Бившият ми скъса с мен, а сега се опитва да ме нарани жестоко. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившият ми скъса с мен, а сега се опитва да ме нарани жестоко.
преди: 5 години, 6 месеца, прочетена 2107 пъти
Здравейте! Това е може би втория път от години, в който пиша в този сайт, но съм наистина разтревожена. Става въпрос за бившия ми. Преди две години се запознахме и по това време му бях по- скоро приятел. Говорехме си с часове наред, когато се виждахме, винаги се чувствахме като в рая и изпитвах оромна страст към него. Хората казваха, че изглеждаме прекрасно. За мен той беше меко казано божествен. Влюбих се в него с цялото си сърце, но не исках да бързам... Чакаше ме почти една година, докато се реша да съм с него... С много усилия от негова страна, признавам, той спечели сърцето ми и аз чувствах, че съм намерила своя човек. Беше прекрасно и толкова сладко, дори лекаря му беше казал, че си личи, че щом сме се чакали и сме си прощавали толкова, това наистина е любов.
Приятелите му очакваха дори да ми предложи брак. Аз съм на 22, но уча за учителка и той беше горд. Дори моите родители се възхищаваха. Толкова го обичах, че давах всичко за него. Ако той страдаше, и аз страдах. Целия ми живот беше той... С месеци това обаче, тази голяма любов, бързо му доскуча...
Започна да ме изоставя в най- трудните ми моменти, да използва обидни думи уж на шега, да казва само, че аз съм един красив зад... к и красиво лице, да ме унижава пред приятелите си... А ако се разсърдех, той започна да се смее и да изчезва..
Не мина дълго време и ми каза, че заради семейни проблеми се е променил и вече иска само секс. После след още дни на мъчение за мен и много чудене какво му става, сълзи, той ме заряза. Не ме заслужавал. След 1 месец вече си имаше и нова приятелка, по- малка от мен и дори от него. Той е на 24. Тя е на около 18. Ясно... Сърцето ми беше разбито, приятелите му дори не вярваха на думите ми, но някак с много сълзи оцелях. Причината за него беше, че бил контролиран от мен... Аз просто виждах, че ме лъже и не му вярвах, това го вбесяваше и ми казваше, че никой няма да ме иска.
След месеци страдание, продължих напред... Намерих си нов прекрасен приятел, с който сме си обещали, че просто ще се радваме на живота... Без празни обещания... Без твърде големи очаквания... Просто ще се обичаме.. А каквото стане и се забавляваме, чувствам се щастлива... Докато след месеци на хоризонта вчера се появи отново бившият ми... Някак е намерил новия ми приятел чрез фалшив профил и наговорил куп обиди... Създава още профили и все ни пише за приятелката си и колко по- добра е от мен... Обижда ме, опитва се да ни раздели, а вече дори не живее тук, а е с приятелката си... Казва, че много я обича, а казва на приятеля ми, че искал да го предпазел от мен... Опитва се да ме нарани... Колко пъти да го блокирам и да го избягвам? Сега търси близките ми... Защо го прави?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 години, 6 месеца
hash: 0aee98e311
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тоя е психопат. Далеч. Не й завиждам на другата му приятелка. Дано избяга навреме...

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 5e1d549025
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Детска работа - това може и да го прави приятелката му с негово знание, а не той самият. Или игнорирай или публикувайте пред всички във ФБ, какви ги пише заедно с предисторията, която разказа тук - това ще говори достатъчно и ще ги изложи :)

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 3a6bbaa026
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Хаха, младежа явно е с доста наранено Его. Не е мислил, че ще го преживееш толкова лесно и сега те наказва за силата на характерът ти. Дано, твоят приятел е умен и не му се връзва. Ако и той те изостави не страдах и за него, защото и той не те заслужава. Ако ти е упора и ти дава нужната сила и любов в тази ситуация, значи можеш да бъдеш спокойна, момчето се изгражда, като истински мъж! Другите твои близки те познават и ще им светне бързо лампичката, защо го прави това, този охлюв! Спасила си се навреме от един много комплексиран и егоцентричен човек! Радвай се!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 61157cd200
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ами, бившият ти има ментални проблеми и е меко казано неуравновесен. Дишай дълбоко, успокой се и го блокирай винаги и навсякъде, когато се докопа до профил да пише. Не му отговаряй, все едно не съществува и си гледай напред. Като е толкова щастлив кво се хаби да се обяснява? Значи нещо не му е наред. Във всеки случай никоя жена няма причина да допуска подобни хора до себе си. Ако един мъж е лабилен, да си стои сам или с която там го трае такъв. Мъжът трябва да е силен и достоен. Той явно не е нито едното. Другото не си струва обяснения.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: dd26ce8186
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   WTFFFFFF! @?

Наистина, какво? Честно, момиче, със сигурност на теб ти е много мъчно и напълно те разбирам, но действията на бившия ти отстрани изглеждат неестестествено комични и нелепи. Пълна шизофрения. Явно е, че го е яд, че не е с теб, яд го е, че не е е успял да те накара да спреш да го "контролираш" без да ти го казва директно. ОК. Всичко е било напук и на инат, напълно разбирам, и аз съм така, но... Това неговото е ебаси обсебването. Не стига, че си има ново гадже, а на всичкото отгоре и толкова време по-късно прави тези детски номера, несериозно и смешно е :D Как може!? Защо питаш "Защо го прави? ", то е повече от ясно след това, което си написала... Не знам... Обикновено гледам да защитавам мъжете, но в случая тоя пич прекалено много злобее срещу теб (не го обвинявам, разбирам го, правил съм го до някаква степен, такъв си му е характера, много мъже трябва да го изживеят това) и явно си те иска обратно. Ти сама трябва да прецениш как да постъпиш. Съветът ми въпреки това е да не му обръщайте внимание с новия ти приятел, това още повече ще го вбеси и ще си каже всичко, или ще ви тегли една майна и няма да ви занимава повече :D

Абе явно е голям инат, не знам.

На високо ниво не му е добре ;х

 
  ...


...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 9cfecb417b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Пълен игнор на такива мишки, голям комплексар, само можеш да се радваш, че си се отървала!

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 8f1d1c70eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен втория път си уцелила как да станат нещата - без претенции, изисквания и очаквания, само любов и всичко е потръгнало. Първия вариант е по-масовия, ще го нарека "сценария на принцесата", в този вариант момичето което се смята за специално, един вид принцеса, която трябва да бъде заслужена и спечелена подлага момчето на проверки и го кара да я чака за да види "дали наистина я обича". Ако вманиачеността му е достатъчна и той изтърпи всички тези шитове нещата се получават... за известен период. Когато тази вманиаченост неизбежно изчезне и нещата се нормализират и той си припомни през какво го е накарала да мине момичето за да бъде с нея неизбежно следва чувство за гняв и отношението му се променя към лошо. В твоя случай понеже е имало силни чувства има едно отношение на любов-омраза и бившия ти приятел не може да остави нещата просто така, неговата любов-вманиаченост сега се е превърнала в ненавист-вманиаченост. Той е движен от чувство за отмъщение за да те накара да си платиш за всичко в миналото. Моя съвет е да му напишеш едно извинително съобщение в което да кажеш как съжаляваш за нещата в миналото, как не си била достатъчно мъдра и зряла и си направила грешки, които са довели до това да не се получат нещата между вас, но е време да оставите миналото зад вас и да продължите напред. Един вид да поемеш отговорност и да си признаеш грешките от миналото и да поискаш прошка. По този начин той ще се успокои и ще престане да се чувства ощетен и желанието му за реванш ще отмине. Воала - всички са доволни и могат да продължат напред. За това обаче се иска една добродетел и тя се нарича смирение. Ако има гордост, гордостта ще каже: "ама как аз ще му се извинявам, той ми направи това и това. Не - той трябва да ми се извини" и цикъла на омразата ще продължи.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 61157cd200
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Едната на 22, другият на 24, третата на 18. Лапешка история, ама пък драматична... Какъв брак от момче на 24? Да не сме по времето на баба ти? Те мъжете вече са само едни недорасли момченца и отвътре и отвън, ти брак си очаквала. Нямат достойнство, нямат чест, нямат качества. Какъв брак, кви пет лева? Някви мъже смотаняци братче... Край нямат. Да пътува, му кажи.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fa3ec9692c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Изглежда сте били неповторима двойка - гаднярът и глупачката.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: fbf4a3c06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пращаш смс/съобщение/нещо черно на бяло да имаш, към него с предупреждение да спре да притеснява теб и близките ти.
Ако не спре, жалба в полицията - те ще се свържат с него да му обяснят положенията в белота. :)
Принципно нищо сериозно - просто предупреждение. Но това предупреждение е официално вече, щом идва от полицията. Продължи ли, пускаш нова жалба, че не се е спрял - там вече следва секс.

 
  ...

...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: eb3bd0f010
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Хахах! Така е.. притрепервате при вида на лошите момчета. Голямата страст, голямата любов.., а после плачете..

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e9dd0e4c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Номер 8 - Дори и такива мъже са повече отколкото съвременната жена тип "аз съм принцеса" заслужава. Масово самовлюбени, надути и алчни кучки с много претенции без каквито и да е добродетели. Феминизма превърна голяма част от съвременните жени в изроди отвътре и проститутки отвън.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 6 месеца
hash: e299b8f2ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Написах тази публикация и благодаря на всички, които имаха добро сърце и ми дадоха съвет. Вината е и моя, разбира се, че съм допуснала това. Аз също бях глупава, но нямам още много опит във връзките. Пожелавам на всички да не им се случва такова нещо и да станат по- силни по по- лесния начин. По- добре е лошите хора да се забравят :) Благодаря много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker