдбата си. Няма как да бъдеш с този човек и това е. Много е тежко, но по-добре така, отколкото да се съсипят две семейства.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 3f5e2f173f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всеки човек си има някакви такива минали неща, които си спомня на емоционално ниво и които често идеализира допълнително. Женена си, имаш деца вече, той също. Не се занимавай с него. Намери си нещо друго да правиш, което да ти разведрява ежедневието - фитнес, аеробика, танци, йога, рисуване, музика, каквото и да е. Това ми е съвета.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: d12971faa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз искам просто разговор

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 598d4f47ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Миличка, не е, че нещо не ти достига. Просто не си изживяла тази мечта и тези емоции. Започнали сте нещо с това момче и вероятно си очаквала или по-скоро несъзнато си предусещала приятни емоции от връзката ви. Но ненавременния край е прекратил всичко и емоциите са останали недовършени. Мисля, че се убеждаваш сама, че с този човек може да имаш нещо общо. Поели сте по различен път, не сте стари познати. Не сте никакви познати.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 16894a3238
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много просто - не сте имали пълноценна връзка. Останало е нещо недоизживяно, неизказано, незавършено. Това не значи, че трябва да си го наваксвате или пък е нередно да се сещаш за него. Просто не му отдавай прекалено голямо значение. Вглъбиш ли се, продължиш ли да му гледаш снимките има вероятност да го идеализираш до такава степен, че да повлияе негативно на отношенията с човека до теб, без де факто да има реален контакт с другия.

 
  ...

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 4fb607c638
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ами, миличка отивай на психолог, мисля че е нещо повече от едно обсебване, щом е продължило 14 години. И не вярвам, че си щастлива, но и нито че трябва да се свързваш с него.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 6c4007d4d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво ли означава в случая "романс"?

Много добре е направил пичът и се е дръпнал. Не от помиярите които се занимават с омъжени разкрачени жени. Вземи разкажи на мъжа си как точно сте правили романса и сегашният ти проблем ще ти се струва нищо.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 7 месеца
hash: fd20a206a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Не ти излиза от главата, защото не си била с него. Има надежди, мечти, представи за него, а и той те е изоставил.
Гледай си семейството и не се занимавай с глупости.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: c812dca0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Защото силно си го обичала. Освен това е и неизживяно. Аз вярвам в кармичните връзки. Може и той да се е сетил за теб. Просто намери смелост и му пиши как е. Какво губиш? Нищо. Губиш ако не опиташ. Семейството си е семейство, любовта е друго.

 
  ...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 16894a3238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До номер 14 от номер 10 - не знам мъж или жена си, но ако твоята половинка също като теб повярва в "кармичните" връзки, събере смелост и се свърже с някогашна любов как би се почувствал/а?
"Какво губиш? Нищо. " само семейството си евентуално...
Изумявам се с каква лекота се дават подобен род съвети, при положение, че тук говорим за вече създадени семейства, че и с деца. Това да не ти е гаджето в 10-ти клас, първия срок? !

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 65361c524b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   На. 14 "Какво губиш? Нищо. Губиш ако не опиташ. Семейството си е семейство, любовта е друго. "

Разбира се какво да загуби, и тя не знае сърби ли я, ама й даваш много "ценен" съвет. А нейните две деца, а неговите, а мъжът й, а неговата жена кучета да ги ядът, нали тъй? Той е постъпил мъжки навреме, сега дано си е запазил достойнство.

Я да видим с кармичните връзки? Например сега брат и сестра в минал живот са били мъж и жена, значи предлагаш тези брат и сестра да правят секс - понеже, може би имат кармична връзка!!! Същото с баща и дъщеря, майка и син!!! Да не ти слагам епитети, предполагам ще можеш да се сетиш? !

Изглежда не отказваш на никой, че туко виж си в кармична връзка? ! За теб и подобни същества ще им припомня поговорката (ще сменя пола): "Във водата гази, жадна ходи! "
Ще ти я преведа - мераклии много, ама съпрузи малко!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker